Mondjuk ahol ilyen Lassana Diarra, kiégett Essien, Özil, Gago, Granero, kiégett Kaká, és hasonlók futkosnak, szerintem teljesen logikus, hogy váltanak. Ez olyan, mint most nálunk. Mi is építhetünk még évekig az Ini-Busi-Xavi trióra, csak menni nem megyünk vele majd semmire..S.Agüero írta:Lehet, igazatok van, de én nem tartom jónak, hogy egy egész középpályás sort 2-3 év alatt lecserélnek, ami pont a legfontosabb, hogy összeszokottak legyenek. Bár bejön náluk.
De ha valakinek a City nem tetszett régen, mert mindig vették a csatárokat, akkor annak a Real sem annyira, legalábbis nekem így logikus.
Barça vs. Real - El Clásico
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
- MatyiG
- Adminisztrátor
Lehet, igazatok van, de én nem tartom jónak, hogy egy egész középpályás sort 2-3 év alatt lecserélnek, ami pont a legfontosabb, hogy összeszokottak legyenek. Bár bejön náluk.Épp ezt csinálják, ami neked jobban tetszik...
2012 Modric
2013 Isco
2014 Kroos
2015 Reus és Pogba
Azért ez a kp. nem 1 év alatt lett/lesz odavarázsolva...
De ha valakinek a City nem tetszett régen, mert mindig vették a csatárokat, akkor annak a Real sem annyira, legalábbis nekem így logikus.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az elmult meccseken rendre bizonyítják az igazadat.mess2009 írta:Real igen
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

szó sincs tutiról! a játékos biznisz igenis kockázattal és buktatókkal jár de arról igenis szó lehet, hogy egy csapat (megtámogatva egy szinvonalas játékos menedzseléssel) jól össze van rakva, vagy nem!
azt mondom(nagy ész nem kell hozzá) hogy erre az idényre a Real igen a Barca nem.
és azt is mondom, hogy itt nem egy rizikós igazolásról van szó, hanem egy alapjaiban képzetlen hozzá nemértő bagázs baklövés sorozatáról.(az élet ezt már igazolta de eleget mondogattuk már hosszú ideje)
DiMaria eladását én sem értettem, de nagyjából hasonló mint a mi Sanchez akciónk,azzal a különbséggel, hogy a chílei szárnyal az új helyén míg az argentin éppen gödörben van...
az meg egy külön fejezet, hogy egy jól összerakott csapat eredményes is legyen, és hogy miért tud eredményes lenni egy gyenge piaci értéket képviselő együttes?! ahogy már utaltam rá a foci egy különleges állatfajta.
azt mondom(nagy ész nem kell hozzá) hogy erre az idényre a Real igen a Barca nem.
és azt is mondom, hogy itt nem egy rizikós igazolásról van szó, hanem egy alapjaiban képzetlen hozzá nemértő bagázs baklövés sorozatáról.(az élet ezt már igazolta de eleget mondogattuk már hosszú ideje)
DiMaria eladását én sem értettem, de nagyjából hasonló mint a mi Sanchez akciónk,azzal a különbséggel, hogy a chílei szárnyal az új helyén míg az argentin éppen gödörben van...
az meg egy külön fejezet, hogy egy jól összerakott csapat eredményes is legyen, és hogy miért tud eredményes lenni egy gyenge piaci értéket képviselő együttes?! ahogy már utaltam rá a foci egy különleges állatfajta.
Szerintem túléli, főleg, ha a MU lesz a vevő úgy 100-ért.Chino írta:Perez pedig, nem tudom, hogy fogja venni azt a blamát, hogy idehozza 90+ millióért Bale-t, aztán gyorsan túl is ad rajta
Ő biztos nem fog annyit bukni rajta, mint a mi derék vezetőségünk Ibrán. Mi potom 42 milliót buktunk rajta úgy, hogy a piaci értéke elvileg nem is ment lefelé.
A Milan meg köszönte szépen, továbbadta kicsit több pénzért.
Az olaszokat nem könnyű átrázni igazolással, általában ők azok, akik mindenkit lehúznak, csak olcsón vagy ingyen szeretnek vásárolni. Ennek ellenére több pénzért eladta Perez azt a Callejont, aki egy erős közepes játékos, Ibra cipőjét köthetné maximum a kispadon.
