Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Falcao nem fog a Madridba kerülni. A legújabb Realba szerződésével kapcsolatos találgatásoknak, "újságcikkeknek" az az alapja, hogy a menedzsere, Jorge Mendes Madridban ebédelt a minap Florentino Pérezzel. Csakhogy Mendes ezt minimum havi rendszerességgel teszi meg, mivel azt kifelejtik ezekből a remek irományokból, hogy a játékosügynök egyben Cristiano képviselője is... Nem beszélve Pepéről.albicelesteX írta:Azért a Real nem gyengén lesz ütős...Főleg ha még Falcao is odakerül valahogy...
David Ornstein @bbcsport_davidPCsabi írta:Southampton Manager Ronald Koeman: "We are not a selling club".
Shaw £30m (Manchester United)
Lallana £25m (Liverpool)
Lovren £20m (Liverpool)
Chambers £16m (Arsenal)
Lambert £4m (Liverpool)
egyrészt a szélső nem csatár, másrészt a foci ennél egy hangyányit összetettebb sportágvisca el barca írta:egy csatárt a góljai minősítenek. pontosabban azok száma. a többi csak uo. magyarázkodás mint sancho esetében a "de hát milyen jól védekezik".
Klose pedig több gólt lőtt a VB-ken, mint Ronaldo, azaz Klose jobb futballista volt, mint a brazil. A statisztika nem hazudik.visca el barca írta:ehhez képest nem érte fizettek akkor 60 millio eurótVaratrix írta:Costa szolgálta ki Falcaot, és semmivel nem volt rosszabb szezonja mint a kolumbiainak.mellesleg a 2012-13-as szezonjaban 10+12 stattal végzett, amit egy pedro is lehoz minden évben..
Azért nem ilyen egyszerű ez. Sánchez is inkább a kihagyott ziccerei és a lassú döntései miatt kapta a kritikákat, miközben pl. Costa kegyetlenül értékesítette a helyzeteit. A tavalyelőtti Atléticoban mellékszereplő volt Falcao mellett, mert minden az agyonsztárolt kolumbiaira volt kijátszva.visca el barca írta: egy csatárt a góljai minősítenek.
visca el barca írta:
egy csatárt a góljai minősítenek. pontosabban azok száma. a többi csak uo. magyarázkodás mint sancho esetében a "de hát milyen jól védekezik".
egy csatárt a góljai minősítenek. pontosabban azok száma. a többi csak uo. magyarázkodás mint sancho esetében a "de hát milyen jól védekezik".Varatrix írta:Láttál is valamit számokon kívül tőle?visca el barca írta:
ehhez képest nem érte fizettek akkor 60 millio eurótmellesleg a 2012-13-as szezonjaban 10+12 stattal végzett, amit egy pedro is lehoz minden évben..
Ha a statisztika ennyit számít akkor minden játékost ismerek a világon.
Láttál is valamit számokon kívül tőle?visca el barca írta:
ehhez képest nem érte fizettek akkor 60 millio eurótmellesleg a 2012-13-as szezonjaban 10+12 stattal végzett, amit egy pedro is lehoz minden évben..
Riberyt korábban nem figyeltem, ő 2006-os VB-n tűnt fel számomra, de ott brutálisan jó volt, össze sem lehet hasonlítani Griezmann mostani VB-n mutatott teljesítményével, pedig majdnem egyidősek voltak.Ráadásul ha úgy vesszük, sem Ribéry, sem pedig Robben nem mutatott többet (sőt) ilyen idősen...
A 30 millió egyáltalán nem sok, ha például egy Lallanához hasonlítjuk, a francia meg 23 éves. Ennek megfelelően viszonylag hullámzó volt a szezonja, de ott van benne a zseni. Ráadásul ha úgy vesszük, sem Ribéry, sem pedig Robben nem mutatott többet (sőt) ilyen idősen...LG írta:Miért, Griezmann akkora játékos lenne? Mert erről én lemaradtam. Ok, volt egy jó szezonja (meg egy pocsék VB-je), de azért én akkora potenciált nem látok benne.
A Costa-Mourinho páros bűntény a fair play ellen...Varatrix írta:Mondjuk szerintem a francia jelen esetben biztosabb igazolás mint Costa, de ha valaki ki tudja hajtani belőle a maximumot az Mourinho.
Griezmann már évek óta elég jó játékos. Több jó szezonja volt már, csak éppen nem olyan felkapott név, mint Diego Costa, aki valóban egyszezonos.Barcaman1993 írta:Vki árulja már el, hogy miért egy szezonos? Nekem már évek óta feltűnt az ő technikás játéka... És arra pedig jól emlékszem, hogy 1 évvel ezelőtt volt olyan fórumozó (a neve most nem ugrik be), aki simán őt hozta volna ide Neymar helyett. Azért ez aligha véletlen...Varatrix írta:Ellenben Griezmann egy szezonos, ami igen, azt eredményezi hogy leigazolja egy nagyobb klub ami jogos is, de neki most az Atleticonál kell bizonyítania, és az lesz a mérvadó.
Ez a fiú nem egy szezonos játékos.De ha az is lenne, akkor is a zsenialitása vitathatatlan.
Szerintem voltak ilyenek, csak az ilyen embereket elfelejtjük, ezért nem tudok kapásból mondani senkit. Talán Grossot és Prsot mondanám, de ha megerőltetném magam, eszembe jutna még néhány név.de kérdem én, láttatok már olyan játékost, akinek életében csak egyetlen kiugró szezonja volt?
Igen, a franciának most jön a középszinten való bizonyítás, James és Costa annyival előrébb vannak, hogy nekik ez már meg volt, nekik most jön a magas szinten való bizonyítás. De mindhárom játékosban közös, hogy most egy szinttel feljebb léptek.Ellenben Griezmann egy szezonos, ami igen, azt eredményezi hogy leigazolja egy nagyobb klub ami jogos is, de neki most az Atleticonál kell bizonyítania, és az lesz a mérvadó.
Azért, mert ez volt az első igazán jó szezonja EDDIG. Egy dolog, hogy vkinek jó képességei vannak, de ennek a pályán is kell jönnie, folyamatosan, attól lesz vki jó játékos. Most jöhet neki a következő lépcsőfok, meglátjuk mit mutat majd fel az Atleticoban.Vki árulja már el, hogy miért egy szezonos? Nekem már évek óta feltűnt az ő technikás játéka... És arra pedig jól emlékszem, hogy 1 évvel ezelőtt volt olyan fórumozó (a neve most nem ugrik be), aki simán őt hozta volna ide Neymar helyett. Azért ez aligha véletlen...
Ez a fiú nem egy szezonos játékos.De ha az is lenne, akkor is a zsenialitása vitathatatlan.
ehhez képest nem érte fizettek akkor 60 millio eurótVaratrix írta:Costa szolgálta ki Falcaot, és semmivel nem volt rosszabb szezonja mint a kolumbiainak.
Vki árulja már el, hogy miért egy szezonos? Nekem már évek óta feltűnt az ő technikás játéka... És arra pedig jól emlékszem, hogy 1 évvel ezelőtt volt olyan fórumozó (a neve most nem ugrik be), aki simán őt hozta volna ide Neymar helyett. Azért ez aligha véletlen...Varatrix írta:Ellenben Griezmann egy szezonos, ami igen, azt eredményezi hogy leigazolja egy nagyobb klub ami jogos is, de neki most az Atleticonál kell bizonyítania, és az lesz a mérvadó.