Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bele-bele nézünk itt épp, nagyon jól tolja a kedvenc német csapatom. Már 3-0, előbb ismét egy pazar kényszerítő sorozat révén szerezték a gólt.robertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
Bizony, nagyon szépen játszanak, simán lehetne már 4-0. Ha nem fáradnak el a BL miatt, és nem lesznek sérülések, esélyeseik a bajnokságnak ismét.robertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
A Dortmundnak már tavasszal is elég nagy baja volt a helyzetkihasználással. Ha ezt nem tudják orvosolni, akkor sztem a BL-ben nem esznek meg sok sót, és a bajnoki címvédés sem fog sikerülni. Mert amúgy a játékukkal nincs gond, de képesek olyan meccseket pontot, pontokat veszteni, amit a helyzeteik alapján 2-3 góllal simán kéne nyerniük.Barcaman14 írta:
Egyébként a Dortmund jobb volt, jobban megérdemelték volna a kupát, de a helyzetkihasználásuk gyatra volt. De pár alapember hiányában is szépen tették vették. Várom már a rajtot!
Fährmann mekkorákat fogott, plusz 2 büntető! Ennél nem kell jobb bemutatkozás, korai még kijelenteni, de meg lehet Neuer utódja.Tdavid írta:Szuperkupa győztes a Schalke.
Verdesi??? Bepattan róla, vagy ha szerencséje van, eltalálja cipőfűzővel annyira, hogy az üres kapuba bemenjen. Balfácán az az ürge... De röhögni jóBarca_10 írta:MessiFan írta: Gomez-t csak én nem tartom semmire?
Nem.Nálam az nem tartozik a focista kategóriába aki két méterről verdesi a gólokat mezőnyjátékhoz pedig nem tesz hozzá.
MessiFan írta: Gomez-t csak én nem tartom semmire?
Nem véletlenül dönt nézőszám rekordokat az elsőosztály sem. Ott minden értelemben kiszolgálják a nézőket és a jegyárak sincsenek elszállva annyira mint pl. Angliában.looka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ccset.html
![]()
Hihetetlen mennyire szeretik a focit Németországban...ötödosztályú meccsen ennyi néző, te jó ég...
Jogos. Sztem is ez a bajnokság az egyik leglátványosabb. Az olasz bajnoksággal nem maradtál le semmiről, az abgollal már igen, de igazából ott is 6 csapat van, akinek érdemes nézni a meccseit, a többi csak a fát vágja. Németországban pedig gyakorlatilag bármely meccset nézheted, garantált a jó foci. Nagyon örülök, h jövőre lesz az utolsó szezon, ahol még az olaszok küldenek 4 csapatot a BL-be, aztán jöhetnek a németek.Barcaman14 írta:Az idei szezonban teljesen felcserélődtek a szerepek. A Bayernről már elég szó esett, mindenki tudja hogy egyértelmű csalódás nekik ez az idény. A Stuttgart, Werder, Schalke, Wolfsbrug négyes sem fog örömmel visszaemlékezni. Hihetetlen hogy mindegyiküket meglegyintette a szezon során a kiesés szele, míg a Hannover, Mainz duó bemasírozott az EL-be. Tipikus Bundesliga, ahol minden elképzelhető!![]()
De én személy szerint nagyon megszerettem. Ebben közre játszik az is hogy az angol és olasz bajnokságot egyáltalán nem
látom, de ettől függetlenül is rengeteg élvezhető meccs van.
Egy kis másodosztály: Holnap Hertha-Augburg, Dárdai Pál búcsúmeccse! Sajnos élőben nem adja az Eurosport, azt hiszem 15:30-tól ismétlik.