Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ilyen alapon minden vereségnél kudarcnál magadban kell keresd a hibát. Ez a Barcelona a világ legjobb csapata és, ha kihozza magából a maxot, akkor verhetetlen szöveg állta is a helyét 2-3 évvel ezelőtt. Azóta változtak az idők. Olyan kevésszer hoztuk ki magunkból azt a bizonyos maximumot, hogy joggal felvetődhet a kérdés, hogy nem ilyenkor volt-e valami kiugró eredmény. Itt elsősorban a mutatott játékra és nem az eredményekre értem a maximumot.Barcaman1993 írta: Semmi kötözködés nélkül, de erre sztem majd térjünk vissza a szezon végén.Pellegrinit és Mourinhot is mekkora várakozások fogadták... A probléma nem volt más: Barcelona.
Fejre is állhat Madridban,ennél a Barcánál nem tud jobbat csinálni, mert egyszerűen olyan játékosállomány van nálunk kéznél. Ha jobbak lesznek, akkor bizony magunkban kell keresni a hibát.
Semmi kötözködés nélkül, de erre sztem majd térjünk vissza a szezon végén.Chino írta:Szerintem is nagyon jól járt vele a Madrid.
Kb én is így gondolom.visca el barca írta:hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
amugy meg nézhetjuk a másik végletet is, ott volt neki egy atom erős keret, és 8 év alatt 1 bajnokságot tudott nyerni...
És az akkori Kaká sem az volt aki most!visca el barca írta:hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
amugy meg nézhetjuk a másik végletet is, ott volt neki egy atom erős keret, és 8 év alatt 1 bajnokságot tudott nyerni...
hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.

Valamiért nem tudom elképzelni őt hosszútávú megoldásnak, de majd eldől.Messa írta:Ancelotti a Real edzője - hivatalos

Van egy olyan érzésem, hogy megint vesznek egy új csapatra való játékost. Szokásos koreográfia, ami 2-3 évente menni szokott. Már látom a szemem előtt, hogy 2 év sikertelensége után távozik. Csak rajtunk múlik.Messa írta:Ancelotti a Real edzője - hivatalos
Mert Modricnak rossz éve volt. Ja, nem.Gareth Tello írta:Mint például Modric esetében. Ja, nem.Mezner2 írta:Egy rosszabb év és vasvillával üldözés...
Mint például Modric esetében. Ja, nem.Mezner2 írta:Egy rosszabb év és vasvillával üldözés...
Vicces lenne az biztos.salas9 írta:És lehet az leszGareth Tello írta:Isco, mennyé a Citybe.![]()
Spanyol lapok most azt írják, hogy a City kifizeti a kért 25 milliót és Isco is szívesen megy Pellegrini után
Madridban úgy gondolja sokan (Özil, Modric, Kaká) lennének előtte a sorban
És lehet az leszGareth Tello írta:Isco, mennyé a Citybe.![]()

Ez? Ez azért jó, mert nem kell a Juvéban látnom egyrészt, másrészt egy potenciális európai ellenfelet gyengít!kova4 írta:ez azért nem jó, mert így az arsenalnak szinte biztos, hogy nem kell Villavisca el barca írta:most olvasom h higu megegyezett az arsenallal![]()
nem ugy volt h a juveba megy?
ez azért nem jó, mert így az arsenalnak szinte biztos, hogy nem kell Villavisca el barca írta:most olvasom h higu megegyezett az arsenallal![]()
Ha csak a középpályát vesszük figyelembe, akkor valóban közelebb állnak Laza szavai az igazsághoz, mint ha az egész csapatot nézzük.Chino írta:Szerintem a középpályájukra célzott, ami -ha kissé túlzó is- közel áll az igazsághoz. Alonso lassan járókerettel fociik, Khedire hmmm..., Özil idáig egy jónak mondható szezont futott Modric pedig nem rossz, de azért még nem nyújtott olyat, ami miatt le kellene esni a székről. (bár lehet én vagyok a hülye, mert odaát megváltóként tisztelik) A tartalékokról pedig nem is beszéltem (Casemiro & co.). Szóval ha kizárólag középpályájukat tekintjük, nem egy top 3-as csapat.
Elvileg a Juve már egy ideje lemondott róla, az ágyúsok viszont már 1-2 hete ráhajtottak, azóta próbálják (próbálták?) megszerezni.visca el barca írta:most olvasom h higu megegyezett az arsenallal![]()

Szerintem a középpályájukra célzott, ami -ha kissé túlzó is- közel áll az igazsághoz. Alonso lassan járókerettel fociik, Khedire hmmm..., Özil idáig egy jónak mondható szezont futott Modric pedig nem rossz, de azért még nem nyújtott olyat, ami miatt le kellene esni a székről. (bár lehet én vagyok a hülye, mert odaát megváltóként tisztelik) A tartalékokról pedig nem is beszéltem (Casemiro & co.). Szóval ha kizárólag középpályájukat tekintjük, nem egy top 3-as csapat.Gareth Tello írta:Miért, a Spurs nem egy normális csapat?...Laza írta:bale legrosszabb döntése lenne ha nem menne má el egy normális csapatba,nem kell a real...de egy Bayern,Chelsea,Juventus kaliberü csapatban lenne a helye...
isco.. igen hatalmas erősítés lenne nekik,de csak azért mert a real olyan gyenge,mint a.....
nem csak Isco de még Dos Santos is erősítés lenne....ezzel nem leecsülve Isco-t vagy Dos Santos-t...![]()
Bayern esélytelen, Chelsea sem valószínű, Juve meg pláne nem, szerencsére. Bale a Serie A-ban... Jó is lenne.![]()
Ja, igazad van, tele van Ronaldo-Modric-féle falábúakkal a Madrid... Nem is értem, hogy nem estek ki idén a La Ligából.