Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.08. 15:02:47

Vertonghen :arrow: Tottenham
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.07.08. 09:22:26

sjd írta: Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Attól nem fog se Neymar, se senki jobban beválni ebben a csapatban, hogy valahol máshol játszik 1 évet. Ha a srác a Barcába teremtetett, akkor kár kölcsönadni, ha meg nem, akkor e nélkül is bukta.
Egyébként Henriquével és Keirrisonnal mi is van most? Azt tudom, hogy hol töltötték ezt a szezont, de ők még a Barca játékosai vagy pedig már nem? Kicsit sajnálom, hogy semmi lehetőséget nem kaptak itt. Lehet, hogy megérdemelték volna, ha már egyszer leigazolták őket. Nem lehet tudni persze, hogy megütnék-e a szintet, de ki tudja.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.08. 09:16:28

Játékintelligenciában mindenféleképpen Cuencát jelenleg többre tartom ( passzkészség, helyezkedés, intuíció) , de ez nem zárja ki melyik a jobb játékos, hozzáteszem azt sem zárja ki melyik ember illik jobban a játékunkba.És ez jóval fontosabb, ráadásul az ár meg a másik fontos szempont.
Illetve mint írtam is, ha beáll a sorba és azokat a dolgokat amelyek szükségesek elsajátítja Neymar akkor nyilván jóval többet érhet mint Cuenca de ezt 30 milliókért elég kockázatos megnézni.

Thiago Silva vagy más példák meg véleményem szerint azért nem állják emg a helyét, mert csak vegyünk 2 alapvető tényezőt 1;tehetség 2;emberi tényező, mentális rész ambiciózusság
Na nekem utóbbival vannak komoly gondjaim Neymarral kapcsolatban, egy Thiago Silvával azért nem tudnám összehasonlítani, mert mondjuk ha nem ismert neki a játék, akkor akaraterőből hazament, újra felépítette magát.
Ez a kis bohóc gyereket meg még annyit se láttam, hogy elveszett labda után visszafusson 3 métert visszaszerezni......
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.08. 09:12:55

Miért, mit mondott SAF?

Nálam az "egyik legjobb" az kb. top10-et jelent, Park ennek a közelében nem volt/nincs/nem is lesz. Alázatos, kihajtja a belét meg minden, de semmi több.
SAF a 2011-es BL döntő előtt dicsérte nagyon Park-ot, és az egyik legjobb Támadó-középpályásnak tartotta...Nos, én is.
Mindenkinek más a véleménye, igy neked is, és én ezt tiszteletben tartom. :D
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.08. 09:05:12

Én is Neymar hater vagyok, de azért Neymar > Cuenca. Bár 30 millióért nem igazolnám le a brazilt.

Pete O'Rourke ‏@SkySportsPeteO
Inter Milan coach Andrea Stramaccioni claims they will listen to offers for all their top stars including Wesley Sneijder.

Kash írta: Szóval akkor Ferguson hazudik?
Miért, mit mondott SAF?

Nálam az "egyik legjobb" az kb. top10-et jelent, Park ennek a közelében nem volt/nincs/nem is lesz. Alázatos, kihajtja a belét meg minden, de semmi több.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.07. 23:48:26

Messa írta:
sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.
Pique a Manchesternél gyakorlatilag nem is játszott, ez a két ember meg rendszeresen játszva a brazil bajnokságból nem lóg ki pozitív irányban...

Messi-Ini: ezt benéztem, az úgy tényleg nem sok
Initom
Entrenador del Barça

2012.07.07. 23:44:43

Asamoah Gyan (GHA,csatár)

Sunderland>>>Al Ain

Alessandro Nesta (ITA,védő)

Milan>>>Montreal Impact
Abi & Tito
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.07.07. 23:29:41

sjd írta:Most nézem mit művel az Udinese, hát el is mehetnek a tudjuk hova....

Asamoah és Isla 9milliót ér csak nekik (most meg úgy néz ki Handanovicot passzolják el 11 milláért), de Sanchez persze 26-ba került....:roll:
Ha minden igaz akkor mindkét játékos esetében csak 50%-os tulajdonos a Juve,szóval ez nem mérvadó összeg.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.07. 23:07:37

sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.07. 23:00:07

BritishKnight írta: Én megcsinálnám,hogy megveszem és egy évre kölcsönadom valamelyik középcsapatnak.
Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Attól nem fog se Neymar, se senki jobban beválni ebben a csapatban, hogy valahol máshol játszik 1 évet. Ha a srác a Barcába teremtetett, akkor kár kölcsönadni, ha meg nem, akkor e nélkül is bukta.
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.07. 22:52:27

Most nézem mit művel az Udinese, hát el is mehetnek a tudjuk hova....

