whitecule írta:Úgy tudom a BL-t úgy nézik, hogy ha egyenlő gólszám van, akkor az kapja a címet, aki kevesebb játékperc alatt lőtte a góljait. Ha Messi játszik a döntőben, akkor ez CR. Természetesen, ha Leo lő gólt, akkor ő lesz.
Szerintem ez mondjuk egy hatalmas marhaság, inkább azt kellene nézni ilyen esetben, aki messzebb jutott az adott verseny sorozatban. Elvégre az mutatja meg, hogy a sok gól mennyire is volt értékes.
Nehogy már valaki megnyeri a BL-t és mégis más lesz a gólkirály, csak mert kevesebb percet töltött a pályán. Ennyi erővel Luiz Adriano legyen, aki ugyan a negyeddöntőkben már kiesett, de azért a csoportkörben berámolt vagy három mesterhármast.
+1 ilyenkor lehetne súlyozni hogy meddig jutott, és mikor rúgta a gólokat a játékos...
Nem mindegy hogy csoportkörbe gurít Zs kategóriás csapatoknak, vagy pedig kieséses csapat ellen mondjuk egy City ellen.
Amúgy én már olvastam/hallottam olyat is hogy az nyeri aki kevesebb perc alatt éri el az adott gólszámot..
Szóval ha pl Roninak (most hasraütésszerűen mondok egy példát) 650 perc telt a 10-edik góljáig, míg Messinek 610 perc kelt el a 10-edik góljáig, akkor hiába játszik a döntőben és nem rúg gólt, és 700 perce lesz, a 10 gólhoz 610 perc kellett és ez számít.