Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazad van, hagyjuk meg azt az 1 százalékot!gergo9 írta:örök optimistaként még mindig bízok egy sci-fi-ben mert ez az lenne....
Mondjuk egy piros-tizi kombó.
Mondjuk mentálisan is brutálisan erős ez a Bayern de láttunk már csodákat hogy egy szr pillanatban bekapott ütés bárkit felboríthat.
United 09döntőben vagy tavaly mi összesítésben vezettünk 4-1re a Madrid ellen és onnan majdnem sikerült itthon kiesni, Milan-Pool stb.
Első 20-25 perc szerintem eldönti hogy megragadjuk e azt az 1%-ot.
Jah, ahogy anno a kabarédalban is énekelték:Capon írta:Akkor majd lesz miért izgulni mikor a Real a visszavágó első félidejében már 3-0-ra fog menniS.Agüero írta: Egyébként meg annak örülhetünk, hogy később esünk ki a BL-ből, mint a Real, 1 nappal.
Ha-ha-ha-ha..... Ha 1-0-nál ziccerben Messi elől nem ment a védő, ha Bartra rutinosabb, és belövi a két helyzetét....zola8787 írta:Az lehet, hogy nem voltak meccsbe, de ha a vége felé Varana 1 kicsivel beljebb tud fejelni, akkor 4-2, onnantól meg az a 2 gól "nem nagy cucc" aMeccsben volt a Real? Pont úgy alázták le őket, mint minket a Bayern. Lehet nem egy meccset néztünk akkor...
örök optimistaként még mindig bízok egy sci-fi-ben mert ez az lenne.sztem nem is azzal van a probléma, h a madrid (vagy akár a mi csapatunk) ne tudna feljavulni a mostani teljesítményéhez képest, hanem az, hogy a németeknek olyan szintű formahanyatlást kellene ezzel párhuzamosan bemutatniuk a kieséshez, ami sztem jelenleg lehetetlen.
Az lehet, hogy nem voltak meccsbe, de ha a vége felé Varana 1 kicsivel beljebb tud fejelni, akkor 4-2, onnantól meg az a 2 gól "nem nagy cucc" a Madridnak hazai pályán. Még mindig úgy gondolom, hogy a sztár Hummels röhejes passza miatt még a Madrid reménykedhet, Ronaldo rúg egy mesterhármast ami lássuk be ha jó napot fog ki megtudja csinálni. Mi viszont...Meccsben volt a Real? Pont úgy alázták le őket, mint minket a Bayern. Lehet nem egy meccset néztünk akkor...
így van. semmit nem csinált a madrid, ha az a hummelsgyerek nem indítja le a higanyt, ugyanúgy sima négy-nullal mentek volna haza, mint mi.sehol nem volt meccsben a real, a játék képe körülbelül egy dortmund-augsburg meccshez hasonlított.
Meccsben volt a Real? Pont úgy alázták le őket, mint minket a Bayern. Lehet nem egy meccset néztünk akkor...mess2009 írta:én láttam mindkét meccset, sajnos nem csak az az egy gól a különbség! a Barcát egy megalázó kiütés érte, a Madrid elveszített egy meccset, ahol azért voltak helyzetei és az eredmény ellenére -szerintem- meccsben volt végig. a Madrid akár fordíthat is az hogy mi mire leszünk képesek olyan talány mint az első meccs előtt volt még akkor is ha ilyesmire senki nem gondoltpitta19 írta:Egy napot kellett várni és Real ugyanazt a rémálmot átélte, mint mi kedden. Annyiban örülök, hogy egyszerre szerepelt le a két spanyol gigász, hogy most mindkét szurkolótábor saját magával van elfoglalva...
Átnéztem én is az ellenhez, hát mit ne mondjak, írtak cifra dolgokat, de megértem. Szerintem a tegnapi napon végérvényesen elfogyott a türelem Mou-val szemben odaát
- emlékszel mikor kinyaltunk a dortmund ellen 4-1-re?mess2009 írta:én láttam mindkét meccset, sajnos nem csak az az egy gól a különbség! a Barcát egy megalázó kiütés érte, a Madrid elveszített egy meccset, ahol azért voltak helyzetei és az eredmény ellenére -szerintem- meccsben volt végig. a Madrid akár fordíthat is az hogy mi mire leszünk képesek olyan talány mint az első meccs előtt volt még akkor is ha ilyesmire senki nem gondoltpitta19 írta:Egy napot kellett várni és Real ugyanazt a rémálmot átélte, mint mi kedden. Annyiban örülök, hogy egyszerre szerepelt le a két spanyol gigász, hogy most mindkét szurkolótábor saját magával van elfoglalva...
