Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
looka
Capitá del Barça

2017.03.28. 17:14:27

etooka9 írta:Breaking: Messi suspended for 4 games for Argentina. Against Bolivia today, against Uruguay on 8/31, Venezuela on 9/5 & Peru on 10/5.
Ebből a 4 meccsből 3 akkor is kötelező győzelem kell, hogy legyen, ha Messi nem játszik.

Persze az argentín válogatottról van szó... szóval bármi előfordulhat. :mrgreen:

Azt nem tudom, mit mondott pontosan, de kicsit erősnek érzem a 4 meccset akármilyen beszólás miatt.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.28. 16:48:59

palesz77 írta:Aztán ahogy recre írta, vissza is vonta. :D Játszott az előző meccsen is 70 percet kb, meg ma is fog gondolom. Október óta van amúgy megint, kihagyott kb 3 meccset, de én se tudom azt pontosan, hogy miért meg hogy volt ez a visszatérés. Remélem lesz aki felvilágosít majd minket..:D
én erről lemaradtam :D nem örülök neki, így is lassan tolószékkel közlekedik...

messi meg legalább pihenhet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.28. 16:39:59

Hihetetlen, hogy mindig mindenből a Barca jön ki jól... :roll: [-X :mrgreen:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.28. 16:32:10

Na argentina bizonyithat, hogy megy nekik Messi nélkül is, és nem annyira világtalanok hogy nélküle legalább egy csoportkörbe jutás meglesz, mégha finálé nem... :D

Azok az Argentinok meg majd gondolkozhatnak akik fenyegették-szidták minden döntő után, ha necces lesz a kijutás

Mondjuk érdekes hogy maguktol a játékvezetők sem panaszkodtak, annyi ilyen van akár meccsenként is, azért akik meccs hevében fél centiről orditanak a biroknak nem hiszem hogy olyan gyönyörű szavakat használnának... :D
etooka9
Capitá del Barça

2017.03.28. 16:28:03

Breaking: Messi suspended for 4 games for Argentina. Against Bolivia today, against Uruguay on 8/31, Venezuela on 9/5 & Peru on 10/5.

Elvileg hivatalos a dolog..
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.03.28. 14:05:31

visca el barca írta:
recrea írta:Más: biztos volt már téma, de lemaradtam, Iniesta visszavonta a válogatott lemondását? 116-nál tart amúgy :)
igen, letette a lantot az öreg. nem is baj, nem hiányzik h még ott is agyon terheljék
Aztán ahogy recre írta, vissza is vonta. :D Játszott az előző meccsen is 70 percet kb, meg ma is fog gondolom. Október óta van amúgy megint, kihagyott kb 3 meccset, de én se tudom azt pontosan, hogy miért meg hogy volt ez a visszatérés. Remélem lesz aki felvilágosít majd minket..:D
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.28. 13:54:44

recrea írta:
MQuCsabi írta:Érdekelne, ha nincs a jegyzőkönyvben semmi, akkor mégis mi alapján meszelnék el? Tuti nem történik meg.
Semmi alapján.

Más: biztos volt már téma, de lemaradtam, Iniesta visszavonta a válogatott lemondását? 116-nál tart amúgy :)
igen, letette a lantot az öreg. nem is baj, nem hiányzik h még ott is agyon terheljék
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.03.28. 13:25:10

MQuCsabi írta:Érdekelne, ha nincs a jegyzőkönyvben semmi, akkor mégis mi alapján meszelnék el? Tuti nem történik meg.
Semmi alapján.

Más: biztos volt már téma, de lemaradtam, Iniesta visszavonta a válogatott lemondását? 116-nál tart amúgy :)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.03.28. 12:53:36

Érdekelne, ha nincs a jegyzőkönyvben semmi, akkor mégis mi alapján meszelnék el? Tuti nem történik meg.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.03.28. 11:48:54

Messit akár négy meccsre is elmeszelhetik:

http://www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018 ... ir-2560161

Durván bajba kerülnének az argentínok. Simán a VB-jükbe kerülhet, nagyon szintelen szagtalan a csapat Messivel is, nem hogy nélküle...
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.27. 13:31:46

