Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Frissen megújult, "meglepetés" csapatként vártam őket EL-ben. Szerintem Bojan a frissen igazolt Osvaldo-val jó párost fognak alkotni.albicelesteX írta:Ráfér a védelemre,de egyenlőre nem látom a fényt az alagút végén, pedig reménykedtem benne,hogy az EL-ben villanthat a csapat valamit,a Serie A-ban nem bíztam,de már csak az maradt...meg max a kupa.Bobberto írta:Hát erre a Romára még ráfér az erősítés... Bojannál tényleg sajnálatos, hogy a sok helyzetét kihagyta. A többieknek is volt, de még ők sem tudták kihasználni. Szegény Luis Enrique-n is látszott, hogy közel sem elégett és ez egyértelmű.
A védelem legalább stabilabb lesz: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ro ... ik-2092074
Ráfér a védelemre,de egyenlőre nem látom a fényt az alagút végén, pedig reménykedtem benne,hogy az EL-ben villanthat a csapat valamit,a Serie A-ban nem bíztam,de már csak az maradt...meg max a kupa.Bobberto írta:Hát erre a Romára még ráfér az erősítés... Bojannál tényleg sajnálatos, hogy a sok helyzetét kihagyta. A többieknek is volt, de még ők sem tudták kihasználni. Szegény Luis Enrique-n is látszott, hogy közel sem elégett és ez egyértelmű.
A védelem legalább stabilabb lesz: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ro ... ik-2092074
az arsenal nem jut továbbS.Agüero írta:A: city,villarreal,napoli,bayern
B: inter,cszka,trabzonspor,lille
C: mu,benfica,basel,galati
D: real,lyon,ajax,zágráb
E: chelsea,leverkusen,valencia,genk
F: arsenal,marseille,dortmund,olympiakosz
G: porto,sahtar,zenit,apoel
H: barca,milan,bate,plzen
Sevilla sajnos már nem is akkora meglepetés, már a Bl selejtezőben is elhullottak tavaly. Na de a Roma...visca el barca írta:azért hullanak rendesen az el-ből
celtic
rangers
roma
szpartak moszkva
és valszeg megy a sevilla is
Remélem nem lesz igazad,de sajnos van benne valami. Lehetne kivételt tenni Borussia!:)barca99 írta:Ennek a fiatal Dortmundnak új lesz a kettős terhelés, szerintem a várakozásokhoz képest (fiatal bajnok csapat, jó játékkal) be fognak bukni.
Rosi be is állt a 9. minutumban mivel Cicinho megsérültvisca el barca írta:az igen.. kösz... (pizzaro, de rossi, juan és a többi épkézláb játékos vajh hol van?)
24 Maarten Stekelenburg (GK)visca el barca írta:as roma - slovan bratislavahoz tud vki egy roma kezdot m ondani? hihetetlen h sehol nincs...
Nálam a franciáknak nem sok közük van a Dortmundhoz játékban, de sanszos, hogy elfogult vagyok. Persze ettől még a rutintalanság miatt nyerhet a Marseillevisca el barca írta:Tocy írta:De a Marseille-t még így is le kell focizni és megvan a továbbjutás.
höh.. persze...
Tocy írta:De a Marseille-t még így is le kell focizni és megvan a továbbjutás.