2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezek közül kapus posztra jó lenne Akinfeev, a védelemben pedig mondjuk Kaboul.messideco írta:Ha minden így marad, akkor ezek a játékosok lesznek szabadon igazolhatóak a nyáron
Victor Valdes
Igor Akinfeev
Bacary Sagna
Nemanja Vidic
John Terry
Younes Kaboul
Johnny Heitinga
Fernando
Andrea Pirlo
Michael Carrick
Xabi Alonso
Cambiasso
Tomas Rosicky
Blaise Matuidi
Jeremy Menez
Manuel Fernandez
Ola Toivonen
Adnan Januzaj
Tom Ince
Samuel Eto’o
Diego
Tomer Hemed
http://www.transfermarkt.de/en/primera- ... b_ES1.html" target="_blankGareth Tello írta:
Az "Higuaín 37" láttán még mindig elsírom magam.
Ja, és Illarránál lemaradt egy 3-as szám, ha jól látom.
Nincs vele semmi baj, csak nem kéne / jel az első zárójelbe.dekor írta: Nem értek a fórumozáshoz, de miért van az idézet cucc ha ilyen rosszul jelenik meg? Nem lehet normálisan megcsinálni?
Nagyon jól csinálták, jövőre mindkét játékos ingyen mehetett volna, vagyis mentek is volna, így legalább egy kis pénzt kicsikartak még belőlük.Taibi írta:Alderweireld
AjaxAtletico M., 7M Euró
Eriksen
AjaxTottenham, 13.5M Euró
Hihetetlen, hogy két ilyen tehetséges játékosért összesen 20 milliót kért az Ajax.
Az amszterdamiak transzferpolitikáját már csak a Barcelona tudja alulmúlni...
Így az Ajaxnak a BL-csoportban a 3. hely megszerzése is kérdéses lesz, ráadásul a bajnokság is meleg lehet így.
/Eriksen 13millió....vicc./
A PSV elleni visszavágón is azt hiszem két gólt lőtt, majd összepakolt és elment egy középcsapatba... Nem értettem én sem ezt a döntést, de ha a Milan nagyon könnyen lemondott róla, akkor lehet valami, amiről nem tudunk. Mindenesetre vannak még jó játékosai a Milannak, akik tudják pótolni Boatenget, ha meg nem, akkor vesznek valakit. Nem pont Matrira gondoltam, hanem igazi középpályásra.neobarca írta:WTF![]()
Boateng
Schalke
Hát ez meg hogy? A milánban nagyon jól tolta és szerették ott. Én nekem speciel az egyik kedvenc játékosom. Ráadásként 10misiért? Gyerekek, hát ennyiért nekünk is jó lett volna...![]()
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar" target="_blank ... os-2275423
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA-SZABÁLYZAT 18.07 PONTbence-barca írta: Játszhat a BL-ben egyáltalán? Milan színeiben már pályára lépett a selejtezőkőn, az is számít, nem?![]()
Játszhat a BL-ben egyáltalán? Milan színeiben már pályára lépett a selejtezőkőn, az is számít, nem?visca el barca írta:érdekes igazolás. egy újabb transzfer aminek semmi értelmét nem látom. egy közepesnél vmivel jobb játékos, milanban jelenleg bőven elférne, erre elmegy egy nokedli csapathoz. még szerencséjük h a bl-ben játszhat...
milanóban is teljesen hulyék. eladják 10-ért, megveszik a szerencsétlen matrit 12-értés mivel boatenget pótolni kell, gondolom megy vissza kaka, ha már a zsugori vezetőség nem tudott 5-6 milliot kifizetni hondáért
azért öröm látni h nem csak nálunk hurkák a vezetők
ha most igazak a hírek, mi szerint a Bale 96 és 1 euróért eligazol a Madridba, ne csodálkozzunk h még a neve nincs játékosok is 20-30 milliókra vannak beárazva. Hulk meg azért Portugál bajnok és eléggé termelte a gólokat(mégha nem is a legnívósabb pontvadászat Európában).Stalkyard írta:Marhára túlértékeltnek érzem ezt a Hulk gyereket. Izom az van, de agy semmi. Plusz technikailag sem mondanám akkora zseninek. Ehhez képest 40 milla alatt nem igen fog klubot váltani.Barcaman14 írta:
Ha a Monaco megakarja szerezni akkor meg is fogja. A Zenit 40 milláért vette és most 60-at adna érte a Monaco. De annyit szerintem egyáltalán nem ér.
Marhára túlértékeltnek érzem ezt a Hulk gyereket. Izom az van, de agy semmi. Plusz technikailag sem mondanám akkora zseninek. Ehhez képest 40 milla alatt nem igen fog klubot váltani.Barcaman14 írta:
Ha a Monaco megakarja szerezni akkor meg is fogja. A Zenit 40 milláért vette és most 60-at adna érte a Monaco. De annyit szerintem egyáltalán nem ér.