Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a történelmi ellentét csak ürügy a huligánoknak, pl. épp az általad említett balkáni népek törnek-zúznak mindenfelé, ahol csak járnak Európában, olyan országokban is, ahol nincs történelmi ellentét. A mieink azért egy fokkal kulturáltabbak, de alapvetően szerintem sem kéne futballmeccsen verekedni, ha van történelmi ellentét, ha nincs. Talán sokan úgy gondolják, hogy azzal, ha megverik az ellenfél szurkolóját, valami nemes, hazafias dolgot hajtanak végre, nekem személy szerint csak elveszik a kedvemet ettől a sporttól, meg még sok minden mástól is.Messias2 írta:Nem a meccs miatt szokott lenni balhé, hanem a két ország történelmi ellentéte miatt. De ez nem csak románia és MAGYARORSZÁG meccsein van így. Láttuk, mi volt pl. a Szerbia-Albánia meccsen. Ezért írtam, h ilyen összetüzések elég gyakoriak, ha az adott nemzeteknek történelmi ellentétük van. Úgy h nem kéne úgy tenni, h csak a mi esetünkben fordul ilyen elő. Ezért is írtam, h ez teljesen normális az ilyen meccseken.szekelygyula írta: Egyáltalán nem normális az, hogy egy focimeccs miatt emberek összeverjék egymást.
Fú, vigyázz az ilyen kérdésekkel, máshol ilyenért már halálodat kívánnák a nagy hazafias komment harcosok.ui: Tényleg komolyan kérdem, hogy attól királyabbnak érzi valaki magát, ha kisbetűvel írja egy ország nevét?
Ez semmi mást nem bizonyít csak azt, hogy primitív emberek mindenhol vannak.Messias2 írta:Nem a meccs miatt szokott lenni balhé, hanem a két ország történelmi ellentéte miatt. De ez nem csak románia és MAGYARORSZÁG meccsein van így. Láttuk, mi volt pl. a Szerbia-Albánia meccsen. Ezért írtam, h ilyen összetüzések elég gyakoriak, ha az adott nemzeteknek történelmi ellentétük van. Úgy h nem kéne úgy tenni, h csak a mi esetünkben fordul ilyen elő. Ezért is írtam, h ez teljesen normális az ilyen meccseken.szekelygyula írta: Egyáltalán nem normális az, hogy egy focimeccs miatt emberek összeverjék egymást.
Nem a meccs miatt szokott lenni balhé, hanem a két ország történelmi ellentéte miatt. De ez nem csak románia és MAGYARORSZÁG meccsein van így. Láttuk, mi volt pl. a Szerbia-Albánia meccsen. Ezért írtam, h ilyen összetüzések elég gyakoriak, ha az adott nemzeteknek történelmi ellentétük van. Úgy h nem kéne úgy tenni, h csak a mi esetünkben fordul ilyen elő. Ezért is írtam, h ez teljesen normális az ilyen meccseken.szekelygyula írta: Egyáltalán nem normális az, hogy egy focimeccs miatt emberek összeverjék egymást.
Ezekkel tökélesen egyet értek! Dárdai alatt sem a magyar válogatott, sem a Herta nem játszott/játszik űrfocit. Két dolgot viszont hozott: fegyelmezettséget, és rendbe tette a védekezést, és ezekkel tudott eredményeket felmutatni. Sem a Herta, sem a válogatott nem játszott szépen, de harcosak voltak és fegyelmezettek.Ez a mostani szerény képességű, nincs nagy ígéret, tudják hol a helyük, a lehetőségekhez képest próbálnak minden egyes meccset a maguk javára fordítani. A képességek behatároltsága miatt ez nyilván előre látható mire elég, mire nem.
Évekig nem néztem válogatott meccset különösebb lelkesedéssel, mert nem láttam sokszor azt a tüzet, ami egy gyengébb képességű játékost is kellene, hogy jellemezzem. Sok légiós (Hajnal nagy kedvenc példám) vattázni járt haza a meccsekre.
Ez a mostani csapat nekem elnyerte a szimpátiámat, bármilyen csekély tudással is rendelkezik.
A világ minden pontján szurkolnak az emberek a saját nemzeti csapatuknak, ha azt látják, hogy hajtanak, akarnak.
