Európai játékospiac
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Egyébként Henriquével és Keirrisonnal mi is van most? Azt tudom, hogy hol töltötték ezt a szezont, de ők még a Barca játékosai vagy pedig már nem? Kicsit sajnálom, hogy semmi lehetőséget nem kaptak itt. Lehet, hogy megérdemelték volna, ha már egyszer leigazolták őket. Nem lehet tudni persze, hogy megütnék-e a szintet, de ki tudja.sjd írta: Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Attól nem fog se Neymar, se senki jobban beválni ebben a csapatban, hogy valahol máshol játszik 1 évet. Ha a srác a Barcába teremtetett, akkor kár kölcsönadni, ha meg nem, akkor e nélkül is bukta.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Játékintelligenciában mindenféleképpen Cuencát jelenleg többre tartom ( passzkészség, helyezkedés, intuíció) , de ez nem zárja ki melyik a jobb játékos, hozzáteszem azt sem zárja ki melyik ember illik jobban a játékunkba.És ez jóval fontosabb, ráadásul az ár meg a másik fontos szempont.
Illetve mint írtam is, ha beáll a sorba és azokat a dolgokat amelyek szükségesek elsajátítja Neymar akkor nyilván jóval többet érhet mint Cuenca de ezt 30 milliókért elég kockázatos megnézni.
Thiago Silva vagy más példák meg véleményem szerint azért nem állják emg a helyét, mert csak vegyünk 2 alapvető tényezőt 1;tehetség 2;emberi tényező, mentális rész ambiciózusság
Na nekem utóbbival vannak komoly gondjaim Neymarral kapcsolatban, egy Thiago Silvával azért nem tudnám összehasonlítani, mert mondjuk ha nem ismert neki a játék, akkor akaraterőből hazament, újra felépítette magát.
Ez a kis bohóc gyereket meg még annyit se láttam, hogy elveszett labda után visszafusson 3 métert visszaszerezni......
Illetve mint írtam is, ha beáll a sorba és azokat a dolgokat amelyek szükségesek elsajátítja Neymar akkor nyilván jóval többet érhet mint Cuenca de ezt 30 milliókért elég kockázatos megnézni.
Thiago Silva vagy más példák meg véleményem szerint azért nem állják emg a helyét, mert csak vegyünk 2 alapvető tényezőt 1;tehetség 2;emberi tényező, mentális rész ambiciózusság
Na nekem utóbbival vannak komoly gondjaim Neymarral kapcsolatban, egy Thiago Silvával azért nem tudnám összehasonlítani, mert mondjuk ha nem ismert neki a játék, akkor akaraterőből hazament, újra felépítette magát.
Ez a kis bohóc gyereket meg még annyit se láttam, hogy elveszett labda után visszafusson 3 métert visszaszerezni......

- Kash
- Entrenador del Barça
SAF a 2011-es BL döntő előtt dicsérte nagyon Park-ot, és az egyik legjobb Támadó-középpályásnak tartotta...Nos, én is.Miért, mit mondott SAF?
Nálam az "egyik legjobb" az kb. top10-et jelent, Park ennek a közelében nem volt/nincs/nem is lesz. Alázatos, kihajtja a belét meg minden, de semmi több.
Mindenkinek más a véleménye, igy neked is, és én ezt tiszteletben tartom.

-
- aka Game90
Én is Neymar hater vagyok, de azért Neymar > Cuenca. Bár 30 millióért nem igazolnám le a brazilt.
Pete O'Rourke @SkySportsPeteO
Inter Milan coach Andrea Stramaccioni claims they will listen to offers for all their top stars including Wesley Sneijder.
Nálam az "egyik legjobb" az kb. top10-et jelent, Park ennek a közelében nem volt/nincs/nem is lesz. Alázatos, kihajtja a belét meg minden, de semmi több.
Pete O'Rourke @SkySportsPeteO
Inter Milan coach Andrea Stramaccioni claims they will listen to offers for all their top stars including Wesley Sneijder.
Miért, mit mondott SAF?Kash írta: Szóval akkor Ferguson hazudik?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Pique a Manchesternél gyakorlatilag nem is játszott, ez a két ember meg rendszeresen játszva a brazil bajnokságból nem lóg ki pozitív irányban...Messa írta:Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Messi-Ini: ezt benéztem, az úgy tényleg nem sok
Asamoah Gyan (GHA,csatár)
Sunderland>>>Al Ain
Alessandro Nesta (ITA,védő)
Milan>>>Montreal Impact
Sunderland>>>Al Ain
Alessandro Nesta (ITA,védő)
Milan>>>Montreal Impact
Abi & Tito
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Ha minden igaz akkor mindkét játékos esetében csak 50%-os tulajdonos a Juve,szóval ez nem mérvadó összeg.sjd írta:Most nézem mit művel az Udinese, hát el is mehetnek a tudjuk hova....
Asamoah és Isla 9milliót ér csak nekik (most meg úgy néz ki Handanovicot passzolják el 11 milláért), de Sanchez persze 26-ba került....

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tegyük hozzá, nem tudjuk hogy bejött-e. Egyik sem játszott itt egyetlen egy darab tétmeccset sem. Sem a kölcsönadás előtt, sem után. És oké hogy a kölcsönadott csapatoknál sem alkottak kiemelkedőt, nem tudjuk hogy itt mit alkottak volna. Piqué sem volt nagyágyú a MU-nál például.sjd írta:Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Megcsinálták Henrique-vel, Keirrisonnal, bejött?BritishKnight írta: Én megcsinálnám,hogy megveszem és egy évre kölcsönadom valamelyik középcsapatnak.
Attól nem fog se Neymar, se senki jobban beválni ebben a csapatban, hogy valahol máshol játszik 1 évet. Ha a srác a Barcába teremtetett, akkor kár kölcsönadni, ha meg nem, akkor e nélkül is bukta.
Most nézem mit művel az Udinese, hát el is mehetnek a tudjuk hova....
Asamoah és Isla 9milliót ér csak nekik (most meg úgy néz ki Handanovicot passzolják el 11 milláért), de Sanchez persze 26-ba került....

- visca el barca
- Presidente del Barça
na hát, ha vki nem szereti neymart az én vagyok, de azért ne cuencához mérjük már. nem egy szint. én nem cuenca a jobb játékos 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Majd ha Neymar eligazol valamelyik európai csapathoz, és gyenge lesz, akkor lehet savazni. Addig amíg Brazíliában játszott csak, kár előre leírni. De még ha esetleg EU-ban beégne először, elhamarkodott lenne már akkor leírni, itt van például Thiago Silva. Neki is elég nehezen indult az európai pályafutása, sérülések nehezítették, se a Portonál, se a Dinamo Moszkvánál nem találta a helyét, visszaigazolt Brazíliába, visszanyerte az önbizalmát, formáját, és ma már az egyik legjobb középső védő a világon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.07.07. 21:21:46-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Kash
- Entrenador del Barça
Szóval akkor Ferguson hazudik?Game90 írta:Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? Park egy jó munkásember, semmi több.Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el...
Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
Mindenesetre az én szememben az egyik, nem a legjobb, de a jók között van.

- K900
- Jugador d'estrella
Természetesen elfogadom a véleményedet.Vannak előitéleteid mint mindeki másnak,de ha viszonylag olcsóbban meglehetne szerezni nem pedig irreális áron, akkor én adnák neki egy esélyt.Bob_Marley írta:nem tudom Cuenca hála a jó Istennek kinőtt a flikk-flakkból Brazíliában Neymarnak még engedik a bohóckodást, léátva 1-2 videót meg azért a pályán is Cuencát azért nem mondanám, hogy belebotlik a labdába és zavarná, de legyen 1:0 Neymarnak
Kreativitásban legyen 2:0 Neymarnak
passzjátékban: Neymar ilyet szokott???:mrgreen: Viccet félre téve Cuenca jóval több veszélyes labdát tud középre adni pl és rövid passzos játékban is egyértelműen előrébb raknám miután mióta kiőtt az első haja szála gyakorlatilag ezt tanulja a Massián így 2-1
és ugyanezen az elven követve játékrendszerben meg 2:2 miután szintén ezt a felállást tanulja s mind a Brazilok mind a Santos inkább 2 csatáros játékot játszik
Labdanélküli mozgásról nem beszéltem, ami szintén nagyon fontos Cuencánál és elfogadom lehet az én készülékemben van a hibaDe Cuencában JÁTÉKINTELLIGENCIÁBAN biztos hogy többet látok JELENLEG..
Egy szó mint száz felsoroltál mondjuk 4 dolgot legyen 2:2 az arány és akkor tegyük az egyik serpenyőbe, hogy valaki ingyen itt van a másikban meg jön mondjuk alsóhangon 30 millióért...Az egyik tökéletesen beleillik a CSAPATJÁTÉKBA a másikról ezt nem tudjuk megoldhatja de ehhez óriási alázat és munka kell, ezt te látod Neymarban én nem, s nem 30 milliókért vagyok rá kíváncsi hogy tévedtem vagy nem.....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.07. 21:00:29-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Technikát nem tudom Cuenca hála a jó Istennek kinőtt a flikk-flakkból Brazíliában Neymarnak még engedik a bohóckodást, léátva 1-2 videót meg azért a pályán is Cuencát azért nem mondanám, hogy belebotlik a labdába és zavarná, de legyen 1:0 NeymarnakK900 írta:Igen tudom.Csak az egyik legfőbb tulajdonságot emeltem ki.A technikában,kreativitásban,passzjátékban és a játékrendszer ismeretét illetően is sztem jobb mint Cuenca.
Kreativitásban legyen 2:0 Neymarnak
passzjátékban: Neymar ilyet szokott???:mrgreen: Viccet félre téve Cuenca jóval több veszélyes labdát tud középre adni pl és rövid passzos játékban is egyértelműen előrébb raknám miután mióta kiőtt az első haja szála gyakorlatilag ezt tanulja a Massián így 2-1
és ugyanezen az elven követve játékrendszerben meg 2:2 miután szintén ezt a felállást tanulja s mind a Brazilok mind a Santos inkább 2 csatáros játékot játszik
Labdanélküli mozgásról nem beszéltem, ami szintén nagyon fontos Cuencánál és elfogadom lehet az én készülékemben van a hiba

