Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
h3x0r
Madridista

2013.08.01. 00:09:38

murmark írta:Van millió olyan játékos a realba aki köré newcastle egy dortmund egy fulham építené a játékát. pl: caheljón vagy özil khedira de ők mind mellékszereplők. értelmetlen így olyan játékosokat vásárolni mint isco bale vagy az előbb említett özil. Szeretnék véleményeket kapni mert nem tudodom mennyire értelmes a focira való rálátásom.
Tehat szerinted eleg az ha a csapatodba van egy Ronaldo es o majd mindent elintez? Azert ez nem igy mukodik.. Rughat CR 5 golt is egy meccsen ha kozbe meg nincs mogotte jo vedelem es 6-ot kapnak. Vagy hogy rugjon golokat ha nincs kivel osszejatszon, nincs kitol a golpasszokat kapja? Mert azert nem mindegy, hogy azokat a passzokat Ozil adja majd neki vagy egy gyenge jatekos. Az is baj ha o az egyetlen jatekos aki golt tud rugni, mert raallitanak 3 embert es az egesz csapat nezheti, hogy ki fog igy betalalni. Ilyenkor jo ha van egy jo csatar a palyan aki kihasznalja az emberelonyt (mivel az az ember aki ot kene fogja Ronaldon van) es golt szerez.
- Callejon mar a Napoly jatekosa
- Khedira nem az a szint aki kore barki is csapatot epitene
- Ronaldo ezen a nyaron nem fog tavozni, de egyebkent is Ronaldo elott is volt Real Madrid es utana is lesz.
Kép
murmark
Barça C

2013.07.31. 22:37:21

korábbi hozzászólásom: itt az az egy baj van hogy az új edző még nem szokott a csapatba. és ha minden igaz ronaldo távozik. viszont bale és isco egy benzema vagy higuain melletti golgyárosként nagyon veszélyes :( . De messi iniesta xavi vagy éppen neymarral ez nem baj. meg kell nyerni a bajnokságot. de addig is neymar parádé :)............ ahogy hozzászólóként írták: ezt olvasva úgy érzem van esélyünk a bajnoki címre. Ám azt is hozzátette hogy mi van a ha Ronaldo nem távozik. ebből is látszik hogy a real egyjátékos köré szervezi a játékát amit gyerekként nézve óriási edzői hibának látok. Van millió olyan játékos a realba aki köré newcastle egy dortmund egy fulham építené a játékát. pl: caheljón vagy özil khedira de ők mind mellékszereplők. értelmetlen így olyan játékosokat vásárolni mint isco bale vagy az előbb említett özil. Szeretnék véleményeket kapni mert nem tudodom mennyire értelmes a focira való rálátásom.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.07.31. 19:49:11

murmark írta:itt az az egy baj van hogy az új edző még nem szokott a csapatba. és ha minden igaz ronaldo távozik. viszont bale és isco egy benzema vagy higuain melletti golgyárosként nagyon veszélyes :( . De messi iniesta xavi vagy éppen neymarral ez nem baj. meg kell nyerni a bajnokságot. de addig is neymar parádé :) .
Ahogy elolvastam az írásodat, máris felmerült bennem, nem volt igazam és mégsem olyan lehetetlen itt újra megszerezni a bajnoki címet! :) Csak egy gond van. Mi lesz, ha Ronaldo mégsem távozik? :? Hát, majd meglátjuk, de addig is éljünk azzal a tudattal, attól még, hogy jönnek a gólok, nincs baj, ha mi is lövünk néhányat! :roll: Jaj, csak Ancelotti szaladjon majd bele egy hatosba! [-o<
Kép
murmark
Barça C

2013.07.31. 19:02:03

itt az az egy baj van hogy az új edző még nem szokott a csapatba. és ha minden igaz ronaldo távozik. viszont bale és isco egy benzema vagy higuain melletti golgyárosként nagyon veszélyes :( . De messi iniesta xavi vagy éppen neymarral ez nem baj. meg kell nyerni a bajnokságot. de addig is neymar parádé :) .
Boixos
Llegenda del Barça

2013.07.29. 15:31:36

ZBarca írta:Én már igazán kezdek féni a Realtól! Ott van CR, Isco és talán hamarosan Bale is! :evil: Plusz még a többi fiatal igazolás, akiket nem írtam le! Így nagyon nehéz lesz legyőzni őket jövőre! :cry: De nekünk van Messink, Neymarunk és egy-egy Tellonk, meg Alexisünk! Ha mindketten hozzák a Valeranga elleni formájukat, nem lehet baj! De ha nem...Akkor sötét korszakok fognak kezdődni Barcelonában! :(

nem a bél v az isco itt a lényeg, hanem az, h megint van egy normális edzőjük, ez okozhat esetleg problémát. ancelotti nem ugat feleslegesen, nem cirkuszol, hanem dolgozik és mindent tud a bugiról, össze fogja rakni őket, ez biztos. remélem, lesz ez ellen mit felmutatnunk nekünk is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
REMY
Madridista

2013.07.29. 13:40:39

Alcantara írta:http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... e_id=73215

Többet érdemelt volna madridi részről ez a hatalmas játékos.
Bernabeu kupán búcsúztatja a Real.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.07.29. 12:48:12

http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... e_id=73215

Többet érdemelt volna madridi részről ez a hatalmas játékos.
socio66

2013.07.29. 11:44:18

Bale azért idén kinőtte magát, ahogy láttam már bőven nem egy kizárólag a sebességére támaszkodó vonalszélső az ember, hanem középen irányít, létszámfölényt teremt, gólokat lő, igazi game changer lett.
Nincs garancia rá hogy beválna, mert azért nem akkora kaliber, mint Ronaldo mondjuk, és a helyét sem látom pontosan a Madridban, de bőven van perspektíva ebben a projektben, persze nem 80-100 milliókért.
Gergely
Jugador del Barça

2013.07.29. 10:41:11

Adná az ég , hogy Bale odaigazoljon! Akkor sülés lesz szegény srác...
Sajnálom , de szerintem maradni fog akkor is és az MU viszi majd el :))
ZS10
Jugador d'estrella

2013.07.29. 09:36:40

ZBarca írta:Én már igazán kezdek féni a Realtól! Ott van CR, Isco és talán hamarosan Bale is! :evil: Plusz még a többi fiatal igazolás, akiket nem írtam le! Így nagyon nehéz lesz legyőzni őket jövőre! :cry: De nekünk van Messink, Neymarunk és egy-egy Tellonk, meg Alexisünk! Ha mindketten hozzák a Valeranga elleni formájukat, nem lehet baj! De ha nem...Akkor sötét korszakok fognak kezdődni Barcelonában! :(
A sötét korszak már elkezdődött! Csak sajnos a te fejedben...
Ugyanezeket írogattátok ti itt néhányan, amikor Cr, Kaka, meg Benzema félék megérkeztek a blancókhoz. Akkor is sokan be voltak rezelve tőlük, aztán kaptak egy 5-öst Mourinho vezérletével a Nou Campban.
Én nagyon pozitívan látom a helyzetünket:
- Neymar+Messi bolondot fog csinálni mindenkiből, és ezalól a Real sem lesz kivétel. Ezt a madridisták is jól tudják. Középpálya nagyon ott van, és most végre Iniestát is a posztján látom majd nem pedig balszélen. A védelembe kell 1 ember, és megvagyunk. Tata Martino pedig csak akkor fogja gatyába rázni a fiúkat, amikor az szükséges. Ő nem Tito, hogy szótlanul nézi majd azt, hogy Pedro olykor olyan erőtlenül játszik, mint aki meccs előtt hancurozott volna az asszonnyal...

Visca el Barca!
kindeR
Barça B

2013.07.29. 09:33:32

cr eddig is ott volt és mellete vagy 5-6 értékes játékos mégsem volt probléma velük csak az idén, nem 2-3 túl értékelt játékos miatt lesz nehéz ellenük.
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.07.29. 09:19:51

Én már igazán kezdek féni a Realtól! Ott van CR, Isco és talán hamarosan Bale is! :evil: Plusz még a többi fiatal igazolás, akiket nem írtam le! Így nagyon nehéz lesz legyőzni őket jövőre! :cry: De nekünk van Messink, Neymarunk és egy-egy Tellonk, meg Alexisünk! Ha mindketten hozzák a Valeranga elleni formájukat, nem lehet baj! De ha nem...Akkor sötét korszakok fognak kezdődni Barcelonában! :(
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.28. 14:23:02

Rinku írta:

Komikumba illő, hogy milyen jó pénzekért tud megválni a Real a felesleges játékosaitól... :? Pedro 12m, kedves De Laurentiis? :)
Ááá... Pedrot sztem 20 körül is ellehetne nekik passzolni vagy még többért...
De szép is lenne... [-o<
Rinku
Director del Fútbol

2013.07.28. 13:49:56

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... os-2266243

Komikumba illő, hogy milyen jó pénzekért tud megválni a Real a felesleges játékosaitól... :? Pedro 12m, kedves De Laurentiis? :)
Football, bloody hell. /SAF/
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.07.25. 12:00:32

Kis gól is gól, csak nem szóltak a srácnak :lol:
Kép
miihii
KHAL

2013.07.25. 11:34:00

http://www.youtube.com/watch?v=QlflmSa4kC8

Nem kis gólt pöccintett a lyoni srác 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Erxy
Entrenador del Barça

