Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tavalyi szezon alapjan ket posztra kellett erosites: a Khedira-Alonso kozeppalyat megerositeni es a jobbhatved posztra hozni valakit Arbeloa ele. (amennyiben pedig Higuain tavozik, akkor a helyere is kell valaki)Bestbarca írta:...
Akkor mit szolsz Ramos eloszezonbeli frizurajahoz? ( http://bit.ly/18FGuMp )kanty írta:HAmúgy, mi volt ez az hányadék frizura?![]()
foci helyett neki ez a fontoskanty írta:HAmúgy, mi volt ez az hányadék frizura?![]()
A masik meg, hogy amikor megakad a tamadas, akkor nalatok sok esetben megy a visszapassz a hatvedekig es onnan Xaviek ujra felepitik a tamadast, mig nalunk Ronaldo vagy Di Maria rarugjak 20-22 meterrol.shutterisland írta:jó, de például ronaldo folyamatosan lő, nem egy, nem két meccs képe van előttem, mikor legalább 10x próbálkozott.
még a leghalványabb meccsein is elsüti 3-4x, ha más nem, szabadrúgásból.
Azert Raul esete teljesen mas. O a tipikus koran ero jatekos, nem veletlen, hogy mar 17 evesen (94-05) a nagy csapatban jatszott. 2005-be volt egy sulyos serulese, utana elegge maga alatt teljesitett. 07-08 es 08-09 volt az amikor valamelyest feljavult a jateka. A 09-10-es szezonba pedig Benzema es Higuain is elotte voltak, ket fiatal, tehetseges csatar. (az mar mas kerdes, hogy azota mennyit fejlodtek) Nem azert ment el Raul, mert Mourinho eluldozte, hanem mert megmondta neki, hogy a francia es az argentin is elotte van a sorban, ennek ellenere orulne ha a csapatnal maradna, mint materazzi is tette az Internel. Kapott volna lehetoseget, de messze nem annyit mint azt szerette volna. 33 evesen meg ugy erezte, hogy meg jatszani szeretne, volt is 2 eredmenyes eve a Schalke-nal, azota meg arab foldon szorakozik.Rinku írta:Azért Casillast szépen lassan, de tökre leépítik és kiutálják Madridból, ahogy tették azt Raúllal is. Ez az Ember nem ezt érdemelné, akárhogy is véd most López. Nekem Casillas azért Casillas marad. Nem nézek Real meccset, nem szerepelek az edzéseken és nem tudom mi folyik a csapat háza táján, de hogy még ennyi bizalmat már Ancelotti sem szavaz meg neki, az nekem már böki a csőröm. Jo5é oké, olyan amilyen, ismerjük, de hogy Ancelotti sem játszatja már... Felháborító. Nyilván nem szabad görcsösen ragaszkodni mindenhez, de Casillasból egy van. Tősgyökeres FC Barcelona drukkerként tiltakozom rohadtul, hogy egy ilyen legenda és egy ilyen nagyszerű játékos a padot koptassa. Fáj látni.
Egyáltalán nem irreális, itt van pl. egy összehasonlítás Soldado kapcsán:shutterisland írta:
egy ilyenbe botlottam facebookon.
mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy csak ennyit lőnek kapura.
Épp ezt próbáltam elmondani.Chino írta:
Itt nem erről van szó, hanem, hogy ha a spanyol csapatok is ennyit tudnának költeni, az olyan csapatok, mint a Valencia, Atletico, Sevilla stb. nem ott tartanának, ahol, hanem tényezők lennének európai szinten
Ha mondjuk a Betis költhetne 50 millió eurot nem hiszeem, hogy a szentek szintjén állnának.
Jó példa erre a Malaga. Kaptak egy kis lét az araboktól és csúnyán megszorongatták a Dortmundot is a Bl kieséses szakaszában.
Itt nem erről van szó, hanem, hogy ha a spanyol csapatok is ennyit tudnának költeni, az olyan csapatok, mint a Valencia, Atletico, Sevilla stb. nem ott tartanának, ahol, hanem tényezők lennének európai szintenMaxi írta:REMY írta:
Angliában a leggyengébb csapat is képes kiadni 10 milliót 1-1 játékosért, itthon a két nagyon, és az Atleticon kívül ez nem mondható el. Nincs pénz, nem tudnak igazolni, és nem erősödnek.
ÉS????
Ott Southampton...azt hiszem 40 milliót költöttek a nyáron, de bármibe fogadnék, hogy az első 12-ben nem lesznek benne.És nem hogy Angliában, de még itt sem lennének!
Az, hogy ők ennyiért meg annyiért vesznek játékosokat, még nem jelent semmit, főleg, hogy tudjuk milyen minőségiek...
Mindig Angliával jöttök, holott az utóbbi 10 évben ha ezt a két országot hasonlítanánk össze Anglia elbújhatna nagyon mélyre.
Bár, tény gyengül a Liga, de ez kb egyenesen arányos azzal, hogy a két nagy igen komoly erőt képvisel...
