NB1 - Magyar Bajnokság
Messa, több százezer ember meg tudod mit érdemelne? Ha nem kellene minden reggel azzal a gondolattal felkelnie, hogy aggódik azért, hogy meg legyen a holnapi betevő! Stadiont, meg egy nagy lovat részletekben! Építsenek maguknak, a saját pénzükből, senkit nem érdekel a magyar klubok nyomora! Felőlem megszűnhet az egész magyar liga, rohadtul nem vagyok kíváncsi a vergődésre ilyen financiális körülmények közepette... Erre kell elszórni a drága pénzt, ilyen orbitális hülyeségekre, mint a stadionépítés! Annyira működik itt minden, hogy pont már csak több ülőhelyre van szükség! Hatalmas pacsi...
Football, bloody hell. /SAF/
Ami azt illeti, valóban csak most lett divat meccsre járni Miskolcon. Hányhatnékom van néha a sok 10-15 éves kiscsajtól, aki most hatalmas Diósgyőr szurkoló lett... Eddig 2-3000 ember ha kint volt meccseken, most hogy nagyon megy már néha teltház közelben vagyunk, Fradi ellen meg jóhogy mindenki kimenne...
Azt hogy megéri-e felújítania stadiont, azt nem tudom. Szerintem ez 1-2 éven belül fog eldőlni majd, de addigra már rá lesz költve a pénz. Elég egy rossz tavasz és Miskolcon minden visszatér a régi mederbe, ugyanaz a pár ezer ember fog szurkolni, mint eddig. Bajnokságot kéne nyerni ahhoz, hogy itt hosszútávon megérje egy 18 ezres stadion építése.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- shutterisland
- Director del Fútbol
mekkora meccs a loki-zte 
0-2-re vitt félidőben a zte, a loki eszméletlen gyengén játszott.
kijöttek a 2. félidőre, 3-2 van az 54. percben úgy, hogy 3-4 akkora bravúrja volt a zte kapusának, hogy csak néztem.
kondás elemér felkapcsolta a srácokban a kapcsolót
SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 volt

0-2-re vitt félidőben a zte, a loki eszméletlen gyengén játszott.
kijöttek a 2. félidőre, 3-2 van az 54. percben úgy, hogy 3-4 akkora bravúrja volt a zte kapusának, hogy csak néztem.
kondás elemér felkapcsolta a srácokban a kapcsolót

SZERK : wao, negyedóra alatt rúgott egy ötöst a loki....5-2 a 60. percben úgy, hogy félidőben 0-2 volt

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mintha valahol olvastam volna, hogy a nyáron 18 ezresre akarják bővíteni a stadiont. Ebben nem vagyok biztos, de vmi ilyesmire emlékszem.Messa írta:Ha valaki megérdemelne egy új, modern, nagyobb stadiont az egyértelműen a Diósgyőr.(Debrecen!) Ezzel szerintem rajtad kívül egyet is ért mindenki. Biztos vagyok benne, hogy egy esetleges új létesítménnyel méginkább nőne az érdeklődés, és mégnagyobb lenne a nézőszám Miskolcon.Rinku írta:Szerintem meg itt lenne fontosabb dolog, amibe fektethetnénk az a pénzt, mint TELJESEN FELESLEGESEN kidobálni a pénzt a stadionokra. De hát ilyen sötét néptől mit is lehet várni...
Viszont nem tudom, van szó erről egyáltalán?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha valaki megérdemelne egy új, modern, nagyobb stadiont az egyértelműen a Diósgyőr.(Debrecen!) Ezzel szerintem rajtad kívül egyet is ért mindenki. Biztos vagyok benne, hogy egy esetleges új létesítménnyel méginkább nőne az érdeklődés, és mégnagyobb lenne a nézőszám Miskolcon.Rinku írta:Szerintem meg itt lenne fontosabb dolog, amibe fektethetnénk az a pénzt, mint TELJESEN FELESLEGESEN kidobálni a pénzt a stadionokra. De hát ilyen sötét néptől mit is lehet várni...
Viszont nem tudom, van szó erről egyáltalán?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tényleg oda lenne érdemes stadiont építeni, ahol van néző is... Ráadásul itt olcsóbb is lenne, mert nem kéne mindent ledózerolni és újra felépíteni, hanem csak felújítani.Rinku írta:Szerintem meg itt lenne fontosabb dolog, amibe fektethetnénk az a pénzt, mint TELJESEN FELESLEGESEN kidobálni a pénzt a stadionokra. De hát ilyen sötét néptől mit is lehet várni...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Szerintem meg itt lenne fontosabb dolog, amibe fektethetnénk az a pénzt, mint TELJESEN FELESLEGESEN kidobálni a pénzt a stadionokra. De hát ilyen sötét néptől mit is lehet várni...
Football, bloody hell. /SAF/
Bővíteni kell, nincs mese. Ha Győr kapott 1 stadiont, Miskolc is megérdemelnéhady írta:
Reggel.......09.15 – Ezekben a percekben két rendőrjárőr érkezett a Széchenyi utcai jegyárusító helyhez, lecsillapítani a jegy nélkül maradt feldühödött DVTK-szurkolókat..................
Reggel.......09.15 – Ezekben a percekben két rendőrjárőr érkezett a Széchenyi utcai jegyárusító helyhez, lecsillapítani a jegy nélkül maradt feldühödött DVTK-szurkolókat..................
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
"Értesítjük szurkolóinkat, hogy a DVTK tájokoztatása szerint a helyi rendőrség még 100 db vendégjegy kiadását engedélyezte!
A 100 db belépőt november 24.-én, csütörtökön 13:00-tól lehet megvásárolni az Albert Stadion főpénztárában! A szűkös darabszám miatt egy személy szigorúan csak 1 db jegyet vehet majd, továbbra is 2.000 Ft/db áron!
A vendégszektorba a helyszínen sem elővételben, sem a mérkőzés napján nem lesz jegyárusítás!"
(ftc.hu)
A 100 db belépőt november 24.-én, csütörtökön 13:00-tól lehet megvásárolni az Albert Stadion főpénztárában! A szűkös darabszám miatt egy személy szigorúan csak 1 db jegyet vehet majd, továbbra is 2.000 Ft/db áron!
A vendégszektorba a helyszínen sem elővételben, sem a mérkőzés napján nem lesz jegyárusítás!"
(ftc.hu)