Átnéztem én is az ellenhez, hát mit ne mondjak, írtak cifra dolgokat, de megértem. Szerintem a tegnapi napon végérvényesen elfogyott a türelem Mou-val szemben odaát
én láttam mindkét meccset, sajnos nem csak az az egy gól a különbség! a Barcát egy megalázó kiütés érte, a Madrid elveszített egy meccset, ahol azért voltak helyzetei és az eredmény ellenére -szerintem- meccsben volt végig. a Madrid akár fordíthat is az hogy mi mire leszünk képesek olyan talány mint az első meccs előtt volt még akkor is ha ilyesmire senki nem gondoltpitta19 írta:Egy napot kellett várni és Real ugyanazt a rémálmot átélte, mint mi kedden. Annyiban örülök, hogy egyszerre szerepelt le a két spanyol gigász, hogy most mindkét szurkolótábor saját magával van elfoglalva...
LOL!!!S.Agüero írta: Egyébként meg annak örülhetünk, hogy később esünk ki a BL-ből, mint a Real, 1 nappal.
Én se ha nem tudnák megverni a Dortmundot otthon sem.Capon írta:Hááát majd kiderül, de én nem lennék meglepve egy 2-0 vagy 3-0ás első félidei eredménnyel.
te láttad az első meccset? fogalmatlan ívelgetés a sztárokkal. klopp nem hülye, szépen beáll bekkelni és kész. ha nem lőnek gólt sincs tragédia, nem hinném h 3at kapnak.Capon írta:Hááát majd kiderül, de én nem lennék meglepve egy 2-0 vagy 3-0ás első félidei eredménnyel.
Akkor majd lesz miért izgulni mikor a Real a visszavágó első félidejében már 3-0-ra fog menniS.Agüero írta: Egyébként meg annak örülhetünk, hogy később esünk ki a BL-ből, mint a Real, 1 nappal.
Azért ne menjünk még ennyire előre. Ha lőnek 3 gólt és nem kapnak egyet se tovább mennek, nekünk 4 kell csak a hosszabbításhoz. És a Dortmund azért gyengébb, mint a Bayern. Ezt az eredmény se gondolta volna senki. Bármi lehet. Ne igyunk előre a medve bőrére. Tény nagyon jó helyzetben van a Dortmund, de egy gólt legalább kell rúgniuk.S.Agüero írta:Azért, mit ne mondjak, José jól elbukott a Reallal. 3 év alatt nyer egy bajnokságot, egy(kettő) kupát és egy szuperkupát. Mit ne mondjak, ez nem valami fényes egy ilyen jó edzőnek kikiáltott valakitől.
BL-ben is eddig "csak" elődöntőig jutott, miközben már mindenki biztos volt benne, hogy meglesz nekik a tizedik.
Egyébként meg annak örülhetünk, hogy később esünk ki a BL-ből, mint a Real, 1 nappal.
Ez már Florentino első regnálása óta így van.socio66 írta:szerintem minden kritika jogos részükről.
nyíltan leadták a bajnokságot idén, a szurkolóknak hétről-hétre lélektelen, semmilyen játékot kell nézniük a meccseiken, mindezt egy olyan cél érdekében, ami tegnap lényegében bedőlt.
az mondjuk nekem sem szimpatikus, hogy nem sokkal a nagy 'projektjük' után megint a fél csapatot lecserélnék, és hoznák az aktuális slágerneveket, náluk valahogy nem sikerül felfogni, hogy egy csapatot nem úgy kell építeni, hogy megveszem minden posztra a legjobb játékost.
Nem, de tényleg, milyen debil állatok találják ki ezeket..Facsy írta:az al-kaida már ide is berakta a lábát... hadjuk márXavi001 írta:Nem tudom, láttátok e már.
Bayern 4-0 Barca: Dátum: 23-4-13 (23+4+13) = 40 [4-0]
Dortmund 4-1 R.Madrid: Dátum: 24-4-13 (24+4+13) = 41 [4-1]
Elég fura :O
az al-kaida már ide is berakta a lábát... hadjuk márXavi001 írta:Nem tudom, láttátok e már.
Bayern 4-0 Barca: Dátum: 23-4-13 (23+4+13) = 40 [4-0]
Dortmund 4-1 R.Madrid: Dátum: 24-4-13 (24+4+13) = 41 [4-1]
Elég fura :O
Pedig, ha értenél az üzlethez, akkor minél drágább egy játékos, annál olcsóbb.socio66 írta:szerintem minden kritika jogos részükről.
nyíltan leadták a bajnokságot idén, a szurkolóknak hétről-hétre lélektelen, semmilyen játékot kell nézniük a meccseiken, mindezt egy olyan cél érdekében, ami tegnap lényegében bedőlt.
az mondjuk nekem sem szimpatikus, hogy nem sokkal a nagy 'projektjük' után megint a fél csapatot lecserélnék, és hoznák az aktuális slágerneveket, náluk valahogy nem sikerül felfogni, hogy egy csapatot nem úgy kell építeni, hogy megveszem minden posztra a legjobb játékost.