Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én össze vagyok zavarodva, Farkasék nem Barcadrukkerek?csababarca írta:Matyika, csalódtam benned. Azt hittem te legalább nem hagyod magad megvezetni a sport tv, hegyi, farkas norbi-vonal által.S.Agüero írta:kép
Aljas búlvár koholmány ez a kép, csak Messit akarják jobb színben feltüntetni.
José is ezt csinálja olyan kerettel is, ahol támadófocit lehetne játszatni.. Lucho se rossz motivátor - Messi is hogy felpörgött mióta itt van, Pique is önmagára talált, ilyen téren nincs baj vele szerintem -, a védekezést ő is összerakta nagyjából. A támadófocit nem tudja olyan szinten összehangolni csak ő sem, mint azt itt elvárnánk, szerintem erre Cholo se lenne képes. Nem véletlenül alakította ki ilyenre a keretét most is, idén már igazolhatott volna labdaművészeket is ha akar szerintem, neki mégsem azok kellettek..lui1698 írta:A játék pedig, úgy gondolom, hogy nem lenne ilyen, mint az Atleti-é. Ott erre jó a nagyon ellen a keret, de azért ahol ennyi zseni van, nem fog nekiállni bekkelni, meg fát vágatni.
Végre valakinek felnyílt már a szeme. A gusztustalan katalán média hosszú évek óta ezt csinálja. Eladtak egy nem jóképű, alacsony focistát úgy, mint ha jó lenne közben meg semmi.csababarca írta:Matyika, csalódtam benned. Azt hittem te legalább nem hagyod magad megvezetni a sport tv, hegyi, farkas norbi-vonal által.
Aljas búlvár koholmány ez a kép, csak Messit akarják jobb színben feltüntetni.
Persze, szerintem se jönne, csak így elméletben eljátszani jó a gondolattal.ennek ellenére én még mindig tartom, h nem lenne jó ide. bár biztos tudna ő más focit is játszatni, de sztem vhogy nem működne. meg amugy sem jönne ő ide.
S.Agüero írta:
én is kíváncsi lennék rá, pont abban a 3 dologban erős, amiben a barcelona gyenge.Cholo-t meg megnézném nálunk, ezt halál komolyan mondom.
Ha Simeone nem ezt a vagdalózó játékot nyomatná nálunk is, én is elnézegetném, de erre kevés az esély.lui1698 írta:Egyre inkább kezd foglalkoztatni ez az őrült ember az Atleti kispadján. Pontosabban kispadja előtt, mert ugye nem sűrűn teszi le magát a meccseken.
2011 óta azért szépen odakormányozta a csapatát a két nagy mellé, és gyakorlatilag most már elég hosszú ideje ott is tartja azt. Azelőtt még szerintem álmodni se álmodtak a matracosoknál ilyenről, hogy egy Real-t aminek a szertárosát is 200 misiért igazolták szinte, úgy elverjék, hogy hazáig füstöljön. A sok sérülés persze közrejátszott vendég oldalon, de azért a csodálatosviláglegjobbjapáratlanrekorderjobbmintakárki geretbél-benzema-cé trió ott volt. Pontosabban a kezdőbe nevezte őket Carletto, csak ugye a pályán már nem igazán sikerült olyat alkotni, amit észre is vett volna az ember. (esetleg, ha szájba szratják magukat egy verébbel talán)
Védelemben meg az aranylabdás, valaha élt legnagyobb védő is csak kamillázott, hogy most akkor hogy is van az, hogy 20 perc alatt Iker már másodszor kaparja ki a labdát.
Az Atleti meg minden labdára habzó szájjal ment, és meg is lett az eredménye. Pontban most 4-re feljöttek a Real-ra, bennünket pedig egyelőre beértek.
Cholo-t meg megnézném nálunk, ezt halál komolyan mondom. Én nem nagyon láttam még ilyen fanatikus edzőt, aki így meccsel végig, mint ő. Így űzi az embereit, még a közönséget is irányítja szinte.
@Matyika, ez a kép fotosopp. Én láttam az eredetit, amit a márká hozott le. Minden nulla előtt szerepelt egy egyes. Ezt csak a mocskos uefalonista sport csinálta ilyenre.
Miért, nem teljesen logikus összefüggés? Azt mindannyian tudjuk, hogy tud focizni, a hullámvölgyes dologban is van valami, amit írtál, de korábban már eszembe jutott, hogy ha Ronaldo tényleg annyi munkával a világ egyik legjobbja, és olyan fanatikus, akkor simán elvetheti a sulykot.Nekem az igazi Ronaldoról a 98-as VB az első emlékem, ahol megsérült a térde, erőltették (állítólag szponzori nyomásra?), sosem láttam már úgy játszani, mint ahogy az ódák zengtek róla (persze meg-megcsillant, de az már nem sokra volt elég...).bence-barca írta:Nem is feltétlen rád értettem, hanem úgy unbloc, mert mint írtam most ezt olvasom több helyen is. Természetesen elfogadom a véleményed, de részemről ez a felvetés sántít, h pont most jött elő.daffy írta: Kifejezetten nem kedvelem Ronaldot,így nem érzem,hogy kifogásokat kéne gyártanom. Ha nem gondolnám,hogy nem oké a térde,nem írnám le.![]()
Meg amit írtam is, h részben biztos köze van a rossz formájához, de szvsz nem akkora mértékben.
Nem tehet róla, idegállapotba vót.StickyFingaz írta:MessiNeymarSuarez írta:Megjött az Ibra által bevezetett újságíró alázás mánia:
Sebas Guim: Mit akartál szimbolizáni azzal, hogy megsimogattad a klub VB emblémát a mezeden a Córdoba ellen?
CR: Te most a Córdoba ellen meccsről akarsz beszélni, vagy a mairól? Ez már negyed éves téma.
Sebas Guim: Azért kérdeztem, hogy elmond mire gondoltál...
CR: Mit mondjak el? Ha intelligens újságíró lennél, akkor a mai eseményekről kérdeznél.
Sebas Guim: *néz döbbent szemekkel*.
CR: Te buta vagy, bocs.
Valahogy nemigazán megy neki ez a dolog![]()
![]()
Ibra csak szimplán szivatta, plusz vigyorgott is hozzá a végén, de nem butázta le, és nem mondta azt hogy nem intelligens.
Félrefordítás.Ronaldo a terhes anyák és a cuki kölyökkutyák védőszentje,ő ilyet soha nem mondana.
MessiNeymarSuarez írta:Megjött az Ibra által bevezetett újságíró alázás mánia:
Sebas Guim: Mit akartál szimbolizáni azzal, hogy megsimogattad a klub VB emblémát a mezeden a Córdoba ellen?
CR: Te most a Córdoba ellen meccsről akarsz beszélni, vagy a mairól? Ez már negyed éves téma.
Sebas Guim: Azért kérdeztem, hogy elmond mire gondoltál...
CR: Mit mondjak el? Ha intelligens újságíró lennél, akkor a mai eseményekről kérdeznél.
Sebas Guim: *néz döbbent szemekkel*.
CR: Te buta vagy, bocs.
Valahogy nemigazán megy neki ez a dolog![]()
![]()
Ibra csak szimplán szivatta, plusz vigyorgott is hozzá a végén, de nem butázta le, és nem mondta azt hogy nem intelligens.
Nem is feltétlen rád értettem, hanem úgy unbloc, mert mint írtam most ezt olvasom több helyen is. Természetesen elfogadom a véleményed, de részemről ez a felvetés sántít, h pont most jött elő.daffy írta: Kifejezetten nem kedvelem Ronaldot,így nem érzem,hogy kifogásokat kéne gyártanom. Ha nem gondolnám,hogy nem oké a térde,nem írnám le.
Kifejezetten nem kedvelem Ronaldot,így nem érzem,hogy kifogásokat kéne gyártanom. Ha nem gondolnám,hogy nem oké a térde,nem írnám le.bence-barca írta: Értem, köszi!
Ismét azt írnám, h tényleg nem bántásból vagy ellened, de azért mégiscsak elég kifogás szaga van, mert amilyen őszt produkált.... az Irinás dolog azt mondom okés, abban vt vmi mert nyilván egy többéves kapcsolata vége szakadt, ez lelkileg megviseli ami kihat a pályára. De ez a térdes - bármennyire is igaz részben - most jött elő, amikor hozza a rossz meccseit hirtelenjében inkább hangzik úgy, h keresik az emberek a kifogásokat, miért játszik rosszul. Holott elfelejtik, h ő sem egy gép, vmikor beeshet egy hullámvölgy. Persze nem jó látni, meg nem tud az ember beletörődni ilyen évek után, de egyszer mindenkit elér ez. Én szerintem a mostani rossz formájában csak kis részben van benne a térde. Őt is elérte a rossz forma és mivel nincsenek hozzászokva ehhez az emberek, ezért "szeretnék", h a térde miatt legyen.
Értem, köszi!daffy írta: Ez nem friss problémája. Hogy pontosan mi is a gond,az úgy tudom nem derült ki. De sokszor látni,hogy lecserélik és már jegelik is neki. Időnként odakap. Ez egy sok hónapos dolog már,talán egy éves is simán. Kéne neki egy üres nyár és kikúrálni,megműttetni ha szükséges. Ha pedig olyan az ügy,akkor meg eladni a briteknek.
A vb-re nem kell kifogás. Térdtől függetlenül is egy rakás fos a portugál csapat,soha nem lesz esélye vb-t nyerni.
Ez nem friss problémája. Hogy pontosan mi is a gond,az úgy tudom nem derült ki. De sokszor látni,hogy lecserélik és már jegelik is neki. Időnként odakap. Ez egy sok hónapos dolog már,talán egy éves is simán. Kéne neki egy üres nyár és kikúrálni,megműttetni ha szükséges. Ha pedig olyan az ügy,akkor meg eladni a briteknek.bence-barca írta:
Daffy!
A világért sem kötekedésnek szánom a következő hsz emet, komolyan kérdezem a dolgokat!
CR-nek most történt vmi a térdével? Mert ez a térd gondja, ha jól emlékszem tavaly idény végén volt, VB-n rá is lett fogva (részben jogosan), h emiatt nem tudott úgy teljesíteni ahogy. Azóta nem is hallottam erről, most meg azt olvasom Realosok között is, h a térde. Ez most vmi keresett kifogásként lett előhozva (mert VB óta egyáltalán nem lett felhozva - ilyen ősz után miért is lenne? ), de most többször is leírták. Ismétlem, egyáltalán nem kötekedésből akarom írni, de ez most ezen a meccsen előjött vagy inkább csak hirtelen elő lett hozva, h legyen mire fogni?
Tényleg nagyi1244 tudsz valamit CR térdéről, mert most én is ilyeneket olvasok, hogy a térde darabokban stb???nagyi1244 írta:Nem is tudom mit mondjak a mai meccsről....
De mégis eszembe jutott valami gratulálni az ellenfélnek megérdemelték![]()
Lefociztak minket,nem szétrugdostak hanem lefociztak és ez ami fáj igazán.
Daffy!daffy írta: Ronaldo is... Ugye a térde darabokban. Eleve nem áll tőle távol a dobom magam stílus,így hogy vigyáz a kontaktoknál pláne. Fáj is neki,nincs is formában és még az egója is hajlamos közbeszólni,de ez utóbbival van talán a legkisebb baj.
Respect.nagyi1244 írta:Nem is tudom mit mondjak a mai meccsről....
De mégis eszembe jutott valami gratulálni az ellenfélnek megérdemelték![]()
Lefociztak minket,nem szétrugdostak hanem lefociztak és ez ami fáj igazán.
A hozzászólásod elsőrészével egyetértek, de nekem ma nem úgy tünt, hogy nagyon mély lenne a keretük tudásban. Látszik, hogy komolyabb csapatok ellen bizony hiányoznak a sérültek a pályáról.Kovbal88 írta: Én azt mondom, hogy a Real nagyon szerencsés, már jó 3-4 meccse úgy játszik, benne volt a pontvesztés a meccseikben, viszont a keretük nagyon erős vagy mély. Nálunk egy-két sérülés már komoly gondokat okoz... Nálam eddig a reálnak áll a bajnokság.