Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ez még nem is tartozott az igazán gyenge meccseik közé.grgly50 írta: ↑2024.05.12. 18:51:23Nézem a MU-Arsenal meccset. Hááát. Azért örülök, hogy nem Ten Hag a barca edzője. Az egész MU egy nagy rakás szerencsétlenség . Eszméletlen sok labdavesztés a befejezéseknél. Futnak, elesnek. Nincs összhang. Nem véletlen, hogy ott van a csapat, ahol.
Mi lett ebből a csapatból!?!?!
Szerintem teljesen ugyanaz a két szituáció, és a reakció is. ETH-ot is lassan már máglyára dobnák, sőt, sokkal durvább a helyi megítélése szerintem, mint Xavinak, rengeteg kifütyülés volt már, sokszor korán mennek haza a szurkolók, stb.
Ez sajnos valóban így van, talán az MU ellen volt utoljára olyan meccs ahol főszereplő lehetett volna, helyzetbe került többször de kimaradt minden. Az EB miatt sem jön jól hogy pont az utóbbi 1-2 hónapban lett szürke.LG írta: ↑2024.05.05. 18:45:39Szobi viszont úgy látom, szezon végére kikerült a kezdőből, és sajnos elég jogosan, rég volt már igazán jó meccse.A jó kezdés után azért eléggé megcsömörlött, igaz, sokszor peches is volt, illetve Klopp sem a megfelelő módon használta, de ennél több kell jövőre! Talán neki segíthet az edzőváltás...
Nálunk sosem lehet elkiabálni, de TALÁN tényleg összeálltak így szezon végére. 1-2 meccsen mondjuk már korábban is tudtak jól játszani, csak utána jöt ugyanennyi hitvány teljesítmény. De most még akár top 6-ba is odaérhetnek.
Igen, 2000 perc alatt hozta össze durván. De sajnos róla szerintem is lekéstünk. A Newcastle szerintem inkább még erősíteni fogja a keretét nyáron, minthogy eladja az egyik legjobbját.
És úgy, hogy azért elég sokat volt sérült is.
Nem az angolok idei szereplését tettem szóvá, hanem Klopp magyarázatát. Sokat kellett játszaniuk, ezt mondja, mintha a Citynek, az Arsenalnak, a Chelsea-nek kevesebbet kellett volna.
EL-ből a Frankfurt nekünk sem volt papíron megoldhatatlan feladat 2 éve. Ez ilyen.brazilfan írta: ↑2024.05.04. 11:34:33A Liverpoolnak még a miénknél is kedvezőbb sorsolása volt, névtelen cseh, osztrák és belga ellenfél az Európa-liga csoportban, szerintem papíron az Atalantánál is erősebbek. A PL-t, a Ligakupát és az FA-t meg azok ellen a csapatok ellen játsszák, amelyeknek pont ugyanolyan sűrű a naptáruk.
Klopp magyarázatának egyik központi, többször is említett eleme az volt, hogy a bajnokságban kevesebbet pihenhettek, mint a vetélytársak, mert többször kellett kora délután játszaniuk. Úgy tudom, nem nevezte meg a szövetséget, de nagyon nyilvánvalóan őket okolta.
A Poolnak egyértelmű prioritása volt a PL, konkrét cserecsapattal, abszolút tűz nélkül álltak ki az Atalanta ellen, azért nem is vettem ide, Klopp kedélyesen bratyizott utána is a riporterekkel, nem érdekelte különösebben a dolog. Felteszem pont a versenynaptár miatt engedték el, mivel az EL annyira azért nem fontos.brazilfan írta: ↑2024.05.04. 11:34:33A Liverpoolnak még a miénknél is kedvezőbb sorsolása volt, névtelen cseh, osztrák és belga ellenfél az Európa-liga csoportban, szerintem papíron az Atalantánál is erősebbek. A PL-t, a Ligakupát és az FA-t meg azok ellen a csapatok ellen játsszák, amelyeknek pont ugyanolyan sűrű a naptáruk.