shutterisland írta:nem tudom, én azért jobban paráznék egy " casillas - marcelo,ramos,pepe,maicon - xabi,schweinsteiger,özil - di maria,aguero,benzema " csapattól, amelybe olyan 120 milláért legfeljebb el tudnák hozni ezt a 3 embert, annyit meg cr-ért tuti kiadna valami milliárdos.
sőt, ezekből a FM-ező arabokból azt is kinézném, hogy az aguero+yaya pakkot egy kis pénzzel még odaadnák cr-ért.
mástéma..ramos szerintem még cr-nél is jobban ki van durrantva, most láttam róla pár képet.
EZEN néztem a karját

mondjuk feltűnt, hogy a lökdösődéseknél bárkit arrébb tesz félkézzel.

Miért, pl. a mostani Man. City jobb mint a Real? Nem. Pedig ha CR-t leszámítjuk bőven jobb az angol csapat kerete. Ennyit tesz CR. Hidd el, kaphatna akármennyi pénzt érte a Real, nem lehetne igazán pótolni. Nem véletlen, hogy jelenleg a világ két legjobb csapatában játszik a világ két leggólerősebb embere. Az sem véletlen, h mikor CR a Mu-ban akkor ők voltak a legjobbak. Rengeteg olyan csapat van, amely képes a jó játékra, sok helyzetet ki tud dolgozni, de gondok vannak a befejezéssel. Egy csapat csak úgy lehet igazán sikeres, ha van olyan játékosa, aki képes gólokat szerezni, meccseket eldönteni. Mert a futballt még mindig gólra játsszák. Agüero is gólerős, de CR-hez viszonyítva nem az.
Más: Gergő! Sztem igenis erősebb most a spanyol bajnokság, mikor az említett időszakban. Mi sem bizonyítja jobban, h akkor rekordpontszámmal tudott bajnok lenni a Madrid, holott nem is volt már végén győzelmi kényszerben, hisz mi lemaradtunk, mint a borravaló. A mostani bajnokság sokkal szorosabb, minden meccset új játsszák a két csapat, mintha döntő lenne, mégis könnyen meglehet, h az idei győztes nem éri el a Real akkori pontszámát, holott mind2 csapat sokkal jobb, mint akkor.
szerk: Ramosról azért ez a kép csalóka. Ha megnézünk róla több képet, akkor láthatjuk, h szép szálkás, de semmikép nem nagyok az izmai. Pl. Ronaldinho anno jóval nagyobb bicepsszel rendelkezett, persze azóta tudjuk, h milyen áron... Illetve sztem CR is izmosabb, mint Ramos, főleg a combja, de ezen nem veszünk össze.

szerk2: Amúgy akinek pedig igazán nagy durva fizikuma van, az Puyol. Ráadásul a hajkoronája végett még durvábban néz ki, ilyen külsővel simán játszhatna dzsungelharcost egy filmben