Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mutatott képet a jegyekről a múlt héten...daffy írta:akkor talalkozunk,mert itt jatszak nalunk a kertbeRonaldinhoX írta:Megyek mindkettőre aug14 es aug 17!!!!
Mar most varom hogy ismet legyozzuk őket!
Nehez lesz de megcsinaljuk!
Hát én ebben nem lennék olyan biztos. Ha okosan játszunk és nem rontunk nekik, hanem okosan egész meccsen járatjuk a labdát, akkor nem lehet gond. Én ha taktikát választanék egyértelműen ezt az időhúzó taktikát alkalmaznám az első meccsen. Ha nincs náluk a labda, akkor gólt se tudnak lőni. A 2. meccsre pedig sztem azért már Messiék is bevethetőek lesznek.Subinho írta:a Real már hetek óta edzésben és játékban van, korábban kezdték az előszezont és jó formában is vannak.
nálunk a Copa miatt több hiányzó is van, illetve mostanában kezdtek edzeni/játszani a srácok!!!
a szuperkupán legalább 2 hét előnye lesz a Madridnak, így sztem a szuperkpát behúzzák...![]()
a lényeg: aug. végére kell formába jönni és a ligát jól kezdeni!!!!!
akkor talalkozunk,mert itt jatszak nalunk a kertbeRonaldinhoX írta:Megyek mindkettőre aug14 es aug 17!!!!
Mar most varom hogy ismet legyozzuk őket!
Nehez lesz de megcsinaljuk!
remek. ez esetben elso meccsre teszek egy 2.5nel kevesebb golt,a masodikra meg barca gyozelmet.bence-barca írta:Mindig 2 meccsen dől el a bwin a sz@rdaffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?![]()
A honlapunkon is 2 meccs van, ráadásul csak 2 nap eltéréssel..
Mindig 2 meccsen dől el a bwin a sz@rdaffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?
bwinen csak 1 vankanty írta:Nem. Tavaly és azelőtt is két meccses volt. Idén egy meccses lesz?daffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?
Nem. Tavaly és azelőtt is két meccses volt. Idén egy meccses lesz?daffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?
foloslegesnek tartom. a csapatok az alap amerikai-kinai turabol befolyo osszeggel is elegedettek lehetnek,nem hiszem,hogy megerne a klasszikusok varazsat eladni egy kis plusz penzert. eleg az,hogy minden kupahoz a masik testen at vezet az ut,nem kell meg +meccsekben gondolkodni.ab1daL írta:Madridistáról a hír:
Az amerikaiak azt tervezik, hogy jövő nyáron az első Klasszikus Amerikában legyen. A befektetők hajlandóak lennének bármilyen árat megfizetni azért, hogy a Real Madrid és a Barcelona az előszezonban játsszon náluk egy "barátságos" klasszikust.
Remélem ilyenre nem kerül sor soha. Egyszerűen sztem a varázsa elveszne ezeknek az igazi Clásicoknak. Inter meg a Milan tavaly is játszott egymás ellen felkészülési meccset, nem látom értelmét ilyen rangadókat "tönkre tenni" úgy, hogy tét nélkül, felkészülés gyanánt játszanak le.
A varázsa biztos nem lenne az igazi, de a mai fociban a pénz egyre fontosabb, szóval nem kizárt, h lesz vmi a dologból, ha valóban komoly haszonhoz jutnak a klubok.ab1daL írta:Madridistáról a hír:
Az amerikaiak azt tervezik, hogy jövő nyáron az első Klasszikus Amerikában legyen. A befektetők hajlandóak lennének bármilyen árat megfizetni azért, hogy a Real Madrid és a Barcelona az előszezonban játsszon náluk egy "barátságos" klasszikust.
Remélem ilyenre nem kerül sor soha. Egyszerűen sztem a varázsa elveszne ezeknek az igazi Clásicoknak. Inter meg a Milan tavaly is játszott egymás ellen felkészülési meccset, nem látom értelmét ilyen rangadókat "tönkre tenni" úgy, hogy tét nélkül, felkészülés gyanánt játszanak le.
Szerintem Canales, Thiagoval egyetemben a két legnagyobb tehetsége ashutterisland írta:ha jól tudom, úgy van, hogy ha megveszi a valencia 12-ért, akkor a madrid mégis visszaveheti 18-ért...ab1daL írta:Sergio Canales a Valenciához kerül kölcsönbe két évre, és opciójuk lesz megvenni 12-ért.
tehát ha megveszi a valencia, akkor 12 milláért (ami a kölcsönnel együtt 13), akkor 18ért visszaveheti a madrid.
a bojanos biznisz is kacifántos, de szerintem ez még nagyobb hülyeség, ha tényleg így van.
mivel a mai árak között nevetve meg fogja venni 12ért a valencia (persze ha lesz rá dellája) és akkor 5-6 milla bukta van rajta a madridnak.
ha jól tudom, úgy van, hogy ha megveszi a valencia 12-ért, akkor a madrid mégis visszaveheti 18-ért...ab1daL írta:Sergio Canales a Valenciához kerül kölcsönbe két évre, és opciójuk lesz megvenni 12-ért.
kb az a helyzet, h amilyen "hatalom" nem kellett a luzitánnak, azt megkapta Zidane... (gyanítom max véleményező szerepet kapott...)d írta:Kicsit zavaros ez, ahogy leírjátok, tegyük tisztába kicsit! Most akkor ki lett a sportigazgató, Mourinho, vagy Zidane?
Nem kis vigyorral az arcomon nyugtáznám, ha Mourinhot saját padavanja verné ki a BL-bőlLG írta:A Chelsea lehet kérdéses, h mire lesz képes, de mástól nem hiszem, h tartania kéne ezeknek a csapatoknak.
gyomor és gyomor között is van különbség... szted nincs baj múú-val, vkinek viszont nem veszi be a gyomra, amit csinál... nincs azzal semmi baj, ha elfogadod a stílusát, de...mourinho-val sincs semmi baj.
Nagyon érdekelne, hogy daffy te hogyan szerveznéd át a csapatot, ki lenne az edző, milyen játékosokkal, mit, hogy csinálnál. Sztem minden jól halad jelenleg, mourinho-val sincs semmi baj.daffy írta:gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia
(mondjuk ahogy őt ismerem, fog okot adni arra, hogy ezt a 2 felfüggesztettet még kiszabják rá)
De ami fontosabb, hogy kinevezték sportigazgatónak is, tehát gyakorlatilag megörökölte a kitúrt Valdano posztját és még nagyobb hatalmat kapott