Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amúgy ez mennyire valós, mert mostanában sok hiteltelen infot hoz le a Marca. Két héttel ezelőtt még Perez nyilvánosan kiállt Benitez mellett, plusz a játékosok sem nyilatkoztak kétértelmű mondatokat, szóval nem hiszem, hogy Perez ekkora segget csinálna a szájából. Ráadásul a francia is azt mondta, hogy még nincs kész a nagycsapat irányítására.csababarca írta:Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.
forrás: marca
juhécsababarca írta:Benitez menesztve lesz este, Zidane lesz az új edző.
forrás: marca
Szögletekkel.visca el barca írta:annyit bénázunk mi is meg a reál is, hogy a végén az atleti lesz a bajnok
Az X teljesen igazságos volt.nzxtpo írta:Hát csak elikszelt a Real, nem láttam a meccset, aki igen az írhatna egy rövid összefoglalót, pl. jogos volt-e a tizi, a kiállítás, illetve milyen volt a meccs képe? Igazságos volt az x?
Én egész életére adnék nekiNero. írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater
Adjatok neki egy egy éves ingyen bérletet a Nou Campba![]()
hogy mit dönt el ...én világosan fogalmaztam: AKÁR....., az utolsó bekezdésed pedig, ahogy a mondás tartja..." ez így ebben a formában".... szerintem: nem igaz.recrea írta:Vagy nem vették észre...egyáltalán nem egyszerűbb ez a megoldás, mert mérlegelnie kell, h szándékos volt-e vagy sem. Ha minden kéz tizi, az az egyszerű. Azt meg, h mit dönt el, nem tudhatod, mert változik a játékhelyzet.mess2009 írta:alkalmam volt néhány angol meccset megnézni a szünet alatt, legalább három olyan esetet láttam, ahol kezezés történt, de büntető nem! nem, mert nem minősítette szándékosnak, ilyen egyszerű. ez a felfogás (mert ez felfogás kérdése, hiszen a döntés mindenhol a kezükbenvan)sokkal normálisabb, mert az esetek döntő többségében a kezezések nem döntenek el semmit, míg az érte megítélt büntetők - akár meccseket is.
Ha a gólvonalon kezen bombáznak valakit, h közben még el is fordul, a labda kifelé pattan, a kezezés nem szándékos. Akkor ez sem tizi?
Semmi véleményes nem volt benne, azért a világon mindehol büntetőt ítélnek, ha észreveszik a kezezés tényét.
A védő jól csúszott be, elsőre a lábát találta el a labda, onnan pattant a kezére, nem szándékos kezezés volt, és még csak nem is lett volna meccset eldöntő tévedés, ha nem adja meg a tizenegyest.recrea írta:Az első kamu, a második egyértelmű tizi volt, sőt, szigorúan véve még a második félidei kezezés is az lett volna. Ne essünk már át a ló túloldalára könyörgöm.Kash írta:Megnéztem a Real - Rso meccs összefoglalóját, az említett 2 "tizi" egyike sem volt az, ezt már páran el is mondták, de igazából nem is ez volt bennük az idegesítő, hanem ronáldó szokásos feszítése...Én egy kicsit hülyén érezném magam, de ő tudja.![]()
Bármennyi forintban le merem fogadni, hogy nem lesz ott az aranylabda-díj átadásán, lehet ez a feszítése is csak azért van, hogy ne látszódjon rajta a csalódottság.
Én fogadok Veled, mondj egy összegetSztem ott lesz, az egykori nem megjelenés elsősorban Mou hatásának meg Blatter beszólásának volt köszönhető.
Vagy nem vették észre...egyáltalán nem egyszerűbb ez a megoldás, mert mérlegelnie kell, h szándékos volt-e vagy sem. Ha minden kéz tizi, az az egyszerű. Azt meg, h mit dönt el, nem tudhatod, mert változik a játékhelyzet.mess2009 írta:alkalmam volt néhány angol meccset megnézni a szünet alatt, legalább három olyan esetet láttam, ahol kezezés történt, de büntető nem! nem, mert nem minősítette szándékosnak, ilyen egyszerű. ez a felfogás (mert ez felfogás kérdése, hiszen a döntés mindenhol a kezükbenvan)sokkal normálisabb, mert az esetek döntő többségében a kezezések nem döntenek el semmit, míg az érte megítélt büntetők - akár meccseket is.
Az első kamu, a második egyértelmű tizi volt, sőt, szigorúan véve még a második félidei kezezés is az lett volna. Ne essünk már át a ló túloldalára könyörgöm.Kash írta:Megnéztem a Real - Rso meccs összefoglalóját, az említett 2 "tizi" egyike sem volt az, ezt már páran el is mondták, de igazából nem is ez volt bennük az idegesítő, hanem ronáldó szokásos feszítése...Én egy kicsit hülyén érezném magam, de ő tudja.![]()
Bármennyi forintban le merem fogadni, hogy nem lesz ott az aranylabda-díj átadásán, lehet ez a feszítése is csak azért van, hogy ne látszódjon rajta a csalódottság.
De legalább lenne egy fogadás ami mindig beválikFeast4 írta:Nem hinném hogy nagy pénzt hasitanánk vele.zsoltfree írta:Vajon mekkora szorzó van arra egy real meccsen, hogy kapnak kamu tizit, vagy az ellenfél kap pirosat, vagy rajtuk kívül bárki más sárgát/piosat reklamálásért!