Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

szabadot se kellett volna adni mivel korábban egy hasonló esetben(Messi vs Lass) se volt szabadsocio66 írta:Casillas: "Egy szabályos gólt érvénytelenítettek. Megloptak minket. Aggodalommal tölt el, hogy egy elődöntőben ilyen megtörténhet."
már ő is..?
már a meccs alatt is írtam és továbbra sem értem,hogy lett volna ez a gól szabályos.
hát ronaldo egyértelműen ráesett a védő lábára,tök mindegy hogy a védő rá is játszott,vagy hogy ronaldo nem szándékosan csinálta,de megvolt a testi kontaktus,ami miatt nem tudott továbbmenni a védő.
az ítélet rossz volt,mert szabadrúgást kellett volna adni a madridnak,de gólt semmiképp..
én elismerem,amit el kell,leírtam az odavágó után is hogy a piros nem biztos hogy jogos volt,de most nem értem mi a gond.
olvastam,hogy pedro rúgásáért is járhatott volna a piros,ezt is adom, benne volt a szándék,lehet hogy az előző meccset vezető bírónál meg is kapta volna,a tegnapi viszont kiállítás nélkül akarta hozni a meccset,ez tisztán látszott,bőven kiszórhatott volna több játékost is a madridból.
Teljesen igazad van. Mindkét oldal eléggé megsínylette ezt a 4 meccset. Már én is nagyon untam, gondolom nem vagyok egyedül. Jó, hogy most lesz pár hét szünet a döntőig. Addig Abidalt csúcsformába kell hozni és akkor összeáll egy olyan védelem, amit áttörni nagyon nehéz lesz. Úgy érzem ez a BL döntő nagyon kemény lesz. A 2009-es döntőben sokkal erősebb volt a MU, mint most de azt vhogy előre lehetett érezni, hogy mi nyerjük azt a meccset. Azóta ők is meg mi is "gyengültünk". Ez az a meccs, ahol 50-50%-ot adnék mindkét csapatnak. A támadójátékuk nagyon erős a védelmük szélen viszont nagyon is megfogható. Abban reménykedek, hogy elég sok csapat tudott pontot szerezni ellenük, úgyhogy jó lenne, ha mi is tudnánk legalább 3-atVito írta:a továbbjutásnak örülök, de most le kell nyugodni, el kell felejteni végre a madridot és 100%-ig a MU-ra koncentrálni. túlságosan is ki volt élezve az összes sorozat a clasicokra, most újra vissza kell állítani a gondolkodásmódot a madrid-mou időszak után. fontos meccse lesz. giggsék utolsó esélye, hattyútánca, nem adják könnyen a kupát .
Nem volt szabályos a gólja, mivel Piqué fellökte Ronaldót, de az esésével akadélyozta Mascheranot a továbbhaladásban.FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. Ki lehetett volna állítani Diarrát, Adebayort, Carvalhot? Igen. Minden 2. percben szabálytalanul szeretlek? Igen. Lefociztuk a Realt? Igen. Volt kapuralövésük?Igen, 2. Nekünk volt? Igen, 10. Messit az első meccsen 5 ember figyelte ahogy cikázott a gólja előtt? Igen. Megérdemelte volna a Real a továbbjutást? Nem.
Van miről beszélni?
Közük nem volt a meccshez, és akárhogy mondják, hogy ha Higu góljha bemegy ők mennek tovább. Igen? Valószínű, hogy 0-1-nél is így fogunk játszaniÍgy is volt 10 kapuralövésünk, ha vezettek volna, lett volna 20 is. Nem fetrengtünk, 1-2 színészkedés volt csak, viszont a Real ugyan úgy rugdosódott, habár valamivel visszafogottabban, mint az elmúl 3 Classicon.
Mi is tudnánk reklamálni, hogy meccsenként 3 pirosat lehetett volna kiosztani a Realnak. Helyzetük nem volt, a labdát nem tudták megtartani. Akkor mit számít egy nem megadott gól, ha amúgy is szarok.
Nem volt az, így vagy úgy vissza kellett fújni.FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. ...
Ez se egy rossz felvetés,voltak vitatható dolgok mindkét oldalon,de a megérdemelt továbbjutásunk továbbra sem vitatható!sjd írta:de Bleeckere-ről amúgy is tudjuk, hogy nem veti meg a hallucinogén szereket, egy brutális Motta-ütés és egy Touré-kezezés után lehet, hogy azt látta, hogy CR hátulról rácsúszott Masch vádlijára
ha mask-nak lett volna esélye elérni higuaint,akkor szabadot ítéltem volna a real javára,ha nem,akkor megadom a gólt. amit történt,azt semmiképp sem.Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánótakarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára
megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?
Imádom az ilyen nyilatkozatokat, főleg krisztitől meg adebayordtól. Az egyik a szimulálás meg a rinyálás királynője (megint akkor volt szinte csak észrevehető amikor könnyesszemmel néz a bíróra, hogy miért nem fújsz? Hát tönkretesznek!!!)a másik meg egy ordasparaszt volt Angliában meg itt is. Abba kéne belegondolni, hogy 180 percből nem 70-t kellett volna futballozni ellenünk a Bl-ben és akkor nem csak a bíróra való mutogatás maradna egyedül számukra. Perez, Mou meg a kis galeri összerakott egy olyan roppant szimpatikus képet a reálról erre a 4meccsre, hogy rohamosan fordulnak el tőlük a futballt szerető emberek.
C.
Szerintem is így történt, a gól sehogy sem érvényes. Tudtam hogy lesz egy szitu amibe lehet majd kapaszkodniuk, meg tudnak majd kombinálni.Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánótakarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára
megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?
A 3 lövésből meg ugye 1 Di Maria kapufája volt, magyarul 2 helyzetük volt 90 perc alatt. Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a BL-ben sokkal jobban és felszabadultabban játszunk, mint a bajnokságban? A csapat tegnap megint eszméletlen volt. A nagy arányú győzelem egyedül a rossz helyzetkihasználásunkon múlott. Amit a védelem, Iniesta és Messi produkált az meg egyszerűen fenomenális volt.Piqué írta:Végre azt láttam a fiúktól amit mindig is várok.Szépen fociztunk,ha egy kicsi szerencsénk is van,akkor megszórhattuk volna őket és akkor nem jöhettek volna a már jól megszokott vádaskodások.Nem tudom mire gondoltak,hogy majd kapura lövés nélkül továbbjutnak??Azthiszem 3 lövésük volt,ami elég kevés,úgyhogy nincs miről beszélni.Nekünk volt vagy 6 100-as ziccerünk,amit Casillas kivédett,szóval nincs miről beszélni,hogy ki érdemelte meg a továbbjutást.Ronaldoval meg nem kell törődni....
Annyira kicsinyes klub lett, félelmetes.LM10 írta:A meg nem adott madridi gólnál szerintem szabadrúgással kellett volna jönnie a realnak. Annyi volt, hogy felrúgták Céert, ő meg ráesett Mascheranora. Én így láttam, de jobb ha tudja a Real, hogy ha a Barcának élet-halál lett volna a győzelem, akkor megcsinálják.
Nem hinném, h tiltakozni akarnának, inkább pl. azért adhatták vissza, mert már eldőlt a meccs. Vagy, ha tiltakoztak is, nem hinném, h Perez és Mourinho ellen, inkább az ellen, ami az első meccsen történt.putyo írta:"A Barca-drukkerek hatalmas élőképpel fogadták a Camp Nouba kivonuló csapatokat és a stadionba látogató 1500 Real-drukkert. 3000 madridi az első találkozó után visszaadta a jegyét."
Ez igazi tiltakozás Pérez vezetése, és murinnyó edzősködése ellen.
győzni kell... nincs mese Egy tartalékosabb csapat lehet nem tutira nyerne, de egy két embert pihentetni kéne... mint Valdes, Alves... Villa... Xavi.... írhatnám Messit is, de ő játszani fog, mert játszani akar... ez tuti... ezeket az embereketBob_Marley írta:Ez off:de pl engem ma úgy fogadtak, hogy kicserélték a háttérképemet egy Lebron James háttérre….így is felforrt az agyvizem, hogy kikapott a Celtics, de ezen nem tudtam mit tenni, röhögtem!Szóval lesznek gonoszak, irigyek, meg lehet ezt normálisan is, ironikusan, picit odaszúrva a másiknak !
Örök igazság sajnos mindig a jókat utálják!
Egyszer már írtam, hogy Ali mondta azt, hogy ő azt szerette minél többen utálják, mire kérdezték miért? „Mert akkor tudom egyre jobb vagyok”!
On: hétvégén katalán derbi arra is figyelni kell nagyon, mert tudjuk az Espanyol sosem adja oclsón a bőrét, s nem egyszer megtréfál minket, s jó lenne „nyugodtan” várni a BL döntőt, nekem mindig is a Liga az első, s azt jó lenne megnyerni most már!