Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90 írta:Kezdő: Király Gábor – Varga József, Juhász Roland, Korcsmár Zsolt, Vanczák Vilmos – Koman Vladimir, Elek Ákos, Pintér Ádám, Hajnal Tamás – Rudolf Gergely, Szabics Imre.
Cserék: Bogdán Ádám, Laczkó Zsolt, Vadócz Krisztián, Sándor György, Czvitkovics Péter, Priskin Tamás, Stieber Zoltán.
Minek kell még történnie, hogy Vanczák ne legyen kezdő?
Esetleg fiatalítunk kapus poszton és ott?SuperMessi írta:Miért az nem lehet hogy Laczkó helyén vagy VKP poszton kezd Vilmosunk?
A győzelem most mindennél fontosabb, teljesen egyet értek veled!Barcaman14 írta:......
Egyelőre még bízom benne hogy nem! Egyébként inkább a szélen próbálkozzon Vanczák, mint középen. Vagy inkább sehol...Cumbee írta: Kezd el lelkileg felkészíteni magad, mert Egervári lenyilatkozta, hogy Juhász és Vanczák is kezdő lesz. A kérdés csak az, hogy Korcsmár, vagy Varga esik ki a védelemből.
Kezd el lelkileg felkészíteni magad, mert Egervári lenyilatkozta, hogy Juhász és Vanczák is kezdő lesz. A kérdés csak az, hogy Korcsmár, vagy Varga esik ki a védelemből.Barcaman14 írta:A Svédek elleni győzelem semmit nem ér ha ma nem sikerül nyerni, de ez nyilvánvaló. Ennek szellemében Szabics mellé elférne még egy támadó, mert szép győzelem volt ugyan, de azért látszott hogy az 1 szem csatárunk a legtöbb esetben csak vergődik a védők között.
Rudolfot feljebb kéne tolni és a helyére jöhetne Stieber, de szinte biztos hogy nem fog változtatni Egervári. Legalábbis középen és elől biztos. Hátul Juhász.Korcsmár kezdő lesz, Lipták el sem utazott.
És nagyon remélem hogy Varga kezd, mert ha berakja Vanczákot megőrülök.Varga jó teljesítményt nyújtott, nem szerencsétlenkedik, és rendkívül harcos!
Ma győzni kell, és jó lenne azért egy jó játékkal is előrukkolni. Fontos hogy mi szerezzük az első gólt! Régen vártam a csoportkör ezen szakaszában ennyire egy Magyar válogatott meccset, bízom benne hogy továbbra is életben tartjuk a reményeket. Tippem: 0-2!
Hajrá Magyarok
Gugli bácsi a barátunkFecooo írta:szívesendavi10 írta:Sziasztok!
Mikor lesz a Magyar - Finn?
kösz
Nem keveredtem bele, de örülök hogy viccesnek találtad. Tudom hogy így nyerhetnek egyet, sőt, plusz egy meccsel több pontot is lehet veszteni, de teljesen mindegy, mert nem számít bele, az a +1 meccsük.ozsimiki írta:Miről beszélsz?lluisllach89 írta: Igen, ki is ment a fejemből, akkor meg végképp nincs miről beszélni. 3. hely is valami, kötelezőket hoztuk, Hollandiában kár hogy elszabtuk, de bravúrra voltunk képesek, ennyi elég már nekem.
Nem megy minden egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor sajnálja az ember a vb selejtező sorsolását ugyebár...
azzal,h nekik van még egy San Marino, ugyanaz a szitu amit írtál régebben. Másik két meccsen kell tőlük egy x, egy vereség, vagy két x, és ha hozzuk a mi meccseinket, ugyanott vagyunk, azaz 2.helyen.
Nem változtat az ég világon semmit sem,h van nekik még egy San Marino is, pont emiatt kell két pont vesztés tőlük, mert ha nem lenne San Marino +ban,csak a finn és holland meccs,akkor elég lenne egy sima x is,hogy beelőzzük őket.
belekeveredtél
+1Fecooo írta:engem már nem érdekel, kijutunk-e vagy sem...
Hosszú idő után megvertünk TÉTMECCSEN egy nálunk sokkal magasabban jegyzett válogatottat, szóval büszke vagyok a fiúkra!
nekem bőőőőven elég, ha most első körben stabilizáljuk helyünket a 3. kalapban, aztán szépen fejlődünk
ha nem követünk el hatalmas hibát, a 3. helyre mostmár odaérünk, és ennek is tudok örülni