Engedtessék már meg nekem és pár embernek a fórumról, hogy bizakodjunk egy fontos meccs előtt és szurkoljunk a magunk módján a nemzeti csapatunk sikeréért.
Alcantara írta:Visszanéztem az itteni hozzászólásokat, a mérkőzéssel kapcsolatosan, hát nagyon nem sikerült ilyet találni, 1 kivétel van talán, de őt többen is helyretették a fórumon.Nero. írta:... Ellenben akik hetek óta ezen a meccsen remegnek és primitív ember módjára szidják a románokat meg biztosra veszik a sikert, azok fogbak elgurulni egy esetleges vereség után.
Hasonlót igen, a másik aspektusból, az éppenséggel a te véleményed idevetve.
Visszanéztem az itteni hozzászólásokat, a mérkőzéssel kapcsolatosan, hát nagyon nem sikerült ilyet találni, 1 kivétel van talán, de őt többen is helyretették a fórumon.Nero. írta:... Ellenben akik hetek óta ezen a meccsen remegnek és primitív ember módjára szidják a románokat meg biztosra veszik a sikert, azok fogbak elgurulni egy esetleges vereség után.
Remek dolog, hogy te 13 évesen felfogtad ezt. Nekem nagyjából az egyik gyerekem volt ennyi 2006-ban az általad említett meccsen. A helyzet az, hogy én 13 évesen már láttam magyar válogatottat világbajnokságon, majd onnantól kezdve a lejtmenetet.Nero. írta:Alcantara: Én nem fogok beletaposni a válogatottba már soha mert én reálisan tudok gondolkodni, és tudom hogy mire képesek, pontosabban mire nem. És ezzel nincs is semmi gond. Van amibe jók vagyunk, van amibe meg nem. A foci az utóbbiak közé tartozik, csak ezt sok ember nem akarja felfogni. Én 13 évesen a máltai 2-1 után megtudtam erteni amit sokan a mai napig sem.
Nagyjából lehozta szinte minden hírügynökség, s nem éppen baráti beszélgetésekről szólnak a hírek szóval nem kéne elbagatellizálni.Messias2 írta: Ja, lövöldöztek..... Gratulálok az indexnek!!! Valótlan, kattintás hajhász cím. Itt tartunk 2015-ben, h bárki leírhat bármit, még úgy is, ha nincs valóság alapja.
Nem értem ezt a kiakadást. Minden ilyen meccs előtt szoktak lenni összetűzések. Teljesen normális.
És te komolyan úgy gondolod, hogy azzal, ha megvered a román szurkolókat, azzal segítessz a válogatottnak? Ezzel inkább ártassz. Ártassz a sportnak, a válogatottnak és annak az országnak is.Messias2 írta:Ja, lövöldöztek..... Gratulálok az indexnek!!! Valótlan, kattintás hajhász cím. Itt tartunk 2015-ben, h bárki leírhat bármit, még úgy is, ha nincs valóság alapja.csababarca írta:index.hu/belfold/2015/09/04/lovoldozes_a_deak_teren
Itt a balhéd Messias, most boldog lehetsz, teljesült a vágyad.
Gratulálok a sok agyasnak,akik magukat szurkolónak hívják, ismét bemutatkoztak a "békés" ultrák.
Szégyen és gyalàzat.
Erre kell hazamennem a tengerentúlról, hogy lövöldöznek egy focimeccs miatt...agyam eldobom komolyan.
Most hogy valóban lövöldöztek e vagy csak hanggránát volt rohadtul lényegtelen... Trollfoci már mossa klkezeit, meg háborog...szánalombrigád.
Nem értem ezt a kiakadást. Minden ilyen meccs előtt szoktak lenni összetűzések. Teljesen normális.
Ja, lövöldöztek..... Gratulálok az indexnek!!! Valótlan, kattintás hajhász cím. Itt tartunk 2015-ben, h bárki leírhat bármit, még úgy is, ha nincs valóság alapja.csababarca írta:index.hu/belfold/2015/09/04/lovoldozes_a_deak_teren
Itt a balhéd Messias, most boldog lehetsz, teljesült a vágyad.
Gratulálok a sok agyasnak,akik magukat szurkolónak hívják, ismét bemutatkoztak a "békés" ultrák.
Szégyen és gyalàzat.
Erre kell hazamennem a tengerentúlról, hogy lövöldöznek egy focimeccs miatt...agyam eldobom komolyan.
Most hogy valóban lövöldöztek e vagy csak hanggránát volt rohadtul lényegtelen... Trollfoci már mossa klkezeit, meg háborog...szánalombrigád.
Ezt adom, de állítom, hogy az újságírói hiénák már várják, hogy belelehessen rúgni. Elment Dárdai, de már most elkezdődött, hogy Dárdaival mi lenne stb. Totál értelmetlen az egész.Alcantara írta:Csak úgy megkérdezem halkan: A meccs előtt 24 órával te honnan tudod, mi lesz a végeredmény?Nero. írta:A legszebb az egészben hogy már hónapok óta pörög mindenki a vége meg az lesz hogy a románok csendben guritanak kettőt és hazamennek, mi meg jövünk a szokásos kifogásokkal vagy a "na most aztán tényleg nem hiszek többet a válogatottnak" örökös dumával hogy aztán 2 év múlva azzal lesz tele a sajtó hogy "eltudjuk verni Portugáliát. "
Legalább várd meg a meccs végét, hogy nagy örömödre beletapossál a magyar válogatottba.
Csak úgy megkérdezem halkan: A meccs előtt 24 órával te honnan tudod, mi lesz a végeredmény?Nero. írta:A legszebb az egészben hogy már hónapok óta pörög mindenki a vége meg az lesz hogy a románok csendben guritanak kettőt és hazamennek, mi meg jövünk a szokásos kifogásokkal vagy a "na most aztán tényleg nem hiszek többet a válogatottnak" örökös dumával hogy aztán 2 év múlva azzal lesz tele a sajtó hogy "eltudjuk verni Portugáliát. "
Ezt most láttam, hogy írtad még tegnap.hank1ee írta:
Trollfocira visszatérve, ez a meccseken nem igazán látszik, akkora ereje azért bőven nincs ennek az egésznek és nem is kell legyen, azt a játéknak kellene hoznia, de egy elég nagy fociközösséget összehoz az interneten, ahol többségében a magyar fociról esik szó, ilyen és olyan formában. Tehát foglalkoznak vele.
Az szerintem túlzás, hogy lecsúsztak volna a mi szintünkre, de az tény hogy már nincsenek olyan játékosaik mint akárcsak 10 éve. Kupacsapataik is mind kiestek, amire nagyon régóta nem volt példa, de azért így is a román bajnokság azért erősebb mint a magyar és bár nem nagy csapatokban vannak a játékosaik, de legalább játszanak. Nálunk ez sajnos nem mindenkiről mondható el. Jobb csapat, de itthon azért egy jó taktikus játékkal meglehet őket fogni. Figyelni kell a kontrákra, mert nagyon gyors játékosaik vannak és Rat beadásokra, amiből már nem egyszer volt problémánk, mikor toltuk velük. Meg ahogy láttam múltkor meg Papp volt elemében az egyik selejtezőn. Szóval a felfutások nagy veszélyt jelenthetnek, s nem szabad elvigye a hév a srácokat, mert a románok nagyon gyorsan feltudnak érni a kapuhoz. Hasonló kell mind Bukarestben, hogy koncentráltan figyelni a területekre, ők meg szépen fáradjanak ki és ellencsapásként valaki meg elteszi tőlünk. 1:0 ide, mindenki boldog lefújják a meccset, ÁMEN.Vakmacska írta: a román szövetségi kapitány is erre panaszkodik, hogy padoznak külföldön a játékosai, és hogy nem top csapatokban tolják. ahogy kivettem a szavaiból, ők is lecsúsztak a mi szintünkre.
Hidd el, én se énekelném más nemzet himnuszát, és megértem az álláspontod. Nem véletlen, hogy ez lett a miénk.Bob_Marley írta: Himnusz meg hát tudjuk, hogy nem egy lovagregény balladája, de attól még méltóság teljesen büszkén lehet azt mondani és lehet üvölteni is hogy Hozz reá víg esztendőt. Inkább legyen ilyen és szóljon valamiről még ha fohász is, mintsem lalala mint a spanyol himnusz.