LG írta: ↑2024.12.31. 10:22:00
Szinte biztos voltam, hogy a MU kikap, ők rottyon, a Newcastle viszont felszállóágon van, Isak is elkezdett szépen termelni (őt sajnálom, hogy nem mi húztuk be, szerintem hosszútávon jobban jártunk volna vele, mint Lewával). Amorimmal még az a lendület sincs meg a csapatban, amit az új edzők általában hoznak, RvN-nál legalább az megvolt. A portugállal pedig rosszabbak még, mint a kopasszal voltak. Legközelebb Liverpoolba mennek, akik nem túl jó helyzetkihasználással is 3-4-5 gólokat rugdosnak mostanság, szerintem lemészárolják ezt a szétesett MU-t.
Én teljesen máshogy látom. (Nem tudom, nézted-e a meccset). RvN tényleg impactedző volt, ebben egyetértünk, a Leicesterrel is ez volt kb 2 meccsig, azóta meg rosszabbak, mint előtte, jelenleg a leggyengébb csapat a PL-ben (még a City is megverte őket

). Amorimnak viszont már látszik a keze nyoma, 70 percig jobbak voltak a Newcastle-nél mezőnyben, de olyan mélyről indultak, hogy egyszerűen a játékosok minőségének még vissza kell térniük, az utolsó pillanatokban rendre belehibázott valaki, Casemiro ziccere kb példázza, hogy állnak most (plusz rengeteg hiányzójuk volt, pl Fernandes is). Csoda volt így is, hogy nem rúgtak hármat. Szerintem ez egy nagyon jó házasság lesz, még ha néhány hét kell is még ahhoz, hogy teljesen beérjen. EtH-nál kb egy-egy pillanatokra láttam csak, mit akar, de az esetek 99%-ában nem. Most a MU tudatosan, okosan, energikusan, tartással játszik (mondjuk átlag 60-70 perceket meccsenként), de egyelőre nem jön az eredmény még. Évközi edzőváltásnál ez szerintem benne van, főleg ennyire padlón lévő csapatnál. Viszont most szerintem egyáltalán nincsenek szétesve, jelenleg "csak" az eredmények nem jönnek.
Viszont ettől még a Pool tényleg mészárolhatja őket, kétlem, hogy pont addigra érik be a projekt. Viszont szerintem az egy elég jó meccs lesz, a MU a pályán lesz, eredménytől függetlenül.
A CFC szerencsére botladozni kezdett, hála az égnek. A Notthinghamet nem szoktam követni, de szép sunyiban még mindig másodikok, mi a fenét művelnek? Ha nem lenne ennyire jó a Pool, lassan el lehetne kezdeni pici esélyt adni arra, hogy ők lesznek az új Leicester.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy