Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.05. 20:05:07

Igen, főleg rád gondoltam :D

Kicsit valóban hasonlít a Madrid szitujához is. Amúgy mi is vásárlunk, a Madriddal együtt szétkaptuk a Sevillát pl, de ez ahogy írtad nem szembetűnő, mert máshonnan is igazolunk.

Viszont kevés német játékos megy külföldre, a legtöbbjüknek a Bayern a végállomás, és azért sokan szeretnének is ott játszani. Ráadásul a csapat gerince német, ezért a BuLi-ból érkező akár német, akár légiós playák jobban illenek a játékrendszerbe.

Viszont aki nem jön ott be, arra meg vércseként csapnak le előszeretettel a BuLi csapatai, Kraft, Butt, Jansen, Lell, Ottl, Trochowski, csak így a közelmúltból.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.05. 19:52:37

lluisllach89 írta:Nem neked szólt, csak vannak páran akik ezt folyamatosan leírják, és emiatt utálják a Bayernt :D
bocsánat, én több mint 10éve rühellem őket, kb pont ezért :)

más bajnokságokban azért több szálon futnak a dolgok,ÉS NEM A SAJÁT bajnokságukból hoznak el szinte minden épkézláb embert az aktuális riválistól.

Akik szeretik,szeressék, viszont maximálisan meg lehet érteni azokat akik nem szeretik őket. Ahogy valaki leveri őket,egyből ugranak,és beszerzik azon csapat 2-3 kulcsfontosságú játékosát, még ha nem is kell nekik akkor is.

a vezetőségük sem a legszerényebb.

nah mind1, én továbbra is minden Bayern buktának örülni fogok:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.05. 19:47:22

Nem neked szólt, csak vannak páran akik ezt folyamatosan leírják, és emiatt utálják a Bayernt :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.11.05. 19:41:49

Ezen nem fogunk összeveszni, csak már régen szúrta a csőröm ez :)
A német focit amúgy sem követem intenzíven, de a kedvencnek tartott csapatom a Schalke :)
Kép
"And my heart will leave you never."
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.05. 19:25:07

messideco írta:Ezért könnyű a Bayernnek bajnokságokat nyerni. Nincs a többi csapat financiálisan ott ahol ők. Összevásárolják a liga legjobbjait, aztán nincs ellenfelük...
Minden bajnokságban így van, hiba lenne kinagyítani ezt a Bayernre. Egyrészt más is igazolhat, azt meg bocsássa meg a világ hogy ők állnak a legjobban anyagilag.

Amúgy ha meg akkora sztárokat környékeznének meg, hogy hogy hozzájuk megy az összes? Vannak még pénzes csapatok a világon. Ráadásul több saját nevelés is futkározik a BuLiban, aki nem jó, az máshol. Ennyi.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.11.05. 19:13:02

Ha megveszik Reust és Götzét akkor ők :lol:
Kép
daffy
Madridista

2011.11.05. 19:08:22

messideco írta:Ezért könnyű a Bayernnek bajnokságokat nyerni. Nincs a többi csapat financiálisan ott ahol ők. Összevásárolják a liga legjobbjait, aztán nincs ellenfelük...
mégis csak kétévente nyernek bajnokságot. kíváncsi vagyok,hogy jövőre ki fog győzedelmeskedni.
messideco
Presidente del Barça

2011.11.05. 19:06:43

Ezért könnyű a Bayernnek bajnokságokat nyerni. Nincs a többi csapat financiálisan ott ahol ők. Összevásárolják a liga legjobbjait, aztán nincs ellenfelük...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.05. 19:00:37

messideco írta:Miért, a Bayern nem függ Gomeztől? :P
Állította valaki az ellenkezőjét? :D

Amúgy alapjáraton sem annyira, hála a sok klasszisnak, nemhogy Reushoz viszonyítva. Remélem Götzéhez hasonlóan Münchenben fog kikötni :P
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.11.05. 18:38:50

Miért, a Bayern nem függ Gomeztől? :P
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.05. 18:34:18

Tegnap:

Mainz-Stuttgart 3-1! Hosszú idő után ismét nyert a Mainz, de nem teljesen megérdemelten. A 2. gólnál jogtalan büntető szerintem, előtte pedig a Stuttgart uralta a meccset. A büntető után már egyértelmű hazai fölény volt. Talán egy x azért igazságosabb lett volna. Stieber végig a padon ült, Szalai még felépülőben. Hajnal átlagos volt, kisebb sérülés miatt a 80. percben lecserélték.

Ma:

Sima Dortmund siker, nagyon gyenge volt a Wofsburg kaptak is egy ötöst. Hleb azért rúgott egyet, de ennyi. A Dortmund helyenként már idézi a tavalyi formát!

A Gladbach ismét egy Reus duplával nyert Berlinben. Nem sokáig marad ott,és van egy sejtésem hogy a Bayernben fog kikötni! :roll:

A Bremen Pizarro mesterhármassal fordított a Köln ellen, 3-2!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.29. 17:28:37

Ennyire csapat nem függ a BuLi-ban egy embertől, mint a Gladbach Reustól, most is a duplájával nyertek.

Bayern behúzta a bajor partit a Nürnberg ellen, Gomez dupla :mrgreen:

Suttgart-BVB 1-1 percekkel a lefújás előtt, Hajnal végig fogja tolni, remélem marad az X.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.24. 18:50:19

Nah, megvan a Bayern a 2. idei veresége is! Hannover-Bayern 2-1! A 20. percig kb irányítottak a bajorok, majd jött a hannoveri büntető és Boateng kiállítása. Összességében a Bayernnek ezúttal nem volt szerencséje, de amúgy is jókor jött ez a Bayern vereség a Bundesliga szempontjából, meg amúgy is! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.23. 11:27:34

Tegnap: Dormund-Köln 5-0! Nagyon kitömték a Kölnt, és végre a tavalyi Dortmundra emlékeztetett ez a meccs. Jól játszottak, zsinórban a 4. meccsüket nyerték. Állandósítani kell a formát, a Bl-ben is!

A 'Gladbach 3 meccse nyeretlen, talán eddig tartott ki a meglepően jó forma, aztán majd kiderül. A Mainz viszont megint nem tudott nyerni, Stieber végig a padon ült, Szalai még mindig nem bevethető, de reméljük hogy az ő visszatérése átlendíti a csapatot ezen a rossz sorozaton!

Ma: Két érdekes meccs, Leverkusen-Schalke, Hannover-Bayern! Talán a Hannovernek lehet rá esélye hogy pontokat szerezzen a Bayern ellen, jó kis meccsre van kilátás.
Kép

PCsabi
aka Game90

2011.10.17. 14:45:04

lluisllach89 írta:Gomez Makaay óta a legjobb vétel volt, hihetetlen. Mennyien szidták, aztán minden meccsen gólt lő.
Pont most olvastam el ezt a cikket :D :
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... io_Gomezt/

- sprinttávon nem gyorsabb egy átlagosnál robbanékonyabb védőnél (tehát nem Kobiashvili a mérce),
- nem labdabiztos, a vádlijai és a hímtagja között folyton flipperezik a labda,
- nem tud két lépéssel előre gondolkodni, ha hárman állnak körülötte, az neki kb egy hadsereggel ér fel,
- utálja kapunak háttal kapni a labdát,
- pszichésen gyenge, már a kispad gondolata szétszaggatja pókhálóból font lelkét,
- gyakorlatilag egyáltalán nem tud cselezni,
- csak testcselezni tud, azt is akkor, ha van elég területe,
- nem elég erőszakos centernek, bár
- mostanában egyre többet és egyre kevésbé rosszul védekezik.

Egyetlen igazi képessége a rengeteg felület a testén.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.16. 13:01:28

Barcaman14 írta:
lluisllach89 írta:Ma ütni kell a Herthát 8)
Sikerült! :) 4-0! Gomez dupla, már 10-nél jár. Ha jól tudom Bundesliga rekordot döntöttek az újabb kapott gól nélküli meccsel?!

A Stuttgart is nyert, Hajnal gólpassz. Az Augsburg pedig a Mainz ellen szerezte meg első győzelmét. Stieber és Szalai sem volt a keretben. utóbbi még lábadozik.
Stieber egyáltalán nem nagy játékos, de azért EBBE a Mainzba nem fér be? Keretbe se nevezték, nevetséges. Amúgy jogos gólt vettek el tőlük, kapufát is lőttek, erre a legvégén egy tizit kapott az Augsburg.

Neuer percrekordja egyedülálló, viszont a gól nélküli kapott fordulók számában is BuLi rekordot döntöttek meg. Ja és a Bl-ben sem kaptak gólt.

Boateng nagyon jól játszott jobb bekket, és Gomez Makaay óta a legjobb vétel volt, hihetetlen. Mennyien szidták, aztán minden meccsen gólt lő.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.16. 12:51:39

lluisllach89 írta:Ma ütni kell a Herthát 8)
Sikerült! :) 4-0! Gomez dupla, már 10-nél jár. Ha jól tudom Bundesliga rekordot döntöttek az újabb kapott gól nélküli meccsel?!

A Stuttgart is nyert, Hajnal gólpassz. Az Augsburg pedig a Mainz ellen szerezte meg első győzelmét. Stieber és Szalai sem volt a keretben. utóbbi még lábadozik.
Kép

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.15. 11:53:20

Barcaman14 írta:Tegnap: Bremen-Dortmund 0-2! Megérdemelt győzelem, jobban kihasználta a helyzeteit a Borussia. Perisic ismét nagy gólt lőtt, aztán kiállították. az utolsó fél órában kb. csak a Dortmund térfelén folyt a játék, de nem tudták áttörni a falat. Ezzel 2. a Dortmund, ideiglenesen.

Érdekesebb meccsek még ebből a fordulóból: Stuttgart-Hoffenheim, 'Gladbach-Leverkusen, a Bayern a Herthát fogadja otthon.
Nem érdemelte meg a Dortmund, de a Bremen a pont(okat) meg még kevésbé. Van kis hiányérzet az emberben, de annyira nem volt rossz meccs.

A 10 emberes Dortmund veszélyesebb kontrákat vezetett mint a végig nyomó Werder, akik csak egy lecsorgó kapufáig jutottak.

Ma ütni kell a Herthát 8)
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.15. 11:35:51

Tegnap: Bremen-Dortmund 0-2! Megérdemelt győzelem, jobban kihasználta a helyzeteit a Borussia. Perisic ismét nagy gólt lőtt, aztán kiállították. az utolsó fél órában kb. csak a Dortmund térfelén folyt a játék, de nem tudták áttörni a falat. Ezzel 2. a Dortmund, ideiglenesen.

Érdekesebb meccsek még ebből a fordulóból: Stuttgart-Hoffenheim, 'Gladbach-Leverkusen, a Bayern a Herthát fogadja otthon.
Kép

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.01. 19:20:29

Derdiyok gólja:
http://www.youtube.com/watch?v=OyXeDdXRCGE

A Bayern nem tudott nyerni, de Neuer már több mint 1000 perce nem kapott gólt tétmeccsen!
Kép

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.01. 18:11:04

Dortmund-Augsburg, 4-0; Hoffenheim-Bayern 0-0.

A hétvége gólja lehet hogy a BuLiban esett?

Derdiyok vs Wolfsburg :shock: :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.19. 13:46:27

neuer kapta rendesen az ívet gelsenkirchenben :D

http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... szurkoloi/
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.18. 19:59:21

Dortmund 6 meccs/3 vereség, tavaly 34 meccs/ 5 vereség. :roll: Egyértelmű hogy valami nem működik, vagyis nem úgy mint tavaly. Talán Sahin hiánya sok mindent megmagyaráz. Plusz ma sem játszott Götze ahogy a Hertha ellen sem.

Ellenben a Bayern nehéz lesz megállítani, ha így folytatják folytatódik a sorminta és megint a Bayern lesz a bajnok. Bár nekik is lesznek hullámvölgyeik ez 100%!

A Mönchengladbach eddig jócskán erőn felül teljesít. És még mindig van két nyeretlen csapat: Augsburg és a Hamburg.
Kép

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.18. 18:02:21

Hannover a legeslegeslegvégén fordított a béfáubé ellen 8)

Petersen góljával pedig vezet a Bayern a Schalke vendégeként. Tegnap Podolski mekkorát játszott, 2g+1gp:

Leverkusen-Köln 1-4!
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.10. 18:02:52

Újabb Bayern parádé! 7-0 a Freiburg ellen, Gomez 4 gól, Ribery dupla. Azt hiszem az első forduló veresége óta szárnyalnak a bajorok. 5 meccsen 16 rúgott, 1 kapott gól, Gomez pedig már 8-nál jár. Utóbbi a legmeglepőbb, finoman szólva neme gy klasszis szerintem, de mégis rugdossa a gólokat.

Újabb Dortmund pontvesztés. :roll: Hozzá kell tenni hogy Götze nélkül, de akkor is. Ettől sokkal több kell. A Hertha talán legértékesebb győzelmét aratta idén.

A Stuttgart is fontos meccset nyert, Hajnal gólpasszal a végén. 3-0 a Hannover ellen. És úgy néz ki körvonalazódik z idei meglepetéscsapat a 'Gladbach, idény előtt egyértelmű kiesőnek kiáltották ki őket, 5 forduló után 2. hely.
A Hoffenheim meg egy 4-es gurított a Mainznak! Babel dupla.
Kép

Válasz küldése