PCsabi írta:Mondtam, hogy az a harmadik gól volt a döntő.
Egyébként nem éreztem a tüzet meg az akarást, Ramsey gólja után is csak csordogált a játék, nem volt meg a "húdenekimegyünkaMonaconakmost"-effektus.
Valaki számolta a pontos Arsenal beadásokat? Szerintem négynél több nem volt.
Bónusznak meg még Bellerin is lesérült a 94. percben.
(Ja, nem csak a mostani meccs miatt, de ezzel az idegenben lőtt több gól szabállyal kezdeni kéne valamit...)
Szerintem is kéne valamit kezdeni, akár azt is hogy ha egyenlő az állás akkor rendeznek egy harmadik meccset.
Bob: Igen, itt nincs könnyű ellenfél, csak nehéz és mégnehezebb.
Lehet hogy kellemetlen ellenfelek tudnak lenni, de akkor mennyire kellemetlen egy Bayern-Atleti?:D
És azért sokmindenkit foglalkoztat, mint ahogy az is hogy pl a Bayern kit kap.
Persze ez is olyan, mint a csoportkörbe, hogy mi kaptunk egy erős PSG-t, ők meg egy gyenge formában lévő Liverpoolt, és nagy volt a mellény amiatt hogy ők képesek voltak hibátlanul letudni a csoportkört.
Azért ha például döntőbe jutsz akkor nem mindegy hogy te milyen ágon mész el, és az ellenfél milyen ágon,és hogy mennyire nehéz volt az út.
Nem ugyanaz ha például te bejutsz egy szerencsés/könnyebb sorsolással a döntőbe, vagy pedig úgy hogy olyan erős ellenfeleket kapsz akiket max döntőben kéne kapnod.Ráadásul a bajnokságra is kihat hogy mennyire szenved meg a csapat a BL-ben a döntőig(ha bekerül).
Közben kezdódhet a show mindjárt Atleti-Leverusen tizimeccs ha 2-3 percig nem rúgnak gólt.