a fradinál is elment az összes (1000db.) jegy....a Kaposvár ellen meg otthon voltak kétezren...ök is kíváncsiak..... Nyil azt mondta náluk ez az év meccse, nálunk is ez lehet...zola8787 írta:Bizony, 10.000 néző lesz minimum, nekem is megvan már a jegyem. Tegnapelőtt vettük meg és már csak álló hely volt!!! Hát ez Miskolchady írta:Már nincs jegy 2 nap alatt elkapkodták..de,de....de...hètfőn kiderül, talán még 2 szektort megnyitnak és lesz mobillelátó is...ez vagy 1500 jegy....igaz igy is vagy 5ezren kintmaradnak.....én nem...Rezi Torres írta:Hát köszönöm a segítségeket de akkor ezek szerint csak ott tudok jegyet venni:S:S:Snem tudom hogy oldom ezt meg:S:Sde ki kell oda jutnom:)....... ez a mai x...
Remélem a fradi fiataljai összecsinálják magukat.

Bizony, 10.000 néző lesz minimum, nekem is megvan már a jegyem. Tegnapelőtt vettük meg és már csak álló hely volt!!! Hát ez Miskolchady írta:Már nincs jegy 2 nap alatt elkapkodták..de,de....de...hètfőn kiderül, talán még 2 szektort megnyitnak és lesz mobillelátó is...ez vagy 1500 jegy....igaz igy is vagy 5ezren kintmaradnak.....én nem...Rezi Torres írta:Hát köszönöm a segítségeket de akkor ezek szerint csak ott tudok jegyet venni:S:S:Snem tudom hogy oldom ezt meg:S:Sde ki kell oda jutnom:)....... ez a mai x...

Már nincs jegy 2 nap alatt elkapkodták..de,de....de...hètfőn kiderül, talán még 2 szektort megnyitnak és lesz mobillelátó is...ez vagy 1500 jegy....igaz igy is vagy 5ezren kintmaradnak.....én nem...Rezi Torres írta:Hát köszönöm a segítségeket de akkor ezek szerint csak ott tudok jegyet venni:S:S:Snem tudom hogy oldom ezt meg:S:Sde ki kell oda jutnom:)

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na most estem haza Vidi-Siófok meccsről, véres kivégzés volt, 7-0
Végre valamit megcsillantott a csapat, Sousa esze pedig kezd megjönni, Caneira hatalmasat játszott, Alves és Nikolics pedig hozzák a most már szinte szokásosat. Bozsovics védett mindenki nagy örömére, több mint magabiztosan.
Ami negatívum, az a nagyon kevés néző, szerintem 3000-en sem voltunk, ez elég nagy szégyen...
Meccs után meg találkoztam Showunmival a városban, kínáltam sörrel, de aztmondta nem kér.

