Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy láttam Iniesta pozíciója nem változott hanem a kulcs Roberto-Alves mozgása volt és ez volt némiképp más mint a megszokott. Illetve Robert próbált mélységből belépni a támadásokba jobb oldalt, de nem szélső támadót játszva hanem középről indulva kifelé megnyitva a területet. Aztán Munir beállásával ez megváltozott és ő sokkal inkább szélről játszottChino írta: Tegnap megpróbált egy új felállást azzal, hogy Init feljebb tolta kötetlenebb szerepkörben, gondolom a Real ellen készülve, ami szerintem életképes lehetne, csak nem derült ki mert Rakitic lesérült. Ezzel sok terhet levenne Ini válláról, nem kellene annyit védekeznie, jobban koncentrálhatna a támadásépítésre, és Neymarnak is megmaradna a terület. Viszont ezt nem hiszem, hogy meglépné a Real ellen úgy, hogy még élesben egyszer sem próbálta plusz kérdés, hogy Rakitic felépül-e addigra.
Nagyon necces meccs lesz, idegenben, nálunk hullafáradt emberek, plusz sérültek. Messi hiánya egymaga kiteszi a Real 2 kulcsmberéét. Jó lenne, ha helyrejönne és legalább a padra le tudna ülni, de ez sajnos az álom kategória.
BravoDr.Dre írta:Most,hogy valószínűleg Rakitic is sajnos ki hagyja a Clásico-t, milyen kezdőt tippeltek? Én egy ilyennel kiegyeznék:
Bravo-Alves,Piqué,Vermaelen,Alba-Masch,Busquets,Iniesta-Munir(Messi..!?),Suarez,Neymar.
Szerintem így nem lenne rossz, a középpályán is lenne szűrés/védekezés Masch és Busi révén, a támadást meg Neymar,Luis,Iniesta és remélem Messi megoldja. Verma- simán kezdetném,a levegőben verhetetlen,arra pedig nagy szükségünk lesz a Madrid ellen...
Tegnap megpróbált egy új felállást azzal, hogy Init feljebb tolta kötetlenebb szerepkörben, gondolom a Real ellen készülve, ami szerintem életképes lehetne, csak nem derült ki mert Rakitic lesérült. Ezzel sok terhet levenne Ini válláról, nem kellene annyit védekeznie, jobban koncentrálhatna a támadásépítésre, és Neymarnak is megmaradna a terület. Viszont ezt nem hiszem, hogy meglépné a Real ellen úgy, hogy még élesben egyszer sem próbálta plusz kérdés, hogy Rakitic felépül-e addigra.visca el barca írta:nzxtpo írta:Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett![]()
nekem mondod? én már abban a pillanatban ahogy messi megsérült ilyen formációért kiáltottam, de LE túl nyuszi ehhez. inkább játszunk emberhátrányban a két tini miatt, mintsem hogy szerkezetet váltson
nzxtpo írta:Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett
Nem hiszem, hogy így lesz, de azt volt a kérdés, hogy milyen felállásban küldeném ki a csapatot, hogy Rakitic is megsérült...visca el barca írta:komolyan azt hiszitek, hogy majd pont a real ellen fog 3-5-2-t játszatni vagy bármi mást?![]()
valószínű h az lesz amit dr.dre is írt, sima 4-3-3. a két kérdés, hogy hátul ki lesz piqué társa, meg elől ki lesz a harmadik ha messi nem játszik.
http://lineupbuilder.com/?sk=9by02Dr.Dre írta:Most,hogy valószínűleg Rakitic is sajnos ki hagyja a Clásico-t, milyen kezdőt tippeltek? Én egy ilyennel kiegyeznék:
Bravo-Alves,Piqué,Vermaelen,Alba-Masch,Busquets,Iniesta-Munir(Messi..!?),Suarez,Neymar.
Szerintem így nem lenne rossz, a középpályán is lenne szűrés/védekezés Masch és Busi révén, a támadást meg Neymar,Luis,Iniesta és remélem Messi megoldja. Verma- simán kezdetném,a levegőben verhetetlen,arra pedig nagy szükségünk lesz a Madrid ellen...
