Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 22:51:17

Chino írta: Tegnap megpróbált egy új felállást azzal, hogy Init feljebb tolta kötetlenebb szerepkörben, gondolom a Real ellen készülve, ami szerintem életképes lehetne, csak nem derült ki mert Rakitic lesérült. Ezzel sok terhet levenne Ini válláról, nem kellene annyit védekeznie, jobban koncentrálhatna a támadásépítésre, és Neymarnak is megmaradna a terület. Viszont ezt nem hiszem, hogy meglépné a Real ellen úgy, hogy még élesben egyszer sem próbálta plusz kérdés, hogy Rakitic felépül-e addigra.

Nagyon necces meccs lesz, idegenben, nálunk hullafáradt emberek, plusz sérültek. Messi hiánya egymaga kiteszi a Real 2 kulcsmberéét. Jó lenne, ha helyrejönne és legalább a padra le tudna ülni, de ez sajnos az álom kategória.
Én úgy láttam Iniesta pozíciója nem változott hanem a kulcs Roberto-Alves mozgása volt és ez volt némiképp más mint a megszokott. Illetve Robert próbált mélységből belépni a támadásokba jobb oldalt, de nem szélső támadót játszva hanem középről indulva kifelé megnyitva a területet. Aztán Munir beállásával ez megváltozott és ő sokkal inkább szélről játszott

Szerintem is hasonló várható a RM ellen is, Munirékat nem "meri" betenni és ezért sem volt akkora pihentetés tegnap, mert össze kell szoktatni a mozgásokat hiszen Roberto nem szélső játékos, ahhoz nem elég gyors hogy valóban szélsőt tudjon betölteni.

Benzema meg jól nyomja, zsarolás, közúti kihágás, drog csempészés.....Nyilván egyelőre mindent vizsgálnak, de ez így elég szép kis lajstrom rövid időn belül.
Kép
Kép
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.11.05. 21:44:05

Dr.Dre írta:Most,hogy valószínűleg Rakitic is sajnos ki hagyja a Clásico-t, milyen kezdőt tippeltek? Én egy ilyennel kiegyeznék:
Bravo-Alves,Piqué,Vermaelen,Alba-Masch,Busquets,Iniesta-Munir(Messi..!?),Suarez,Neymar.
Szerintem így nem lenne rossz, a középpályán is lenne szűrés/védekezés Masch és Busi révén, a támadást meg Neymar,Luis,Iniesta és remélem Messi megoldja. Verma- simán kezdetném,a levegőben verhetetlen,arra pedig nagy szükségünk lesz a Madrid ellen...
Bravo
Alves, Piqué, Vermaelen, Alba
Mascherano
Sergi Roberto Busquets
Iniesta Suarez Neymar

jelenleg velük mennék neki a madridiaknak.

Egyébként beszédes lesz a hétvégi forduló. A madrid alig kap gólokat, és bizony mi nem valami jól használjuk ki a helyzetünket, szerintem igazán jó meccset szeptember óta nem játszottunk. Sevilla óta nem volt erős ellenfelünk, és a védelem se az igazi még, Ronaldo és társai egy gólt biztos fognak találni... de még messze van a classico
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.05. 20:40:47

én azt gondolom, ezúttal nem az összeállításon fog múlni, hanem a játék felfogáson.
elsősorban is nem szabad(na) "szégyelni" rá állítani valakit (kiket) CR.-re. másodsorban nem szabadna üres területeket átadni nekik a kontrákra. Albának sokkal harcosabban, Alvesnek pedig fegyelmezettebben kellene védeni a széleket.
ha nem az ő tizenhatosukon"kereszt-passzolgatunk a teljes csapattal" azután labdavesztés és a pánik hátul..., hanem egy masszív középpályás játék után lendületből törünk rájuk akkor lesz esélyünk.
a PSG. pl. azon túl, hogy sebességben simán felvette velük a versenyt abban volt inkább jó, hogy alig hagyta őket rohangálni, kiválóan leütközték őket és megelőzték az előre lőtt passzokat.
az fog tehát dönteni, hogy az éles fegyvereket ki-ki hogyan lesz képes használni, vagy a másikét ki iktatni.
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.05. 16:48:02

