Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hinném hogy nagy pénzt hasitanánk vele.zsoltfree írta:Vajon mekkora szorzó van arra egy real meccsen, hogy kapnak kamu tizit, vagy az ellenfél kap pirosat, vagy rajtuk kívül bárki más sárgát/piosat reklamálásért!
Várj még!Csak a felénél vagyunk.Még simán kiküldhet 3 embert hátha összejön a most egy 20-0.csababarca írta:Miért ne merne?Feast4 írta:Amikor azt gondolnád hogy van határa a pofátlanságnak és rájössz hogy nincs.Kíváncsi vagyok be mer e fúj egy harmadikat is.
Ez amit ma csinál még korrektnek mondható, a múltkori két pirosos akció után.
Miért ne merne?Feast4 írta:Amikor azt gondolnád hogy van határa a pofátlanságnak és rájössz hogy nincs.Kíváncsi vagyok be mer e fúj egy harmadikat is.
Ez szerintem inkább égetés mint tolás.Legközelebb addig fogják visszafujni a 11-est amíg belövi?visca el barca írta:cuncilit kicsit megakarják megint tolni aranylabda előtt.
Köszöntem.
lehet ott más is nem csak a szőrös szív.....ez annyira nyilvánvalóTobias88 írta:Itt a 2. 11es, ezt is csak szőrös szívűen lehetett csak befújni
Olyan magasak lettek a sztár árak, hogy ha a sztárok egy csoportja edzőt akar buktatni, azt következmények nélkül megteheti. Elhúzni a dolgot nem érdemes, mert közben csak rohad minden. Hogy aztán mire mennek az edzőbuktatással, az más kérdés. A Chelsea gyorsan meg tudta oldani egy jó átmeneti edzővel - talán ő rendbe tudja tenni a dolgokat, mire jön a következő edző. Guardiolát is a játékosok és a szurkolók egy csoportja késztette távozásra, de ott erős a vezetőség, hozott egy fix utódot, aztán a játékosok eldönthetik, hogy ez jó-e nekik. A MU-nál és a Realnál még zavarosabb a helyzet. De sztár klikkeknek kell rájönni, hogy megéri-e nekik az edzőbuktatás.Bob_Marley írta:Nagy koponya az öreg, nekünk nem lenne jó ha visszatérne, mert az biztos, hogy ő rendbe tenné a dolgokat (ideig-óráig azt nem tudni). Bár kérdés, hogy Perez engedné-e. Kapásból Ramos-szal nem biztos, hogy kellett volna hosszabbítaniuk Nyáron, de vannak még érdekes elemek abban a csapatban és megy a széthúzás. Ember legyen a talpán (személytől függetlenül), aki képes ezt majd berobbantani és a helyes utat megtalálni. Benitez is pl jó edző, de valaki akar focizni ott valaki meg nem. Kroos is olyan látványosan nem akar focizni, hogy az botrány kategória már. De csinálják csak ha ennyi eszük van, meg sírdogáljanak a játékosok volt edző iránt (ez a legnagyobb nonszensz). Nekik nem ez a feladatuk, de legalább addig se tudnak arra figyelni, ami igazából lenne és behúzzuk a bajnokságokat.
Bajnokság fele elment lassan, ilyenkor szerintem már nem érdemes edzőt váltani.
Persze amikor Messi nemigazán volt oda Luchoért, akkor meg ő volt a csúnya gonosz szemétláda, aki mindenkit csak elnyomni akar és mindenki felett uralkodniBob_Marley írta:Nagy koponya az öreg, nekünk nem lenne jó ha visszatérne, mert az biztos, hogy ő rendbe tenné a dolgokat (ideig-óráig azt nem tudni). Bár kérdés, hogy Perez engedné-e. Kapásból Ramos-szal nem biztos, hogy kellett volna hosszabbítaniuk Nyáron, de vannak még érdekes elemek abban a csapatban és megy a széthúzás. Ember legyen a talpán (személytől függetlenül), aki képes ezt majd berobbantani és a helyes utat megtalálni. Benitez is pl jó edző, de valaki akar focizni ott valaki meg nem. Kroos is olyan látványosan nem akar focizni, hogy az botrány kategória már. De csinálják csak ha ennyi eszük van, meg sírdogáljanak a játékosok volt edző iránt (ez a legnagyobb nonszensz). Nekik nem ez a feladatuk, de legalább addig se tudnak arra figyelni, ami igazából lenne és behúzzuk a bajnokságokat.
Bajnokság fele elment lassan, ilyenkor szerintem már nem érdemes edzőt váltani.
Neeeezola8787 írta:Pontosan, Mou meg CR menjen innen, erre öcsém aki elment, lehet visszajönpalesz77 írta:Könyörgöm csak őt ne.. Hogy örültem, amikor végre kitette a lábát Spanyolországból, maradjon csak Angliában, nem kell ő ebbe a közegbe.Bár ha ismét nyer 2 évente 1 kupát, akkor inkább jöjjön
igen, a hülye is látja h ez lenne a jó út, de annyira vakok, hogy ilyen (szerencsére) nem fog megtörténnihajnesz írta:Azon a véleményen vagyok, hogy rajtuk csak egy nagytakarítás segíthet, el kell küldeni legalább fél csapatot, és 2-3 évig építeni egy stílust, hiányposztra igazolni játékost, stb. Másik elnökkel.
Volt, aki hamarabb lelépett, mint egy átlag alsógatya csereSemmi konstrukció nincs, az edzőket úgy cserélgetik, mint más az alsógatyáját,
A Real mindig is ilyen volt. A fő különbség h ellentétben azzal, ami kb a 70-es években ment, már nem 10x akkora a költségvetésük, mint mindenki másnak együttvéve(költői túlzás a gyengébbek kedvéért), így nem tudják elvinni minden posztra a világ legjobbjait.hajnesz írta:Nagyon nem értem én ezt a szituációt, ami Madrid tájékán folyik. Egyszerűen olyan, mintha egy 11 éves kölyök megkapta volna karácsonyra az első számítógépét, s feltelepíti a legújabb FM-et![]()
visca el barca írta:én sztem zidanet is csak azért erőltetné perec, hogy bizonygassa azt, hogy ő is képes LE-t meg guardiolát találni. ha tippelnem kellene h bejön vagy óriási bukta lesz 10-90%-ot mondanék...