de kérdem én, láttatok már olyan játékost, akinek életében csak egyetlen kiugró szezonja volt?
Szerintem voltak ilyenek, csak az ilyen embereket elfelejtjük, ezért nem tudok kapásból mondani senkit. Talán Grossot és Prsot mondanám, de ha megerőltetném magam, eszembe jutna még néhány név.
Ellenben Griezmann egy szezonos, ami igen, azt eredményezi hogy leigazolja egy nagyobb klub ami jogos is, de neki most az Atleticonál kell bizonyítania, és az lesz a mérvadó.
Igen, a franciának most jön a középszinten való bizonyítás, James és Costa annyival előrébb vannak, hogy nekik ez már meg volt, nekik most jön a magas szinten való bizonyítás. De mindhárom játékosban közös, hogy most egy szinttel feljebb léptek.
Vki árulja már el, hogy miért egy szezonos? Nekem már évek óta feltűnt az ő technikás játéka... És arra pedig jól emlékszem, hogy 1 évvel ezelőtt volt olyan fórumozó (a neve most nem ugrik be), aki simán őt hozta volna ide Neymar helyett. Azért ez aligha véletlen...
Ez a fiú nem egy szezonos játékos.

De ha az is lenne, akkor is a zsenialitása vitathatatlan.
Azért, mert ez volt az első igazán jó szezonja EDDIG. Egy dolog, hogy vkinek jó képességei vannak, de ennek a pályán is kell jönnie, folyamatosan, attól lesz vki jó játékos. Most jöhet neki a következő lépcsőfok, meglátjuk mit mutat majd fel az Atleticoban.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy a fórumozók kit hoznának, hoztak volna ide. Ha vki összegyűjtené a neveket, amik felmerültek a fórum indulása óta az igazolások topicban, szerintem soknál fognánk e fejünket, néhányról azt sem tudnánk, hogy kicsoda.