2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
van videó róla. én sajnos nem beszélem a nyelvet,így max akkor érteném meg a szándékát,ha felmutatná egy táblán.d írta: Valószínű nem volt túl meggyőző, hogy állítólag azt lehet leolvasni a szájáról. Vagy valami mást.
Ez megint olyan dolog, amit nem fogunk tudni megtudni, bár Busquets megítélésén már lassan nehéz rontani így is.
Gondolom azért nem mert ez csak egy spekuláció.H valami olyasmit mondott ami nagyon hasonlít a majom szóra.De egyrészt koránt sem biztos,h azt mondta másrészt pedig nem hiszem,h mindenképpen rasszista töltetű a majom szó.A UEFA-nál is tudják,h sokkal csúnyábbakat is mondanak ennél egymásra a pályán...egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?
Valószínű nem volt túl meggyőző, hogy állítólag azt lehet leolvasni a szájáról. Vagy valami mást.daffy írta:egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?
egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?Fecooo írta:eleve paradox, h keresetet nyújtottak be... miért?
állítólag az uefa az uniceffel együttműködve nyomja a Barcát. eddig stimmel.
azonban, ha ez így van, és ezt "tudják", akkor milyen indíttatásból perelték be a Barcát a "Barca-bérenc" szövetségnél?
ha egyszer a Barcát tolják, akkor miért tiltanák el a csapat felét? ha meg mégis eltiltották volna a mieinket, akkor meg bukik a "Barca-uefa egyesített bűnszervezet" c. elmélet...
nem?
Várható volt. A Madriddal fizettetnék vagy Mourinhoval egy kis zsebpénzt a klub hírnevének lejáratásáért aztán csókolom. Nem kell ezt az ügyet tovább ragozni. A rádiócsatornás doppingügyes ügy, hogy elcsöndesült. Most jutott eszembe.
Megnyugtatlak, h egy játékosunk sincs veszélyben!Messi-Ini írta: Így igaz,ne is érdekeljen minket!De az viszont igen,hogy Alves és Masch vagy Busi (most hirtelen nemtom melyikük) sárga lapos veszélyben van,szal nekik figyelni kéne!Főleg Alvesnek,ő már kihagyott sárgák miatt egy Bl döntőt,ezt most nemkéne,sem neki,sem senkinek!
Így igaz,ne is érdekeljen minket!De az viszont igen,hogy Alves és Masch vagy Busi (most hirtelen nemtom melyikük) sárga lapos veszélyben van,szal nekik figyelni kéne!Főleg Alvesnek,ő már kihagyott sárgák miatt egy Bl döntőt,ezt most nemkéne,sem neki,sem senkinek!Piqué írta:De mit foglalkozol az ellentétes oldallal,hagyjuk már,hogy mit írkálnak ki,szerintem nem érdekel senkit...petejke írta:Ezt a "konkurens" csapat oldaláról kopíroztam. Vicc. Mintha féllábbal már ők lennének Londonban.Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a holnapi Barcelona elleni mérkőzésen és továbbjut a csapat, akkor kihagyni kényszerülnének a Bajnokok Ligája döntőjét eltiltás miatt.
A Lazio is nyílván azért jut be idén a BL-be, ha bejut, mert már őket is tolja a népművészeti cserépedény UnicefBarcaman1993 írta:de ami a legfelháborítóbb egy civil szervezetet a gyerekeket védő világszervezetet az UNICEF-et szidjákÉs ez az elítélendő
Ezzel a föld alá ásták magukat (pontosabban Mourinho). A Barca évről évre egy rakatnyi pénzt arra költ, hogy gyerekek milliói ne haljanak éhen és normális körülmények közt tudjanak iskolába járni, vagy esetleg egy normális pályán tudjanak focizni. Mou pedig ez ellen vonul jelenleg fel. Ez már nála nem a fociról szól hanem, hogy igazat adnak-e neki vagy sem.
Eddig azt hittem, h a negyeddöntők után eltörlik a sárgákat. Ezek szerint viszont a döntőre is kihatással vannak.petejke írta:Ezt a "konkurens" csapat oldaláról kopíroztam. Vicc. Mintha féllábbal már ők lennének Londonban.Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a holnapi Barcelona elleni mérkőzésen és továbbjut a csapat, akkor kihagyni kényszerülnének a Bajnokok Ligája döntőjét eltiltás miatt.
De mit foglalkozol az ellentétes oldallal,hagyjuk már,hogy mit írkálnak ki,szerintem nem érdekel senkit...petejke írta:Ezt a "konkurens" csapat oldaláról kopíroztam. Vicc. Mintha féllábbal már ők lennének Londonban.Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a holnapi Barcelona elleni mérkőzésen és továbbjut a csapat, akkor kihagyni kényszerülnének a Bajnokok Ligája döntőjét eltiltás miatt.
Ezt a "konkurens" csapat oldaláról kopíroztam. Vicc. Mintha féllábbal már ők lennének Londonban.Amennyiben sárga lapot kap Cristiano Ronaldo, Raúl Albiol, Di María illetve Adebayor a holnapi Barcelona elleni mérkőzésen és továbbjut a csapat, akkor kihagyni kényszerülnének a Bajnokok Ligája döntőjét eltiltás miatt.
el is szállt,de még így is piszok jósalas9 írta:Ganso elég közel van a Milanhoz(aminek örülök mert a Milant szeretem a Barca mellett) és bízok benne hogy a Rossonerit választja. Neymarból jó játékos lesz, de vele meg úgy vagyok, hogy őt még meg kell nevelni, mert néha olyan mintha már most elszállt volna magátóldaffy írta: ... Ganso ... Neymar ...
Ganso elég közel van a Milanhoz(aminek örülök mert a Milant szeretem a Barca mellett) és bízok benne hogy a Rossonerit választja. Neymarból jó játékos lesz, de vele meg úgy vagyok, hogy őt még meg kell nevelni, mert néha olyan mintha már most elszállt volna magátóldaffy írta: ... Ganso ... Neymar ...
szerintem is,próbálom félretenni a brazil fanatizmusom,de akkor is úgy gondolom,hogy a 2 fiatal brazil kp-ból az egyiket meg ként fogni. mindenképp kreatív játékos kell a kp-ra és gansonál kreatívabbat nem tudok mondani.salas9 írta: Ügyes kis játékos, de szerintem vele csak többen lennétek. Meg az ő helyében nem a Realba igazolnék(most nem azért mert Barcás vagyok) ha fejlődni akarok hanem mondjuk egy Villareal vagy Valencia lenne az ő képességeihez való csapat. Már amennyiben Spanyolországban szeretné folytatni.
Ügyes kis játékos, de szerintem vele csak többen lennétek. Meg az ő helyében nem a Realba igazolnék(most nem azért mert Barcás vagyok) ha fejlődni akarok hanem mondjuk egy Villareal vagy Valencia lenne az ő képességeihez való csapat. Már amennyiben Spanyolországban szeretné folytatni.daffy írta:ha szabad egy kicsit másfelé terelnem a szót:
sahint egyre közelebb látják a spanyol lapok a realhoz. ez nem tudom,hogy jó vagy rossz-e,de nem hiszem,hogy ő kéne nekünk.
Nagyon meglepődtem hogy nem szerepel a felsoroltak között MessiTrogAir írta:http://www.hatharom.hu/article/3b7db7-a ... -eltiltana Ez mi?...Ezek komolyan lebetegedtek....