Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt most tegyük akkor tisztába... Pep-et azért nevezték ki a Bayern új edzőjének, mert Jupp visszavonul és kell egy edző, vagy azért, mert akár visszavonul (már ha visszavonul... ma már olyanokat is pletykálnak, hogy nem biztos), akár nem, nekik új edző kell.Boixos írta:brutálállat meccs volt, sajnos megérdemelt b.monaco győzelemmel, bár a dortmundnál is bőven elférne a váza...
én sem értem, mi a túrót tud ehhez még hozzátenni guardiola...?
Stalkyard írta:Mondjuk éveken át tartó egyeduralmat, ennél is szebb csúcsfocival? De ne legyen igazam.Boixos írta: én sem értem, mi a túrót tud ehhez még hozzátenni guardiola...?
okés, persze a bayern monaco most hibátlannak tűnik, de azért a többiek sem fognak megállni a fejlődésben, remélem, főleg nem mi.Stalkyard írta:Mondjuk éveken át tartó egyeduralmat, ennél is szebb csúcsfocival? De ne legyen igazam.Boixos írta: ...
Mondjuk éveken át tartó egyeduralmat, ennél is szebb csúcsfocival? De ne legyen igazam.Boixos írta: én sem értem, mi a túrót tud ehhez még hozzátenni guardiola...?
7-0Pavel írta:Aki a BL-t meg akarja nyerni, annak minket kell elintéznie.
Ez a sorozat nem szakadt meg.
meg mivisca el barca írta:soha rosszabb bl döntőt... ezek fociznak, nem ugy mint a cselzi meg az inter...
Dantét is le kellett volna zavarniozsimiki írta:Grt a Dortmundnak! Grt a Bayernnek is,kár,h nagyon kellett a bíró rossz döntése,h Ribery a pályán maradhatott...persze ki más adta volna a gólpaszt a legvégén...