Asamoah és Isla 9milliót ér csak nekik (most meg úgy néz ki Handanovicot passzolják el 11 milláért), de Sanchez persze 26-ba került....:roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.07. 21:21:45

na hát, ha vki nem szereti neymart az én vagyok, de azért ne cuencához mérjük már. nem egy szint. én nem cuenca a jobb játékos :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.07. 21:15:39

Majd ha Neymar eligazol valamelyik európai csapathoz, és gyenge lesz, akkor lehet savazni. Addig amíg Brazíliában játszott csak, kár előre leírni. De még ha esetleg EU-ban beégne először, elhamarkodott lenne már akkor leírni, itt van például Thiago Silva. Neki is elég nehezen indult az európai pályafutása, sérülések nehezítették, se a Portonál, se a Dinamo Moszkvánál nem találta a helyét, visszaigazolt Brazíliába, visszanyerte az önbizalmát, formáját, és ma már az egyik legjobb középső védő a világon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.07.07. 21:21:46-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.07. 20:58:44

Game90 írta:
Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el... :?
Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? Park egy jó munkásember, semmi több.

Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
Szóval akkor Ferguson hazudik?
Mindenesetre az én szememben az egyik, nem a legjobb, de a jók között van. :!:
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.07.07. 20:55:22

Bob_Marley írta:nem tudom Cuenca hála a jó Istennek kinőtt a flikk-flakkból Brazíliában Neymarnak még engedik a bohóckodást, léátva 1-2 videót meg azért a pályán is Cuencát azért nem mondanám, hogy belebotlik a labdába és zavarná, de legyen 1:0 Neymarnak
Kreativitásban legyen 2:0 Neymarnak
passzjátékban: Neymar ilyet szokott???:mrgreen: Viccet félre téve Cuenca jóval több veszélyes labdát tud középre adni pl és rövid passzos játékban is egyértelműen előrébb raknám miután mióta kiőtt az első haja szála gyakorlatilag ezt tanulja a Massián így 2-1
és ugyanezen az elven követve játékrendszerben meg 2:2 miután szintén ezt a felállást tanulja s mind a Brazilok mind a Santos inkább 2 csatáros játékot játszik

Labdanélküli mozgásról nem beszéltem, ami szintén nagyon fontos Cuencánál és elfogadom lehet az én készülékemben van a hiba :D De Cuencában JÁTÉKINTELLIGENCIÁBAN biztos hogy többet látok JELENLEG..

Egy szó mint száz felsoroltál mondjuk 4 dolgot legyen 2:2 az arány és akkor tegyük az egyik serpenyőbe, hogy valaki ingyen itt van a másikban meg jön mondjuk alsóhangon 30 millióért...Az egyik tökéletesen beleillik a CSAPATJÁTÉKBA a másikról ezt nem tudjuk megoldhatja de ehhez óriási alázat és munka kell, ezt te látod Neymarban én nem, s nem 30 milliókért vagyok rá kíváncsi hogy tévedtem vagy nem.....
Természetesen elfogadom a véleményedet.Vannak előitéleteid mint mindeki másnak,de ha viszonylag olcsóbban meglehetne szerezni nem pedig irreális áron, akkor én adnák neki egy esélyt. :wink: :lol: Hagyjuk Bob sztem a témát.Majd meglátjuk Titóék hogyan cselekednek. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.07. 21:00:29-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 20:46:09

K900 írta:Igen tudom.Csak az egyik legfőbb tulajdonságot emeltem ki :? .A technikában,kreativitásban,passzjátékban és a játékrendszer ismeretét illetően is sztem jobb mint Cuenca. :)
Technikát nem tudom Cuenca hála a jó Istennek kinőtt a flikk-flakkból Brazíliában Neymarnak még engedik a bohóckodást, léátva 1-2 videót meg azért a pályán is Cuencát azért nem mondanám, hogy belebotlik a labdába és zavarná, de legyen 1:0 Neymarnak
Kreativitásban legyen 2:0 Neymarnak
passzjátékban: Neymar ilyet szokott???:mrgreen: Viccet félre téve Cuenca jóval több veszélyes labdát tud középre adni pl és rövid passzos játékban is egyértelműen előrébb raknám miután mióta kiőtt az első haja szála gyakorlatilag ezt tanulja a Massián így 2-1
és ugyanezen az elven követve játékrendszerben meg 2:2 miután szintén ezt a felállást tanulja s mind a Brazilok mind a Santos inkább 2 csatáros játékot játszik

Labdanélküli mozgásról nem beszéltem, ami szintén nagyon fontos Cuencánál és elfogadom lehet az én készülékemben van a hiba :D De Cuencában JÁTÉKINTELLIGENCIÁBAN biztos hogy többet látok JELENLEG..