visca el barca írta:
nzxtpo írta:Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett
:D

nekem mondod? én már abban a pillanatban ahogy messi megsérült ilyen formációért kiáltottam, de LE túl nyuszi ehhez. inkább játszunk emberhátrányban a két tini miatt, mintsem hogy szerkezetet váltson
Tegnap megpróbált egy új felállást azzal, hogy Init feljebb tolta kötetlenebb szerepkörben, gondolom a Real ellen készülve, ami szerintem életképes lehetne, csak nem derült ki mert Rakitic lesérült. Ezzel sok terhet levenne Ini válláról, nem kellene annyit védekeznie, jobban koncentrálhatna a támadásépítésre, és Neymarnak is megmaradna a terület. Viszont ezt nem hiszem, hogy meglépné a Real ellen úgy, hogy még élesben egyszer sem próbálta plusz kérdés, hogy Rakitic felépül-e addigra.

Nagyon necces meccs lesz, idegenben, nálunk hullafáradt emberek, plusz sérültek. Messi hiánya egymaga kiteszi a Real 2 kulcsmberéét. Jó lenne, ha helyrejönne és legalább a padra le tudna ülni, de ez sajnos az álom kategória.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.05. 13:40:56

nzxtpo írta:Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett
:D

nekem mondod? én már abban a pillanatban ahogy messi megsérült ilyen formációért kiáltottam, de LE túl nyuszi ehhez. inkább játszunk emberhátrányban a két tini miatt, mintsem hogy szerkezetet váltson
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 13:34:43

Szerintem sem lesz érdemi változás, de azt kérdezném miért is könnyebb egy három védős rendszer mint egy négy? Teljesen más szélső és középpályás feladatokat igényel egy három védős rendszer. Kezdve azzal, hogy labdakihozatalnál most is három védő van hátul, amiből egy a belső középpályás és klasszikus három belső védős rendszerbe neki területnyitás a feladata. Valamit a szélsők valóban szélsők és nem igazán mozognak befelé. És pl tegnap is láthattuk, hogy Alves rengetegszer megy befelé. Persze nem lehetetlen megoldani, de általában 3-5-2 felállást Angliában használnak a gyors szélsők miatt és cél az ellenfél mögé kerülés és beadás. Nálunk azért kicsit árnyaltabb a helyzet és amúgy lehet ilyet is játszani, de alapvetően a csapatunk nem ilyen felállásra van kitalálva véleményem szerint. Alves már nem tudja úgy bejátszani azt az oldalt, hogy kapásból ne legyen egy luk. Lehet helyette Roberto, de ő meg nem olyan gyors hogy az egész oldalt letudja védeni.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.11.05. 13:15:15

visca el barca írta:komolyan azt hiszitek, hogy majd pont a real ellen fog 3-5-2-t játszatni vagy bármi mást? :D

valószínű h az lesz amit dr.dre is írt, sima 4-3-3. a két kérdés, hogy hátul ki lesz piqué társa, meg elől ki lesz a harmadik ha messi nem játszik.
Nem hiszem, hogy így lesz, de azt volt a kérdés, hogy milyen felállásban küldeném ki a csapatot, hogy Rakitic is megsérült...
Hiszem, hogy többet nyernénk ha Munir/Sandro szerencsétlenkedése helyett, inkább megerősítenénk a középpályánkat, ott a legerősebb a jelenlegi Real, Modric és Kroos kiváló technikai tudással van megáldva, és végigrobotolnak minden egyes meccset, és ha még meg is vannak támogatva egy Casemiro-val sokkal jobban tudnak a támadásra koncentrálni. Lehet, hogy Ronaldo eszméletlen számokat hoz a gólok terén, de mezőnyben nullá, idén ez hatványozottan igaz de nagyon sok olyan gólja van amit csak be kell pöckölni, stb.. ettől függetlenül elismerem, de szerintem egy megerősített középpályával megfogjuk az övéket, akkor azzal kihúzzuk a méregfogukat. Persze benne van egy-egy egyéni villanás, de ha nem hagyjuk a korábban említett két játékost irányítani, akkor a mi kezünkben lehet a meccs.

