Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És azt is csak akkor ha hazai meccseink lesznek!hank1ee írta:Ha csak mi játszunk, akkor gyakorlatilag igen.Bob_Marley írta:7 pont meg semmi, gyakorlatilag 1 hónap alatt lelehet dolgozni![]()
Ha csak mi játszunk, akkor gyakorlatilag igen.Bob_Marley írta:7 pont meg semmi, gyakorlatilag 1 hónap alatt lelehet dolgozni
Iksznél előre-hátra pontvesztés van. Nem is értem a felvetést, rangadó rajtunk kívül egyértelműen a döntetlen a legjobb eredmény ahol mindkét csapat veszít pontokat. Melyik a jobb bárkinek 3 pont vagy kettőnek 1-1?S.Agüero írta:Miért is? Inkább kapjon ki az RM, 7 pont van a 2 csapat között...Atletico-RM jó kis iksz és mindenki boldog.Nekünk a döntetlen lenne a legjobb eredmény
Cholo nem hiszem, hogy engedné a játékosainak ezt.#David Villa# írta:Szerintem túlságosan is elbízza magát az Atletico, Realnak, meg plusz motiváció lesz a sok hiányzó.
Egyszer minden sorozat megszakad...Vakmacska írta:Marcelo, James, Ramos, Pepe nem játszhat.
Na vajon mire lesz ez elég az Atleticonak?
Nyilván ezek szúrkolói várakozások és ezt igy is kell kezelni. A lényeg, hogy hoznunk kellene a meccseket és akkor majd meglátjuk a végjátéknál, hogy mi lesz. Nagyon hosszú és fárasztó lesz a tavasz és valszeg botlani is fogunk. Remélhetőleg a riválisok sem gépek és Ők is vesztenek néhány pontot. Most nem tudom, hogy hála Istennek, vagy sajnos, de áll még a zászló mindhárom fronton.Chino írta:Én most valahogy nem érzem, hogy a Real botlani fog. Pont az ilyen történik, hogy nyernek. Nekünk tényleg nem lesz sétagalopp, de kötelező a győzelem. Marcelo sárgáját viszont szerintem másodfokon törölni fogják. Megvárják, hogy Coentrao versenyképes állapotban lesz-e, ha nem sanszos, hogy engedik a játékát.
Szerintem nem az X lenne a legjobb. Inkább előrefele kellene tekinteni, mint hátrafelé.
Szóval elég pesszimista vagyok, ami a Real pontvesztését illeti, ilyenkor szoktak a csapatok biztosan nyerni, amikor a legnagyobb esélyük van a pontvesztésre, csak azt a kijelentést tartom igazán túlzónak, hogy több esély van a Real győzelmére, mint nekünk a Bilbao ellen.
Ok, igaz én az őszit már tavaszinak vettemMessiNeymarSuarez írta:
Háát azért nem tudtuk le még teljesen (sajnos)..
A 37-edik fordulóban játszunk majd ellenük idegenben.
Háát azért nem tudtuk le még teljesen (sajnos)..Normandia írta:Mindegy, csak ne nyerjen a RM. Az X sem rossz, de nyilván a zakó jobb lenne, már csak azért is mert mi már letudtuk az ATMA-t. Van egy olyan érzésem, ha nem bukunk valami kiesőjelölt ellen, hogy az egymáselleni meccs fog dönteni, azt meg itthon játszuk az RM-al.S.Agüero írta: Miért is? Inkább kapjon ki az RM, 7 pont van a 2 csapat között...
Első hf, nyerni Bilbaóban.
Mindegy, csak ne nyerjen a RM. Az X sem rossz, de nyilván a zakó jobb lenne, már csak azért is mert mi már letudtuk az ATMA-t. Van egy olyan érzésem, ha nem bukunk valami kiesőjelölt ellen, hogy az egymáselleni meccs fog dönteni, azt meg itthon játszuk az RM-al.S.Agüero írta: Miért is? Inkább kapjon ki az RM, 7 pont van a 2 csapat között...
csababarca írta:Marcelo fellebbezését elutasították...valami videófelvétellel akartak bizonyítani,amit elutasítottak.
Kérdés milyen videófelvétellel, mikor Cé esetében az volt,hogy nem videóz semmit a szövetség,csak jegyzőkönyv számít?
De még nem álltak le, valamit okoskodnak még.
rwin írta:
Arról bezzeg egy szó nincs, hogy a Realt megint úgy tamogatják, hogy szerda után beraknak szombat délutánra (!) egy városi derbit.
nem jó fogalmakat használtok! van ilyen is: veszélyes játék, gátlástalanság(látta, tudta! hogy ott áll a kapus és előretartott stoplikkal, térddel rontott rá)lui1698 írta:Szerintem egyik eset se ért pirosat, az hogy anno kiszórták érte Nani-t már akkor se értettem.
Nem is látja, hogy jön a védő, mint ahogy Benzema se szándékosan rúgta le a kapust. Ilyenekből több is van egy meccsen, és ezek csak a balszerencsének köszönhetők inkább. Talán egy sárgával lehet figyelmeztetni ilyenkor a játékost, de kiállítani túlzó én úgy gondolom.
(Benzemáról meg nehezen hiszem el, hogy szándékosan akarta klinikára küldeni a kapust, azért ő nem az a típusú játékos akire ezek jellemzőek lennének.)
A másikon olvastam: 72 óra kell, hogy legyen 2 tétmérkőzés között, az érintett klubok közös megegyezése esetén lehet csak kevesebb. Tehát ebbe a Real is beleegyezett, ha rosszul jöttök ki belőle, akkor az nem a szövetség hibája...rwin írta:Arról bezzeg egy szó nincs, hogy a Realt megint úgy tamogatják, hogy szerda után beraknak szombat délutánra (!) egy városi derbit.
Jó, azért bele ne halljanak már szegények, más csapattal is előfordult már, hogy rövid időn belül kellett több nehéz meccset lejátszani. Angoloknál a karácsonyi időszakban némelyik játékos szerintem sűrűbben látja a csapattársai heréit, mint az asszonyt.rwin írta:Arról bezzeg egy szó nincs, hogy a Realt megint úgy tamogatják, hogy szerda után beraknak szombat délutánra (!) egy városi derbit.
Leon írta:Mivel sok a sérültjük még azt is kinézem,hogy a kedvükért számukra pár napra újranyissák az átigazolási szezont!