Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én teljesen máshogy látom. (Nem tudom, nézted-e a meccset). RvN tényleg impactedző volt, ebben egyetértünk, a Leicesterrel is ez volt kb 2 meccsig, azóta meg rosszabbak, mint előtte, jelenleg a leggyengébb csapat a PL-ben (még a City is megverte őketLG írta: ↑2024.12.31. 10:22:00Szinte biztos voltam, hogy a MU kikap, ők rottyon, a Newcastle viszont felszállóágon van, Isak is elkezdett szépen termelni (őt sajnálom, hogy nem mi húztuk be, szerintem hosszútávon jobban jártunk volna vele, mint Lewával). Amorimmal még az a lendület sincs meg a csapatban, amit az új edzők általában hoznak, RvN-nál legalább az megvolt. A portugállal pedig rosszabbak még, mint a kopasszal voltak. Legközelebb Liverpoolba mennek, akik nem túl jó helyzetkihasználással is 3-4-5 gólokat rugdosnak mostanság, szerintem lemészárolják ezt a szétesett MU-t.
A világ legjobb edzője 2 hónap után végre nyert egy meccset. Úgy néz ki a másik Manchesteri edző lesz kirúgva hamarabb, bár ha így folytatják, pár jó igazolás télen, és jövőre a másodosztályba még akár sikerélményük is lehet.
Lényegében igen, bár úgy látom, az asszisztot nem adták neki hivatalosan, mert megpattant az ellenfél hátán a labda. De abban a gólban is komoly szerepe volt, már a fejes előtt is tőle indult az akció. Ha az általam említett érdekes szitut pedig mentésnek tekintjük, akkor magasan a meccs legjobbja eddig. Csak így tovább!
Jelenleg annyira demotiváltnak látom ezt a csapatot, hogy még ő is dobna rajtuk. Nekem mondjuk már egy ideje gyanús, hogy lehet valami a háttérben, pl. ők már tudják, hogy komoly büntetésre számíthatnak. Én ezt már akkor felvetettem, amikor jöttek az első váratlan zakók, + hírek Pep és Haaland távozásáról. Igaz, azóta Pep hosszabbított, de lehet ő eldöntötte, hogy nem hagyja el a süllyedő hajót.
Hasonlóan látom, nagy edző, de nálam sem ő a legnagyobb, pont ezek miatt.gránit írta: ↑2024.12.16. 01:44:20Azért tegyük hozzá, hogy 2008-ban nagyon mélyről szedte össze a Barcelonát. 2008 tavaszán teljesen szét voltunk esve, és mindenki temette a klubot. Azt a tuti ő gründolta össze. Kellettek hozzá nagy játékosok, de ki is hozta belőlük a legtöbbet. Többen is szintet léptek az ő kezei alatt, már nem kifejezetten fiatal, inkább középkorú játékosokként.
Nálam azért nem GOAT, mert hozott katasztrofális döntéseket is, többek között az Eto'o-Ibrahimovic-cserét is ő erőltette, ezt pedig minden általam követett sportágot egybevéve is minden idők legrosszabb transzferének tartom. Nem tudok más olyan transzfert most így hirtelen, ami az egyik csapatnak +1, a másiknak -1 trófeát jelentett volna a legmagasabb szinten. A BL-ben eddig alulnyerte magát ahhoz képest, hogy milyen lehetőségei voltak.
A bajnokságokban mindig eredményesebb volt, mint a BL-ben, mert a kisebb csapatokat le tudta hengerelni.
Ennyire egyoldalú elemzést rég olvastam. Köszi,hogy megosztottad.