szerk: egyébként nem azon van a hangsúly, hogy milyen felállásban küldi fel a játékosokat Lucho, hanem, hogy milyen mentalitással. Remélem nem az x-re játszunk majd, de ha támadó szellemben lépünk fel, de mégis "csak" döntetlen lesz, akkor nem bánkódok majd.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.05. 12:00:02

komolyan azt hiszitek, hogy majd pont a real ellen fog 3-5-2-t játszatni vagy bármi mást? :D

valószínű h az lesz amit dr.dre is írt, sima 4-3-3. a két kérdés, hogy hátul ki lesz piqué társa, meg elől ki lesz a harmadik ha messi nem játszik.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.11.05. 11:48:43

Dr.Dre írta:Most,hogy valószínűleg Rakitic is sajnos ki hagyja a Clásico-t, milyen kezdőt tippeltek? Én egy ilyennel kiegyeznék:
Bravo-Alves,Piqué,Vermaelen,Alba-Masch,Busquets,Iniesta-Munir(Messi..!?),Suarez,Neymar.
Szerintem így nem lenne rossz, a középpályán is lenne szűrés/védekezés Masch és Busi révén, a támadást meg Neymar,Luis,Iniesta és remélem Messi megoldja. Verma- simán kezdetném,a levegőben verhetetlen,arra pedig nagy szükségünk lesz a Madrid ellen...
http://lineupbuilder.com/?sk=9by02
Véleményetek?

Én ezt preferálnám, védekezéssel nem lenne gond, három védős rendszer egyszerűbb, mint a négy és tavaly alkalmaztuk már fontos meccsen jól. Középpályán Masch rombolhatna, ha több kellene előre akkor a félidőben vagy a 60. percben jöhetne SR, de a két vkp-val elég stabilak lennénk ahhoz, hogy Alba és Alves kedvére futkozzon föl-le. Inire nagyobb teher nehezedne támadásban, de cserében neki se kellene annyira visszazárnia, mint alapból. Létszámban mindenképp, meglennénk középen, és ezt a meccset érzésem szerint ott kell majd megnyerni, ha kitudjuk kapcsolni a középső hármasukat akkor meghalnak, CR biztos felszívja magát a meccsre, de látványosan nincs formában, gyengébb csapatoknak is sikerült már idén teljesen semlegesíteni. Suarez-Neymar jó napot fog ki helyzetkihasználás terén is, és Ini be tud társulni hozzájuk legalább előkészítőként akkor joggal van esélyünk gólt-gólokat szerezni, onnantól pedig a védelmünkön múlik a többi.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2015.11.05. 11:17:59

Nem látom mi a gond a kezdővel. SR jelenleg jobb formában van, mint Rakitic, szóval egyszerűen poszt-poszt csere, ahol SR box-to-box, Iniesta meg a saját posztján. Alves jobbhátvéd, Munir jobb oldali támadó. Munir elég sótlan, de azért az utóbbi meccseken már mutatott pár ígéretes dolgot. Tegnap az első gól főleg neki köszönhető. Messi pedig padon kezd és bejön Munir helyére mondjuk a 60. percben, amikor már fárad a nép.
A Fifa egy szégyen
Dr.Dre
Capitá del Barça

2015.11.05. 10:34:15

Most,hogy valószínűleg Rakitic is sajnos ki hagyja a Clásico-t, milyen kezdőt tippeltek? Én egy ilyennel kiegyeznék:
Kép

Titi - The Legend!
roby122
Entrenador del Barça

2015.11.04. 18:55:27

Casemiro a kulcs a kp-n. Benitez jó döntést hozott, hogy visszahozta.
Méghogy nem kell nekik VKP-s, szenvednének is nélküle. Remélem, hogy ellenünk kiteszi a kezdőből, mert Balenek meg Jamesnek játszani kell.
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.04. 18:39:25

jelwaz írta:
mess2009 írta:a tegnapi meccs egyetlen fontos tanulsága nekünk az lehetne, ahogyan roncikát semlegesítették tegnap!! már maga az a tény hogy dobálta magát egész meccsen ( :lol: ) hatásos mert idegileg ki billent, de érdemben is lenullázták a kérdés az, hogy mivel is?
Ez egyáltalán nem igaz, alig kapott labdát, ha minden labdaérintésénél feldobja magát, az akkor is csak a meccs kis százaléka lett volna. Én nem nagyon láttam tőle ilyet, hacsak nem, mindig éppen akkor sikerült előadni magát, mikor átkapcsoltam a másik meccsre 1-1 pillanatra.

