Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.02. 23:07:40

Hoenessék - bár még messze van - de valószínű hogy meg fognak dolgozni Götzéért :P

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... n-borussia

2014-ben jár le a szerződése, 22 lesz csak akkor.

http://bvb.blog.nepsport.hu/archives/20 ... a_kosarba/

Amúgy tényleg mintha elszállt volna ebben a hónapban, brazilok elleni gól után főleg, az a piros lap...

Két meccset ki fog hagyni. De pont az Arsenal ellen játszani fog :mrgreen:

Amúgy ma a végén szállt be, és gólt szerzett megint, 6-2-re nyertek a németek az osztrákok ellen. Özil mesterhármas, Schürrle 7/4-es mutató. Podolski volt még eredményes.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.27. 20:44:17

Leverkusen-Dortmund 0-0!

Gyenge meccs volt, nem ezt vártam. :? A Dortmund nem találta a játékát, az 1. félidőben a Leverkusennek volt pár ziccere, de ők is haloványak voltak összességében. Lenonak sokat köszönhetnek, hatalmasakat fogott.

Plusz még 2 kiállítás is volt a meccsen, semmi több.

A Bayern simán nyert egy Gomez triplával.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2011.08.27. 19:21:57

Éljen! Örülök, hogy nyert a Hertha. Dárdai óta szorítok nekik :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.27. 15:29:31

Tegnap: Hertha-Stuttgart 1-0! :?

Ma belekukkantok a Bayern meccsbe, de az igazi csemege a Leverkusen-Dortmund lesz! :) 18:30 Eurosport 2, aki teheti nézze meg!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.21. 20:11:13

A 3. forduló véget ért, már nincs 100%-os német csapat, viszont gólokban igen gazdag hétvége volt. 3,66-os gólátlag :!:

A Stuttgart sajnos kikapott, amilyen ígéretesen kezdtek a Schalke ellen olyan rosszul folytatták. A 'Gladbach viszont nem semmi, simán a kiesés ellen küzdők közé soroltam őket előzetesen, aztán lehet hogy az idei meglepetéscsapattal van dolgunk?!
A Bayern könnyedén átgázolt a Hamburgon, ami nem volt túl nehéz, iszonyatosan gyengék. A Dortmund is behúzta otthon!

A Mainz-Schalke meccset megnéztem ma. Úgy tűnt már az első félidőben eldőlt, de nagyon összekapták magukat a kékek. Stieber jól játszott, az első gólt ő készítette elő!
Kép

Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.13. 18:49:20

lluisllach89 írta:Hú de frappáns antidrukker vki :o

Ilyen az élet, múlt héten meg épp fordítva volt.
Ez van :P
nem vagyok az, csak így ragadt meg :D :D
A játékvezetői hibák meg kiegyenlítik egymást...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.13. 18:42:16

Robcsyy írta:
lluisllach89 írta:Gyönyörű forduló: kikapott a Dortmund, nyert a Bayern 8)
annyira nem játszott jól a Bauern, egyedül a győzelemnek örülhetnek. + 1 meg nem adott wolfs gól ...
Hú de frappáns antidrukker vki :o

Ilyen az élet, múlt héten meg épp fordítva volt.
Ez van :P
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.13. 18:28:46

lluisllach89 írta:Gyönyörű forduló: kikapott a Dortmund, nyert a Bayern 8)
annyira nem játszott jól a Bauern, egyedül a győzelemnek örülhetnek. + 1 meg nem adott wolfs gól ...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.13. 17:24:11

Gyönyörű forduló: kikapott a Dortmund, nyert a Bayern 8)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.13. 15:48:33

Meg kell fordítani :D

Am ez a szavazás itt fent, tavalyi? Gondolom igen,mert a BvB nem is szerepel benne, majd rettyintek egy újat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.13. 15:42:36

Azt hiszem hamar megvolt a forduló gólja!!!

Salihovic :shock:

Előtte meg az a kapufa... Tudnak lőni Hoffenheimben :D

Szerk.: Eurosport2 adja a BVB meccset, itt meg egy link a Bayernhez: http://www.stadium-live.com/Channel2.html

Azt hiszem a B csapatunkba meg kéne venni Götzét meg Muniaint és elégedett lennék :D
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.08. 11:42:19

Ez a Bayern ellenesek hétvégéje volt, mert úgy látom van egy pár! :D Szépen bekezdtek a bajorok!

A Stuttgart-Schalket néztem meg, A Stuttgart jó volt! Ugyan még bőven van mit csiszolni, de összességében szerintem velük is számolni kell, ha nem is bajnoki címert fognak küzdeni, de szerintem minimum a nemzetközi porondért. Hajnal 2 gólban is szerepet vállalt, de nem ez volt élete meccse.
A Schalkénak voltak villanásai, de a tavalyihoz képest semmi jelét nem láttam a változásnak.
Magath Wolfsburgja is jól kezdett, akárcsak a Werder és a Mainz.
Kép

Barca_10
Entrenador del Barça

2011.08.07. 20:57:49

lluisllach89 írta:Az azért nem semmi hogy 1 év alatt lett mindenki BVB drukker :)
Nekem pl. csak szimpatikus csapat a Dortmund, nem drukkolok nekik. Német bajnokságból, tudom furcsa picit de a Hoffenheimnek drukkolok. A Bayernt viszont kifejezetten utálom..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
noname
Llegenda del Barça

2011.08.07. 20:55:29

A Dortmund szimpatikus csapat, szerintem ezért szurkolnak nekik sokan. Nem nagy pénzekből, hanem fiatalokból építettek egy látványosan játszó csapatot, amely néha olyan dolgokat csinál, ami Xaviéknak is a becsületükre válna.
Nem csodálom h sokan szimpatizálnak ezzel a csapattal. :wink:
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2011.08.07. 20:46:16

lluisllach89 írta:Az azért nem semmi hogy 1 év alatt lett mindenki BVB drukker :)
Dortmund szerintem nem fog címet védeni.
én még a rosicky-ricken-féle csapat MEZÉBE szerettem bele anno,mert tetszett,hogy rikító. a szurkolásom is ennyire komoly.

nem,tényleg nem fog.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.07. 20:38:50

Bayernnek hasonló folytatást kívánok: Bayern-Gladbach 0-1
Nem vettem magamra,csak aki még nem tudná:

szóval már a Hitzfeld vezette Borussiának is drukkoltam amikor Bl-t is nyertek, utána kimaradt pár év ami a Bundesligát illeti nálam,de a 2001-2002es szezont követtem,és akkor volt utoljára bajnok a Dede,Amoruso,Koller fémjelezte BvB a tavalyi szezont kivéve.

Utána lejtmenet következett,sajnos nem igen voltak tűzközelben,így főképp a Bayern aktuális riválisának drukkoltam,h előzzék be a bőrgatyásokat. Viszont az előző szezonban szerencsés helyzet volt,mert pont a Dortmund volt a kihívó :) Remélem idén is végig versenyben lesznek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2011.08.06. 10:44:12

Érdekes lesz a Bundesliga, nem tertom nagyobb esélyesnek a Bayernt. A Bayern sose volt igazán jó az utóbbi években, mindig azért lettek bajnokok, mert az ellenfelek bénáztak, ugyanis azokat a csaptokat, akik éha jók voltak, azokat utána szépkapkodták.
A Dortmund ezen a nyáron erősödött. ELvesztettek egy fontos játékost Sahin személyében, de ugyanakkor igazoltak a helyére embert, továbbá a fiatalok rutinosabbak lettek. A csapat gerince továbbra is csupa fiatal, akik közül csak egy távozott, a többiek viszont még jobban megszokhatták egymást, jobb játékosok lettek. A Bayern is erősödött, de egyáltalán nem többet, mint a Dortmund.
Láthattuk a tegnapi meccset: Götze jobb mint valaha, Kagawa visszatért. Lehet szoros lesz a bajnokság, de ezek a nagyon motivált fiatalok képesek lehetnek arra h ismét nyerjenek. Remélem így lesz. Unalmas h mindenki csak 1-2 évre tudja megszorongatni a bajorokat, most a Dortmund anyaglag nem áll rosszul, a keret rendkívül fiatal és folyamatosan nevelik ki az új játékosokat. Képesek lehetnek hosszútávon csatlakozni a Bayern mellé.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.06. 09:52:23

