Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebből a 4 meccsből 3 akkor is kötelező győzelem kell, hogy legyen, ha Messi nem játszik.etooka9 írta:Breaking: Messi suspended for 4 games for Argentina. Against Bolivia today, against Uruguay on 8/31, Venezuela on 9/5 & Peru on 10/5.
én erről lemaradtampalesz77 írta:Aztán ahogy recre írta, vissza is vonta.Játszott az előző meccsen is 70 percet kb, meg ma is fog gondolom. Október óta van amúgy megint, kihagyott kb 3 meccset, de én se tudom azt pontosan, hogy miért meg hogy volt ez a visszatérés. Remélem lesz aki felvilágosít majd minket..
Aztán ahogy recre írta, vissza is vonta.visca el barca írta:igen, letette a lantot az öreg. nem is baj, nem hiányzik h még ott is agyon terheljékrecrea írta:Más: biztos volt már téma, de lemaradtam, Iniesta visszavonta a válogatott lemondását? 116-nál tart amúgy
igen, letette a lantot az öreg. nem is baj, nem hiányzik h még ott is agyon terheljékrecrea írta:Semmi alapján.MQuCsabi írta:Érdekelne, ha nincs a jegyzőkönyvben semmi, akkor mégis mi alapján meszelnék el? Tuti nem történik meg.
Más: biztos volt már téma, de lemaradtam, Iniesta visszavonta a válogatott lemondását? 116-nál tart amúgy
Semmi alapján.MQuCsabi írta:Érdekelne, ha nincs a jegyzőkönyvben semmi, akkor mégis mi alapján meszelnék el? Tuti nem történik meg.
Pontosan ez jutott az eszembe.S.Agüero írta:Nem rossz, de mi alapján döntik el, hogy mi a kétes?
Igen jól mondod Messi CR korszak van jelenleg is, pont azért, amit letettek kb 10 éven keresztül az asztalra, jövőre már csak Messi korszak lesz.palesz77 írta: Szerintem nem egyről beszélünk, vagy nagyon nem értünk egyet, nem tudom eldönteni.Az utóbbi év alapján miért folyjon CR a csapból? Meg 15-ben miért kellett? Mert habár előtte meghatározta a korát, de ezekben az években teljesítményre nem egy játékos vette fel vele a versenyt - sőt - még a támadók közül is, poszttól függetlenül nézve meg még jobbak is voltak nála, Madridon belül is. Mégse változott semmi, CR és Messi korszak van csak sokak szerint jelenleg is..
Szerintem nem egyről beszélünk, vagy nagyon nem értünk egyet, nem tudom eldönteni.Normandia írta: Mégis kifollyon a csapból, ha nem ők?
Minden attól függ, hogy honnan nézed. CR-re rálehet sütni, hogy azért van ott mindig, mert Messi is ott van és kell az ellenpólus az embereknek, de azzal nehéz vitatkozni, hogy alapvetően határozták meg korukat. Talán Pelé volt az, aki ennyire meghatározta saját korát. Mégis kifollyon a csapból, ha nem ők? Az idő nektek dolgozik, eljön majd annak is az ideje és akkor nézhetjük majd a kétszezonos sztárok elcsukló nyilatkozatait az aranylabdagálán.palesz77 írta: Ezzel nem is lenne baj, ha közben el lenne más is ugyanúgy ismerve, és amikor az aktuális szupersztárok - esetünkben CR és Messi már évek óta - szintjük alatt teljesítenek huzamosabb ideig, akkor ne őket nyomassák már.. De eljutottunk olyan szintre, hogy az elmúlt 3 évben 2-szer is olyan lett a második, akinek top3-ben se kéne lennie, tavaly meg CR élete egyik leggyengébb szezonjára kapott bogyót, pedig csapaton belül is voltak nála fontosabb, és jobban játszó játékosok.
Engem mondjuk az ő "rivalizálásuk" miatt sem érdekelnek már annyira ezek a címek - meg lehet azért, mert közbe a szemléletem is átalakult, olyan régóta vannak ott-, olyan szinten ebbe a két emberbe kapaszkodik már a sajtó hosszú ideje, akkor is, amikor indokolatlan, hogy az már túlzás szerintem. Fénykorukban megérdemelték, ezt nem vitatom, de mostanság már nem kettejük csatája kéne legyen egy egyéni díj.
Lehet félreérthető volt, nem azt mondtam, hogy Messi évek óta gyengébb. a 13/14-es szezonban volt az, nem hajtott, sétált, magához képest keveset villant, nem úgy játszott, mint egy top3 játékos, mégis második lett - igen tudom, góljai voltak, de szerintem azt az énjét senki nem akarja újra látni. CR meg utána játszotta ezt el, az MSN-nek kellett volna kb top 3-nak lenni, aztán ő lett a második. Erre céloztam, nem arra, hogy mindketten visszaestek már egy ideje, bocsi ha félreérthető volt.optimus írta:Azzal pedig hogy Messi évek óta szintje alatt teljesítene nagyon nem értek egyet. Melyik volt szerinted a legjobb éve ?
Azzal pedig hogy Messi évek óta szintje alatt teljesítene nagyon nem értek egyet. Melyik volt szerinted a legjobb éve ? 12ben amikor lőtt 90+ gólt? 11ben amikor begyalogolt a Real kapujába? Esetleg 15ben mikor sokkal kevesebb gólt lőtt de 5perc alatt hazaküldte a Bayernt? Szerintem az idei szezonja is iszonyat erős, önmagához mérten is, gyakorlatilag egész szezonban 2 posztot kell bejátszania, és ígyis gyakorlatilag aranycipős és rengeteg fontos gólt lőtt, mindemellé jelenleg embertelen szabadrugáslövő is. Nem tudnám aztmondani rá hogy szintje alatt teljesítene, szerintem ponthogy folyamat emeli feljebb a lécet azáltal hogy az elmúlt 1 évben zsákszámra lövi a szabigólokat amiket pl régen szinte soha nem lőtt, és gyakorlatilag folyamat fejlődik.palesz77 írta:Ezzel nem is lenne baj, ha közben el lenne más is ugyanúgy ismerve, és amikor az aktuális szupersztárok - esetünkben CR és Messi már évek óta - szintjük alatt teljesítenek huzamosabb ideig, akkor ne őket nyomassák már.. De eljutottunk olyan szintre, hogy az elmúlt 3 évben 2-szer is olyan lett a második, akinek top3-ben se kéne lennie, tavaly meg CR élete egyik leggyengébb szezonjára kapott bogyót, pedig csapaton belül is voltak nála fontosabb, és jobban játszó játékosok.Normandia írta:Azok folynak a "csapból" is, akik játéka meghatározza ezt a kort. Ezzel azért nehéz vitatkozni szerintem.
Egy szóval nem mondtam, hogy határolják be őket, mert megérdemlik azt a figyelmet és szereplést amit kapnak, de ez annak a rovására megy, hogy a többi játékost mindenki elfelejti, mert az egész világ Messi és CR körül forog kb. 8 éve, de ez idő alatt rajtuk kívül még rengeteg klasszis volt és van.Normandia írta: Igen ezt értettem és nyilván így is van. Én csak azt nem értettem, hogy minek behatárolni 2-3 évre egy egy játékos "futtatását" a médiumokban, ha az egyébkén 4-5 év múlva is okot adna erre a teljesítménye okán.
Ezzel nem is lenne baj, ha közben el lenne más is ugyanúgy ismerve, és amikor az aktuális szupersztárok - esetünkben CR és Messi már évek óta - szintjük alatt teljesítenek huzamosabb ideig, akkor ne őket nyomassák már.. De eljutottunk olyan szintre, hogy az elmúlt 3 évben 2-szer is olyan lett a második, akinek top3-ben se kéne lennie, tavaly meg CR élete egyik leggyengébb szezonjára kapott bogyót, pedig csapaton belül is voltak nála fontosabb, és jobban játszó játékosok.Normandia írta:Azok folynak a "csapból" is, akik játéka meghatározza ezt a kort. Ezzel azért nehéz vitatkozni szerintem.
Igen ezt értettem és nyilván így is van. Én csak azt nem értettem, hogy minek behatárolni 2-3 évre egy egy játékos "futtatását" a médiumokban, ha az egyébkén 4-5 év múlva is okot adna erre a teljesítménye okán.davi10 írta: Nem érdemtelenül folynak a csapból, de amíg ennyire más szintet képviselnek, addig a többi játékos hiába töri magát, ez lett volna röviden és tömören a mondandóm lényege.
Ha akkor nem merték kiállitani, utólag mit akarnak?brownieheaven írta:Messit elvileg többeccsre eltilthatják, állítólag az asszisztenssel elkezdett az édesanyjáról és testrészeiről diskurálni.
(Nincs jobb forrásom a give me sport-nál, de ott videó is van az esetről)
Nem érdemtelenül folynak a csapból, de amíg ennyire más szintet képviselnek, addig a többi játékos hiába töri magát, ez lett volna röviden és tömören a mondandóm lényege.Normandia írta:Jó, hogy van egy magyarhangja is a fórumtársnak.Stalkyard írta: Világosan leírta. Bárhogy villog így a többi játékos, az emberek Messicől és Cr-ről fognak beszélni.
És inkább az az üzenet, hogy egy játékos max 2-3 évig folyjon a csapból is, és vigyen le mindne létező elismerést.
És úgy érzi, hogy érdemtelenül folynak kb 8 éve a csapból és az emberek hülyék és nem néznek meccset, csak újságot olvasnak? Továbbra sem értem, hogy mi a baj ezzel. Azok folynak a "csapból" is, akik játéka meghatározza ezt a kort.
Ja igazad van, ebben egyetértünk.:)DStalkyard írta: Még mindig nem érted miről van szó, úgyhogy inkább elengedem.