ezúttal átvitt értelemben használtam a " ..dobálta magát .." kifejezést a folyamatos reklamálásaira, hogy nem kap lasztit... szinte mindenkinek beszólt aki nélküle próbált befejezni egy akciót.
MR. TROMORT777

2015.11.04. 16:54:43

Cseri írta:
La Pulga írta:http://index.hu/sport/futball/2015/11/0 ... rcsatarat/

Legalább Messinek és Neymarnak lesz kivel fociznia a börtönben :lol:
Azért a francia keményen adja elő: hancúr kiskorúval, állandó küzdelem a KRESZ betartásával, zsarolás. Egy igazi példakép... Kíváncsi vagyok,ha ezt egy "normál" ember követi el,akkor is pénzbünti és egy kis ejnye-bejnye lenne a büntetés?
Elég hangzatos cím, miközben csak annyi történt, hogy behívták kihallgatásra. Olvastam valahol, hogy a franciák egy szót használnak a kihallgatásra és az őrizetbe vételre is. Persze, hogy a súlyosabbat haználja a sajtó.
Cseri
Entrenador del Barça

2015.11.04. 16:44:46

La Pulga írta:http://index.hu/sport/futball/2015/11/0 ... rcsatarat/

Azért a francia keményen adja elő: hancúr kiskorúval, állandó küzdelem a KRESZ betartásával, zsarolás. Egy igazi példakép... Kíváncsi vagyok,ha ezt egy "normál" ember követi el,akkor is pénzbünti és egy kis ejnye-bejnye lenne a büntetés?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.04. 16:32:43

PCsabi írta:A Real Madrid sorrendben kilencedik (!) szezonjában biztosította be BL-továbbjutását mindössze 4 forduló után.
és pontosan 9 év alatt lett 4x BL győztes a Barca. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2015.11.04. 15:19:37

Én még mindig amiatt aggódom, hogy hogyan fogjuk megbontani a védelmüket. Ronaldo most tényleg nagyon kuka, mondjuk bármikor elkattanhat, Bale összjátékban nagyon gyenge, és Benzema sincs valami nagy formában. Viszont nálunk Sandro vagy Munir - 1 ember lesz, és még mindig nincs meg az az összhang a védelemben ami tavaly volt. Szerintem hosszú idő után megint leikszelük velük. Akár egy unalmas 0-0t is eltudok képzelni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
PCsabi
aka Game90

2015.11.04. 14:49:41

A Real Madrid sorrendben kilencedik (!) szezonjában biztosította be BL-továbbjutását mindössze 4 forduló után.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
jelwaz
Entrenador del Barça

2015.11.04. 12:33:12

mess2009 írta:a tegnapi meccs egyetlen fontos tanulsága nekünk az lehetne, ahogyan roncikát semlegesítették tegnap!! már maga az a tény hogy dobálta magát egész meccsen ( :lol: ) hatásos mert idegileg ki billent, de érdemben is lenullázták a kérdés az, hogy mivel is?
Ez egyáltalán nem igaz, alig kapott labdát, ha minden labdaérintésénél feldobja magát, az akkor is csak a meccs kis százaléka lett volna. Én nem nagyon láttam tőle ilyet, hacsak nem, mindig éppen akkor sikerült előadni magát, mikor átkapcsoltam a másik meccsre 1-1 pillanatra.
zsoltfree írta:Egy szó mint száz, oké tisztelet, de azért piros lap az ilyenekért borzasztóan nagy túlzás....
Mondjuk Piqué ahogy elintézte magának a 4 meccset, az nagyon pökhendi, beképzelt és bunkó volt.

