Chino írta:Ezt így jó felsorolni, de szerintem itt arra tértek ki, hogy felvásárolják az embereket aztán megragad 1 ami igazán erősítés. Volt ott Sahin, aki a Bundesliga legjobbja volt, Essien, a nagy tehetség Casemiro, Illarramendi, aki a Soci talán legjobbja volt, itt 0, James, Khedira, ami így hirtelen eszembe jutott. És ez csak a középpálya.
09/10 Ha csak a középpályát nézzük, először 2009 nyarán elhoztuk
Xabit, mellette játszott a fél évvel korábban megvett
Lass (csereként jött Granero), előttük
Kaka vagy Guti vagy Van der Vaart.
10/11
Xabi maradt. Lass teljesítménye eléggé visszaesett (később kiderült hogy egy örökletes betegség miatt), ezért a helyére elhoztuk
Khedirát. Kakát meg kellett műteni nyáron (majd csak januárban tért vissza), ezért a helyére jött a VB egyik felfedezetje,
Özil. Cserének jött a már korábban leigazolt Canales.
11/12
Xabi maradt.
Özil maradt.
Khedira helyére elhoztuk a fél év sérülés után visszatérő Sahint.
12/13
Xabi maradt.
Özil maradt. Khedira helyére még mindig kellett valaki. Sahin nem vált be, ment kölcsönbe a Poolhoz (ott se váltotta meg a világot), érkezett
Modric. Az utolsó nap távozó Lass helyére jött kölcsönbe egy kiöregedett Essien.
13/14
Xabi maradt, az utódjaként érkezett Illarra,
Modric maradt, Özil helyett pedig érkezett Isco. Essien kölcsönszerződése lejárt, helyére a padra érkezett az előző fél évet a B csapatnál töltő Casemiro. A harmadik középpályás
Isco/DM volt.
14/15
Modric maradt, Xabi helyett érkezett
Kroos,
Isco is maradt.
mess2009 írta:DiMaria eladását én sem értettem, de nagyjából hasonló mint a mi Sanchez akciónk,azzal a különbséggel, hogy a chílei szárnyal az új helyén míg az argentin éppen gödörben van...
DiMaria teljesítménye mindig is rapszódikus volt. Többször is eljátszotta azt, hogy nagyon jól játszott tavasszal, megkapta a fizetésemelést, ősszel kuka volt, megint jól jatszott egy darabig, majd megint kritikán aluli. Egyszerűen nem lehetett rá rendesen építeni, mert vagy nagyon jó volt vagy nagyon rossz.