Nos lezajlott az 2012/2013-as szezon első meccse.
Gólgazdag mérkőzésen vagyunk túl, és elmondhatjuk mi egriek újoncként, hogy vezettük az NB1et, még ha csak ideiglenesen is
A második félidőre felszívta magát a Haladás, és 13 perc alatt három gólt is berámoltak a vendég kapuba.. Majd jött a negyedik is. Ez is tizenegyesből, mint a harmadik. Megadható kategória volt mind a kettő.
Aztán jött egy egri szépítés, ez egy pofás kis támadás volt, szép befejezéssel, majd egy tizenegyesgyanús szituáció a szombathelyi kapu előtt, meg is lehetett volna adni, meg nem is, a bíró végül nem adta meg, így az egri szépítés elmaradt.
82. percben a játékvezető kiállította az egriek csapatkapitányát, utolsó emberként hátulról történő elkésett becsúszása miatt, jogos kiállítás, de itt már minden remény elszállt, két gól + emberhátrány nyolc percre...
A két rúgott gól ellenére ez elég kevés lesz az egriektől, de nyilván az első mérkőzésből nem kell kiindulni. Bőven van még miben fejlődni, gondolok itt elsősorban a védekezésre (talán egy kapott gólt leszámítva mind elkerülhető lett volna..). A passzjáték sem tökéletes még, bár mind a két részről elég sok eladott lapba volt, főleg a második félidő közepe felé.
Lesz ennél jobb is, biztos vagyok benne. Szerintem a bent maradás meglehet, csak a védelmet kell rendberakni.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!