Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit akarsz, csak 20-al rúgtak többet mint a PSGvisca el barca írta:ez bazz.... erre nem találok szavakat... ez a védekezés még a BLASZ-ba is kevés lenne, nem hogy a francia élvonalba. olyan szinten szétkontráznak minket, hogy félelmetesszanaszét rohangál mindenki
![]()
hihetetlen ez a monaco, 20 meccs, 60 rúgott gól![]()
ha ilyen eszetlenül támadunk, kapunk még 3-at
Ajanlom ezt a videót ha még nem láttad volna, brutal spiler. Szivesen odaadnam erte Iscot es Jamestpalesz77 írta:Egy kis Verratti varázslat.
És hová? Juve/Real/Barca? Ha Rakitic megy tőlünk nyáron, akkor beférne simán.palesz77 írta:Marco Verratti's agent: "He'll stay where he is during this window, [but] we don't know what will happen in June yet."
Van egy olyan tippem, hogy nyaron menni fog..
http://britannia.reblog.hu/" target="_blank PLInitom írta:Tudnátok nekem mondani az eu-top bajnokságaival foglalkozó blogokat? Természetesen a jobbak közül. Egy franciával foglalkozó jót tudok de annak mindig elfelejtem a nevét. Szóval spanyol-olasz-német-angol minden jöhetVan egy pici lemaradásom szeretném behozni.
(gyors megvettem a fifa17 et is![]()
![]()
)
http://www.azzurri.co.hu/" target="_blank olaszInitom írta:Tudnátok nekem mondani az eu-top bajnokságaival foglalkozó blogokat? Természetesen a jobbak közül. Egy franciával foglalkozó jót tudok de annak mindig elfelejtem a nevét. Szóval spanyol-olasz-német-angol minden jöhetVan egy pici lemaradásom szeretném behozni.
(gyors megvettem a fifa17 et is![]()
![]()
)
Ja, igy elég ciki, de azt is vegyük figyelembe, hogy nyáron megint volt egy árrobbanás, meg egy kiváló EB-je a fickónak.Bob_Marley írta:Megagiga üzlet...eladod 15-ért és rá másfél évre hazahozod 30-ért.......visca el barca írta:a l'equipe szerint payet-et célba vette a márszej, 30-40 millió euró közötti összegért vinnék "haza"
Megagiga üzlet...eladod 15-ért és rá másfél évre hazahozod 30-ért.......visca el barca írta:a l'equipe szerint payet-et célba vette a márszej, 30-40 millió euró közötti összegért vinnék "haza"
Annyiért megérné, a West Hamből egyértelműen felfelé lóg ki. Bár nem tudom, hogy a Marseille mennyire lenne előrelépés, annyira nem követem őket, de ahogy a tabellát elnézem, az EL-t jelentő 4. hely lehet a maximális cél, és az is igencsak kérdőjeles, őt meg azért jó lenne európai kupasorozatokban látni.visca el barca írta:a l'equipe szerint payet-et célba vette a márszej, 30-40 millió euró közötti összegért vinnék "haza"
Áthoztam a PL topicból, mert úgy érzem ide vág. Henry klasszis volt, Kane-t pedig csak egy sima jó csatárnak tartom, de a statisztikák ezt nem mutatják meg. Ahogy Nero is írja, ma a sima jó csatárok lőnek annyit, mint kb. 10 éve a klasszisok. Ezért vagyok azon a véleményen, hogy a játékosokat a saját korszakukban kell értékelni, statisztikák alapján nem lehet összehasonlítani 20 év különbséggel játékosokat.Tromort77 írta:
Harry Kane has now scored as many goals (59) in his first 100 games in the Premier League as Thierry Henry.
Meglátjuk, szerintem azért lesz utánpótlás. Abban egyet értek, hogy az utánpótlásokkal foglalkozóknak jobban rá kéne menniük középcsatárok kinevelésére. Ott vannak a németek az egyik legjobb utánpótlással, de Klose óta nincs igazán jó centerük.sivár élet vár ránk center poszton, mert nekem ez elég karcsú