Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.05.29. 19:11:23

recrea írta: ...
most hogy olvasom,előjönnek az emlékek. pedig úgy rémlett,hogy csak a 2 manchesteri klub és a chelsea volt opció,de ezek szerint ez csak az utolsó pár hét lehetett.
egyébként nem tudom miért,de nekem hazardról mindig az jut eszembe,hogy ő francia,pedig nem.
recrea
Llegenda del Barça

2012.05.29. 18:57:40

sjd írta:
messideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem
Kép
Ha ez tényleg így volt, akkor egy majom a gyerek...a Cheslea meg is nyerte magának:

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ja-2134975
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.29. 18:42:54

messideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.29. 16:26:08

LG írta:
Varatrix írta: Persze mert élklubboknak szolgáltatják évről évre az alapembereket. Kitűnő érzékkel igazolnak olcsó, de jobbnál jobb játékosokat. Érdemes volna az Atléticoba fektetni a pénzt. 5-6 év alatt bajnok csapatot építenének, fele annyiból mint a City.
Azért ez túlzás. Az Atleticonak az elmúlt években a jó igazolások mellett voltak drága, és be nem vált igazolásai is.
Azt amit te írsz, sokkal inkább igaz a Portora, Ajaxra, vagy a Loynra. Az Atletico számomra inkább az örök feltörekvő csapat, aki azonban sosem éri el a célját. A játékosaik sem azért mennek el, mert az Atletico ügyesen akarna profitot csinálni belőlük, hanem azért, mert megunják a nagy ígéreteket, és az eredménytelenséget. Hiába nyernek Európa Ligákat, a nagy játékosok álma a BL, és a bajnoki cím.
Most is itt van Falcao esete. Nyilván sokkal könnyebb lenne megtartani, ha az Atletico kiharcolta volna a BL indulást. Az EL-t már kicsit unhatja a gyerek.
Azért a Debrecen is a felsoroltjaid közé tartozik... Halmosi, Dzsudzsák, Bodnár, Sidibe, Kouemaha, most Coulibaly :lol:

Amúgy nem is értettem Falcao miért igazolt az Atletico-hoz. Túl sok Torrentét nézett, de ott nem fog nagy kupákat nyerni. (Bár kinek mi a nagy kupa)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.29. 16:00:36

Varatrix írta: Persze mert élklubboknak szolgáltatják évről évre az alapembereket. Kitűnő érzékkel igazolnak olcsó, de jobbnál jobb játékosokat. Érdemes volna az Atléticoba fektetni a pénzt. 5-6 év alatt bajnok csapatot építenének, fele annyiból mint a City.
Azért ez túlzás. Az Atleticonak az elmúlt években a jó igazolások mellett voltak drága, és be nem vált igazolásai is.
Azt amit te írsz, sokkal inkább igaz a Portora, Ajaxra, vagy a Loynra. Az Atletico számomra inkább az örök feltörekvő csapat, aki azonban sosem éri el a célját. A játékosaik sem azért mennek el, mert az Atletico ügyesen akarna profitot csinálni belőlük, hanem azért, mert megunják a nagy ígéreteket, és az eredménytelenséget. Hiába nyernek Európa Ligákat, a nagy játékosok álma a BL, és a bajnoki cím.
Most is itt van Falcao esete. Nyilván sokkal könnyebb lenne megtartani, ha az Atletico kiharcolta volna a BL indulást. Az EL-t már kicsit unhatja a gyerek.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.29. 15:50:23

ab1daL írta:Tipikus Atlético igazolások. Mármint, minden nyáron aránylag egész jól erősítik a keretüket, és mégse sikerül olyan kirobbanó teljesítményt nyújtaniuk. Mondjuk nyertek idén egy EL-t, de a bajnokságban az lenne az előrelépés, ha fixen mondjuk ők lennének a harmadikok, ahogy a Vale csinálja. De mondhatnám azt is, hogy a BL-ben minimum nyolcaddöntő, vagy negyeddöntő.. Mondjuk még kérdés kik fognak távozni.. Például ha Falcao elmegy, lesznek gondok..
Persze mert élklubboknak szolgáltatják évről évre az alapembereket. Kitűnő érzékkel igazolnak olcsó, de jobbnál jobb játékosokat. Érdemes volna az Atléticoba fektetni a pénzt. 5-6 év alatt bajnok csapatot építenének, fele annyiból mint a City.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.29. 14:53:51

Tipikus Atlético igazolások. Mármint, minden nyáron aránylag egész jól erősítik a keretüket, és mégse sikerül olyan kirobbanó teljesítményt nyújtaniuk. Mondjuk nyertek idén egy EL-t, de a bajnokságban az lenne az előrelépés, ha fixen mondjuk ők lennének a harmadikok, ahogy a Vale csinálja. De mondhatnám azt is, hogy a BL-ben minimum nyolcaddöntő, vagy negyeddöntő.. Mondjuk még kérdés kik fognak távozni.. Például ha Falcao elmegy, lesznek gondok..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
salas9
Entrenador del Barça

2012.05.29. 14:48:59

ab1daL írta:Cristian Rodríguez
FC Porto :arrow: Atlético Madrid
Egy újabb fecske:

Emre Belözoglu
Fenerbahce :arrow: Atletico Madrid.

Két évre írt alá, és ingyen érkezik.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.29. 14:08:24

messideco írta:Jól van na :D De mindig más csapattal, csapatokkal kavar.
Fogadjunk, hogy első nyilatkozatában a Chelseat álmai klubjaként fogja jellemezni :lol:
persze.
aztán ha 2 év mulva elmegy a cityhez 3x annyi fizetésért, az lesz az álma. utána meg megy az arsenalba ahol elmondja, hogy már kiskorában is állandóan ágyúkkal játszott. utána pedig elmegy az interbe amivel nagy álma vált valóra. nagyjából akkor lesz q. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2012.05.29. 13:53:47

messideco írta:Jól van na :D De mindig más csapattal, csapatokkal kavar.
Fogadjunk, hogy első nyilatkozatában a Chelseat álmai klubjaként fogja jellemezni :lol:
én úgy tudom,hogy csak manchester és a chelsea volt benne a terveiben,mert nem elég érett spanyolországra
messideco
Presidente del Barça

2012.05.29. 13:52:25

Jól van na :D De mindig más csapattal, csapatokkal kavar.
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2012.05.29. 13:45:43

messideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem. A Barca nem került képbe? :(
miután hazard kijelentette,hogy anglia a következő lépcső,így lényegtelen,hogy a barca és a real érdeklődött-e nála
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.29. 13:45:36

messideco írta:Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem. A Barca nem került képbe? :(

Nem szeretem Marint különösebben, de jó lett volna az Arsenalba is mondjuk, hát nem?

Jöjjön MVila, egy hátvéd és jóccakát :)

A Dortmund meg ha Kagawat eladja, akkor Götzét tutira megtartja, ha nem teljesen pénzéhes.
Egetverő nagy játékosmozgásra nem számítok, inkább a portugál-francia bajnokságokból fognak válogatni a csapatok érzésem szerint.
miért lenne hazard futballq? tudod mit jelent az? előd vazzeg ne idegesítsél már :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.29. 13:33:53

Elég nagy futballq Hazard, ahogy elnézem. A Barca nem került képbe? :(

Nem szeretem Marint különösebben, de jó lett volna az Arsenalba is mondjuk, hát nem?

