Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismét csak egyet értek veled!Adebayornak voltak elkésett belépői, de nem éreztem a durvaságot úgy unblock, talán még Carvalho aki tényleg elég közel volt a piroshoz!De pl még Hajdú B. is mondta mikor Diarra elrúgta a labdával együtt Mascherano lábát, hogy ajaj, ilyet nem kellene meg nem nem normális belépő….Hát az egy kemény szerelés volt, de nem szabálytalan!Mi jól játszottunk, s teljesen megérdemelten kerültünk a döntőbe, a Madrid küzdött, s kijár nekik is dicséret, jövőre még keményebb lesz a bajnokság ellenük!d írta:Gratulálhatunk a Madridnak, hogy focicsapathoz méltóan viselkedtek, persze volt pár necces belépő, ahol rezgett a léc egy második sárgára, de semmi eget rengető.
A végeredményben nem, de a mutatott játékban kijött a két csapat közti különbség. Bosszantó ez, de csak magunkat hibáztathatjuk: egy nagy hibánkat kihasználta a Madrid, míg mi nem nyomtunk eléggé a győzelemhez. Ami persze nem felróható a srácoknak, elvégre 3-0 volt már az összetett eredmény.
Nem mellékesen Mourinho nélkül kellemesebb volt a légkör...
Ebbe a csapatba még erősítés???!!! Mamma mia!!!blanee írta: Mindenesetre bíztató amit láttam, jövőre látok rá esélyt, hogy plusz egy-két erősítő igazolással megszorongathatjuk a barcát.
szerda, 00:05 - Karanka: "Mourinho felháborodott, a madridisták úgy szintén. A mesternek ezúttal is igaza volt, így lehetetlen a továbbjutás. Az érvénytelenített gól után még 42 perc maradt, ez minden megváltoztatott volna. Élőben nem lehetett látni, de mindenki azt mondta: szabályos gól volt."
Jojó, kösziputyo írta:
A tv-ben is bemondták, de a nemzetisport oldaláról másoltam be.
A tv-ben is bemondták, de a nemzetisport oldaláról másoltam be.bence-barca írta:Ezt honnan szedted? Forrás nélkül nem tudom elhinniputyo írta:"A Barca-drukkerek hatalmas élőképpel fogadták a Camp Nouba kivonuló csapatokat és a stadionba látogató 1500 Real-drukkert. 3000 madridi az első találkozó után visszaadta a jegyét."
Ez igazi tiltakozás Pérez vezetése, és murinnyó edzősködése ellen.
Ezt honnan szedted? Forrás nélkül nem tudom elhinniputyo írta:"A Barca-drukkerek hatalmas élőképpel fogadták a Camp Nouba kivonuló csapatokat és a stadionba látogató 1500 Real-drukkert. 3000 madridi az első találkozó után visszaadta a jegyét."
Ez igazi tiltakozás Pérez vezetése, és murinnyó edzősködése ellen.
Ha nincs Murinnyó, akkor nincsenek ilyen gusztustalan szabálytalanságok se. Igaz akkor valszeg nem is lettek volna ilyen szoros klásszikók. Valamelyest össze szedte a Madridot, csak rossz irányba indult el. Az elég gáz, hogy Adebayor-al az ellenfél védőinek megsemmisítését játszatja.bence-barca írta:Amúgy sajnos ez így igaz... ha nincs Mou ilyen esetben leküldik Lass-t is meg Ade-t is.ozsimiki írta:Jose elérte a kirohanásaival, hogy ezúttal ne merjen pirosat dobálni a bíró, azért a vége felé kb 3 Madridi kaphatott volna 2.sárgával pirosat, de ezúttal letojom:D:D
Ha mou nincs, nem küldenek le senkit, mert nincs ez a hentes játék.bence-barca írta:Amúgy sajnos ez így igaz... ha nincs Mou ilyen esetben leküldik Lass-t is meg Ade-t is.ozsimiki írta:Jose elérte a kirohanásaival, hogy ezúttal ne merjen pirosat dobálni a bíró, azért a vége felé kb 3 Madridi kaphatott volna 2.sárgával pirosat, de ezúttal letojom:D:D
Amúgy sajnos ez így igaz... ha nincs Mou ilyen esetben leküldik Lass-t is meg Ade-t is.ozsimiki írta:Jose elérte a kirohanásaival, hogy ezúttal ne merjen pirosat dobálni a bíró, azért a vége felé kb 3 Madridi kaphatott volna 2.sárgával pirosat, de ezúttal letojom:D:D
garay<->albiolTocy írta: Azért nem tűnik olyan rossznak a kezdő, tényleg Benzema-Higuain csere kellene, és amúgy nem lehet belekötni.
Azért nem tűnik olyan rossznak a kezdő, tényleg Benzema-Higuain csere kellene, és amúgy nem lehet belekötni.daffy írta:mielőtt gratulálnál,ünnepélyesen bejelentem,hogy kaka kezd. benzema miatt viszont fogadom a gratulációt9Dave írta:A Real -nak megint gratulálok, azt hittem a 2 ember kiesésével végre kezdőbe kerül Kaká... Ehelyett Lass, Di Maria, Higuaín...