Barça vs. Real - El Clásico
- 18Barca99
- Capitá del Barça
megint kicsit nem megy úgy a madridnak már egyből rugdalóznak:D hihetetlen 

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Vagy a láthatatlan ember felrúgta, aki a többi színészkedő Madridit szokta.papek89 írta:Úgy látszik a bernabeuban olyan magas a fű, hogy özil azért esett el

Di Maria milyen idegbeteg egy fazon.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Banzema dobta magát, Özil is, Di maria meg...Édes Istenem...

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Nem, özil nem színész, csak lepkesjd írta:Ez a Barca teli van aljas, színészkedő férgekkel, mint ez az Özil is![]()
Vagy netán rossz meccset nézek

Amúgy durva a meccs, vezethetne mind a 2 csapat, de ehelyett 0-0. Remélem így marad.
Ez a Barca teli van aljas, színészkedő férgekkel, mint ez az Özil is

Őt akartuk elhozni a nyáron emlékeim szerint. Hajrá Valencia!CsacsMate írta:Á nem néger. De meggugliztam. Őrá gondoltam: Pablo Hernández DomínguezMessa írta:Szerintem Feghoulira gondolsz, de ő játszik, nem?CsacsMate írta:Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.
Amúgy a Valencia nem igen nyomja a támadásokat, de legalább tűrhetően védekezik, és néha kitámad. Ennél ők tudnak jobbak is lenni. Remélem megmutatják a második félidőben.
Egész jól játszik, ha akar.Vagy ő fent van a pályán? Nem láttam még.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Ha most gólt rúg a Valencia tuti kikap....ráér a 80. perc környékén 

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Á nem néger. De meggugliztam. Őrá gondoltam: Pablo Hernández DomínguezMessa írta:Szerintem Feghoulira gondolsz, de ő játszik, nem?CsacsMate írta:Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.
Amúgy a Valencia nem igen nyomja a támadásokat, de legalább tűrhetően védekezik, és néha kitámad. Ennél ők tudnak jobbak is lenni. Remélem megmutatják a második félidőben.
Egész jól játszik, ha akar.

Nahh,most álljunk neki pozitívan gondolkodni srácok,oké?:) Bízzunk a denevérekben. A Madrid nem lesz mákos,most nem
Negatívságot zárjátok ki,és bízzatok a Valencia győzelmében!! én bízok teljes szívemből
Szimpatikus csapat,még szimpatikusabbak lesznek ha két vállra fektetik a Madridot! 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem Feghoulira gondolsz, de ő játszik, nem?CsacsMate írta:Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem bánnám e mellett, ha Jordi Alba beadásainak a 90%-a nem a védőben végezné, mikor benn 4 a 3 elleni szituk vannak.ozsimiki írta:Madrid kapufa után,most Vale kapufa...
az a gond,h a vendégeknek nem lesz sok ilyen lehetőségük szerintem...ezt ki kellett volna használni.

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.mahitoo írta:Jó a meccs!Jól kezdett a Madrid, de aztán a Valencia volt veszélyesebb.Soldadot be kell hozni!Lehet a vége sima 4-0 lesz, de eddig bőven benne van bármi a meccsben.
Kár ezért az első félidőért, mert jogosan vezethetne a Valencia. Le merem fogadni hogy a 2. félidőben talál egy gólt a semmiből a Madrid és a végén nyernek 3-0ra megint egy olyan meccsen, ahol akár vereség is lehetett volna.
94:39 6 - 1
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Jó a meccs!Jól kezdett a Madrid, de aztán a Valencia volt veszélyesebb.Soldadot be kell hozni!Lehet a vége sima 4-0 lesz, de eddig bőven benne van bármi a meccsben.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

pörgős a meccs, nem rossz a vale! bár szívesebben néztem volna a kosármeccs-hosszabbítást 
ASDAS_DASD:_ASD:AS_D:_ASD:_ASD:_AS:Das

evikem97 írta:Úgy látom a Valencia ma igen derekasan küzdik! Csak így tovább,hajrá Denevérek, egy X hát még egy Valencia győzelem mennyire feldobna!
Ez a csapat most nem fekszik le a Madridnak,hanem küzd! Így kell ezt
ASDAS_DASD:_ASD:AS_D:_ASD:_ASD:_AS:Das

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- mahitoo
- Entrenador del Barça
A kommentátor mondta, vajon így volt? "Karanka azt nyilatkozta a meccs előtt.... nem foglalkozunk másokkal...."

- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ott van pedig a kezdőben egy Ricardo Costa is.Firefox írta:Tudtommal Tino CostaDonny írta:Ezt hogy nem bírta befejelni Ricardo Costa??G.Gabe írta:Hááát apááááááám!
Ekkora malacot! Ezt a kapufát!
Casillas már feküdt. Mondjuk így is kikaptak volna, de azért ezt be kellett volna lőni.Ricardo Costa a Zaragozában van nem?
Egyébként tényleg nagy hiba volt nem befejelniNagyanyám toloszékből befejelné, nem hogy Costa ...

Közben Casillas mekkorát védett. Simán lehetne 0:2
Töktetlen ez a Madrid a Valencia B ellen eddig.
Úgy látom a Valencia ma igen derekasan küzd! Csak így tovább,hajrá Denevérek, egy X hát még egy Valencia győzelem mennyire feldobna! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evikem97 2012.04.08. 22:20:02-kor.