Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem vagyok az, csak így ragadt meglluisllach89 írta:Hú de frappáns antidrukker vki![]()
Ilyen az élet, múlt héten meg épp fordítva volt.
Ez van
Hú de frappáns antidrukker vkiRobcsyy írta:annyira nem játszott jól a Bauern, egyedül a győzelemnek örülhetnek. + 1 meg nem adott wolfs gól ...lluisllach89 írta:Gyönyörű forduló: kikapott a Dortmund, nyert a Bayern
annyira nem játszott jól a Bauern, egyedül a győzelemnek örülhetnek. + 1 meg nem adott wolfs gól ...lluisllach89 írta:Gyönyörű forduló: kikapott a Dortmund, nyert a Bayern
Nekem pl. csak szimpatikus csapat a Dortmund, nem drukkolok nekik. Német bajnokságból, tudom furcsa picit de a Hoffenheimnek drukkolok. A Bayernt viszont kifejezetten utálom..lluisllach89 írta:Az azért nem semmi hogy 1 év alatt lett mindenki BVB drukker
én még a rosicky-ricken-féle csapat MEZÉBE szerettem bele anno,mert tetszett,hogy rikító. a szurkolásom is ennyire komoly.lluisllach89 írta:Az azért nem semmi hogy 1 év alatt lett mindenki BVB drukker
Dortmund szerintem nem fog címet védeni.
Nem vettem magamra,csak aki még nem tudná:lluisllach89 írta:Az azért nem semmi hogy 1 év alatt lett mindenki BVB drukker![]()
Én meg egyedül a Dortmunddal szimpatizálok a Bundesligában, óriási öröm volt, hogy bajnokságot nyertek, ráadásul a Real és az Inter után legjobban gyűlölt csapatom a Bayern. Öröm látni, hogy közük sincs a "2000-s évek eleji nagy Bayernhez".lluisllach89 írta:Az azért nem semmi hogy 1 év alatt lett mindenki BVB drukker
Nekem nem titkoltan a Bayern a 2. fav csapatom, de amíg nincs csapategység addig lehetetlen nagyot alkotni.
Félő hogy a 2000-s évek eleji nagy Bayernhez nem mostanában fog felnőni a csapat.
Stuttgart, Wolfsburg szintű meglepi biztosan nem lesz, Leverkusent kicsit sajnálom, de mindig kipukkadnak, főleg most Vidal nélkül lesz érdekes, de Schürrle meg épp odament. Na mindegy, nem a csatárokkal volt a gond eddig sem.
Dortmund szerintem nem fog címet védeni.
Nem bánnám, ha a Bayern állandó uralma visszaesne egy átmeneti időbe.Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
ezt teljesen osztom. ennyi néző előtt meg ilyen hangulatban öröm játszani, pláne ha ilyen csapat is van. és ahogy nézem, a keret sem túl öregrobertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
Viszont a helyzetkihasználásuk egészen katasztrofális sztem. A BL-ben meg az baj lehet.robertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.