Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, én is arra céloztam..Normandia írta:Inkább ahogy végigszáguldott a baloldalon az volt szép, a gólja nem annyira, mivel megpattant a védőn.
Ez amúgy tényleg nem volt rossz, 30 másodperc volt kb amíg megszületett az ítélet. Ezt lehetne alkalmazni a következő VB-n már legkésőbb szerintem, aztán végleg el is terjedhetne. Mondjuk az érdekes kérdés, hogy emiatt akkor a kétes leseket elengedik-e majd mindig, és utólag nézik vissza, vagy ezt hogy akarják, mert így több idő elmehet azért egy meccsből "feleslegesen" ilyen szitukra.. De az biztos, hogy ez nagyon jó teszt volt, a meccs végeredményét befolyásoló 2 gólról is ez döntött.visca el barca írta:most olvasom, hogy a tegnapi francia-spanyolon erősen ment a videóbírózás, ami befolyásolta a meccse végeredményét. helyes. lassan ideje lesz mindenhol alkalmazni, ohgy legalább a lesgólok eltűnjenek a fociból.
Inkább ahogy végigszáguldott a baloldalon az volt szép, a gólja nem annyira, mivel megpattant a védőn.palesz77 írta:Neymar lőtt egy pazar gólt tegnap..![]()
Marcelo is egy nagyon szép akció után talált be, Coutinho szintén, remélhetőleg a VB-re tényleg összeállnak. Ezzel a győzelemmel ők már ki is jutottak.
Nagyon szeretnék végre újra reális esélyek mellett szurkolni a braziloknak.palesz77 írta:Neymar lőtt egy pazar gólt tegnap..![]()
Marcelo is egy nagyon szép akció után talált be, Coutinho szintén, remélhetőleg a VB-re tényleg összeállnak. Ezzel a győzelemmel ők már ki is jutottak.
De azért Lacazette is beférhetne szerintem.. érdekes döntések vannak azért sok helyen.. Argenínában meg Icardit nem hívják be.. kínai vitéz Lavezzit meg igen..Nero. írta:A franciáknál végre összeállt a Griezmann-Gameiro páros. Ha a szerencsétlen Deschamp már az EBn is ezt használta vola akkor meg lett volna az EB.
Helyette volt Giroud meg Gignac
sok van még ott, mmint az argentínoknak..még van hátra pár meccs.Nero. írta:Ha ezt a gyereket nem hozzuk vissza 12ért akkor tuti hogy lefogok pöccenni
Argentinok ha ma nem nyernek akkor vége a műsornak.
Normandia írta:Bolívia ugyan hátúl áll, de a nagyok megszenvednek ellenük. Meg kell verni őket így is nincs mese.MessiNeymarSuarez írta:Csak a szokásos..Di Maria 1v1-es helyzetet elbénáz a kapus ellen, és aztán jön a bekapott gól...
Mit akarnak ezek, ha egy 7 pontos Bolívia szivatja őket?
MessiNeymarSuarez írta:Csak a szokásos..Di Maria 1v1-es helyzetet elbénáz a kapus ellen, és aztán jön a bekapott gól...
Bolívia ugyan hátúl áll, de a nagyok megszenvednek ellenük. Meg kell verni őket így is nincs mese.MessiNeymarSuarez írta:Csak a szokásos..Di Maria 1v1-es helyzetet elbénáz a kapus ellen, és aztán jön a bekapott gól...
Így, hogy csak a góloknál nézik vissza azt mondom mehetne nyugodtan. Eléggé gyorsan megvolt a döntés is.rikko írta:Ismét bebizonyosodott, hogy kell a videóbíró.... a két partjelző 2/2 esetet nézett be.![]()
![]()
Először azt hittem, hogy véletlenül adta így, de a lassítás mutatta, hogy bizony tudatos volt a csel meg a sarkazás. Szép volt Busi.csababarca írta:Be is talált egy parádés akció vègén!
Busi három franciát fújatott le egy húzással