S.Agüero írta:Nem rossz, de mi alapján döntik el, hogy mi a kétes? :D
Pontosan ez jutott az eszembe.:-D Ki dönti el, hogy mi a kétes szitu, mert a védekező csapatok mindegyike reklamálja a lest, ha az volt, ha nem, vagy a tizenegyeseknél úgyszintén, a kezezésekrők nem is beszélve.
Úgy tudnám ezt elképzelni, hogy csapatonként és félidőnként volna 2 visszanézési lehetőség a többinél kuss van, mert egyébként ez szét fogja tördelni a játékot, de nagyon.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.03.27. 13:08:26

Nem rossz, de mi alapján döntik el, hogy mi a kétes? :D
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.27. 12:59:59

érdekes újítás, kiváncsi leszek, h mennyire fog működni :D

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... cs-2559941" target="_blank
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.25. 13:59:21

Griezmannról ne feledkezzünk meg, tavaly is közel volt hozzá, állítom a két döntőn múlt, évet tekintve ő nyújtotta a legjobb egyéni teljesítményt és most megint nagyon elkezdett virgonckodni. :D
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.25. 13:49:19

palesz77 írta: Szerintem nem egyről beszélünk, vagy nagyon nem értünk egyet, nem tudom eldönteni. :D Az utóbbi év alapján miért folyjon CR a csapból? Meg 15-ben miért kellett? Mert habár előtte meghatározta a korát, de ezekben az években teljesítményre nem egy játékos vette fel vele a versenyt - sőt - még a támadók közül is, poszttól függetlenül nézve meg még jobbak is voltak nála, Madridon belül is. Mégse változott semmi, CR és Messi korszak van csak sokak szerint jelenleg is..
Igen jól mondod Messi CR korszak van jelenleg is, pont azért, amit letettek kb 10 éven keresztül az asztalra, jövőre már csak Messi korszak lesz.:-D Egyébként értem mi a problémátok, de ez még fenn fog álni vagy 2-3 évig, bár ha Ney így focizik, akkor kezdődhet egy új korszak.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
palesz77

2017.03.25. 13:35:17

Normandia írta: Mégis kifollyon a csapból, ha nem ők?
Szerintem nem egyről beszélünk, vagy nagyon nem értünk egyet, nem tudom eldönteni. :D Az utóbbi év alapján miért folyjon CR a csapból? Meg 15-ben miért kellett? Mert habár előtte meghatározta a korát, de ezekben az években teljesítményre nem egy játékos vette fel vele a versenyt - sőt - még a támadók közül is, poszttól függetlenül nézve meg még jobbak is voltak nála, Madridon belül is. Mégse változott semmi, CR és Messi korszak van csak sokak szerint jelenleg is..
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.25. 13:19:09

palesz77 írta: Ezzel nem is lenne baj, ha közben el lenne más is ugyanúgy ismerve, és amikor az aktuális szupersztárok - esetünkben CR és Messi már évek óta - szintjük alatt teljesítenek huzamosabb ideig, akkor ne őket nyomassák már.. De eljutottunk olyan szintre, hogy az elmúlt 3 évben 2-szer is olyan lett a második, akinek top3-ben se kéne lennie, tavaly meg CR élete egyik leggyengébb szezonjára kapott bogyót, pedig csapaton belül is voltak nála fontosabb, és jobban játszó játékosok.

Engem mondjuk az ő "rivalizálásuk" miatt sem érdekelnek már annyira ezek a címek - meg lehet azért, mert közbe a szemléletem is átalakult, olyan régóta vannak ott :D -, olyan szinten ebbe a két emberbe kapaszkodik már a sajtó hosszú ideje, akkor is, amikor indokolatlan, hogy az már túlzás szerintem. Fénykorukban megérdemelték, ezt nem vitatom, de mostanság már nem kettejük csatája kéne legyen egy egyéni díj.
Minden attól függ, hogy honnan nézed. CR-re rálehet sütni, hogy azért van ott mindig, mert Messi is ott van és kell az ellenpólus az embereknek, de azzal nehéz vitatkozni, hogy alapvetően határozták meg korukat. Talán Pelé volt az, aki ennyire meghatározta saját korát. Mégis kifollyon a csapból, ha nem ők? Az idő nektek dolgozik, eljön majd annak is az ideje és akkor nézhetjük majd a kétszezonos sztárok elcsukló nyilatkozatait az aranylabdagálán.:-D
Remélem Ney lesz a kövi 5 év aranylabdása.:-D
palesz77

