Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.05. 21:48:10

robertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
Bele-bele nézünk itt épp, nagyon jól tolja a kedvenc német csapatom. Már 3-0, előbb ismét egy pazar kényszerítő sorozat révén szerezték a gólt.

remélem is h a bőrgatyások idén is hoppon maradnak,de még ilyenkor felesleges még reménykedni is ebben. Minden esetre biztató nagyon a Borussia játéka. 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.05. 21:36:59

robertfcb írta:Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
Bizony, nagyon szépen játszanak, simán lehetne már 4-0. Ha nem fáradnak el a BL miatt, és nem lesznek sérülések, esélyeseik a bajnokságnak ismét.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
robertfcb
Capitá del Barça

2011.08.05. 21:31:56

Nem tudom ki nézi a Dortmund - HSV meccset, viszont ez a Dortmund idén is nagy fölénnyel nyeri a bajnokságot, ha nem adják nagyon alább. Az a játék, amit játszanak túltesz véleményem szerint a bajnokságuk összínvonalán. 2-0 a félidő, de lehet 5-0 is semmi túlzás nélkül. Azt hiszem retteghet az a csapat majd, aki megkapja őket a BL-ben, nem tudom hanyadik kalapba kerülnek, de ha a 3.-ba, az megkavarhatja annak a csoportnak az állóvizét.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.05. 15:47:56

Elég szépen erősödik a Bundesliga. A két nagy után(angol, spanyol) közvetlenül jön a német pontvadászat, kb. egy szinten van az olasszal.
Én úgy vagyok vele, h ha nem a Bayern lesz a bajnok akkor már jó. :lol: A bajorokat nagyon nem csípem, legyen szó a bajnokságról vagy a BL-ről.
A Dortmund és a Wolfsburg az a két csapat, amelyekkel valamilyen szinten szimpatizálok. Érdejes lesz, h a Dortmund mire lesz képes ebben a szezonban, tavaly nagyon jók voltak, megérdemelten lettek bajnokok, de láthattunk, h a pár évvel ezelőtti bajnok Wolfsburg is milyen nehéz helyzetbe került nem is olyan régen.
Van még egy két csapat, amely mindig ott szokott lenni az elején(Schalke, Hamburg), igaz ők legtöbbször csak a második helyre jók, főleg a Schalke szenved ebben a betegségben. :lol:
Tavaly a Leverkulsen is meglepően jó volt, rég volt ennyire jó szezonja a gyógyszergyáriaknak. Na és persze ott van a Stuttgart, rájuk is igaz, h eléggé kiegyensúlyozatlan társaság, úgy-e leesett pár éve egy bajnoki cím, aztán elég nehéz helyzetbe kerültek, a kiesés ellen is küzdöttek egy ideig. Még akire kíváncsi leszek az a Nürnberg, tavaly az elején voltak, meglátjuk, h idén mire lesznek képesek.
Ha a statisztikának és a mateknak hiszünk, akkor idén ismét Bayern bajnoki cím lesz a vége, a kereteket figyelembe véve is a müncheniek a legesélyesebbek, de azért remélem, h idén is salátástál nélkül maradnak. :P
A szezon rögtön egy derbivel kezdődik, hiszen Dortmund-Hamburg az első meccs, lehet, h belenézek.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.05. 11:55:47

Ma végre kezdetét veszi a Bundesliga 2011/2012-es idénye! :) Már nagyon vártam, idén nagyobb harc lesz az első helyért ebben biztos vagyok. A tendencia szerint idén a Bayerné lesz a salátástál, de szerencsére a német bajnokságban semmi sem garantált! :)
Jól erősítettek, elsősorban a védelmüket: Neuer, Boateng és Rafinha, de itt egy kis összegzés:
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... er-2089196

Kíváncsi vagyok az idei évben ki, vagy kik lesznek a meglepetéscsapatok, a tavalyi Hannover-Mainz duó után. És azt hiszem a Werder, Schalke, Stuttgart, Wolfsburg négyes is jobb szereplésre készül a tavalyinál, szóval...jó lesz! :)

Ma nyitómeccs 20:30 Dortmund-Hamburg, Eurosport 2!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.24. 12:32:36

Barcaman14 írta:
Egyébként a Dortmund jobb volt, jobban megérdemelték volna a kupát, de a helyzetkihasználásuk gyatra volt. De pár alapember hiányában is szépen tették vették. Várom már a rajtot! :)
A Dortmundnak már tavasszal is elég nagy baja volt a helyzetkihasználással. Ha ezt nem tudják orvosolni, akkor sztem a BL-ben nem esznek meg sok sót, és a bajnoki címvédés sem fog sikerülni. Mert amúgy a játékukkal nincs gond, de képesek olyan meccseket pontot, pontokat veszteni, amit a helyzeteik alapján 2-3 góllal simán kéne nyerniük.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.24. 12:17:56

Tdavid írta:Szuperkupa győztes a Schalke. :wink:
Fährmann mekkorákat fogott, plusz 2 büntető! Ennél nem kell jobb bemutatkozás, korai még kijelenteni, de meg lehet Neuer utódja.

