2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tudom, h elég jók vagytok játékos előadásban, de valóban reális, h 250-et kapjatok értük?daffy írta:......Cr és Bale simán elmehet 250ért. Nem pótolni kell őket,hanem koncepciót váltani és csapatként játszani a csapatjátékot.
Nem muszáj hozni. Csak HA már igazolunk. Illetve miután Isco a kezdőbe kerülne kéne még kp-s,lenne alternatíva a vkp poszton is rotálni.palesz77 írta:Miert hoznad Matuidit, ha arra a szerepre amire kene, mar van egy Casemirotok?daffy írta:...Tobbivel amugy egyetertek, csak ezt a reszt nem ertem.
Mar majdnem megutottek a Sport1-es musor szinvonalat..Bob_Marley írta:MNF Gary neville and Jamie Carragher Analysis on Real Madrid vs Barcelona
Carragher lehet picit elfogult mivel mégiscsak Benitez alatt játszott, de mond érdekes dolgokat. Ezt a játékot futás, védekezés, labdaszerzés nélkül nagyon nehéz játszani. És ő is azt mondja, hogy Benitez sokkal inkább edző mint Ancelotti aki egy "atya.
Jó, én olvastam már olyat hogy direkt félgőzön se voltak, és direkt edzőt akarnak buktatni ezért kaptak kiDr.Dre írta:Nem provokálni indultam, csak benéztem a BL topicba, mert van mikor írnak érdekességeket.recrea írta:Én meg azt nem értem, h miért mész oda 4-0 után provokálni...
Ő szólt egyet, én visszaszóltam neki kultúráltan, ennyi.
Nem provokálni indultam, csak benéztem a BL topicba, mert van mikor írnak érdekességeket.recrea írta:Én meg azt nem értem, h miért mész oda 4-0 után provokálni...Dr.Dre írta:Madridom. Nem értem,hogy legalább ilyenkor,egy 4-0 után miért nem tud némelyik hallgatni...![]()
KÉP : http://kepfeltoltes.hu/151124/_ng_l_www ... es.hu_.jpg
Én meg azt nem értem, h miért mész oda 4-0 után provokálni...Dr.Dre írta:Madridom. Nem értem,hogy legalább ilyenkor,egy 4-0 után miért nem tud némelyik hallgatni...![]()
KÉP : http://kepfeltoltes.hu/151124/_ng_l_www ... es.hu_.jpg
De ha ok ennyire egyszeruek, hogy nem erzik, legalabb tunt volna fel nekik, hogy mindenki hogy all, es nem kene zsebretenni a kezuket.. Vicc komolyan.S.Agüero írta:Detto, zsebre tett kéz.zola8787 írta:Sandro meg Munir páros meg egy büdös paraszt, engem ez jobban zavart a videó megnézése alatt.
Sandro meg Munir páros meg egy büdös paraszt, engem ez jobban zavart a videó megnézése alatt.
Senkit nem érdekel, egy menopauzás francia politikus véleménye.
Nekem is feltűnt, és elgondolkoztam, hogy lehet én tudom rosszul, de mégseChino írta:Amúgy azt én hallottam rosszul vagy mindenki Ottókája tényleg folyamatosan ballábasnak nevezte Suarezt?
Jól hallottad, én is felkaptam rá a fejem.Chino írta:Amúgy azt én hallottam rosszul vagy mindenki Ottókája tényleg folyamatosan ballábasnak nevezte Suarezt?
Szerintem egy játékos sem gondolkozik azon, hogy hú, Neymarnak hárommal több autója van, meg szebb barátnője, majd én jól odarúgok neki,és megbosszulomNeymar ellen meg szimplán van egy egyszerű ellenszenve a játékosok egy részének, mert nagyon fiatal, nagyon gazdag, mindenki tudja hogy a legjobb lehet , meg ugye madridosoknál benne lehet az is hogy választhatott de nem hozzájuk ment, stb.
Meg azért eléggé frusztráló lehet hogy oda-vissza szivatja a csapatodat.