2017.03.25. 12:59:12

optimus írta:Azzal pedig hogy Messi évek óta szintje alatt teljesítene nagyon nem értek egyet. Melyik volt szerinted a legjobb éve ?
Lehet félreérthető volt, nem azt mondtam, hogy Messi évek óta gyengébb. a 13/14-es szezonban volt az, nem hajtott, sétált, magához képest keveset villant, nem úgy játszott, mint egy top3 játékos, mégis második lett - igen tudom, góljai voltak, de szerintem azt az énjét senki nem akarja újra látni. CR meg utána játszotta ezt el, az MSN-nek kellett volna kb top 3-nak lenni, aztán ő lett a második. Erre céloztam, nem arra, hogy mindketten visszaestek már egy ideje, bocsi ha félreérthető volt.
optimus
Jugador del Barça

2017.03.25. 12:39:48

Szvsz ez az egész ki klasszis és ki nem sztori iszonyat szubjektív, kinek mit jelent a klasszis jelző. Az én szememben nincs extra klasszis, meg extra-extra klasszis, hanem csak simán klasszis játékos van. És onnantól klasszis valaki hogy amikor komoly tétje van 1 meccsnek (bl,vb,eb döntő elődöntő, vagy pl most a mi PSG ellen comebackünk), akkor tud hiba nélkül, úgymond élete meccsét játszani, és akkor tud döntő tényező lenni. Egy ilyen listán amióta én követem a focit egyértelműen Xavi van az első helyen, mert egyszerűen minden fontos meccset gyakorlatilag hiba nélkül hozott le. És egy ilyen listán pl CR iszonyat hátul van mert a fontos meccsek 90%án hatalmas flop volt mindigis. AZ ilyen Cavani, Higuain, Benzema emberekről nem is beszélve.
palesz77 írta:
Normandia írta:Azok folynak a "csapból" is, akik játéka meghatározza ezt a kort. Ezzel azért nehéz vitatkozni szerintem.
Ezzel nem is lenne baj, ha közben el lenne más is ugyanúgy ismerve, és amikor az aktuális szupersztárok - esetünkben CR és Messi már évek óta - szintjük alatt teljesítenek huzamosabb ideig, akkor ne őket nyomassák már.. De eljutottunk olyan szintre, hogy az elmúlt 3 évben 2-szer is olyan lett a második, akinek top3-ben se kéne lennie, tavaly meg CR élete egyik leggyengébb szezonjára kapott bogyót, pedig csapaton belül is voltak nála fontosabb, és jobban játszó játékosok.
Azzal pedig hogy Messi évek óta szintje alatt teljesítene nagyon nem értek egyet. Melyik volt szerinted a legjobb éve ? 12ben amikor lőtt 90+ gólt? 11ben amikor begyalogolt a Real kapujába? Esetleg 15ben mikor sokkal kevesebb gólt lőtt de 5perc alatt hazaküldte a Bayernt? Szerintem az idei szezonja is iszonyat erős, önmagához mérten is, gyakorlatilag egész szezonban 2 posztot kell bejátszania, és ígyis gyakorlatilag aranycipős és rengeteg fontos gólt lőtt, mindemellé jelenleg embertelen szabadrugáslövő is. Nem tudnám aztmondani rá hogy szintje alatt teljesítene, szerintem ponthogy folyamat emeli feljebb a lécet azáltal hogy az elmúlt 1 évben zsákszámra lövi a szabigólokat amiket pl régen szinte soha nem lőtt, és gyakorlatilag folyamat fejlődik.