Egyébként a Dortmund jobb volt, jobban megérdemelték volna a kupát, de a helyzetkihasználásuk gyatra volt. De pár alapember hiányában is szépen tették vették. Várom már a rajtot! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Messidona10
Entrenador del Barça

2011.07.23. 22:38:17

Barca_10 írta:
MessiFan írta: Gomez-t csak én nem tartom semmire?

Nem.Nálam az nem tartozik a focista kategóriába aki két méterről verdesi a gólokat mezőnyjátékhoz pedig nem tesz hozzá.
Verdesi??? Bepattan róla, vagy ha szerencséje van, eltalálja cipőfűzővel annyira, hogy az üres kapuba bemenjen. Balfácán az az ürge... De röhögni jó :D
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.07.23. 22:32:24

Szuperkupa győztes a Schalke. :wink:
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.19. 20:45:27

MessiFan írta: Gomez-t csak én nem tartom semmire?

Nem.Nálam az nem tartozik a focista kategóriába aki két méterről verdesi a gólokat mezőnyjátékhoz pedig nem tesz hozzá.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.19. 20:42:09

Te jó ég, hogyan jött ki Neuer?!
Egyébként Elia típusú játékosokat nagyon szeretem. Őt el tudnám képzelni a Barcában balszélen.
Gomez-t csak én nem tartom semmire?
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.14. 13:38:16

Jerome Boateng
Man City :arrow: Bayern München

A két klub megegyezett, Boateng elhagyja hamarosan a City edzőtáborát (Los Angelesben vannak) és átesik az orvosi vizsgálatokon Münchenben.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Piqué
Jugador d'estrella

2011.06.24. 18:19:39

Magath is megmondta Diegonak,hogy mehet amerre lát :D Kellett is neki otthagyni a Brémát és elmenni a Juvéba.Most majd törheti a fejét,hogy hova menjen.
banok
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.06.19. 18:32:05

looka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ccset.html
:shock:

Hihetetlen mennyire szeretik a focit Németországban...ötödosztályú meccsen ennyi néző, te jó ég...
Nem véletlenül dönt nézőszám rekordokat az elsőosztály sem. Ott minden értelemben kiszolgálják a nézőket és a jegyárak sincsenek elszállva annyira mint pl. Angliában.
PCsabi
aka Game90

2011.06.14. 17:25:30

Imádom ezeket a válogatottakat :lol:

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... a_Balaton/

Vidal: Ha a Liget térre születik, most egy sötétkék Opel Calibrában hallgatna Ogli G-t és a környezete csak azt várná, mikor fedezik fel ezt a rusnya pofát a Machete 2-höz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
looka
Capitá del Barça

2011.06.13. 12:39:59

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ccset.html
:shock:

Hihetetlen mennyire szeretik a focit Németországban...ötödosztályú meccsen ennyi néző, te jó ég...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.15. 10:32:27

Barcaman14 írta:Az idei szezonban teljesen felcserélődtek a szerepek. A Bayernről már elég szó esett, mindenki tudja hogy egyértelmű csalódás nekik ez az idény. A Stuttgart, Werder, Schalke, Wolfsbrug négyes sem fog örömmel visszaemlékezni. Hihetetlen hogy mindegyiküket meglegyintette a szezon során a kiesés szele, míg a Hannover, Mainz duó bemasírozott az EL-be. Tipikus Bundesliga, ahol minden elképzelhető! :)

De én személy szerint nagyon megszerettem. Ebben közre játszik az is hogy az angol és olasz bajnokságot egyáltalán nem
látom, de ettől függetlenül is rengeteg élvezhető meccs van.

Egy kis másodosztály: Holnap Hertha-Augburg, Dárdai Pál búcsúmeccse! Sajnos élőben nem adja az Eurosport, azt hiszem 15:30-tól ismétlik. :roll:
Jogos. Sztem is ez a bajnokság az egyik leglátványosabb. Az olasz bajnoksággal nem maradtál le semmiről, az abgollal már igen, de igazából ott is 6 csapat van, akinek érdemes nézni a meccseit, a többi csak a fát vágja. Németországban pedig gyakorlatilag bármely meccset nézheted, garantált a jó foci. Nagyon örülök, h jövőre lesz az utolsó szezon, ahol még az olaszok küldenek 4 csapatot a BL-be, aztán jöhetnek a németek.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.14. 19:49:55

Az idei szezonban teljesen felcserélődtek a szerepek. A Bayernről már elég szó esett, mindenki tudja hogy egyértelmű csalódás nekik ez az idény. A Stuttgart, Werder, Schalke, Wolfsbrug négyes sem fog örömmel visszaemlékezni. Hihetetlen hogy mindegyiküket meglegyintette a szezon során a kiesés szele, míg a Hannover, Mainz duó bemasírozott az EL-be. Tipikus Bundesliga, ahol minden elképzelhető! :)

De én személy szerint nagyon megszerettem. Ebben közre játszik az is hogy az angol és olasz bajnokságot egyáltalán nem
látom, de ettől függetlenül is rengeteg élvezhető meccs van.

Egy kis másodosztály: Holnap Hertha-Augburg, Dárdai Pál búcsúmeccse! Sajnos élőben nem adja az Eurosport, azt hiszem 15:30-tól ismétlik. :roll:
Kép

bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.14. 19:09:19

Frankfurtot szajnálom, h kiesett a Bundesliga-ból, jó csapat pedig, jó szurkolókkal :( Örültem volna, ha legalább az osztályozós helyet elérik. Wolfsburg végül benn maradt, bár ez valószínű volt.
PCsabi
aka Game90

2011.05.07. 17:44:04

Bayern rúgott egy laza nyolcast a St. Paulinak. Gómez már 27 gólos a bajnokságban... :lol:

Már csak 1 forduló van hátra:
- Dortmund bajnok.
- Leverkusen ill. a Bayern BL-hely, már csak az a kérdés, hogy melyikük lesz egyből főtáblás (Bayer 3 ponttal vezet).
- Hannover, Mainz EL.
- St. Pauli biztos kieső.
- Frankfurt (34), Gladbach (35), Wolfsburg (35) hármasból csak egy fog megmenekülni, remélem a Wolfsburg lesz az.

Barcaman, megelőzél :( :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.07. 17:43:06

A Bayern szép kis pofont osztott ki a St. Paulinak! 1-8! Már biztos a BL hely, de még meg lehet az ezüstérem is.

A Wolfsburg továbbra sem nyugodhat meg. A 'Gladbach nagyot hajrázik úgy tűnik, és még van egy kis esélye a Frankfurtnak is. A St. Pauli kiesett.

Ami még örömteli hogy Hajnal betalált és nyertek 2-1-re a Hannover otthonában. Röviden ennyi volt a helyzet jelentés! :D
Kép

messideco
Presidente del Barça

2011.04.30. 18:06:38

Minden elismerésem a Dortmundé, annak edzőjéé. Jó csapat alakult ki, és jött is az eredmény.
Jövőre kíváncsian várom a BL-ben :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.04.30. 17:56:50

Hatalmas gratuláció a Dortmundnak! :)
Jövőre meg Bl...ha nem szedik szét a csapatot nagyon akkor egy jó szereplés is várható. :)
Csak nehogy a Wolfsburg helyzetébe jussanak. :?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.30. 17:53:27

GRT, VÉÉÉGRE! 2002 UTÁN MEGINT! 8)

Dede búcsúztatása méltóra sikerült, ő már 98 óta itt van.

Arról,h mire lehetnek képesek, hát arra amire a Schalke, simán. Mégpedig,hogy az ámbár nagyobb múltú, de szottyadt nagy csapatokat meglepjék, és megverjék (inter,stb). Csoportból továbbmennek remélem, onnantól pedig ha nem fognak ki egy BARCA,M.U.,CHELSEA, Madrid 4est, képesek lehetnek továbbmenni.

BAJNOK DORTMUND!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.04.30. 18:10:20-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Piqué
Jugador d'estrella

2011.04.30. 17:47:35

Teljesen megérdemeltem bajnok a Dortmund.Egész szezonban kiegyensúlyozott teljesítményt nyujtottak,jövőre Bajnokok Ligája oda mondjuk édes kevés lesz ez a keret de gondolom jól jön majd nekik az ebből származó jövedelem. :)
Válasz küldése