MQuCsabi írta:Kash!
Még jó, hogy ilyen hosszan ecsetelted, mert az elején én is elhittem. De a sorok haladtával azért előbukkant aaz irónia. Ha másból nem, a terjedelemből könnyű volt rájönni, hogy ekkoa madár nincs
Szép írás!
De én komolyan nem értem.
Már az elején mondom, hogy feleslegesen bántják mostanában cr-t, közben meg teljesen jogosan.
Ronaldo 2009 óta rá van feszülve a 2. lasztijára, nem Messi szokott hisztizni, hanem Ronci. Ki gyüjtötte lazán elfocizgatva csapatszinten a díjakat!? Messi vagy Ronaldo...?
Messi nem bundázott 2010-ben, 2012-ben pedig nem szavazott magára.
A profik magánéletére NEM szabad, hogy kihasson a magánéletük, akivel ez megtörténik, az nem profi! Ha Ronaldonak tényleg gondok vannak a térdével, akkor kellett volna sírnia, mikor jól ment a Realnak, mert akkor küzdöttek, hajtottak a legjobban! Valamint köztudott, hogy a nemzeti sporton csak 10-es IQ szint alatt rendelkező egyének írkálnak, az ő szavukra adni felesleges. Minden egyes mondatom ellenkezője volt a valóságnak, ennél jobban az ellenkezőjét egyiknek sem mondhattam volna, ennyire rámenősen...Az irományom minden egyes szava tömény irónia, aki ezt nem vette észre már az 1. mondatban, az a szíve mélyén Madrid szurkoló