Két dolog miatt nem tudok egyetérteni az állításoddal:

1. Szinte soha nem láttam olyat, hogy a bíró megváltoztatta volna az ítéletét. Ha feltételezzük, hogy a bíró nincs lefizetve és pártatlan, akkor gondolom a legjobb megítélése szerint fúj. Erről nehéz bárkit lebeszélni, szimplán az anyja foglalkozását emlegetni meg rohadt bunkó.

2. Nekem nem szimpatikus az a tendencia, ahogy kislányosodik el ez a sport.Ott van a műesés is, de a pofázással kapcsolatban az idegesít az egyik legjobban, hogy az egyértelmű, lassítás nélküli szabálytalankodások után is magyaráznak. Barátságosan meg lehet beszélni a dolgokat, nem azt mondom, hogy a bíróhoz szólni se lehessen (bár, ha hokis rendszer szerint menne, az király lenne), de a játékosok tehetnek róla sokszor, hogy sokat szerepel a bíró. Én megértem a necces szituációs dühkitöréseket is, innentől megint szubjektívvé válik a dolog, hogy mi a necces szitu. Amúgy alapjáraton sárgát osztanék érte.

Az pl. nekem a tegnapi Real-PSG-n szemet szúrt, hogy egy szabálytalanság után (asszem Casemiro követte el, befújták a szabadot) odament Ramos magyarázni, hogy a PSG-s talpalt (miközben nem). És ezt én egy elég alja emberi tulajdonságnak tartom, amikor egy felnőtt elkezd ujjal mutogatni a másikra, mint egy óvodás, ráadásul még hazudik is. Na meg, tegnap a Real védők nem is tudom minek rakták le a kezüket, egyszerűbb lett volna végig feltartani, mert ha egyszer egy csatár passzt kapott, máris lesért sírdogáltak (Cavani 2 méteres nem lesét be is fújták). Én, ha bíró lennék, csak úgy röptetgetném a sárgákat azoknak a kis szemeteknek, akik hülyének néznek. (Ez most nem a Realról szólt igazából, sajnos ez tendencia manapság, csak ez a legfrissebb emlékem).
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2015.11.04. 11:21:57

http://index.hu/sport/futball/2015/11/0 ... rcsatarat/" target="_blank

mess2009
Director del Fútbol

2015.11.04. 08:35:18

a tegnapi meccs egyetlen fontos tanulsága nekünk az lehetne, ahogyan roncikát semlegesítették tegnap!! már maga az a tény hogy dobálta magát egész meccsen ( :lol: ) hatásos mert idegileg ki billent, de érdemben is lenullázták a kérdés az, hogy mivel is?
elsősorban azzal, hogy a széleken nem engedték el őket = alig volt használható beadás. középen az emlegetett PSG. hármas erőben és futógyorsaságban is fölényben játszott, plusz még a D.Luiz -T.Silva kettős pazarul előzte meg az előre lőtt passzokat.
lehet összehasonlítani hogy ezekből mi mit tudunk majd megvalósítani?! sajna vannak rossz emlékeim zselés clássico-s góljaira vissza gondolva.
a szokásos rémálmok:
- az első elfutásból gólt kapunk
- szöglet és gól
- labdavesztés - kontra - gól
- a szélek !! ( Alba három méterről lesi az alapvonali beadást, Alves helye üres....)
- sebesség különbség ( a javukra)
jó persze vannak nekünk is fegyvereink, csak most azokat szedtem össze amire nekünk különös gonddal kellene fókuszálni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.03. 23:10:26