Végre valamit megcsillantott a csapat, Sousa esze pedig kezd megjönni, Caneira hatalmasat játszott, Alves és Nikolics pedig hozzák a most már szinte szokásosat. Bozsovics védett mindenki nagy örömére, több mint magabiztosan.
Ami negatívum, az a nagyon kevés néző, szerintem 3000-en sem voltunk, ez elég nagy szégyen...
Meccs után meg találkoztam Showunmival a városban, kínáltam sörrel, de aztmondta nem kér.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Hát köszönöm a segítségeket de akkor ezek szerint csak ott tudok jegyet venni:S:S:Snem tudom hogy oldom ezt meg:S:Sde ki kell oda jutnom:)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Nem akarlak elkeseríteni, de meccs előtt 1-2 órával 99%, hogy nem fogsz tudni már jegyet venni. A honlapon olvassál utána, hátha lehet onnan rendelni, mert Győrből úgy lejönni, hogy lehet be se jutsz, az azért necces.FtcSikiHun írta:Hát szerintem akkor a biztonság érdekében a hazai szektor valamelyikébe menjél, és akkor szerintem még meccs előtt tudsz jegyet váltani szerintem.Rezi Torres írta:
Hát végül is mind1 mert a hangulat miatt mennék ki!!és hát ahol két ilyen csapat szurkoló tábora találkozik ott lesz hangulat:):):)ilyen semleges jegy kéne nekem ahol csak leülök és ámulok bámulok:)
A vendég szektorba ahogy megkapják a fradisták a jegyet, szerintem 1 nap alatt elkapkodják.
A DVTK honlapján pedig ezt találtam:
http://dvtk.eu/jegyinfo/
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hát szerintem akkor a biztonság érdekében a hazai szektor valamelyikébe menjél, és akkor szerintem még meccs előtt tudsz jegyet váltani szerintem.Rezi Torres írta:
Hát végül is mind1 mert a hangulat miatt mennék ki!!és hát ahol két ilyen csapat szurkoló tábora találkozik ott lesz hangulat:):):)ilyen semleges jegy kéne nekem ahol csak leülök és ámulok bámulok:)
A vendég szektorba ahogy megkapják a fradisták a jegyet, szerintem 1 nap alatt elkapkodják.
A DVTK honlapján pedig ezt találtam:
http://dvtk.eu/jegyinfo/
szerk.:
A DVTK hazai mérkőzéseire lehetőség van elővételben jegyet vásárolni. Az adott mérkőzés előtti szerdától a Mini Olimpia sportboltban (Miskolc, Széchenyi u. 83., hétköznap 9-17 óra közt) és a Miskolc Plaza dohányboltjában, a Búza tér felőli bejárat mellett található dohányboltban (Miskolc, Szentpáli utca 2-6., 9-20 óra közt.)
A Diósgyőri Stadion pénztárai a mérkőzés előtt minimum két órával nyitnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2011.11.06. 18:12:04-kor.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Hát végül is mind1 mert a hangulat miatt mennék ki!!és hát ahol két ilyen csapat szurkoló tábora találkozik ott lesz hangulat:):):)ilyen semleges jegy kéne nekem ahol csak leülök és ámulok bámulok:)FtcSikiHun írta:Hazai vagy vendégszektorba szeretnél?Rezi Torres írta:Sziasztok!! Diósgyőr Fradira szeretnék eljutni!hogyan tudnék innen Győrből jegyet szerezni???lehet neten venni jegyet???
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hazai vagy vendégszektorba szeretnél?Rezi Torres írta:Sziasztok!! Diósgyőr Fradira szeretnék eljutni!hogyan tudnék innen Győrből jegyet szerezni???lehet neten venni jegyet???

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Sziasztok!! Diósgyőr Fradira szeretnék eljutni!hogyan tudnék innen Győrből jegyet szerezni???lehet neten venni jegyet???
Beszéltetek itt ,hogy ki hol focizik...
Én nb2 be Sárváron u17 Észak nyugati csoport.
Győri Üstökös ellen lőttem eddig legnagyobb gólomat 30-35 méterről szabadból.(ha már győrről volt szó).
Középhátvédet,és védekező középpályást játszok...termetem erre jó. 15 évesen 183-184 cm. 80 kila
Én nb2 be Sárváron u17 Észak nyugati csoport.
Győri Üstökös ellen lőttem eddig legnagyobb gólomat 30-35 méterről szabadból.(ha már győrről volt szó).
Középhátvédet,és védekező középpályást játszok...termetem erre jó. 15 évesen 183-184 cm. 80 kila

Abi & Tito
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem hittem volna hogy nyerünk Szombathelyen. Rezes góllal tért vissza! Ugyan nem láttam a meccset, de érzékelhető hogy egy nagyon kicsit vissza esett a teljesítményünk, de ez nem megy az eredmények rovására! Ennyi pedig még belefér! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
...csak a DIÓSGYŐR!!!!.....holnap remélem a BARCA is nyer....tökéletes hétvége..
) ....aléééééé,aléééééééééééé, mi vagyunk a legnagyobbak....