Ez már az off-ba való, de fontos téma, ami a sportot is érinti. Igen, például teljesen megszokott az amerikai fociban is a hátsóra pacsi. Egymás között. De ha egy külsős kezdené el markolászni valamelyiknek, valószínűleg az lenne az illető utolsó hibája az életben.sansz írta: ↑2023.08.29. 00:19:50
Csak a játék kedvéért leszek az ördög ügyvédje. Azért a fociban nagyon sok mindent láttunk már. Férfi edzők adnak seggre pacsit a játékosoknak, de láttunk már a hereveregetéstől kezdve jóformán mindent,amit eksztázisban műveltek sokan. Ahhoz sem kell mélyre ásni,hogy olyan képet találjunk,ahol Guardiola egyik kezével Graelish nyakát fogja, a másikkal az alfelére ver/markol rá. És ez messze nem a legdurvább, millió hasonló van. Ez most zaklatás? Visszaélés a vezető pozícióval?
Én úgy emlékszem,hogy a hölgy több nyilatkozatban is elmondta,hogy ez az egész úgy egy semmi,egy baleset, felfokozott hangulat volt stb. Ezekután kissé tényleg nagy füstje lett a dolognak. A videón mindenkivel szemmel láthatóan kölcsönös örömmámorban ölelkezik és puszilkodik. A férfi edzőt is megpuszilja és megöleli. Oké, a csók nem mehet, de a puszi és az ölelés sem akkor? Az lenne a várt jövő,hogy egy vb győzelem után esetleg csak távolról integessen mindenki egymásnak?
Ha a játékos konzekvensen azt mondta volna végig,hogy ezt nem tudja sem elfogadni,sem megbocsátani,akkor ki kell állni mellette mindenkinek. Jöjjenek a jogvédők, a csapattársak,klubelnókók, miniszterek stb. De ha nem,akkor ez tényleg boszorkányüldözés és mindenki csak a saját PRja miatt kiabál most. És valóban van itt nyomásgyakorlás.
Lehet az elnök szexuális ragadozó,pedofil, sorozatgyilkos is,mert nem ismerem. De ez a csók egy semmi volt. Nem lehet ezt hétköznapi emberek mindennapjaira lefordítani. Én nem szeretném,ha az én alfelemet paskolnák,vagy valaki szájon csókolna, de mi a munkatársakkal se szoktunk sikoltozva egymás nyakába ugrani és puszilkodni egymással.
Van különbség a kéretlen és a nem kéretlen dolgok között. Ha a dolog az adott közegben normális és nem kéretlen, akkor nyilván nincs ebből gond. Gond akkor van, ha ez kéretlen. A puszi szerintem Magyarországon is teljesen megszokott, ismerősök között is, díjátadókon is szokták. Arcra, oldalra. Szájra azért elég durva. Nem tudom, aki szerint ez normális, mit szólna hozzá, ha a barátnőjét, feleségét csókolná valaki szájon.
Ami a klubot érinti ebben a történetben, hogy ezek tényleg levelet írtak az UEFA-nak, hogy zárják ki Spanyolországot, így a nemzetközi sorozatokból is, hogy tudjanak mártírkodni, és az emberek majd a felhajtásra meg a kormányra legyenek haragosak, ne rájuk (elvileg az volt a tervük, hogy a kormány beleszólt a szuverén szövetség dolgaiba, amit az UEFA irányelvei tiltanak, de ez sem állta meg a helyét, mert a kormány csak közleményeket adott ki, nem mozdította el Rubiales-t, nem szólt bele semmibe, csak egyes politikusok a véleményüket fejtették ki, amihez nekik is joguk van, az UEFA nem is vette komolyan ezt a döbbenetes kérelmet saját maguk kizáratásáért). De hát ma már minden kiszivárog, és még ezzel is maguk ellen hergelték a közvéleményt. Számomra az az elképesztő ebben, hogy a spanyol labdarúgást ilyen emberek vezetik. A Liga ebben az átigazolási szezonban durván lefelé csúszott a rangsorban, és még azt is Bellingham húzta fel. Saját magukat lövik lábon. Hogy van-e összefüggés a Liga és a szövetség hülyeségei között? Szerintem van, mert nagyjából ugyanaz az önpusztító sötétség árad Rubiales-ből is, mint Tebas-ból. Nincs jó kezekben a spanyol labdarúgás.