Meggyőző kezdés volt a bajnoktól. Az első 60 percben egészen szenzációsan futballoztak, utána kicsit visszavettek, de így is simán nyertek. A Hamburgnak momentumai sem voltak, örülhetnek, h találtak egy gólt és, h csak 2 góllal kaptak ki.
Ha ezt a játékot képesek hozni végig a dortmundiak, akkor nem kérdés, h ebben a szezonban is ők lesznek a bajnokok, a kérdés az, h meddig bírják. Nagyon tetszett, ahogy játszottak, de úgy gondolom, nem tudják megvédeni a a bajnoki címet. Túl fiatal ez a csapat, plusz még ott van idén a BL is, tehát hét közben is meccsük lesz. Na, de remélem, h nem lesz igazam.
:D
Kagawa és Götze játéka félelmetes volt tegnap, amíg ők ketten ilyen szinten képesek lesznek szervezni a Borussia játékát, addig ilyen látványos meccseket fog produkálni a Dortmund.
:wink:
Nagyon profi kezd lenni a Bundesliga, a játék színvonala is egyre magasabb, plusz még sok a gól, jók a meccsek, a tegnapi megnyitóról nem is beszélve.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.05. 22:07:41

Igazából én a német csapatokkal úgy vagyok, hogy ha megkérdezik Dortmundot mondom már évek óta. De igazából tavaly szerettem a Mainzot, kedvelem még a Leverkusent..., kedvelem a jó focit, és a Bundesligát! :D

Szóval a Dortmundot mindig is kedvelni fogom, de sok csapatot szeretek akár egy idényen át és annyi. De ez csak a Bundesligára érvényes természetesen! :)
Kép

Tocy
Director del Fútbol

2011.08.05. 22:07:10

Nekem nem titkoltan a Bayern a 2. fav csapatom, de amíg nincs csapategység addig lehetetlen nagyot alkotni.
Félő hogy a 2000-s évek eleji nagy Bayernhez nem mostanában fog felnőni a csapat.

Stuttgart, Wolfsburg szintű meglepi biztosan nem lesz, Leverkusent kicsit sajnálom, de mindig kipukkadnak, főleg most Vidal nélkül lesz érdekes, de Schürrle meg épp odament. Na mindegy, nem a csatárokkal volt a gond eddig sem.

Én meg egyedül a Dortmunddal szimpatizálok a Bundesligában, óriási öröm volt, hogy bajnokságot nyertek, ráadásul a Real és az Inter után legjobban gyűlölt csapatom a Bayern. Öröm látni, hogy közük sincs a "2000-s évek eleji nagy Bayernhez".
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.05. 21:59:08

Az azért nem semmi hogy 1 év alatt lett mindenki BVB drukker :)

Nekem nem titkoltan a Bayern a 2. fav csapatom, de amíg nincs csapategység addig lehetetlen nagyot alkotni.
Félő hogy a 2000-s évek eleji nagy Bayernhez nem mostanában fog felnőni a csapat.

Stuttgart, Wolfsburg szintű meglepi biztosan nem lesz, Leverkusent kicsit sajnálom, de mindig kipukkadnak, főleg most Vidal nélkül lesz érdekes, de Schürrle meg épp odament. Na mindegy, nem a csatárokkal volt a gond eddig sem.

Kép
bali 15
Director del Fútbol

2011.08.05. 21:56:40

Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
Nem bánnám, ha a Bayern állandó uralma visszaesne egy átmeneti időbe.
A Bundesliga olyan, hogy évekig zsinórban nyer a Bayern. És néha becsúszik egy egy baleset. Nos, örömmel látom, hogy komoly esély van arra, hogy a Bayern pár évre távolra kerüljön a dobogó felsőfokától.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.08.05. 21:55:14

robertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
ezt teljesen osztom. ennyi néző előtt meg ilyen hangulatban öröm játszani, pláne ha ilyen csapat is van. és ahogy nézem, a keret sem túl öreg :lol: .
a legidősebb mezőnyjátékos 25 éves :lol: :lol: egyedül a kapus 30körüli...
ha még sikerül egyben tartani a csapatot, és igazolni egy párat, akkor velük is lehet számolni a BL-ben... bár ez csak szvsz :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.05. 21:51:01

Már 3-0! Nagyon jól kezdik az új idényt, mondhatni ott folytatják ahol abba hagyták, gyors középpályás sor, minden adott az új bajnoki címhez, de ezt még nagyon elhamarkodott kijelenteni a nyitómeccs után.
A Hamburg egyébként iszonyat gyenge eddig, ott is fiatalítottak de úgy néz ki kevesebb sikerrel.
Kép

LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.05. 21:48:47

robertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
Viszont a helyzetkihasználásuk egészen katasztrofális sztem. A BL-ben meg az baj lehet.
Válasz küldése