Ha ezt így kimondta, akkor azzal a lendülettel tenném le a B csapatba gondolkodni. Lehet nem egyet érteni az edzővel meg bármivel, de ezt sajtón keresztül kiteregetni az egyik legundorítóbb dolog a szememben. Az öltöző az szent és sérthetetlen, onnan még az se szivároghat ki, ha valaki fingik....Egyet azért nem szabad elfelejteni, hogy Ronaldo nem a RM, s ugyanazt tudom mondani mint, amikor jöttek olyan pletykák, hogy Messi összerúgta a port LE-vel. A suszter maradjon a kaptafánál és ne azzal foglalkozzon, hogy éppen hova teszik. Ha nem tetszik, akkor menjen el, vagy üljön le férfi módjára megbeszélni az edzővel, nem sajtón keresztül üzenni. Egy gyáva, gerinctelen cselekedet és ez bárkire igaz. Messitől, Ronaldon keresztül Kis Pistáig.
A Messis esetnél LE meg akarta őt büntetni, de Xaviék lebeszélték róla, és az ő közbenjárásukkal rendeződött a viszony. De a büntetésre nem biztos, hogy túl jól reagált volna Messi, és CR sem hiszem, hogy azt tenné.
Vannak a problémák a Realnál, de tavaly nálunk is voltak, és mégis tudjuk mi lett a vége, nem kell még őket temetni.
Bár szvsz nehezebb lesz pl. ezt a Rolando esetet rendezni. Jelenleg nincs olyan ikon a csapatuknál, mint nálunk Xavi volt, aki ráadásul sok éven keresztül játszott együtt LE-vel. Nem tudom, ki rendezhetné a problémákat az öltözőben. Ramos? Nyár elején még az ő helyzete sem tűnt stabilnak, nem hinném, hogy olyan szava lenen a csapaton belül, mint nálunk Xavinak.
Egyébként nem helyeslem Ronaldo hozzáállását, de valahol megértem, hogy elege van. Elküldték Ancelottit, pedig a játékosok támogatták, most meg az idegen test Bale-re akarják építeni a csapatot.
A walesi eladásával most egy csomó kellemetlenségtől megszabadulhattak volna.