- Leon
- Director del Fútbol
Egy szóval nem mondtam,hogy Isco nem jó,sőt ő az egyetlen akit Realból itt szívesen elnéznék...palesz77 írta:-Modric a sérülése előtt kb top3 középpályás volt, nem tudom mit számít, hogy a legrosszabb igazolásnak választották meg, ha utána meg elkezdett oktatni..Leon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-Modricot az 1. félévében megválasztották a Liga legrosszabb igazolásának,persze azóta alapember lett.
-Isco amióta a Realnal van nagyrészt a kispadon felejtették,csak az utóbbi időben kezdő
-Iscot meg nem tudom láttad-e mostanában játszani, de az a srác eszméletlen, hozzánk is bőven beférne - a kezdőbe is.
A kommentem azért íródott mert itt úgy van beállítva a Real mintha ők mindig belenyúltak volna a tutiba...
Chino is leírta a zseniális igazolásaik egy részét.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- Chino
- Llegenda del Barça
Ezt így jó felsorolni, de szerintem itt arra tértek ki, hogy felvásárolják az embereket aztán megragad 1 ami igazán erősítés. Volt ott Sahin, aki a Bundesliga legjobbja volt, Essien, a nagy tehetség Casemiro, Illarramendi, aki a Soci talán legjobbja volt, itt 0, James, Khedira, ami így hirtelen eszembe jutott. És ez csak a középpálya. És odavihetik Reust, (és az se biztos, hogy Bale lécel) de ki tudja hogy illeszkedik majd oda, mert a kp telített és neki sem a jobbszél ami igazán fekszik, ahogy a walesi is nagyot szívott ezzel.Sanama írta:Épp ezt csinálják, ami neked jobban tetszik...S.Agüero írta:Nem az volt a hsz-em lényege, hanem, hogy tőlem ez eléggé messze áll, hogy összevásároljuk a legjobb középpályásokat, aztán kész a kp. Jobban tetszik az a szisztéma, hogy minden évben 1-2 embert venni, kiegészíteni a hiányzókat, és nem eladni a fél csapatot, aztán 3 évente kicserélődik a fél keret. De ők tudják, na mindegy.
Nálunk is több értelme lett volna a sok töltelék helyett igazolni 1-2 klasszist, akikkel meglettek volna a hiányposztok.
2012 Modric
2013 Isco
2014 Kroos
2015 Reus és Pogba
Pogba pedig detto. Hogy fognak így elférni ott. A nagy pénzeken vett sztárokat, hogy lehet majd egyszerre pályán tartani, még erős rotálással is. Szerintem itt ez a gond. Nem az, hogy sztárokat vesznek a kp megerősítésére, mert az ez teljesen normális és logikus dolog.
Perez pedig, nem tudom, hogy fogja venni azt a blamát, hogy idehozza 90+ millióért Bale-t, aztán gyorsan túl is ad rajta, James 80-ért detto, Pogba pedig ki tudja mennyiért hozható. Még négy évig köti a kontraktusa. 60-70 millióba biztos fájna.
Iscoval kapcsolatban pedig amit mondtak azt hiszem félúton van az az igazság. Szépen hangzik ez az 53 meccs, de játékpercekre lebontva szerintem már kicsit csalóka. A lényeg, hogy nem volt stabil ember ott, ahogy emlékszem, inkább csere volt, vagy őt cserélték be. Tehát nem volt igazán meghatározó ember, ennek ellenére természetesen erősítés volt, de azon a kp-n inkább Di Maria volt aki a legtöbbet hozzátett a csapat sikeréhez. Még Modric sem volt olyan fontos láncszem, mint idén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2015.01.16. 14:07:40-kor.
Forca Barca!!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
-Modric a sérülése előtt kb top3 középpályás volt, nem tudom mit számít, hogy a legrosszabb igazolásnak választották meg, ha utána meg elkezdett oktatni..Leon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-Modricot az 1. félévében megválasztották a Liga legrosszabb igazolásának,persze azóta alapember lett.
-Isco amióta a Realnal van nagyrészt a kispadon felejtették,csak az utóbbi időben kezdő
-Iscot meg nem tudom láttad-e mostanában játszani, de az a srác eszméletlen, hozzánk is bőven beférne - a kezdőbe is.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Csak Iscora térnék ki kis ideig. Néztem hétvégén a Madrid meccsét és hát Isco zseniális, azt kell mondjam. Ini lazaságát, bokáját látni benne. Iszonyat könnyedséggel játszik, ez vitán felül áll. Bármikor elnézném a Barca kezdőjében.

- Modric: mivel az egész előszezont kihagyta, persze hogy ősszel gyenge voltLeon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-eladták a világ egyik legjobb kp-ját Di Mariat aki vastagon benne volt pl a BL győzelmükben
-Xabi Alonsotól is megváltak
Pogbával nemrég hosszabbított a Juve,Reus meg csak az Nso-n megy a Realhoz!![]()
Az utóbbi 5 évben kb 2 jó húzásuk volt középre: Modric (láthatjuk mire mennek mostanában nélküle) meg Kroos
-És a kedvencem.Hamesz-80 millió?![]()
A Real főként csak az eladásokhoz ért nagyon.
- Isco előző szezonban 53 meccsen játszott a lehetséges 60-ból, ebből 35-öt kezdőként
- Xabi távozni akart, egyáltalán nem akartuk eladni
- Ha drágán adunk el, drágán is fogunk vásárolni, mert tudják hogy van pénzünk. Mondjuk ezt ti is tudjátok, hogy milyen sokba került volna egy klasszis középhátvéd.
Xabi Alonso a Realban már fásult volt, épp a váltás kellett neki is, itt is ez kellett volna csinálni, csak hát Xavit nem lehet eladni.(Mondom úgy, hogy Iniesta mellett a kedvenc játékosom Ő)Leon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-eladták a világ egyik legjobb kp-ját Di Mariat aki vastagon benne volt pl a BL győzelmükben
Pogbával nemrég hosszabbított a Juve,Reus meg csak az Nso-n megy a Realhoz!![]()
Az utóbbi 5 évben kb 2 jó húzásuk volt középre: Modric (láthatjuk mire mennek mostanában nélküle) meg Kroos
-És a kedvencem.Hamesz-80 millió?![]()
Di Maria meg nem úgy tűnik nekem, mintha hiányozna egyelőre, aztán majd kiderül
- Leon
- Director del Fútbol
Igen,akkora király ez a Real:...
Pogbával nemrég hosszabbított a Juve,Reus meg csak az Nso-n megy a Realhoz!
-És a kedvencem.Hamesz-80 millió?
Pogbával nemrég hosszabbított a Juve,Reus meg csak az Nso-n megy a Realhoz!

-És a kedvencem.Hamesz-80 millió?

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Épp ezt csinálják, ami neked jobban tetszik...S.Agüero írta:Nem az volt a hsz-em lényege, hanem, hogy tőlem ez eléggé messze áll, hogy összevásároljuk a legjobb középpályásokat, aztán kész a kp. Jobban tetszik az a szisztéma, hogy minden évben 1-2 embert venni, kiegészíteni a hiányzókat, és nem eladni a fél csapatot, aztán 3 évente kicserélődik a fél keret. De ők tudják, na mindegy.
Nálunk is több értelme lett volna a sok töltelék helyett igazolni 1-2 klasszist, akikkel meglettek volna a hiányposztok.
2012 Modric
2013 Isco
2014 Kroos
2015 Reus és Pogba
-
- Entrenador del Barça
Szerintem egy csapatépítés sokkal bonyolultabb annál, mintsem hogy veszek 11 jó játékost, meg a padra néhányat. Nagyon nehéz összehozni igazán ütős csapatot. Lásd pl az előző Perez éra, amikor az 5. számú csatár is sztár volt, vagy a M City, akik nemzetközileg komoly eredményt nem tudtak felmutatni, hiába tolják bele talicskával a pénzt.
A Real készebb csapat, mi meg most olyanok vagyunk, mint ők néhány éve. Keressük a megfelelő játékosokat.
Alapvetően én a mi hibánknak tartom a kialakult helyzetet, bár valahogy törvényszerű is. Látni kell, hogy volt egy hibátlan kezdőnk 4-5 éve, és hasznos emberkék a padon. De lassan építettük ki őket, vagy egyáltalán nem, és emiatt nem tudtunk megújulni. A Madrid nyáron kitette Xabit, aki már kora miatt nem biztos, hogy annyira sokat tudott volna adni a Madridnak, hogy érdemes legyen ráépíteni egy középpályát. (tudom, hogy a Münchenben jól tolja még mindig) Nekik Modric személyében van egy olyan örökmozgójuk, aki ugyan nem klasszik vkp, de tapad, mint a pióca, jól védekezik és nagyon jól támad. Vettek mellé egy Kroos, aki nagyon intelligens, szintén jól védekező és támadó focista. Ők ketten simán odateszik védekezésben amit megkíván a csapat, és a támadást is hatékonyan segítik.
És ha van egy kész csapatod, akkor könnyebb egy-két posztra igazolni, frissíteni, mint amikor kapkodva venni több posztra játékosokat. Reus pl Bale helyére tökéletes volna. Középen azért van egy Iscojuk, aki a padról beszállva (Modric miatt most kezdő) sokat hozzátesz a játékhoz. De érzékeny dolog ez, mert könnyen át lehet esni a ló másik oldalára, amikor a padon elégedetlen sztárok ülnek. Isco, Illara, Khedira vagy Jesé, Chicarito jól tűrik a padot. Ha viszont pl Illra vagy Khedira helyett jönne egy Pogba, vagy Benzema mellé/elé egy komolyabb csatár, esetleg Bale maradna Reus érkezése ellénére is, akkor azért könnyen összedőlne a kártyavár.
Nekünk meg most meg kell várni az elnökválasztást, és a megválasztott elnöknek kész koncepcióval kell érkezni igazolások, valamint az edzői stáb kapcsán is. Szerény véleményem szerint egy jóval minőségibb kezdőt kéne kirakni, Xavit nyugdíjazni, fiatalokat spanyol első ligás csapatoknak kölcsönadni, Aki ott bizonyít, jöhet vissza, és bizonyíthat itt. Ne játjunk úgy mint Montoyával. Akár 1 szezon is meggyőzheti a vezetőséget, hogy érdemes rá számítani. De Munirnak, Sandronak, Sampernek, Adamának.... kellenek az első ligás játékpercek, hogy kiderüljön mit is tudnak.
A Real készebb csapat, mi meg most olyanok vagyunk, mint ők néhány éve. Keressük a megfelelő játékosokat.
Alapvetően én a mi hibánknak tartom a kialakult helyzetet, bár valahogy törvényszerű is. Látni kell, hogy volt egy hibátlan kezdőnk 4-5 éve, és hasznos emberkék a padon. De lassan építettük ki őket, vagy egyáltalán nem, és emiatt nem tudtunk megújulni. A Madrid nyáron kitette Xabit, aki már kora miatt nem biztos, hogy annyira sokat tudott volna adni a Madridnak, hogy érdemes legyen ráépíteni egy középpályát. (tudom, hogy a Münchenben jól tolja még mindig) Nekik Modric személyében van egy olyan örökmozgójuk, aki ugyan nem klasszik vkp, de tapad, mint a pióca, jól védekezik és nagyon jól támad. Vettek mellé egy Kroos, aki nagyon intelligens, szintén jól védekező és támadó focista. Ők ketten simán odateszik védekezésben amit megkíván a csapat, és a támadást is hatékonyan segítik.
És ha van egy kész csapatod, akkor könnyebb egy-két posztra igazolni, frissíteni, mint amikor kapkodva venni több posztra játékosokat. Reus pl Bale helyére tökéletes volna. Középen azért van egy Iscojuk, aki a padról beszállva (Modric miatt most kezdő) sokat hozzátesz a játékhoz. De érzékeny dolog ez, mert könnyen át lehet esni a ló másik oldalára, amikor a padon elégedetlen sztárok ülnek. Isco, Illara, Khedira vagy Jesé, Chicarito jól tűrik a padot. Ha viszont pl Illra vagy Khedira helyett jönne egy Pogba, vagy Benzema mellé/elé egy komolyabb csatár, esetleg Bale maradna Reus érkezése ellénére is, akkor azért könnyen összedőlne a kártyavár.
Nekünk meg most meg kell várni az elnökválasztást, és a megválasztott elnöknek kész koncepcióval kell érkezni igazolások, valamint az edzői stáb kapcsán is. Szerény véleményem szerint egy jóval minőségibb kezdőt kéne kirakni, Xavit nyugdíjazni, fiatalokat spanyol első ligás csapatoknak kölcsönadni, Aki ott bizonyít, jöhet vissza, és bizonyíthat itt. Ne játjunk úgy mint Montoyával. Akár 1 szezon is meggyőzheti a vezetőséget, hogy érdemes rá számítani. De Munirnak, Sandronak, Sampernek, Adamának.... kellenek az első ligás játékpercek, hogy kiderüljön mit is tudnak.
ez a helyzet sajnos....a Barca az elmúlt átigazolási szezon legnagyobb balekjának bizonyult, egy húzós támadó hármashoz gyengülő középpálya és egy kimondottan béna védősor - ez a termés megspékelve egy nagy kérdőjel edzővel.Alcantara írta: Jelenleg a Real remekül építi a csapatát, ha Pogbát és Reust tényleg sikerül megvenni, ráadásul Bale árából, akkor egyrészt kész a csapatuk, másrészt zseniális érzékkel igazolnak és eladnak.
a megdöbbentő az hogy ennek ellenére (kivétel a Madrid elleni sima vereség!) olyan meccsek elvesztése miatt vagyunk másodikok amiket ennél sokkal gyengébb kerettel is simán hozni kellett volna.!
így lehet okoskodni a fociban!

Matyika, nem akarlak elkeseríteni, de az a ritka helyzet van, hogy Sanamának kivételesen igaza van.
Jelenleg a Real remekül építi a csapatát, ha Pogbát és Reust tényleg sikerül megvenni, ráadásul Bale árából, akkor egyrészt kész a csapatuk, másrészt zseniális érzékkel igazolnak és eladnak.
Szép gondolat ez a saját nevelés, de volt egy aranygeneráció, aki kijött onnan, utána meg tömegével a középszerű játékosok. A La Massia közel sem "aranytoját tojó tyúk", mint ahogy éveken át beállították. El kell dönteni vagy nézünk ilyen SR féle bohócokat, de akkor csodát ne várjunk, legyünk elégedettek a saját nevelés adta dobogós helyekkel vagy mi is pénztárcába nyúlunk, mint mások, ha majd lehetőség adódik és megpróbálunk a toppon maradni, amire ugyanúgy nincs garancia, max. az esély nagyobb lesz.
Ugyanúgy igaz ez, mint a saját nevelésű edző kérdése. Egyszer bejött, szép és jó, de nem ez az üdvözítő egy életen át.
Jelenleg a Real remekül építi a csapatát, ha Pogbát és Reust tényleg sikerül megvenni, ráadásul Bale árából, akkor egyrészt kész a csapatuk, másrészt zseniális érzékkel igazolnak és eladnak.
Szép gondolat ez a saját nevelés, de volt egy aranygeneráció, aki kijött onnan, utána meg tömegével a középszerű játékosok. A La Massia közel sem "aranytoját tojó tyúk", mint ahogy éveken át beállították. El kell dönteni vagy nézünk ilyen SR féle bohócokat, de akkor csodát ne várjunk, legyünk elégedettek a saját nevelés adta dobogós helyekkel vagy mi is pénztárcába nyúlunk, mint mások, ha majd lehetőség adódik és megpróbálunk a toppon maradni, amire ugyanúgy nincs garancia, max. az esély nagyobb lesz.
Ugyanúgy igaz ez, mint a saját nevelésű edző kérdése. Egyszer bejött, szép és jó, de nem ez az üdvözítő egy életen át.
Az 5 évvel ezelőtti Real a 09/10-es szezont jelenti.S.Agüero írta:Jó persze, jól csinálják, de nekem nem valami szimpi dolog ez, hogy mindenkit összevásárolnak.
Mondjuk mi is kezdünk ebbe az irányba elmenni, de azért még nem ennyire durván.
5 évvel ezelőtti Real-osokból ott van még maximum 7-8, de lehet sokat mondtam.
Casillas, Ramos, Marcelo, Pepe, Ronaldo, Benzema, Arbeloa - 7 ember
Xavi, Iniesta, Messi, Pique, Busquets, Pedro, Dani Alves - 7 ember
Olyan hatalmas különbséget azért nem látok.
Nézd meg, hogy a 08/09-es szezonban kik alkották a keretet és közülük hányan képviseltek egy BL Top4-es csapathoz elvárható szintet. A keret 2/3-át ki kellett cserélni, ami azért nem megy egyik napról a másikra. Nekem is jobban tetszik az évi 1-2 klasszis igazolás, de először el kell jutni arra a szintre, hogy ennyi igazolás is elég legyen.S.Agüero írta:Nem az volt a hsz-em lényege, hanem, hogy tőlem ez eléggé messze áll, hogy összevásároljuk a legjobb középpályásokat, aztán kész a kp. Jobban tetszik az a szisztéma, hogy minden évben 1-2 embert venni, kiegészíteni a hiányzókat, és nem eladni a fél csapatot, aztán 3 évente kicserélődik a fél keret. De ők tudják, na mindegy.
Nyáron Xabi helyett hoztunk egy Kroost (Xabi maradhatott volna cserének

- Chino
- Llegenda del Barça
Nocsak, nocsak:
http://www.sport.es/es/noticias/real-ma ... id-3854908" target="_blank
Ha jól bogarásztam ki a FIFA a Realnál is vizsgálódik ugyanabban az ügyben amiért minket elmeszeltek.
Ha valaki tud spanyolul és nem jól vettem ki a lényeget javítson.
http://www.sport.es/es/noticias/real-ma ... id-3854908" target="_blank
Ha jól bogarásztam ki a FIFA a Realnál is vizsgálódik ugyanabban az ügyben amiért minket elmeszeltek.
Ha valaki tud spanyolul és nem jól vettem ki a lényeget javítson.
Forca Barca!!!!
- Leon
- Director del Fútbol
Na akkor erről ennyit:
Bár egy spanyol honlapon megjelent, hogy Marco Reus megállapodott a Real Madriddal, a német Bild úgy tudja, erről messze nincs még szó. Az El Confidencialon vezetett blogjában a Real-specialistának számító José Manuel Garcia azt írta, az előző év végén a BL-címvédő két képviselője ötéves szerződést tett a német válogatott játékos elé, amelyben évi nettó 7 millió eurós fizetés szerepelt.
Reus jelenlegi klubja, a Dortmund határozottan cáfolta az értesülést. „Semmi nem igaz belőle” – mondta Hans-Joachim Watzke, a Borussia ügyvezetője. Hasonlóan látja a játékos ügynöke, Dirk Hebel. „Bolondságokat írnak” – nyilatkozta a Bildnek a spanyolországi cikkről a menedzser.
Az nyilvánvaló, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni a szélsőt, de így van ezzel a hírek szerint a Barcelona, a Chelsea és a Bayern München is. Reus állítólag márciusban akar dönteni a folytatásról, az sincs kizárva, hogy végül marad Dortmundban.

Bár egy spanyol honlapon megjelent, hogy Marco Reus megállapodott a Real Madriddal, a német Bild úgy tudja, erről messze nincs még szó. Az El Confidencialon vezetett blogjában a Real-specialistának számító José Manuel Garcia azt írta, az előző év végén a BL-címvédő két képviselője ötéves szerződést tett a német válogatott játékos elé, amelyben évi nettó 7 millió eurós fizetés szerepelt.
Reus jelenlegi klubja, a Dortmund határozottan cáfolta az értesülést. „Semmi nem igaz belőle” – mondta Hans-Joachim Watzke, a Borussia ügyvezetője. Hasonlóan látja a játékos ügynöke, Dirk Hebel. „Bolondságokat írnak” – nyilatkozta a Bildnek a spanyolországi cikkről a menedzser.
Az nyilvánvaló, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni a szélsőt, de így van ezzel a hírek szerint a Barcelona, a Chelsea és a Bayern München is. Reus állítólag márciusban akar dönteni a folytatásról, az sincs kizárva, hogy végül marad Dortmundban.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem az volt a hsz-em lényege, hanem, hogy tőlem ez eléggé messze áll, hogy összevásároljuk a legjobb középpályásokat, aztán kész a kp. Jobban tetszik az a szisztéma, hogy minden évben 1-2 embert venni, kiegészíteni a hiányzókat, és nem eladni a fél csapatot, aztán 3 évente kicserélődik a fél keret. De ők tudják, na mindegy.
-
- aka Game90
Reus in, Bale out, és meg is van oldva a dolog. Plusz vesznek egy elit b2b/védekező középpályást és kész is van a csapatuk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
És 5 évvel ezelőtt mit nyert a Real? Ja hogy semmit. Hát talán azért.S.Agüero írta:Jó persze, jól csinálják, de nekem nem valami szimpi dolog ez, hogy mindenkit összevásárolnak.