Ronci pedig egy teljesen már sztori, a tavalyi labda 1 100%ban marketingdíj volt ami után remélem megköszönték neki az eddigi fifa gálákat és jelezték neki h ezután a 3ba se nagyon számítson magára. Idén már több kára van a csapatra mint haszna, erre már sehogy nem lehet díjat ráhúzni, nincs az az alsógatyareklám ami miatt odakerülhetne.(Mondjuk a nike 1milliárd dolláros szerződése még okozhat meglepit)
davi10
Llegenda del Barça

2017.03.25. 10:36:59

Normandia írta: Igen ezt értettem és nyilván így is van. Én csak azt nem értettem, hogy minek behatárolni 2-3 évre egy egy játékos "futtatását" a médiumokban, ha az egyébkén 4-5 év múlva is okot adna erre a teljesítménye okán.
Egy szóval nem mondtam, hogy határolják be őket, mert megérdemlik azt a figyelmet és szereplést amit kapnak, de ez annak a rovására megy, hogy a többi játékost mindenki elfelejti, mert az egész világ Messi és CR körül forog kb. 8 éve, de ez idő alatt rajtuk kívül még rengeteg klasszis volt és van.
Innen indult az egész, hogy manapság nincsenek akkora klasszisok. Igenis vannak, csak minden elismerést ez a 2 játékos kap. Nem mondtam, hogy korlátozni kéne őket, azt mondtam, hogy remélem ha ez a két nagyágyú kiöregszik akkor nem megint 8-10 évig ugyanarról a két játékosról fog szólni minden.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
palesz77

2017.03.25. 09:45:17

Normandia írta:Azok folynak a "csapból" is, akik játéka meghatározza ezt a kort. Ezzel azért nehéz vitatkozni szerintem.
Ezzel nem is lenne baj, ha közben el lenne más is ugyanúgy ismerve, és amikor az aktuális szupersztárok - esetünkben CR és Messi már évek óta - szintjük alatt teljesítenek huzamosabb ideig, akkor ne őket nyomassák már.. De eljutottunk olyan szintre, hogy az elmúlt 3 évben 2-szer is olyan lett a második, akinek top3-ben se kéne lennie, tavaly meg CR élete egyik leggyengébb szezonjára kapott bogyót, pedig csapaton belül is voltak nála fontosabb, és jobban játszó játékosok.

Engem mondjuk az ő "rivalizálásuk" miatt sem érdekelnek már annyira ezek a címek - meg lehet azért, mert közbe a szemléletem is átalakult, olyan régóta vannak ott :D -, olyan szinten ebbe a két emberbe kapaszkodik már a sajtó hosszú ideje, akkor is, amikor indokolatlan, hogy az már túlzás szerintem. Fénykorukban megérdemelték, ezt nem vitatom, de mostanság már nem kettejük csatája kéne legyen egy egyéni díj.
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.25. 09:26:57

davi10 írta: Nem érdemtelenül folynak a csapból, de amíg ennyire más szintet képviselnek, addig a többi játékos hiába töri magát, ez lett volna röviden és tömören a mondandóm lényege.
Igen ezt értettem és nyilván így is van. Én csak azt nem értettem, hogy minek behatárolni 2-3 évre egy egy játékos "futtatását" a médiumokban, ha az egyébkén 4-5 év múlva is okot adna erre a teljesítménye okán.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.24. 21:45:45

brownieheaven írta:Messit elvileg többeccsre eltilthatják, állítólag az asszisztenssel elkezdett az édesanyjáról és testrészeiről diskurálni.
(Nincs jobb forrásom a give me sport-nál, de ott videó is van az esetről)
Ha akkor nem merték kiállitani, utólag mit akarnak?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
davi10
Llegenda del Barça

2017.03.24. 21:26:54

Normandia írta:
Stalkyard írta: Világosan leírta. Bárhogy villog így a többi játékos, az emberek Messicől és Cr-ről fognak beszélni.
És inkább az az üzenet, hogy egy játékos max 2-3 évig folyjon a csapból is, és vigyen le mindne létező elismerést.
Jó, hogy van egy magyarhangja is a fórumtársnak.:-D
És úgy érzi, hogy érdemtelenül folynak kb 8 éve a csapból és az emberek hülyék és nem néznek meccset, csak újságot olvasnak? Továbbra sem értem, hogy mi a baj ezzel. Azok folynak a "csapból" is, akik játéka meghatározza ezt a kort.
Nem érdemtelenül folynak a csapból, de amíg ennyire más szintet képviselnek, addig a többi játékos hiába töri magát, ez lett volna röviden és tömören a mondandóm lényege.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.24. 21:22:28

Stalkyard írta: Még mindig nem érted miről van szó, úgyhogy inkább elengedem. :D
Ja igazad van, ebben egyetértünk.:)D
Válasz küldése