Egy szó mint száz felsoroltál mondjuk 4 dolgot legyen 2:2 az arány és akkor tegyük az egyik serpenyőbe, hogy valaki ingyen itt van a másikban meg jön mondjuk alsóhangon 30 millióért...Az egyik tökéletesen beleillik a CSAPATJÁTÉKBA a másikról ezt nem tudjuk megoldhatja de ehhez óriási alázat és munka kell, ezt te látod Neymarban én nem, s nem 30 milliókért vagyok rá kíváncsi hogy tévedtem vagy nem.....
Kép
Kép
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.07.07. 20:29:47

Messa írta:Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó. :wink:
Igen tudom. Csak az egyik legfőbb tulajdonságot emeltem ki.A technikában, kreativitásban, passzjátékban és a játékrendszer ismeretét is tekintve,így mindent összevetve sztem jobb mint Cuenca. :) De ezzel részemről ennyi...
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.07. 20:22:21

K900 írta:
Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz
Jó rendben van,értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj van. :cry: Technikailag sztem nem egy szint a két játékos. :wink: Ha láttad a két játékost játszani,akkor nyílván ezt te is tudod.
Pedig igaza van Bobnak, szerintem nem nála van a baj. Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó. :wink:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
K900
Jugador d'estrella

2012.07.07. 20:14:34

Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz
Jó rendben van.Értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj lehet. :cry: Technikailag,labdatartásban stb. sztem nem egy szint a két játékos. :wink: Ha láttad a két játékost játszani,akkor nyílván ezt te is tudod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.07. 20:22:32-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.07. 19:40:10

K900 írta:Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is. :cry: Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette. :? Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés. :roll: Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam. :roll:
És ki lenne az a csatár ha valakit hozni kell? :D

Viccet félre téve, én egyáltalán nem érzem hogy most ha megszerzik esetleg Modicot akkor gondok lennének nálunk.Mi ha tudjuk játszani a saját játékunkat, ráadásul kp-n vagyunk a legerősebbek, akkor a túloldalt lehet bármilyen kreatív ha nincs náluk a bogyó :lol: És én Modricot se úgy ismerem mint aki nagyon szeretné a piszkos munkát, Özül meg kifullad 60 perc után, ennyit részemről ha ketten együtt lennének. :D Mourinhot óriási edzőnek tartom tuti megtalálná a helyét ha arról lenne szó, de nem 1 ember tudja meggátolni hogy mi legyen.Ha tudnak egy sok futásos nagyon komolyan begyakorolt, s maximálisan fegyelmezett letámadást produkálni, amiben a szűrők szerepe jóval fontosabb mint egy esetleges Modric, akkor lehetnek a gondok, illetve a védekezésük már tavaly is rendben volt ha átengedték a területet.1 szó mint száz nagyon nehéz dolgunk lesz ha vissza akarjuk szerezni a bajnoki címet, de bízom benne sikerül és mi meg pont azon ügyködünk, hogy a passzolós megszokott játékunk még magasabb szintre jusson, s ugyanazt tudom írni mint az elején, lesarkítva ha nálunk a labda 1; az ellenfél nem rúg gólt :D 2; elől addig megy a figura míg egyszer bepattan valakiről
És ez évek óta működik ezt kell továbbfejleszteni s még csiszolni rajta.Ehhez Villa ugyanúgy kis fogaskerék, s pl tegyük fel nem megy neki, én Cuencában simán látom hogy pótolná mintsem egy külsős.

Kép
Kép
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.07.07. 18:38:40

Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is. :cry: Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette. :? Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés. :roll: Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam. :roll:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.07.07. 18:31:12

Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
Nem, nem csak Te. :) Ár-érték arányban tekintve szerintem nem jó üzlet ez a Realnak 35-40 körül. Jó kis játékos Modric, de nem látom benne azt az extrát, amitől 25 vagy 30 milliónál többet érne. Szerintem Modric kb. azt tudja, mint Özil, bár a németet jobb játékosnak tartom.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.07. 18:30:03

Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el.
40-ért. :D Könnyebben eladják egy messzi csapatnak, mint a szomszédnak. Nem akarták riválisnak adni.

Szerk.: Én sem vagyok tőle elájulva. Túl van sztárolva :roll: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2012.07.07. 18:32:05-kor.
més que un club
PCsabi
aka Game90

2012.07.07. 18:23:32

Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el... :?
Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? Park egy jó munkásember, semmi több.

Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.07. 15:45:10

ab1daL írta:Salomon Kalou

Chelsea FC :arrow: Lille
a lillnél tudnak vmi, megint hihetetlenul okosan igazolnak!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése