Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

akkor remélem kiélvezted az elmúlt hetet, mert ki voltam tiltva és a jövőben nem tervezek hasonlótferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
hol írtam ilyet? meg úgy általában se olvastam nagyon ilyet...Ha attol boldogabbak a szurkoloi , h 1-3 ra csak szerencsebol kapott ki a Real, akkor oruljetek neki, hizzon a majatok. Tiszta szerencse volt az 1-3 , mert meg lehetett volna 1-2
Jaaaaj olyanok vagytok... persze hogy az nem szerencse.Drigo írta:Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
ebben maximálisan igazad van, de a francia válogatottnál sincsenek rendben a dolgok, mint például az argentinoknál. (ugye messi...)Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi
Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
az igaz, de aztán e mellé még 2x is odapattant a labda elétek.ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
míg nálunk nem nagyon hibázott a gólnál senki...
Most vagy nagyon nem nézted a meccset,vagy direkt hecceled a népet.ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...Varatrix írta:
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.
Madridi szerencse - Barcelonai 1-1
míg nálunk nem nagyon hibázott a gólnál senki...
de hagyjuk is a témát.
ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...Varatrix írta:Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.ferninho írta:és a második gólotok meg....
Madridi szerencse - Barcelonai 1-1
Ezzel erőteljesen vitatkoznék, Benzema eddig közel sem bizonyított annyit mint Suarez,sőt...pedig neki is ott van a lehetőség a Reálban. Suarez viszi a Poolt,válogatottban is nagyon jó volt. Benzema egyik helyen sem nyújt klasszis szintet szerintem. Higuain nagy csapat ellen szintén nudli, kisebb csapatok ellen megszórja magát,de nem egy nagy egyéniség a tag.madridronie írta:Suarez valóban nem rossz játékos, de mind Higuaínt, mind Benzemat (főleg Karimot) bőven jobb játékosnak tartom.Azért még akad pár (igaz kevés) olyan játékos,aki nem a Barcában játszik,és erősítést jelenten előre nektek, ilyen pl Suarez, de nagyon remélem,hogy sohasem köt ott ki. Sanchez nyári érkezése miatt itt sem fog, pedig az a tag még nagyon beleillene a Barcába, igaz szerencsére Alexis is na meg nem semmi amit melózott ő is azért,hogy idejöhessen.
Tartom és emelek.Cali írta:Itt van a legjobb minőségű és leghosszabb összefoglaló a hétvégi Clasico-ról, pluszba a kedvenc kommentátorjaimmal!
Erre az egyre csak annyit tudok mondani hogy amit fortuna elvett tőlünk a 22. másodpercbe, azt vissza adta a 2. gólunknál.ferninho írta:és a második gólotok meg....
jó, a jobb combjával találkozott xabi alonso lába, jogos volt akkor a szabad. én nem azt figyeltem elsődlegesen...ferninho írta:szóval a akasztásért nem jár szabad...csababarca írta:Ebből a lassított videóból látszik,hogy Messi hozzá se ért Xabi Alonsohoz, sőt,már rég lent volt a lába,mikor elé lépett Xabi.
Szóval még szabadrúgást se kellett volna ez alapján adni.
ma is tanultam valamit...
sárgát sehogy se ért, de azért na...
szóval a akasztásért nem jár szabad...csababarca írta:Ebből a lassított videóból látszik,hogy Messi hozzá se ért Xabi Alonsohoz, sőt,már rég lent volt a lába,mikor elé lépett Xabi.
Szóval még szabadrúgást se kellett volna ez alapján adni.