Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
bocsánat, én több mint 10éve rühellem őket, kb pont ezértlluisllach89 írta:Nem neked szólt, csak vannak páran akik ezt folyamatosan leírják, és emiatt utálják a Bayernt
Minden bajnokságban így van, hiba lenne kinagyítani ezt a Bayernre. Egyrészt más is igazolhat, azt meg bocsássa meg a világ hogy ők állnak a legjobban anyagilag.messideco írta:Ezért könnyű a Bayernnek bajnokságokat nyerni. Nincs a többi csapat financiálisan ott ahol ők. Összevásárolják a liga legjobbjait, aztán nincs ellenfelük...
mégis csak kétévente nyernek bajnokságot. kíváncsi vagyok,hogy jövőre ki fog győzedelmeskedni.messideco írta:Ezért könnyű a Bayernnek bajnokságokat nyerni. Nincs a többi csapat financiálisan ott ahol ők. Összevásárolják a liga legjobbjait, aztán nincs ellenfelük...
Állította valaki az ellenkezőjét?messideco írta:Miért, a Bayern nem függ Gomeztől?
Pont most olvastam el ezt a cikketlluisllach89 írta:Gomez Makaay óta a legjobb vétel volt, hihetetlen. Mennyien szidták, aztán minden meccsen gólt lő.
Stieber egyáltalán nem nagy játékos, de azért EBBE a Mainzba nem fér be? Keretbe se nevezték, nevetséges. Amúgy jogos gólt vettek el tőlük, kapufát is lőttek, erre a legvégén egy tizit kapott az Augsburg.Barcaman14 írta:Sikerült!lluisllach89 írta:Ma ütni kell a Herthát4-0! Gomez dupla, már 10-nél jár. Ha jól tudom Bundesliga rekordot döntöttek az újabb kapott gól nélküli meccsel?!
A Stuttgart is nyert, Hajnal gólpassz. Az Augsburg pedig a Mainz ellen szerezte meg első győzelmét. Stieber és Szalai sem volt a keretben. utóbbi még lábadozik.
Sikerült!lluisllach89 írta:Ma ütni kell a Herthát
Nem érdemelte meg a Dortmund, de a Bremen a pont(okat) meg még kevésbé. Van kis hiányérzet az emberben, de annyira nem volt rossz meccs.Barcaman14 írta:Tegnap: Bremen-Dortmund 0-2! Megérdemelt győzelem, jobban kihasználta a helyzeteit a Borussia. Perisic ismét nagy gólt lőtt, aztán kiállították. az utolsó fél órában kb. csak a Dortmund térfelén folyt a játék, de nem tudták áttörni a falat. Ezzel 2. a Dortmund, ideiglenesen.
Érdekesebb meccsek még ebből a fordulóból: Stuttgart-Hoffenheim, 'Gladbach-Leverkusen, a Bayern a Herthát fogadja otthon.