nem is miattatok aggódomfcbarca0827 írta:Az minket az ősszel nem zavart.daffy írta: ja,ha minden igaz esős "verseny" lesz

nem is miattatok aggódomfcbarca0827 írta:Az minket az ősszel nem zavart.daffy írta: ja,ha minden igaz esős "verseny" lesz
Az minket az ősszel nem zavart.daffy írta: ja,ha minden igaz esős "verseny" lesz
Hát, azt sejtettem.daffy írta:nem is miattatok aggódom
ne adja az ég. ősszel "nem volt az igazi"lui1698 írta:Ez most akkor a Real-nál 4-2-3-1 lesz?
Breaking News!fcbarca0827 írta:Kezdőcsapatok:
Barca: Valdés - Alves ; Mascherano ; Piqué ; Puyol - Busquets ; Xavi ; Iniesta - Pedro ; Villa ; Messi
Real: Casillas - Arbeloa ; Albiol ; Carvalho ; Marcelo - Xabi Alonso ; Lass ; Di Maria - Özil ; Ronaldo ; Higuain
főleg,hogy karim nagy formában játszott,míg padra nem szorult a lábadozó higany és az impotens adeb. mögöttTocy írta:Lényegében a két alapcsapat, Mascherano és Albiol nem illik a képbe, meg még talán Arbeola. Az viszont engem meglep, hogy Higuain kezd...fcbarca0827 írta:Kezdőcsapatok:
Barca: Valdés - Alves ; Mascherano ; Piqué ; Puyol - Busquets ; Xavi ; Iniesta - Pedro ; Villa ; Messi
Real: Casillas - Arbeloa ; Albiol ; Carvalho ; Marcelo - Xabi Alonso ; Lass ; Di Maria - Özil ; Ronaldo ; Higuain
Lényegében a két alapcsapat, Mascherano és Albiol nem illik a képbe, meg még talán Arbeola. Az viszont engem meglep, hogy Higuain kezd...fcbarca0827 írta:Kezdőcsapatok:
Az a baj, hogy hiába lenne egy magabiztos győzelem, egy Mourinho-féle csapat nem tud belenyugodni abba, hogy a Barcelona a jobbik és még egy egyértelmű győzelemben is keresnének kivetnivalót. Viszont ez minket már ne érdekeljen. Keresse mindig másban a hibát, ő Mr. Tökéletes. Ő a hibátlan. Mi viszont már Wembley-re készülünk és arra, hogy saját hazájában verjük meg megint a MU-t.kanty írta:Na akkor következzen az utolsó felvonás.
Jó lenne már egy olyan meccset látni, ahol mindkét csapat FUTBALLOZIK, nem színészkedik és ne valamilyen küzdősportot művel.
Úgy gondolom, h a párharc már el van dőlve, nem hiszem, h van olyan csapat jelenleg, amely ezt a Barcát otthon 2-3 góllal megtudná verni.
Nekünk az a fontos, h meglegyen a továbbjutás, ha lehetséges akkor egy győzelemmel és magabiztos, szép játékkal. Egy magabiztos győzelem, azért elég sok hangoskodót elhallgattatna.
A Madridnak pedig ki kellene állnia és végre játszania. A történelem legsikeresebb klubjáról van szó, akit szurkolók milliói a látványos, attraktív játék miatt szerettek meg. Amit most művelnek, azért valamilyen szinten szégyen.
Optimista vagyok, azt mondom végre láthatunk egy látványos meccset, ahol nyerünk 3-1-re.
Hajrá!!!
de ne lőjön...mert ha vezetést szereznek, azt hiszem pokolian nehéz dolgunk lesz...Sanama írta:Ha a Real fejetlenül megindul az csak nekik lesz rossz,mert egyszer kell labdátveszíteniük ahhoz,hogy Messiék meginduljanak,és abból vagy gól vagy piros lesz.
Ha türelmetlenkednek, azzal a saját sírjukat ássák meg. Nyugodtan kellene felhozni a labdát, bár az idő is ellenük játszik,szóval nagyon érdekes meccs lesz.
Szép lenne kapott gól nélkül lehozni az elődöntőt,de érzésem szerint 1et azért fog lőni a Real.
Tippem 2:1 (Ronaldo,Messi,Xavi)
A mondóka ennek kapcsán költődött:chonggy írta:Nem tudtam róla,nem is azért mondtam,de azért nem semmi...juhaszdani95 írta:
Elmondom miről beszél: Tudod van a "mondóka", hogy: Piros tojás, fehér nyúl, Barca-Real 3-0
Alves meg majd a s*ggén marad,és nem lesz probléma...Csak a pontrúgásoktól tartok kicsit,ha mondjuk az első 20 percben valami úton-módon gólt adnak,akkor egész jó kis meccs lehet... De inkább ne legyen.
Nem tudtam róla,nem is azért mondtam,de azért nem semmi...juhaszdani95 írta:
Elmondom miről beszél: Tudod van a "mondóka", hogy: Piros tojás, fehér nyúl, Barca-Real 3-0
Nem hiszem, hogy Alvés előre fog bóklászni.Piqué írta:Inkább a széleken próbálják majd megbontani a védelmünket és főleg a bal oldalon kell majd odafigyelni Ronaldora,de lehet,hogy azt próbálják meg kihasználni,hogy Alves elbóklászik jobbról és Di Mariával próbálnak operálni érdekes lesz az biztos.G.Gabe írta:Szerintem a Real ezerrel fogja előrevágni, felívelgetni a labdákat Adebayornak. Legalábbis meg fogják próbálni.
Inkább a széleken próbálják majd megbontani a védelmünket és főleg a bal oldalon kell majd odafigyelni Ronaldora,de lehet,hogy azt próbálják meg kihasználni,hogy Alves elbóklászik jobbról és Di Mariával próbálnak operálni érdekes lesz az biztos.G.Gabe írta:Szerintem a Real ezerrel fogja előrevágni, felívelgetni a labdákat Adebayornak. Legalábbis meg fogják próbálni.