2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
connor írta: Mi az európai szövetség érdeke?
Nagyon igaz!Chino írta: Azt azért nem értem Ylmaz sárgáját miért nem törölték akkor el.
Nem akarok vitába szállni, de ezt pont tőled olvasni - ismerve a munkásságodat odaát - kicsit vicces. Félreértés ne essék, úgy vélekedsz mindenről ahogy akarsz, nem várom el, hogy egyformán gondolkozzon mindenki, de marha felesleges és cseppet kétszínű itt álszenteskedni, miközben odaát egész más stílusban nyomod. De innentől lezárva részemről, peace, világbéke!REMY írta: jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned.
Én is így gondolom. Nem véletlen nincs technika bevezetve a fociba, nem az az oka, amivel takaróznak. Szerintem egy videóbíró- és chipes rendszert egy tehetsegesebb BME-s csapat pár hét alatt összedob, ezek meg évek óta kísérleteznek vele. Aha. Az égvilágon semmit nem rontana az élményen ezek bevezetése, bár nekem így is megfelel, főleg, ha Övrebő-féléket küldenek a meccseinkre.sjd írta:Azért, mert az egész bagázs gusztustalan módon egymást mosdatja. Ha a bírók hibáznak valamit, az UEFA békén hagyja (kivéve, ha a katariak tejelnek egy kicsit), nem vezetnek be videobírót, nem tiltanak el senkit utólag. Cserébe a játékvezetők sem ismerik be, hogy rossz ez a rendszer, egyáltalán örülnek, hogy ilyen dilettáns embereket, mint Övrebo vagy Stark még a pálya közelébe mernek engedni.Chino írta:Azt azért nem értem Ylmaz sárgáját miért nem törölték akkor el.
(Meg néha nagyvonalúan elnéznek pár lest, meg kiszórnak pár embert, amikor egy kis segítség kell a nagyobb TV-s bevételekhez.)
Azért, mert az egész bagázs gusztustalan módon egymást mosdatja. Ha a bírók hibáznak valamit, az UEFA békén hagyja (kivéve, ha a katariak tejelnek egy kicsit), nem vezetnek be videobírót, nem tiltanak el senkit utólag. Cserébe a játékvezetők sem ismerik be, hogy rossz ez a rendszer, egyáltalán örülnek, hogy ilyen dilettáns embereket, mint Övrebo vagy Stark még a pálya közelébe mernek engedni.Chino írta:Azt azért nem értem Ylmaz sárgáját miért nem törölték akkor el.
Ennek semi köze a gyűlölethez, én nem gyűlölöm a Madridot, sem a madridistákat.REMY írta: jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned. Alapból hülyeség az egész eset vizsgálata. A csapatok 110%-a megcsinálta volna ugyanezt, ráadásul tiszta eszközökkel, hisz nem rúgtak fel senkit stb.
szánalmas, hogy egyáltalán az UEFA foglalkozott az egésszel.
Aki szerint a saját csapata nem tette volna meg ezt a lépést ilyen esetben, az köpjön fel a levegőbe és álljon alá...
Hát persze, mert a Braga a Real testvércsapataREMY írta: Vegyünk példának másik 2 csapatot. Newcastle játszik a Bragaval oda-visszavágós párharcot, és 2 Braga játékos begyűjt 1-1 sárgát, hogy az elődöntőben tudjanak játszani. Elítéled őket?
Mondjuk ez igaz!#David Villa# írta:Itt nem a madridi sárgákkal van a gond, szerintem sokan így cselekedtek volna. Ami számomra inkább idegesítő, az Ibra büntetésének eltörlése, és Burak teljesen egyértelmű büntetője helyett neki sárga és eltiltás, amit nem is vontak vissza.
Kettőt, ha összehasonlítjuk, akkor teljesen ellentétes döntéshozatal jön ki.
Egyáltalán nem következetesek....
Ezzel azt akarod mondani, hogy a barcások nem látnak a szemükkel? Csak mert abba az irányba megyünk te általad.Cheesus írta:Tehát akinek ellenkező a véleménye (azaz Barcás, hiszen Barca fórumon vagyunk... gondolom jelen esetben főleg ránk gondoltál), vagy ennél azért árnyaltabb az köpje le magát?REMY írta: Aki szerint a saját csapata nem tette volna meg ezt a lépést ilyen esetben, az köpjön fel a levegőbe és álljon alá...
Tehát akinek ellenkező a véleménye (azaz Barcás, hiszen Barca fórumon vagyunk... gondolom jelen esetben főleg ránk gondoltál), vagy ennél azért árnyaltabb az köpje le magát?REMY írta: Aki szerint a saját csapata nem tette volna meg ezt a lépést ilyen esetben, az köpjön fel a levegőbe és álljon alá...
Én magam is megcsináltam volna, ha úgy adja, akár fel is rúgtam volna az ellenfelet, cseppet sem izgat a másik, csak a célom érdekel. Ez itt nem sportszerűségi verseny, pénzről és hatalomról szól a történet. Úgyis mondhatnám, bármit megcsináltam volna a sárga lapért.REMY írta:jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned. Alapból hülyeség az egész eset vizsgálata. A csapatok 110%-a megcsinálta volna ugyanezt, ráadásul tiszta eszközökkel, hisz nem rúgtak fel senkit stb.Chino írta:Áááá, ez a szemét UEFA mindig csak minkt tol szegény madriddal meg mindig kicseszik, csak ezért nem nyerték meg a 10. bl serlegüket:
szánalmas, hogy egyáltalán az UEFA foglalkozott az egésszel.
Aki szerint a saját csapata nem tette volna meg ezt a lépést ilyen esetben, az köpjön fel a levegőbe és álljon alá...
jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned. Alapból hülyeség az egész eset vizsgálata. A csapatok 110%-a megcsinálta volna ugyanezt, ráadásul tiszta eszközökkel, hisz nem rúgtak fel senkit stb.Chino írta:Áááá, ez a szemét UEFA mindig csak minkt tol szegény madriddal meg mindig kicseszik, csak ezért nem nyerték meg a 10. bl serlegüket: