A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Itt a lehetőség, nézd meg a második gólt, amit kapott!sneco7 írta:Salzburgot sajnálom nagyon Gulácsi miatt...megnéztem volna hogyan teljesít.
Benfica lett a bajnok, Sporting a második.messideco írta:Az nekem még mindig új, hogy a Sporting lett a portugál bajnokPár éve nagyon nehéz helyzetben voltak még, úgy látszik talpraálltak.
A Bilbao továbbjutásának nagyon örülnék, nagyon nagy lehetőség előtt állnak.
Miért is?hank1ee írta:szerk.: Bandi, sejtettem, hogy nem én fogok egyedül örülni ennek.
Nagyjából összefoglalnám röviden az első félidőt: a Loki beállt sünbe, bár nem igazán megy nekik, a BATE-ról lerí, hogy sokkal összeszedettebb alakulat. Viszont szerencsére eddig pontatlanok voltak elől, hátul meg a két védő közül rendre hibázott/elesett az egyik, ha a debrecenieknek lenne egy támadójuk már eldőlt volna a javukra a dolog...LG írta:Nem láttam a Loki meccs első félidejének nagy részét, vki elmondaná Bouadla hogyan állitatta ki magát? Így azért nagyon neccesnek tűnik a dolog, két gól kell a fehéroroszoknak, és a második félidő végén bizony benne van a játékukban.