Remélem jó meccs lesz a mai. Most, hogy közeledünk a kezdősípszóhoz egy kicsit én is izgulok, de bízok a csapat képességeiben(jobb keretünk van,mint a "királyiaknak"). Akár hogy is nézzük lehet, hogy nem vagyunk csúcsformában, de ez a Real ettől csak erősebb lesz, tavasszal sokkal nehezebb lesz nyerni ellenük,többek között azért mert a Bernabeu-ban lesz majd az a meccs. Most a Real játéka eléggé szedett-vedett, Benzema a tavalyi Sanchez szellemét idézte meg a Bernabeu-ban, a védelmük sem feltétlen olyan hú de nagyon jó, a csatársoruk pedig kb ugyanannyira függ Ronaldo-tól, mint nekünk tavaly Messitől. Ami biztos, hogy a Real játékosai tudják, hogy kell megverni a Barcát, úgyhogy szükség lesz Martino új ötleteire, és persze kérdéses, hogy Ancelotti milyen dolgokat fog a Mourinho taktikához hozzápakolni, én ugyanis nem tudom elképzelni, hogy Ancelotti egy teljesen új variációval fog játszani, ahhoz a csapat még nem állt véleményem szerint eléggé össze. Plusz a madridnak jóval több múlik ezen a meccsen, hiszen egy vereséggel azért mégis csak 6 pont lenne a hátrányuk, egy viszonylag komolyabb zakóval(pl.3-1) pedig eléggé csökkennének az esélyeik a bajnoki sikerre(pláne ha az Atletico nyer). Én ezek miatt nem nagyon tudom elképzelni, hogy a "Galaktikusok" ma 3 ponttal távozzanak a Camp Nou-ból, nem hiszem, hogy annyira kockáztatnának(csak aztán nehogy rám cáfolajank).Úgyhogy vagy 1-1(esetleg 2-2) lesz, vagy mi nyerünk, de akkor több góllal például 3-1-re. Egy gólt valószínűleg bevernek, ahogy mi is Messi révén. Az a kérdés, hogy a többiek mit tudnak ehhez még hozzá pakolni. A kezdőnket én így állítanám össze:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Adriano-Busquets-Iniesta-Fabregas-Neymar-Messi-Sanchez. Igazából kérdéses számomra, hogy Fabregas v Xavi játszik majd, persze megférhetnek egyszerre is a pályán(de talán jobb ha az egyikük kimarad). Pedritót nem szeretném a kezdőbe látni, akármennyire is jó idénye van eddig, inkább As-t favorizálom. Az első perctől az utolsóig le kell támadni, ha még is kijönnek a szorításból (lesz rá példa) akkor pedig fegyelmezetten, a területet szűkítve kell visszazárni. Idén többször láttam a csapatot szabályos falat vonni a kapuja elé, ezt most is meg kéne csinálni néha,illetve jó lenne ha Don András végre összeszedné magát.Meg persze nem kéne összehozni egy gólt a Realnak az elején, mint oly sokszor. A lényeg, hogy a belünket is kihajtsuk, akkor elfogadható a vereség is. Szeretnék olyan játékot látni, mint ami ezen a videón is van:
http://www.youtube.com/watch?v=AwUQKtQi7EI" target="_blank v mondjuk ezen:
http://www.youtube.com/watch?v=ARD7tlChAck" target="_blank Úgyhogy csak motiváltan, önbizalommal, hogy a nagyobb,kockázatosabb dolgokat is bevállalják(és megoldják), akkor nem lesz itt baj.
Visca El Barca y Visca Catalunya!