Egy szó mint száz felsoroltál mondjuk 4 dolgot legyen 2:2 az arány és akkor tegyük az egyik serpenyőbe, hogy valaki ingyen itt van a másikban meg jön mondjuk alsóhangon 30 millióért...Az egyik tökéletesen beleillik a CSAPATJÁTÉKBA a másikról ezt nem tudjuk megoldhatja de ehhez óriási alázat és munka kell, ezt te látod Neymarban én nem, s nem 30 milliókért vagyok rá kíváncsi hogy tévedtem vagy nem.....

- K900
- Jugador d'estrella
Igen tudom. Csak az egyik legfőbb tulajdonságot emeltem ki.A technikában, kreativitásban, passzjátékban és a játékrendszer ismeretét is tekintve,így mindent összevetve sztem jobb mint Cuenca.Messa írta:Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó.

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pedig igaza van Bobnak, szerintem nem nála van a baj. Játékintelligenciáról és a játékrendszer ismeretéről volt szó.K900 írta:Jó rendben van,értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj van.Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvszTechnikailag sztem nem egy szint a két játékos.
Ha láttad a két játékost játszani,akkor nyílván ezt te is tudod.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- K900
- Jugador d'estrella
Jó rendben van.Értem én ezért nem is akarok Neymarozni vagy valami,de szerintem ezt a megjegyzést gondolom csak tréfának szántad.Mert ha komoly akkor tényleg baj lehet.Bob_Marley írta:
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.07. 20:22:32-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És ki lenne az a csatár ha valakit hozni kell?K900 írta:Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is.Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette.
Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés.
Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam.

Viccet félre téve, én egyáltalán nem érzem hogy most ha megszerzik esetleg Modicot akkor gondok lennének nálunk.Mi ha tudjuk játszani a saját játékunkat, ráadásul kp-n vagyunk a legerősebbek, akkor a túloldalt lehet bármilyen kreatív ha nincs náluk a bogyó

És ez évek óta működik ezt kell továbbfejleszteni s még csiszolni rajta.Ehhez Villa ugyanúgy kis fogaskerék, s pl tegyük fel nem megy neki, én Cuencában simán látom hogy pótolná mintsem egy külsős.
Jelenleg kicsi Cuencában több játékintelligencia van mint Neymarban pl......És jóval többet tud erről a játékról fejben szvsz

- K900
- Jugador d'estrella
Én megmondom őszintén mostmár kezdek félni a Realtól.Modric nagyon jó igazolás,Mourinhó sztem biztosan egyszerre akarja majd kezdetni Özillel.Így nagyon kombínativ lehet majd a kp-jük.Nekünk csak akkor van esélyünk ellenük,hogyha Villa feltámad és így tud majd segiteni Leónak és Alexisnek.De van egy olyan "érzésem" hogy Villa már nem lesz a régi,és a Real behúzhatja a következő kupát is.
Ezért Titón is sokk múlhat majd,mert hogyha Villa esetleg nemfog tudni teljesiteni,akkor sztem feltehetőleg kelleni fog majd egy új csatár helyette.
Nem véletlenül vannak olyan hírek is, hogy már a télen érkehet majd valaki, de csak akkor hogyha egyedül csak Leóra marad a gólövés.
Feltételezhetően persze...de ne legyen igazam. 

Nem, nem csak Te.Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- fanbarca
- Entrenador del Barça
40-ért.Game90 írta:Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el.

Szerk.: Én sem vagyok tőle elájulva. Túl van sztárolva

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2012.07.07. 18:32:05-kor.
més que un club
-
- aka Game90
Ugyanazokat a meccseket szoktuk nézni? Park egy jó munkásember, semmi több.Kash írta: Na ne mááár...Az egyik legjobb támadó-középpályást adták el...
Modric-ot 40-ért nem adták el a Chelsea-nek, kíváncsi vagyok, hogy most mennyiért engedik el. Egyébként jó játékos, de azért nem ijednék meg, ha leigazolná őt a RMadrid. Csak én nem vagyok annyira elájulva tőle?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- visca el barca
- Presidente del Barça
a lillnél tudnak vmi, megint hihetetlenul okosan igazolnak!ab1daL írta:Salomon Kalou
Chelsea FCLille
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...