Ez egyáltalán nem igaz, alig kapott labdát, ha minden labdaérintésénél feldobja magát, az akkor is csak a meccs kis százaléka lett volna. Én nem nagyon láttam tőle ilyet, hacsak nem, mindig éppen akkor sikerült előadni magát, mikor átkapcsoltam a másik meccsre 1-1 pillanatra.jelwaz írta:mess2009 írta:a tegnapi meccs egyetlen fontos tanulsága nekünk az lehetne, ahogyan roncikát semlegesítették tegnap!! már maga az a tény hogy dobálta magát egész meccsen () hatásos mert idegileg ki billent, de érdemben is lenullázták a kérdés az, hogy mivel is?
Elég hangzatos cím, miközben csak annyi történt, hogy behívták kihallgatásra. Olvastam valahol, hogy a franciák egy szót használnak a kihallgatásra és az őrizetbe vételre is. Persze, hogy a súlyosabbat haználja a sajtó.Cseri írta:Azért a francia keményen adja elő: hancúr kiskorúval, állandó küzdelem a KRESZ betartásával, zsarolás. Egy igazi példakép... Kíváncsi vagyok,ha ezt egy "normál" ember követi el,akkor is pénzbünti és egy kis ejnye-bejnye lenne a büntetés?La Pulga írta:http://index.hu/sport/futball/2015/11/0 ... rcsatarat/
Legalább Messinek és Neymarnak lesz kivel fociznia a börtönben
Azért a francia keményen adja elő: hancúr kiskorúval, állandó küzdelem a KRESZ betartásával, zsarolás. Egy igazi példakép... Kíváncsi vagyok,ha ezt egy "normál" ember követi el,akkor is pénzbünti és egy kis ejnye-bejnye lenne a büntetés?La Pulga írta:http://index.hu/sport/futball/2015/11/0 ... rcsatarat/
Legalább Messinek és Neymarnak lesz kivel fociznia a börtönben
és pontosan 9 év alatt lett 4x BL győztes a Barca.PCsabi írta:A Real Madrid sorrendben kilencedik (!) szezonjában biztosította be BL-továbbjutását mindössze 4 forduló után.
Ez egyáltalán nem igaz, alig kapott labdát, ha minden labdaérintésénél feldobja magát, az akkor is csak a meccs kis százaléka lett volna. Én nem nagyon láttam tőle ilyet, hacsak nem, mindig éppen akkor sikerült előadni magát, mikor átkapcsoltam a másik meccsre 1-1 pillanatra.mess2009 írta:a tegnapi meccs egyetlen fontos tanulsága nekünk az lehetne, ahogyan roncikát semlegesítették tegnap!! már maga az a tény hogy dobálta magát egész meccsen () hatásos mert idegileg ki billent, de érdemben is lenullázták a kérdés az, hogy mivel is?
Mondjuk Piqué ahogy elintézte magának a 4 meccset, az nagyon pökhendi, beképzelt és bunkó volt.zsoltfree írta:Egy szó mint száz, oké tisztelet, de azért piros lap az ilyenekért borzasztóan nagy túlzás....
visca el barca írta:2011 spanyol szuperkupa 2. meccs, itthon, 3-2, özil, marcelo, villa out.MessiNeymarSuarez írta:Melyik 3 meccs volt pontosan az?:D
Elég rég vezetett már, Whoscoreden nem is találok olyan meccset ahol ő volt
2. meccse meg pár hónappal későbbi bajnoki volt, ahol 3-1-re nyertünk a bernabeuban
2011 spanyol szuperkupa 2. meccs, itthon, 3-2, özil, marcelo, villa out.MessiNeymarSuarez írta:Melyik 3 meccs volt pontosan az?:D
Elég rég vezetett már, Whoscoreden nem is találok olyan meccset ahol ő volt
Melyik 3 meccs volt pontosan az?:Dvisca el barca írta:tévedtem, borbalan lett a nyertes. ez lesz a 3. derbije, az elsőn rögtön bemutatkozott 3 pirossalvisca el barca írta:amúgy előre látom, hogy a két fő fogyatékosból fogják az egyiket küldeni (mallenco vagy lahoz)... lusta vagyok utána nézni, de az elmúlt évekből, mindig ezek közül kaptuk vmelyiket (talán egyszer manzano is voltmajd palesz utána néz
)