Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Murinnyó a példaképe biztosMessa írta:Csak gratulált a játékosainak, és hajtogatta egymás után, hogy elvettek tőlünk 3 pontot. A riporter rákérdezett, hogy ki vette el, ugyanis a felvételek bizonyítják hogy Kassai jól döntött. Döme erre kifakadt, hogy nem fog ő itt megnevezni senkit, hiába provokálják azért hogy eltiltsák, aki ért a focihoz az láthatta hogy elvettek tőlük 3 pontot.csababarca írta:Vicces az az emberMessa írta:Jaj ez a Döme.![]()
Ki vette el azt a 3 pontot? Beteg ez az ember.![]()
nem tudom miről beszél, csak a végét kaptam el a riportnak. De gyanítom megkérdőjelezte a győztes gólt. pedig ott a Balogh Zoli lökte be a csatárt a kapusa alá.![]()
Egyébként meg tudom érteni, hogy ideges, de magából csinált hülyét.
Csak gratulált a játékosainak, és hajtogatta egymás után, hogy elvettek tőlünk 3 pontot. A riporter rákérdezett, hogy ki vette el, ugyanis a felvételek bizonyítják hogy Kassai jól döntött. Döme erre kifakadt, hogy nem fog ő itt megnevezni senkit, hiába provokálják azért hogy eltiltsák, aki ért a focihoz az láthatta hogy elvettek tőlük 3 pontot.csababarca írta:Vicces az az emberMessa írta:Jaj ez a Döme.![]()
Ki vette el azt a 3 pontot? Beteg ez az ember.![]()
nem tudom miről beszél, csak a végét kaptam el a riportnak. De gyanítom megkérdőjelezte a győztes gólt. pedig ott a Balogh Zoli lökte be a csatárt a kapusa alá.
Vicces az az emberMessa írta:Jaj ez a Döme.![]()
Ki vette el azt a 3 pontot? Beteg ez az ember.
A Fradi tényleg a dolgozók csapata voltmessideco írta:Persze, s az Újpest az eliteké... Mindegy.
A Vasas az valamelyik kohász vagy vasöntőde csapata volt.
No, de az MTK? Az volt Bástya, Vörös Lobogó minden...
Vas-és Fémmunkások Sport Clubja volt régen, ha jól emlékszem.messideco írta:Persze, s az Újpest az eliteké... Mindegy.
A Vasas az valamelyik kohász vagy vasöntőde csapata volt.
No, de az MTK? Az volt Bástya, Vörös Lobogó minden...
Fradi a dolgozók csapata voltmessideco írta:És a többiek? Fradi, MTK,Vasas? A Honvédra van egy tippem)
a mi csapatunk a "rendőrség" csapata lett a 1950-ben.messideco írta:A régi magyar focihoz jobban értő kollégákhoz lenne egy kérdésem:
Itt Romániában a kommunizmus idején főleg a fővárosi csapatoknál jellemző volt, hogy valaminek a csapata volt: Steaua-hadsereg, Dinamo-belügy, Rapid-vonat stb.
Magyarországon hogy voltak ezek a jelzők? Nem tudom mi a pontos szó rá.
torrentkiller írta:Ezek után én meg sem mernék szólalni...
Elütötte Alvest??? Géza már egy helyben állt, mikor belefutott a csatár...Messa írta:eléggé máshogy láttuk ezt is. a második félidőt kb végigtámadtuk, abból a 2 kamu pirosból az egyik 2 sárga után jött össze, a másodiknál meg a kapus elütötte egyértelmű gólhelyzetben alvest, ezért lett 11-es, és piros.torrentkiller írta:Engedd meg, hogy válaszoljak: Az egyik legszembetűnőbb példa az ellenünk (ZTE) játszott otthoni meccs volt. 70-75 percig semmi, aztán hirtelen ('ha már önerőből nem megy, akkor toljuk meg őket' alapon) 8 percen belül 2 kamu piros meg egy tizi ellenünk... így nem csoda, hogy 3-0 lett a vége... de amíg a bíró sporttárs nem segítette ki őket, addig csak álltak mint az a bizonyos a lakodalomban.
de hogy ne mondjak hülyeséget, rá is kerestem, nézd meg a videót és még mellé az online közvetítést a második félidőről. hogy mégis mennyire álltak mint az a bizonyos a lakodalomban.![]()
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-k ... pla_-48240
eléggé máshogy láttuk ezt is. a második félidőt kb végigtámadtuk, abból a 2 kamu pirosból az egyik 2 sárga után jött össze, a másodiknál meg a kapus elütötte egyértelmű gólhelyzetben alvest, ezért lett 11-es, és piros.torrentkiller írta:Engedd meg, hogy válaszoljak: Az egyik legszembetűnőbb példa az ellenünk (ZTE) játszott otthoni meccs volt. 70-75 percig semmi, aztán hirtelen ('ha már önerőből nem megy, akkor toljuk meg őket' alapon) 8 percen belül 2 kamu piros meg egy tizi ellenünk... így nem csoda, hogy 3-0 lett a vége... de amíg a bíró sporttárs nem segítette ki őket, addig csak álltak mint az a bizonyos a lakodalomban.
Engedd meg, hogy válaszoljak: Az egyik legszembetűnőbb példa az ellenünk (ZTE) játszott otthoni meccs volt. 70-75 percig semmi, aztán hirtelen ('ha már önerőből nem megy, akkor toljuk meg őket' alapon) 8 percen belül 2 kamu piros meg egy tizi ellenünk... így nem csoda, hogy 3-0 lett a vége... de amíg a bíró sporttárs nem segítette ki őket, addig csak álltak mint az a bizonyos a lakodalomban.Messa írta:nem vágom miről beszélsz, komolyan. érveket, példákat.Zsolti95 írta:A vidi a bajnokságot tavaly egy kis "segítséggel" nyerte meg ezt a vak is látta,
Furcsa módon, mi a tavalyi Haladás elleni otthoni derbin (ami minden évben a legjobban várt meccs) nem kaptunk engedélyt a szövetségtől a görögtüzekre, pedig tűzszerészek, szakemberek tervezték meg, minden intézkedés megvolt, teljesen szabály szerint jártak el, aztán egyszer csak minden ok nélkül közlik, hogy bocs de nem... erről ennyit18. szülinapja volt az RBD-nek, és bemondták a stadionban a hangosban is, hogy több hónapos engedélybeszerzések után szabályos, engedélyezett pirotechnikai eszközöket fognak használni, ami hidd el nem ingyen volt nekünk sem.Zsolti95 írta:De itt egy sztori h mennyire nincs kivételezés a vidivel:
az újpest-fradin piróztak az újpestiek úgy h ez az országban tabbelán elfoglalt helytől függetlenül egy DERBI.természetesen az újpest fizetett mint a kiskatona.később a vidi-újpest meccsen a vidi szurkolótábora pirózott (a szurkoló tábornak volt szülinapja és azt ünnepelték ha jól emlékszem) és nem volt büntetés....![]()
ha valami kérdésed, kételyed van még, írd be nyugodtan, én szívesen válaszolok.