Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.04. 15:42:07

csababarca írta:Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.

forrás: marca
Amúgy ez mennyire valós, mert mostanában sok hiteltelen infot hoz le a Marca. Két héttel ezelőtt még Perez nyilvánosan kiállt Benitez mellett, plusz a játékosok sem nyilatkoztak kétértelmű mondatokat, szóval nem hiszem, hogy Perez ekkora segget csinálna a szájából. Ráadásul a francia is azt mondta, hogy még nincs kész a nagycsapat irányítására.
Amúgy Zidane-nak ezzel nincs sok vesztenivalója. Ha hasonló lesz az eredmény és a játék senki sem fogja elmarasztalni, mert így vette át a csapatot, ha pedig javulnak akkor a mennybe megy. Nem hiszem, hogy hálátlan feladat lenne. Plusz elvből nem fogják kikezdeni, ezzel csak nyerhet.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.04. 15:11:44

csababarca írta:Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.

juhé :lol: perez azt hiszi ő is tud guardiolákat meg LE féléket előkapni a cilinderből.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.04. 15:04:23

Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.04. 13:56:04

visca el barca írta:annyit bénázunk mi is meg a reál is, hogy a végén az atleti lesz a bajnok :?
Szögletekkel. :mrgreen:

Amúgy nézve az összefoglalót nekik és gondot okoz a szögletek hárítása. Szóval ez is bizonyítja szerintem, hogy koránt sem elhanyagolható eleme a játéknak. Valencia elleni gólunk tényleg ékes példa, hogy tudod pl szögletből saját magadat nehéz helyzetbe hozni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.04. 13:52:38

annyit bénázunk mi is meg a reál is, hogy a végén az atleti lesz a bajnok :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2016.01.04. 06:50:56

Abdenour és CR egymást tolta a 16-oson belül. A fekvő kapust mindketten átugrották, miközben gyömöszölték egymást. "Érdekes" módon csupán CR fogott talajt, a Valencia játékos talpon maradt és övé lett a labda. Talán mert neki ez volt az érdeke, nem az összecsuklás.

A Madrid jól játszott, talán nyerhettek is volna a játék képe alapján, de a végén összetehették a kezüket, amikor a 90. perc környékén egy kontrából, Negredó Navassal szemben volt egy az egyben és belelőtte, ahelyett, hogy a mellette üresen futó társnak kirakta volna és biztos gól.

Nagyon jó kis meccs volt összességében.
roby122
Entrenador del Barça

2016.01.04. 00:31:41

nzxtpo írta:Hát csak elikszelt a Real, nem láttam a meccset, aki igen az írhatna egy rövid összefoglalót, pl. jogos volt-e a tizi, a kiállítás, illetve milyen volt a meccs képe? Igazságos volt az x?
Az X teljesen igazságos volt.
Az első 30 perc a Realé volt, meg is szerezték a vezetést, nagyon szép akció volt. Majd az első félidő többi része a Valenciaé volt, be is szorították a Realt egy jó 10-15 percre. Aztán jött Pepe megmozdulása, ráesett Gomes lábára, jogos büntető. Viszont ez előtt volt egy jelenet amikor Bale-t buktatták a Vale játékosok, szerintem befújható lett volna az is.
Második félidő az meg olyan adok-kapok volt, jött Bale fejese, majd az egyenlítő gól.
Viszont itt is érdekes volt, hogy Abdenour ellökte Cr-t, nem fújta be, majd utána jött Kovacic esete.
A múltkori meccsükön ezekhez képest semmi volt amire büntetőket kaptak.
A Realnal Bale és Danilo mutatott értékelhetőt, míg a Valencianal majdnem mindenki odatette magát, de talán ott Parejo és Andre Gomes volt a legjobb.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.03. 23:29:29

Olvasom ezt a Benitez nyilatkozatot....meg a régebbieket is, szerintem ő nincs tisztában, h mi az elvárás a habfehér gárdánál, és a szurkolóknak is ez a problémájuk vele.

A Real nem "jó meccset" szokott játszani, meg nem "dolgozni" szokott, ők szép focit szoktak tolni meg nyerni, és sokak szemében az első nem kompenzálja a másodikat. Ezek olyan Dárdais nyilatkozatok, semmi nagyképűség, semmi "mi vagyunk a Real Madrid!" Náluk ezekhez senki nincs hozzászokva.

Nem degradálja az ellenfelet, nem fogja a játékvezetésre, hovatovább kimondja, h most ennyit tud a csapat. És ők tényleg ennyit tudnak, immár évek óta, csak a szurkolóik leragadtak a 2000-res évek elején.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.03. 22:54:21

Tizenegyest láttam, Pepe nagyon szerencsétlen volt, de abszolút jogos volt. Megbotlott a portugál és ráesett André Gomesre. Amúgy abból indult, hogy Bale-t meg felrúgták a túloldalt. :D Ezért is felesleges a bírókkal foglalkozni, totál kiszámíthatatlan mit fújnak. :D Ha akarnának se tudnának senkinek fújni, mert ahhoz is hülyék. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.03. 22:49:21

Hát csak elikszelt a Real, nem láttam a meccset, aki igen az írhatna egy rövid összefoglalót, pl. jogos volt-e a tizi, a kiállítás, illetve milyen volt a meccs képe? Igazságos volt az x?

Akik meg itt fanyalogtak a sok döntetlenünk miatt, meg lehet nézni, hogy így is bőven a kezünkben van az irányítás, az igazán nehéz pályák nagy részén túl vagyunk már... Január-február a visszaesés hónapja, de a mentálisan erős csapatok ilyenkor is behúzzák 1-1 góllal a nehezebb meccseket.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Mascherano
Jugador del Barça

2016.01.03. 16:27:50

Nero. írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater

Adjatok neki egy egy éves ingyen bérletet a Nou Campba 8) :lol:
Én egész életére adnék neki 8) 8) 8)
Més que un club !
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.03. 15:59:00

https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater" target="_blank

Adjatok neki egy egy éves ingyen bérletet a Nou Campba 8) :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.02. 14:10:09

Kash írta:...
Nem jo a linked, koze masold legkozelebb, igy meg en se tudom szerkeszteni.
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.02. 13:38:28

Találtam ezt a képet, és kicsit fura nekem, Messi nem 48 gólt szerzett 2015-ben?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57178616" target="_blank

Mondjuk ez alapján ronáldó jobb Messinél és Neymarnál is. Furcsának találom...Messi 2 hónapig sérült volt, így nem lehet azonos meccszáma ronáldóval...Talán az európai szuperkupa (1meccs), spanyol szuperkupa (2meccs) és a klub vb (2meccs) egészíti ki. De 2 hónap alatt biztosan nem csak 5 meccset játszott le a Barca és a reál, valaki leírhatná, hogy hogyan is van ez.

Szerk: Így talán jó
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57178616
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2016.01.02. 15:09:24-kor.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.01.01. 10:23:24

recrea írta:
mess2009 írta:alkalmam volt néhány angol meccset megnézni a szünet alatt, legalább három olyan esetet láttam, ahol kezezés történt, de büntető nem! nem, mert nem minősítette szándékosnak, ilyen egyszerű. ez a felfogás (mert ez felfogás kérdése, hiszen a döntés mindenhol a kezükben :D van)sokkal normálisabb, mert az esetek döntő többségében a kezezések nem döntenek el semmit, míg az érte megítélt büntetők - akár meccseket is.
Vagy nem vették észre...egyáltalán nem egyszerűbb ez a megoldás, mert mérlegelnie kell, h szándékos volt-e vagy sem. Ha minden kéz tizi, az az egyszerű. Azt meg, h mit dönt el, nem tudhatod, mert változik a játékhelyzet.
Ha a gólvonalon kezen bombáznak valakit, h közben még el is fordul, a labda kifelé pattan, a kezezés nem szándékos. Akkor ez sem tizi?

Semmi véleményes nem volt benne, azért a világon mindehol büntetőt ítélnek, ha észreveszik a kezezés tényét.
hogy mit dönt el ...én világosan fogalmaztam: AKÁR....., az utolsó bekezdésed pedig, ahogy a mondás tartja..." ez így ebben a formában".... szerintem: nem igaz.
ha pedig "a gólvonalon kezen bombáznak valakit....." nos hát azért van a bíró :)
Kash
Entrenador del Barça

2015.12.31. 17:41:09

recrea írta:
Kash írta:Megnéztem a Real - Rso meccs összefoglalóját, az említett 2 "tizi" egyike sem volt az, ezt már páran el is mondták, de igazából nem is ez volt bennük az idegesítő, hanem ronáldó szokásos feszítése...Én egy kicsit hülyén érezném magam, de ő tudja. :D

Bármennyi forintban le merem fogadni, hogy nem lesz ott az aranylabda-díj átadásán, lehet ez a feszítése is csak azért van, hogy ne látszódjon rajta a csalódottság.
Az első kamu, a második egyértelmű tizi volt, sőt, szigorúan véve még a második félidei kezezés is az lett volna. Ne essünk már át a ló túloldalára könyörgöm.

Én fogadok Veled, mondj egy összeget :) Sztem ott lesz, az egykori nem megjelenés elsősorban Mou hatásának meg Blatter beszólásának volt köszönhető.
A védő jól csúszott be, elsőre a lábát találta el a labda, onnan pattant a kezére, nem szándékos kezezés volt, és még csak nem is lett volna meccset eldöntő tévedés, ha nem adja meg a tizenegyest.

Azt, hogy bármennyi forintban lefogadom, csak azért írtam oda, mert így menő...Semmi pénzért sem fogadnék olyan dolgoban, amiben a Real keze benne van.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2015.12.31. 16:36:03

mess2009 írta:alkalmam volt néhány angol meccset megnézni a szünet alatt, legalább három olyan esetet láttam, ahol kezezés történt, de büntető nem! nem, mert nem minősítette szándékosnak, ilyen egyszerű. ez a felfogás (mert ez felfogás kérdése, hiszen a döntés mindenhol a kezükben :D van)sokkal normálisabb, mert az esetek döntő többségében a kezezések nem döntenek el semmit, míg az érte megítélt büntetők - akár meccseket is.
Vagy nem vették észre...egyáltalán nem egyszerűbb ez a megoldás, mert mérlegelnie kell, h szándékos volt-e vagy sem. Ha minden kéz tizi, az az egyszerű. Azt meg, h mit dönt el, nem tudhatod, mert változik a játékhelyzet.
Ha a gólvonalon kezen bombáznak valakit, h közben még el is fordul, a labda kifelé pattan, a kezezés nem szándékos. Akkor ez sem tizi?

Semmi véleményes nem volt benne, azért a világon mindehol büntetőt ítélnek, ha észreveszik a kezezés tényét.
mess2009
Director del Fútbol

2015.12.31. 16:02:10

alkalmam volt néhány angol meccset megnézni a szünet alatt, legalább három olyan esetet láttam, ahol kezezés történt, de büntető nem! nem, mert nem minősítette szándékosnak, ilyen egyszerű. ez a felfogás (mert ez felfogás kérdése, hiszen a döntés mindenhol a kezükben :D van)sokkal normálisabb, mert az esetek döntő többségében a kezezések nem döntenek el semmit, míg az érte megítélt büntetők - akár meccseket is.
roby122
Entrenador del Barça

2015.12.31. 15:21:26

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2458107" target="_blank

Kezd eldurvulni a helyzet. :D
Perez a világ VICCE, igazából nem is Benitez. Nem tudom őket sajnálni egyáltalán. Carlot, hogy lehetett elküldeni, ezt sosem fogom megérteni.
Lehet azt mondani, hogy Lucho ősze(tavaly) amilyen rossz volt, olyan jó volt a tavasz. A Realnal biztos nem lesz ilyen tavasz, talán egy kis feljavulás, a bajnokságban megverik a kiscsapatok, Bl-ben meg egyelőre szerencséjük van.

Az egyik tizi biztos jogtalan, a másik necces, mind1 is. Most, hogy nyomja őket a szövetség, vagy a bíró volt ennyire mihaszna, tökre nem számít. Hatalmas gondok vannak a Realnak, nálunk pedig minden klappol jelenleg, ez az ami számít.
recrea
Llegenda del Barça

2015.12.31. 14:49:13

Kash írta:Megnéztem a Real - Rso meccs összefoglalóját, az említett 2 "tizi" egyike sem volt az, ezt már páran el is mondták, de igazából nem is ez volt bennük az idegesítő, hanem ronáldó szokásos feszítése...Én egy kicsit hülyén érezném magam, de ő tudja. :D

Bármennyi forintban le merem fogadni, hogy nem lesz ott az aranylabda-díj átadásán, lehet ez a feszítése is csak azért van, hogy ne látszódjon rajta a csalódottság.
Az első kamu, a második egyértelmű tizi volt, sőt, szigorúan véve még a második félidei kezezés is az lett volna. Ne essünk már át a ló túloldalára könyörgöm.

Én fogadok Veled, mondj egy összeget :) Sztem ott lesz, az egykori nem megjelenés elsősorban Mou hatásának meg Blatter beszólásának volt köszönhető.
Kash
Entrenador del Barça

2015.12.31. 14:28:37

Megnéztem a Real - Rso meccs összefoglalóját, az említett 2 "tizi" egyike sem volt az, ezt már páran el is mondták, de igazából nem is ez volt bennük az idegesítő, hanem ronáldó szokásos feszítése...Én egy kicsit hülyén érezném magam, de ő tudja. :D

Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.12.30. 20:03:41

na csak ezért a kamutizikért le fogom szedni a meccset torrentről.
kíváncsi vagyok mekkora kamukat fújtak be nekik.

mégsem szedem le. Puhl is megmondta stúdióban: mindkettő kamutizi volt.
és tényleg az volt. egyértelműen.
noname
Llegenda del Barça

2015.12.30. 19:19:33

Nah mi a fene. A múltkor amikor előjöttem az elcsalt meccsek témával, akkor még más volt az általános vélemény! #-o
Leesett pár embernek h nem mindegy h 3-0-nál van 0-0-nál fújják be a tiziket.
A Fifa egy szégyen
Mascherano
Jugador del Barça

2015.12.30. 19:00:26

Feast4 írta:
zsoltfree írta:Vajon mekkora szorzó van arra egy real meccsen, hogy kapnak kamu tizit, vagy az ellenfél kap pirosat, vagy rajtuk kívül bárki más sárgát/piosat reklamálásért!
Nem hinném hogy nagy pénzt hasitanánk vele.:)
De legalább lenne egy fogadás ami mindig beválik :D :D
Més que un club !
Válasz küldése