noname írta:
A Depor kiesett és nekik az ha visszajutnak az első osztályba, az több pénz, mint Guardado esetleges ára. Ha a legjobb játékosukat eladják tovább csökken az esély a feljutásra.
Igazad van, de én nem csak a Depor-ra gondoltam, rengeteg játékost engednek el ingyen, mert lejárt a szerződésük, pl. Mexes vagy most a Chelsea S. Kalou-ért sem kap majd pénzt. Dortmund jól csinálja, tudják, hogy Kagawa úgysem fog hosszabbítani, inkább eladják őt jó pénzért.
barca99 írta:Game90 írta:+ Wilshere. Bár neki nagyon nem jött jól ez az 1 éves kihagyás.
Én nagyon félek, hogy ez törés lesz a karrierjében. Nem akartam anno elhinni, hogy első évében ilyet játszik a Barca ellen. Szerintem a fiatal tehetségek közül magasan ő volt a legjobb, remélem úgy is folytatja.
Aki nem emlékezne:
http://www.youtube.com/watch?v=x5NpD3bRZvs
Remélem nem fog meglátszani rajta a sok kihagyás, azért nem egy lábtörésről van szó az ő esetében. De adódhat a kérdés, hogy akkor miért nem játszott augusztus óta, először 1 hónapról volt szó, majd december vége, végül a teljes szezont kihagyta... De szerencsére az a kép jött le idáig róla, hogy nem egy lusta játékos, ha jól emlékszem, akkor június végén már edzhet is, szóval a szezon kezdetén már ott lehet a pályán. Aztán majd eldől, hogy ott tudja-e folytatni, ahol abbahagyta vagy egy Diaby 2.0 lesz belőle.
bence-barca írta:
Marin amúgy Londonban nem fogja megvetni a lábát. Szerintem sosem lesz ő ott kezdő játékos vagy akár egy meghatározó játékos. Nem érzem úgy, h ő annyira odaillene. De remélem nem lesz igazam!
Marin nálam sem hatalmas játékos, nem is értem, hogy Előd miért kedveli őt ennyire

Ez a Mata - Hazard kettős nem hangzik rosszul és figyeljétek meg, Torres is összekapja magát, akár fogadnék is valakivel, hogy 15 gól felett lesz jövőre a PL-ben.