Jöjjön MVila, egy hátvéd és jóccakát :)

A Dortmund meg ha Kagawat eladja, akkor Götzét tutira megtartja, ha nem teljesen pénzéhes.
Egetverő nagy játékosmozgásra nem számítok, inkább a portugál-francia bajnokságokból fognak válogatni a csapatok érzésem szerint.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.05.29. 13:22:57

noname írta: A Depor kiesett és nekik az ha visszajutnak az első osztályba, az több pénz, mint Guardado esetleges ára. Ha a legjobb játékosukat eladják tovább csökken az esély a feljutásra.
Igazad van, de én nem csak a Depor-ra gondoltam, rengeteg játékost engednek el ingyen, mert lejárt a szerződésük, pl. Mexes vagy most a Chelsea S. Kalou-ért sem kap majd pénzt. Dortmund jól csinálja, tudják, hogy Kagawa úgysem fog hosszabbítani, inkább eladják őt jó pénzért.
barca99 írta:
Game90 írta:+ Wilshere. Bár neki nagyon nem jött jól ez az 1 éves kihagyás.
Én nagyon félek, hogy ez törés lesz a karrierjében. Nem akartam anno elhinni, hogy első évében ilyet játszik a Barca ellen. Szerintem a fiatal tehetségek közül magasan ő volt a legjobb, remélem úgy is folytatja.
Aki nem emlékezne:
http://www.youtube.com/watch?v=x5NpD3bRZvs

Remélem nem fog meglátszani rajta a sok kihagyás, azért nem egy lábtörésről van szó az ő esetében. De adódhat a kérdés, hogy akkor miért nem játszott augusztus óta, először 1 hónapról volt szó, majd december vége, végül a teljes szezont kihagyta... De szerencsére az a kép jött le idáig róla, hogy nem egy lusta játékos, ha jól emlékszem, akkor június végén már edzhet is, szóval a szezon kezdetén már ott lehet a pályán. Aztán majd eldől, hogy ott tudja-e folytatni, ahol abbahagyta vagy egy Diaby 2.0 lesz belőle.
bence-barca írta: Marin amúgy Londonban nem fogja megvetni a lábát. Szerintem sosem lesz ő ott kezdő játékos vagy akár egy meghatározó játékos. Nem érzem úgy, h ő annyira odaillene. De remélem nem lesz igazam!
Marin nálam sem hatalmas játékos, nem is értem, hogy Előd miért kedveli őt ennyire :D Ez a Mata - Hazard kettős nem hangzik rosszul és figyeljétek meg, Torres is összekapja magát, akár fogadnék is valakivel, hogy 15 gól felett lesz jövőre a PL-ben.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kristop
Entrenador del Barça

2012.05.28. 22:11:37

LG írta: Eddig mindenki belebukott, aki meg akarta reformálni a Chelsea-t.
ez igaz, de avb kapott egy matat összesen, aki számított. meg modric, majd moutinho helyett egy raul meirelest. vkpnak meg egy ugyan tehetséges, de egyelőre nem kezdő szintű romeut a barca béből. most ha lenne egy hazard, modric pakk, onnantól már simán pl esélyes együttes, lassan nehezebb lenne belebukni, mint nyerni. drágának drága lenne ez a kettő, de a bl győzelem miatt tuti megint megjön a kedve abrának pénzt dobálni. ezzel a két "játszó" játékossal sokkal könnyebb lett volna avbnek is, neki ilyen a stílusa, nem kellett volna az amúgy kiváló, de az ő elképzeléseihez nem illő (drogba, lampard, terry) előző rendszerből maradt öreg játékosokkal tolnia.

citynél már rájöttek, a latin típusa vagy csak simán iszonyat technikás játékosok simán megélnek, sőt, bajnokságot tudnak nyerni angliában. pedig egykét éve még nagyon ment, hogy senki olyan nem élne meg ott, még messi se (nyilván:D). eltörik őket, meg ott normális védők vannak, satöbbi. a fenéket.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.28. 22:06:02

Most látom, h Diego csak kölcsönben vt ott.

Marin amúgy Londonban nem fogja megvetni a lábát. Szerintem sosem lesz ő ott kezdő játékos vagy akár egy meghatározó játékos. Nem érzem úgy, h ő annyira odaillene. De remélem nem lesz igazam!
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.28. 22:02:31

ab1daL írta:Cristian Rodríguez
Mondanám hogy jó igazolás, de Diego távozása miatt megy Madridba, de nem ugyanaz a kaliber.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.28. 21:50:38

Erxy írta:Hazard a hivatalos Twitter oldalán jelentette be úgy 5 perce, hogy a Chelsea-hez igazol!
Igen, én is olvastam a twitterén.