REMY írta:
Angliában a leggyengébb csapat is képes kiadni 10 milliót 1-1 játékosért, itthon a két nagyon, és az Atleticon kívül ez nem mondható el. Nincs pénz, nem tudnak igazolni, és nem erősödnek.
szevaszsocio66 írta:De hiányzott már sokaknak az utálkozás, mindkét oldalon.![]()
Nekem a kedvencem egyébként Remy, élmény olvasni a méltatlankodásait minden egyes nagyobb arányú győzelmünkkor.
Ezek szerint neki még nem tűnt fel, hogy a két csapat ugyanazon bajnokságban játszik, ugyanazon ellenfelekkel.
láttad 1 azaz 1 meccsüket, de lehordod az egész Madridot...No így a madrid úgy a madrid,Ancelotti...Láttam a meccsüket,hát siralmasak...A mi játékunk után büntetés volt nézni...Ettől még persze hatékony védekezéssel megverhetnek akár majd minket tudja a fene mi lesz,de inkább tegyék mint így játszunk,és ezt kelljen nézzem hétről hétre...
nincs ez a csapat annyira szétverve, itt Mourinhoval voltak a bajok, még CR is rosszban volt vele, a csapaton belül nem voltak vészesek a dolgok.Amúgy az a véleményem,hogy Mou elment,egy szétvert csapatot otthagyott mint anno az Internél is volt...Ancelotti meg Milanoban isten volt,azóta nem látom egyik csapatában sem a pluszt...Én arra számítok hogy csúnyán betlizni fog ez a madrid...Nem a mai meccs miatt,ezt gondolom amióta elment Mou és jött Carlo...No meg Perec ostobasága is hihetelen...
remélem ez 2-3 db akart lenni.Azt se értem minek vettek 23db középpályást...Okés Iscoval jól jártak,azt adom...De illarramendi minek,hova?
most ezt akarja megváltoztatni Ancelotti.JM amikor a real élére került,analizált,és azt láthatta,hogy a madriddal szemben(ebben benne lehet a nagy egója is)csak a barca az ellenfél.....ők voltak a csúcs.
Szval JM azt gondolta ki,hogy akkor vagy kpán tusakodunk,mert a barca ott a legjobb,vagy okosba ezt a területet kihagyjuk és átjátsszuk. Erre épült fel az alonso és khedira kettős,ami azt mondta nekünk real drukkereknek,hogy a kp-ás focit elhagytuk. JM ott vétett,hogy nem vette figyelembe a többi csapatot(bm vagy mu stb...).
Carvajalnak kell egy kis idő, mintha meg lenne még illetődve...Carvajal mit akar a csapatban?Arbeola is elég tré de hozzá képest még ő is istenes...
Khedira megsérült, nagyon nézhetted a meccset...Casemiro hogy kerül a pályára ha bajban vannak és hogyhogy Di Maria később jön mint ő?
José valamiért bele volt .uzulva, senki se érti, nyugodj meg...Khedira egyáltalán hogy lehet madrid játékos...?Ezerszer jobbakat vehettek volna...
nézzük csak kit vett a Real...Értelmetlenül költekeznek és nem oda vesznek embereket ahova kell,nem látom a tudatos építkezést már megint...
Kellett volna, de csak itt volt egy Higu-Benz kettős...Objektívan nézve évek óta kellene egy rendes csatár neketek előre...
Modricot én nem tudom miért nézik le ennyire, már az első Realos meccsein is látszott, hogy egy nagyon jó játékos, sajnos későn csatlakozott a kerethez, José sem bízott benne az elején és az igazi helyét se találta meg neki a csapatban, de nekem Modriccal sosem volt bajom ,itt van a lehetősége bizonyítani a többieknek is, hogy lássák mit is tud igazán,Modric fölös volt...Di Maria vagy Özil tud annyit mint ő,sőt...
mert te aztán annyira ismered Bale-t...Roncika mellett esélytelen hogy megférjen rendesen...
Bale is tök fölös,csak szétfogja húzni a csapatot egy újabb egohős sztár...Márpedig Balenek van egoja...És fölös,nem lesztek beljebb tőle...Jó ez magánvélemény...
most mindenki bízik Benzemában, hogy nem lesz rotálás.De hogyha azt a pénzt centerre fordítanátok beljebb lennétek...Azért ezt nehéz cáfolni...
De abszolút az...Utálom a Realt,ez tény...De ettől még mikor Mouval nekiáltatok építkezni akkor láttam elképzelést a dologban,és jó irányba is haladtatok...Egy ideig...De most vhogy nagyon nem érzem ezt...Amúgy Ancelottitól sosem voltam elájulva,sztem nem lesz ő jó madridba...Raul Madrid írta:Bestbarca az objektivitás nem a te kenyered, igaz.
lőtt két kapufát, 3ból 1 szabad kaput talált, de az se volt a legjobb, meg volt még 1-2 lövése... a végére el is ment a kedve mindentől...ozsimiki írta:
Legalább CR nem lőtt gólt