2013.07.24. 23:22:17

zola8787 írta:Csúnya összehasonlítás, de Villa 5 milla, Higany meg 40? Most komolyan nem járt volna jobban ha 10ért elviszik Villát? Komolyan mondom nem normálisak.
Villa nem akarta elhagyni Spanyolországot.
zola8787
Director del Fútbol

2013.07.24. 21:30:39

Pavel írta:
Robcsyy írta:A madridi Marca értesülései szerint a Napoli 37+3 eurót fizet majd a Real Madridnak Higanyért :lol: :lol: :lol:
Azt hittem okosabban költik el Cavani árát...
A Madrid csak jól jár a Napolival. Cavani-ért kapott pénzt egy az egyben odaadták nekik.
Csúnya összehasonlítás, de Villa 5 milla, Higany meg 40? Most komolyan nem járt volna jobban ha 10ért elviszik Villát? :D Komolyan mondom nem normálisak.
Pavel
Entrenador del Barça

2013.07.24. 20:49:58

Robcsyy írta:A madridi Marca értesülései szerint a Napoli 37+3 eurót fizet majd a Real Madridnak Higanyért :lol: :lol: :lol:
A Madrid csak jól jár a Napolival. Cavani-ért kapott pénzt egy az egyben odaadták nekik.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.07.24. 19:37:42

A madridi Marca értesülései szerint a Napoli 37+3 eurót fizet majd a Real Madridnak Higanyért :lol: :lol: :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.22. 17:16:51

Erxy írta:Csak egy gyenge poén volt, mindegy is.
Amúgy egyetértek, ő mindig odatette magát amikor játszott, nem véletlenül szerették annyira a Bernabeu-ban.
Nem ellenszenv alapján írom és lehet, hogy túlspilázzuk ezt a témát, de az hogy "két tüdeje" van van és hajt nem hiszem, hogy ér 10 millát, mert nem egy ilyen játékos van a B-ben, és inkább Özilék szegénységi bizonyítványa, hogy nem teszik oda magukat, nem hozzájuk kell viszonyítani. Persze hogy szereti a Bernabeu, mivel folyton a címert csókolgatja, ez nem hiszem hogy érv.
De mind1 nem ezen van a hangsúly, csak folyamatosan az megy, hogy mennyire lehúzzák a Realt és mindenki picsog, egy Albiol-Callejon pakk pedig elmegy 22 millióért, most meg 40 milliót kínálnak egy olyan játékosért aki elvágyódik és nincs is igazi kérője, a képességei, teljesítménye pedig, hmmm... (Higuainra gondolok)
Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2013.07.21. 23:38:05

Csak egy gyenge poén volt, mindegy is.
Amúgy egyetértek, ő mindig odatette magát amikor játszott, nem véletlenül szerették annyira a Bernabeu-ban.
jenooo
Madridista

2013.07.21. 23:25:53

Erxy írta:
jenooo írta:Callejon valóban nem egy fenomén, viszont szerintem nagyon hasznos kis játékos: két tüdeje van, több poszton is bevethető, illetve a bl-ben is szépen lövöldözte a gólokat. Albiol már más tészta, de ha ennyiért kelt el, hát ennyiért. :) Higuan pedig bőven megér 30 milliót, ha megnézzük, hogy Negredo, illetve társai milyen árakon keltek el idén...

(Ja és ha valakit érdekel a fő rivális, akkor most játszunk felkészülési meccset. Most van félidő. A tv nem adja, viszont stream-en fellelhető.)
Ez mondjuk annyira nem kiemelkedő tulajdonság... :-k :mrgreen:
Valóban nem, viszont ez nem mindenkiről mondható el még az első csapatból sem (Özil, Benzema). Ezzel csak azt akartam mondai, hogy 10 milliót szerintem igenis megér(t) a srác.
Erxy
Entrenador del Barça

2013.07.21. 23:17:19

jenooo írta:Callejon valóban nem egy fenomén, viszont szerintem nagyon hasznos kis játékos: két tüdeje van, több poszton is bevethető, illetve a bl-ben is szépen lövöldözte a gólokat. Albiol már más tészta, de ha ennyiért kelt el, hát ennyiért. :) Higuan pedig bőven megér 30 milliót, ha megnézzük, hogy Negredo, illetve társai milyen árakon keltek el idén...

(Ja és ha valakit érdekel a fő rivális, akkor most játszunk felkészülési meccset. Most van félidő. A tv nem adja, viszont stream-en fellelhető.)
Ez mondjuk annyira nem kiemelkedő tulajdonság... :-k :mrgreen:
Kép
Válasz küldése