Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy:
A: itt fejezzük be...
B: a múltból nem lehet megélni...
C: amióta szurkolsz a Realnak, hányat láttál és én hányat láttam a saját csapatomtól?
De most tényleg...most gondold el, hogy egy Liverpool szurkoló az előző szezon végén mondta egy cselzisnek, hogy igen ám barátom, de nekünk 5 BL győzelmünk meg 18 bajnoki címünk van...gondolom, hogy rettentően meghatotta

A Pool évek óta a fasorban sincs, a cselzi meg nyeli befele a bajnoki címeket... (oké, hogy most 3 pontra vannak a kieséstől, ne ezt ragadjátok ki az egészből...)
Lényeg a lényeg: az, hogy mi volt 50-100 évvel ezelőtt, a kutyát nem érdekli. Szép dolog a történelem, meg jó, ha egy klubnak van, de azért akkor, amikor az egyiknek nagyon megy, a másiknak meg nagyon nem, ezzel védekezni...kicsit olyan szánalmasnak találom...
Na meg ugye a Liverpool is nem is tudom mennyivel többször nyert bajnokságot, mikor kinevezték SAF-t...azóta eltelt 29 év és most ott tartunk, hogy a United-nek 2-vel több bajnoki címe van
Úgyhogy ki tudja, már lehet, hogy nem sokáig tudnak vagánykodni a 10 BL győzelemmel meg 32 bajnoki címmel...az utóbbi 10 évben -8ról -5, -13ról -9...