Casemiro-Modric-Kroos hármast megbontani nem lenne náluk túl szerencsés. Egyrészt, mert a brazil az egyik legjobb középpályásuk jelenleg (ma nem tündökölt, de segítséget se kapott és szinte folyamat 3 emberrel szemben nem egyszerű) és nagyon sokat segít a futómennyisége és kemény labdaszerzése és kompenzálja azt, hogy akár Ronaldo akár Isco lópikula labdaszerzés címen. :D Kroos-Modric meg tudja tenni a labdákat, de most szerintem azért volt feltolva a német, hogy erre reagáljon a PSG és pl Cavani is rengeteget visszalépett ezzel kivéve a játékból, csak a baj az volt, hogy labdavesztés után Kroos fent a többiek messze tőlük és általában Casemirora jutott a Motta-Rabiot-Matuidi hármas, akik kipasszolták. Onnantól meg ha a lendület megvolt még mögéjük is mentek és jött egy Matuidi beadás vagy Cavani helyzet. Szóval kicsit paradox, hogy ezt megbontani, hiszen nem működött ma náluk, de az alap stratégián kell változtassanak vagy pedig több besegítés kell a támadók felől és akkor a Kroos fent is működőképes.De egyértelműen fura meccs volt, habár szerintem akkora PSG fölényről egyáltalán nem volt szó, de az ő gondolkodásuk érvényesült inkább és voltak lehetőségeik. De pl érdekes, hogy nem nagyon váltottak. Lavezzit belehetett volna hozni, vagy Lucas hamarabb. Toltak egy játékot, ami működött aztán elfogyott és nem váltottak, vége lett a meccsnek.

Egyértelműen szerintem a Kroos-Modric-Casemiro hármas a legjobb opciójuk jelenleg és ne feledjük, hogy Benzema hiányzott aki az egyik legjobb előkészítő emberük. Nekünk ezekre a sarkalatos pontokra kell figyelni, nem feltétlen kell Mascherano és Busi egyszerre, de szerintem úgy a legbiztosabb a csapat. Viszont valóban akkor a labdakihozatalban lehetnek akár gondok, ez formától is függ és frissességtől. Az argentin most pihenni fog szerintem ez sokat segít, hogy határozottan és jól megoldják ketten Busival a labdakihozatalt is. Érdekes taktikai csata várható, ez a Rm azért ne feledjük sokkal szélesebb mezsgyén mozog mint mondjuk Ancelotti alatt és többféle játékra képesek. Nekünk is ezekre kell majd reagálni, s amúgy emiatt lehet hogy pont maradunk az alap Rakitic-Busi-Iniesta féle megoldásnál, mert a legegyszerűbb ez és ahogy alakul a játék lehet változtatni. És láttunk is erre már példát, hogy meccs közben lépett fel Mascherano a középpályára. Sok van azért még odáig, de ez nálam nagyon 50-50. Mindkettőre van érv és ellenérv, Lucho szerintem nem fogja megbontani a dolgokat és elől Munir/Sandro-Suarez-Neymar középen pedig Busi-Rakitic-Iniesta/SR. Nagy dilemma. :D
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.30. 13:05:46

visca el barca írta:
MessiNeymarSuarez írta:Melyik 3 meccs volt pontosan az?:D

Elég rég vezetett már, Whoscoreden nem is találok olyan meccset ahol ő volt
2011 spanyol szuperkupa 2. meccs, itthon, 3-2, özil, marcelo, villa out.

2. meccse meg pár hónappal későbbi bajnoki volt, ahol 3-1-re nyertünk a bernabeuban

Az kemény .
Köszönöm az infót, esetleg a 3-madik meccset is tudod?:)

Amúgy azért azt a Bernabeus 3-1-et most is elfogadnám...Najó akár egy 0-1-et is utolsó perces Douglas ollós góllal :lol:

Szerk:
Már rájöttem, második "második" meccs az elírás, igazából az a 3-madik :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.30. 12:46:39

MessiNeymarSuarez írta:Melyik 3 meccs volt pontosan az?:D

2011 spanyol szuperkupa 2. meccs, itthon, 3-2, özil, marcelo, villa out.

2. meccse meg pár hónappal későbbi bajnoki volt, ahol 3-1-re nyertünk a bernabeuban
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.30. 12:39:04

visca el barca írta:
visca el barca írta:amúgy előre látom, hogy a két fő fogyatékosból fogják az egyiket küldeni (mallenco vagy lahoz)... lusta vagyok utána nézni, de az elmúlt évekből, mindig ezek közül kaptuk vmelyiket (talán egyszer manzano is volt :-k majd palesz utána néz :D )
tévedtem, borbalan lett a nyertes. ez lesz a 3. derbije, az elsőn rögtön bemutatkozott 3 pirossal :lol:
Melyik 3 meccs volt pontosan az?:D

Válasz küldése