A mag ott van, a Casillas-Ramos-CR-Benzema-Pepe mondjuk.
Talán nekünk is hasonlóképp kellett volna eljárni, nem Xavikat meg Dani Alveseket itt tartani.
UI: És akkor a padról is olyan ember tud beszállni, mint Isco vagy Jesé, nem S.Roberto meg Munir
És ha ehhez hozzáveszem, hogy adott esetben úgy tudják a stílusidegen Balet Reusra cserélni, hogy +70-80Mban jönnek ki, akkor még csak azt sem mondhatjuk, hogy elszórják a pénzt. De mi Fabregasokat 30-ért, Ibrát 15-ért, Villát 1,5-ért adunk el, ők meg Callejon, Higu, Albiol, Di Maria, Özil, Morata pff. ebben igazán tanulhatnánk tőlükSanama írta:Ez részben irigység szerintem. Oké, a Bale-James igazolás erősen kérdőjelezhető, hogy mennyire kellett egyik másik, de:S.Agüero írta:Reus, ha tényleg odamegy...
Kicserélődött az egész középpályájuk 2 év alatt, azért ez durva, hogy mindenkit összevásárolnak, aki tetszik. Különböző nemzetű, különböző stílusú, de ők tudják.
M
Én azért reménykedem, hogy nem megy oda.
Kroos a legnagyobb igazolásuk volt tavaly
Reus sokkal jobban illik a játékukba, mint Bale.
És még ha Pogba-t is odaviszik a nyáron, akkor kb az elkövetkező 5-6 évre a legkeményebb középpályájuk lesz papíron.
Ha valamit, ezt nagyon jól csinálták... És még ott van Isco is.
A vicc pedig, hogy Kroos és Reus alig került többe, mint egy Vermaelen Matyiő kettős.
(A Barca-nak kellett volna hasonló kalibereket hozni a középpályára és semmi baj nem lenne.)
- MatyiG
- Adminisztrátor
Jó persze, jól csinálják, de nekem nem valami szimpi dolog ez, hogy mindenkit összevásárolnak.
Mélyebb ismeret hiányában csak elhinni tudom amit mondasz. Ugyanakkor ha ekkora ász a csávó, szakmai tudása mellett olykor az objektivitást is alkalmazhatná, ugyanis lehet hogy több köze van a focihoz mint innen bárkinek, de legalább ennyire kiemelkedik a mezőnyből elfogultságot tekintve is. Na de OFF vége.ferninho írta:Pedig annak a négybetűsnek több köze meg tudása van a focihoz, mint a legtöbbnek akármelyik fórumon is és előadást is nyugodtan tarthatna és most nem túlzok.
és rohadtul lesarkítottad, amit írt.
Konkrétan annyi volt a párharc, hogy Ramos gólt lövetett velük, mert előtte közük nem volt a meccshez, jött egy szöglet, majd a visszavágón lebetlizett az egész védelem mindkét félidő első percében és pápá kupa...
had ne essek ettől hasra...
a Real volt itt az igazi balhere, nagyon sokszor a párharc során, nem az Atletico játszotta le a Realt.
Atletico megérdemelten jutott tovább, de nehogy már két ilyen meccs után, ahol az egész Real lebetlizett kb az Atletico legyen itt felmagasztalva... kihasználták ezt, grat, de nem kell itt túlzásokba esni...
Magasztalta itt valaki is az Atléticót? Én biztosan nem, ahogy mások sem. Itt csak azzal van probléma hogy 7 meccs óta sz.póágon vagytok ellenük, és ezek után még egy vesztes (kétmeccses!) kupapárharc után előjönnek olyan vélemények hogy a makkon kívül semmi érdeme nincs ebben a favágóknak.. azért ennyi meccs után érdemes lenne elgondolkozni.. lehet hogy szerencséjük is volt, de a Real ugyanúgy nem találja az ellenszert a játékukra, nem tudnak velük mit kezdeni, és ez a szerencsétől független. Lesarkítva a dolgokat, ez az Atléticó egy olyan csapat, amit kétféleképpen tudsz megverni: lemész a szintjükre bunkerban, favágózásban és disznólkodásban, vagy annyival magasabb szintet képviselsz játékban, hogy nem tudnak veled mit kezdeni. Ez a Real jelenleg egyikben sem elég jó.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"