Ha igaz, akkor a Chelsea bekezdett a piacon: Marin, Hazard.

Cristian Rodríguez
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Erxy
Entrenador del Barça

2012.05.28. 21:46:28

Hazard a hivatalos Twitter oldalán jelentette be úgy 5 perce, hogy a Chelsea-hez igazol!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2012.05.28. 21:17:55

Game90 írta: De a Depor jól benézte, kénytelenek ingyen elengedni a legjobb játékosukat. Mondjuk sosem értettem az ilyeneket, hogy ha tudják, hogy úgysem fog hosszabbítani a játékos, akkor miért nem adják el a szerződés lejárta előtti évben, legalább kapnak valamennyi pénzt érte.
A Depor kiesett és nekik az ha visszajutnak az első osztályba, az több pénz, mint Guardado esetleges ára. Ha a legjobb játékosukat eladják tovább csökken az esély a feljutásra.

A Vale jól igazol(szokás szerint).Remélem lassan sikerült összegyűjteni annyi pénzt h a stadiont befejezzék.
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.28. 21:07:40

barca99 írta:
Chelsea nyugodtan váltson csak a Modric, Hazard típusú emberekre, minél kevesebb a terminátor, annál könnyebb dolgunk lenne velük szemben a BL-ben. :D
Eddig mindenki belebukott, aki meg akarta reformálni a Chelsea-t. (Scolari és AVB elég látványosan). Ha alapvetően meg akarják változtatni a csapat stílusát, az nem lesz egy egyszerű menet. Ahhoz el kéne távolítani a BL győztes csapat alapembereit, újakat igazolni a helyükre, és még így kérdéses, h mi sülne ki belőle, és mennyi ideig tartana.
Azért elgondolkodtató, h még mindig azok a húzóemberek, akik 2004-ben. :roll: Akiket azóta igazoltak, volt köztük, aki bevált, de igazán nagyot nem robbantott senki.
barca99
Llegenda del Barça

2012.05.28. 19:59:25

Game90 írta:+ Wilshere. Bár neki nagyon nem jött jól ez az 1 éves kihagyás.
Én nagyon félek, hogy ez törés lesz a karrierjében. Nem akartam anno elhinni, hogy első évében ilyet játszik a Barca ellen. Szerintem a fiatal tehetségek közül magasan ő volt a legjobb, remélem úgy is folytatja.

Chelsea nyugodtan váltson csak a Modric, Hazard típusú emberekre, minél kevesebb a terminátor, annál könnyebb dolgunk lenne velük szemben a BL-ben. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.05.28. 19:48:51

ab1daL írta:Goal.com is azt írja, hogy lehet tényleg a Chelsea lesz a befutó Hazardnál. :roll:
Hát elég jól jár(ná)nak vele, az biztos. Nagy játékos lesz a srácból.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.28. 19:46:25

Game90 írta:De akire én még nagyon kíváncsi leszek egy komolyabb bajnokságban, az az Ajax-os Christian Eriksen.
Rendkívül tehetséges a srác az biztos! Az EB-n ő is alkothat, csak kár hogy a Dánok a "halálcsoportba" kerültek, úgyhogy valószínűleg nem lesznek túl hosszú életűek. De ha sikerülne továbbmenniük és jól menne Eriksennek is, biztosan nem unatkozna a nyár 2. felében.

Hazardot én egyelőre csak különböző videókban láttam, meg talán 1 bajnokin, de innentől kezdve szem előtt lesz. :) Viszont azzal általánosságban egyetértek, hogy sok az a 40 millió egy ilyen fiatal játékosért, de pl akármennyire is nagyobb tehetség Neymar, nagyobb rizikó is egy brazil játékos. Azért a francia bajnokság lényegesen nívósabb, és nincs is annyira agyon sztárolva a srác.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése