Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Skeraj
Jugador del Barça

2011.09.06. 19:53:24

VILI!!!! :) Mekkora góóóólll!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Skeraj 2011.09.06. 19:53:50-kor.
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.06. 19:42:56

Ki a jobb? MAGYAROK!
XaviMessifan
Capitá del Barça

2011.09.06. 19:40:35

vki lécci majd egy streamettt
Kép

Més qué un Club!!!
messideco
Presidente del Barça

2011.09.06. 19:18:44

Varga a svédek ellen is jobbhátvéd volt és jól tolta. Korcsmár elég bíztató volt, Juhásszal jó párost alkot ma. Vanczák balhátvéd? Majd eldől, hogy mennyire tud ott játszani.
Kép
"And my heart will leave you never."
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.06. 19:16:50

Kár volt gúnyolódni, Vili bizony Lackó helyén kezd ahogy azt megjósoltam...RIA RIA HUNGÁRIA!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.06. 19:13:14

Game90 írta:Kezdő: Király Gábor – Varga József, Juhász Roland, Korcsmár Zsolt, Vanczák Vilmos – Koman Vladimir, Elek Ákos, Pintér Ádám, Hajnal Tamás – Rudolf Gergely, Szabics Imre.
Cserék: Bogdán Ádám, Laczkó Zsolt, Vadócz Krisztián, Sándor György, Czvitkovics Péter, Priskin Tamás, Stieber Zoltán.

Minek kell még történnie, hogy Vanczák ne legyen kezdő?

Vanczák Vili,isten az atyám...mit akarunk vele könyörgöm?
Ez még annál is rosszabb,amikor Gyepest erőltettük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.06. 19:06:44

Istenem... Varga miért jobb bekk? Miért nem lehetne Vanczák helyett játszatni? Ezerszer jobb és azon a poszton rengeteget tudna segíteni a középpályának. Gera eléggé hiányzik, meg ugye egy meghízható páros a védelem közepére.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.09.06. 18:53:23

Most olvasom, hogy Vanczák visszakerül a kezdőbe. Ez röhej. Végre volt egy olyan meccs ahol Laczkó jól játszott, erre most kirakja a kezdőből... Ezzel a Vanczák-Juhász duóval semmivel sem leszünk előrébb. Csak meg kell nézni a hollandok elleni meccseket, hogy kikről kaptuk rendre a gólokat. Bogdánt pedig ideje lenne már a kezdőbe tenni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
PCsabi
aka Game90

2011.09.06. 18:51:59

Kezdő: Király Gábor – Varga József, Juhász Roland, Korcsmár Zsolt, Vanczák Vilmos – Koman Vladimir, Elek Ákos, Pintér Ádám, Hajnal Tamás – Rudolf Gergely, Szabics Imre.
Cserék: Bogdán Ádám, Laczkó Zsolt, Vadócz Krisztián, Sándor György, Czvitkovics Péter, Priskin Tamás, Stieber Zoltán.

Minek kell még történnie, hogy Vanczák ne legyen kezdő?

Egervárinak:
http://www.youtube.com/watch?v=O2_T5NP4r68

U21: Magyarország - Olaszország 0-3
Ez sima volt, nagyon gyengék voltunk...

Futács beszedett 2 sárga lapot...mindkettőt tapsolás miatt... =D> #-o :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.09.06. 19:01:21-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.06. 15:36:25

SuperMessi írta:Miért az nem lehet hogy Laczkó helyén vagy VKP poszton kezd Vilmosunk?
Esetleg fiatalítunk kapus poszton és ott? :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.06. 15:33:47

Barcaman14 írta:......
A győzelem most mindennél fontosabb, teljesen egyet értek veled!

Vancsáz meg ha kezd tuti azért van mert Fecooo kikönyörögte :lol:
Kép
Kép
Kép
SuperMessi
Capitá del Barça

2011.09.06. 15:18:35

Miért az nem lehet hogy Laczkó helyén vagy VKP poszton kezd Vilmosunk?
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.06. 15:14:00

Cumbee írta: Kezd el lelkileg felkészíteni magad, mert Egervári lenyilatkozta, hogy Juhász és Vanczák is kezdő lesz. A kérdés csak az, hogy Korcsmár, vagy Varga esik ki a védelemből.
Egyelőre még bízom benne hogy nem! Egyébként inkább a szélen próbálkozzon Vanczák, mint középen. Vagy inkább sehol...
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.06. 14:58:08

Barcaman14 írta:A Svédek elleni győzelem semmit nem ér ha ma nem sikerül nyerni, de ez nyilvánvaló. Ennek szellemében Szabics mellé elférne még egy támadó, mert szép győzelem volt ugyan, de azért látszott hogy az 1 szem csatárunk a legtöbb esetben csak vergődik a védők között.
Rudolfot feljebb kéne tolni és a helyére jöhetne Stieber, de szinte biztos hogy nem fog változtatni Egervári. Legalábbis középen és elől biztos. Hátul Juhász.Korcsmár kezdő lesz, Lipták el sem utazott.
És nagyon remélem hogy Varga kezd, mert ha berakja Vanczákot megőrülök. :roll: Varga jó teljesítményt nyújtott, nem szerencsétlenkedik, és rendkívül harcos!

Ma győzni kell, és jó lenne azért egy jó játékkal is előrukkolni. Fontos hogy mi szerezzük az első gólt! Régen vártam a csoportkör ezen szakaszában ennyire egy Magyar válogatott meccset, bízom benne hogy továbbra is életben tartjuk a reményeket. Tippem: 0-2!

Hajrá Magyarok :!:
Kezd el lelkileg felkészíteni magad, mert Egervári lenyilatkozta, hogy Juhász és Vanczák is kezdő lesz. A kérdés csak az, hogy Korcsmár, vagy Varga esik ki a védelemből.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.06. 14:46:52

A Svédek elleni győzelem semmit nem ér ha ma nem sikerül nyerni, de ez nyilvánvaló. Ennek szellemében Szabics mellé elférne még egy támadó, mert szép győzelem volt ugyan, de azért látszott hogy az 1 szem csatárunk a legtöbb esetben csak vergődik a védők között.
Rudolfot feljebb kéne tolni és a helyére jöhetne Stieber, de szinte biztos hogy nem fog változtatni Egervári. Legalábbis középen és elől biztos. Hátul Juhász.Korcsmár kezdő lesz, Lipták el sem utazott.
És nagyon remélem hogy Varga kezd, mert ha berakja Vanczákot megőrülök. :roll: Varga jó teljesítményt nyújtott, nem szerencsétlenkedik, és rendkívül harcos!

Ma győzni kell, és jó lenne azért egy jó játékkal is előrukkolni. Fontos hogy mi szerezzük az első gólt! Régen vártam a csoportkör ezen szakaszában ennyire egy Magyar válogatott meccset, bízom benne hogy továbbra is életben tartjuk a reményeket. Tippem: 0-2!

Hajrá Magyarok :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

d
Entrenador del Barça

2011.09.05. 11:32:43

Talán jogosan mondhatja most bárki, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni és ez persze igaz is. Néztem a meccset, bár az elejéről kicsikét lemaradtam és szurkoltam, örültem az eredménynek, mindazonáltal nem ájultam el a játékunktól. Strigulázni szoktam magamban már régóta, hogy mikor győzünk le végre újra egy nemzetközi élcsapatot tétmeccsen (25 évnél tartok), de ezeket a svédeket én nem tudom jelenleg ide sorolni.

A győzelem remek, matematikailag van esély még a csoport második helyének megszerzésére, ami nem rossz dolog, bár aligha fog összejönni, a svédek nem teszik meg nekünk a szívességet, hogy mégégyszer botoljanak, sőt, szerintem még egy tartalékos Holland válogatott se biztos, hogy le fogja őket győzni, úgyhogy én most egyelőre még a földön maradnék a továbbjutást illetően.

Most örüljünk a győzelemnek, koncentráljon a csapat arra, hogy a lehető legjobb legyen a hátra levő meccseken és ha ez sikerül, akkor a helyezésünktől függetlenül is elégedett leszek.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.09.04. 16:04:57

Ami rövid távon sikert hozhat, az az, hogy a fiatalon külföldre szerződő játékosaink egyre többet játszanak majd klubcsapataikban, ezáltal a válogatott játéka jobb lehet. De hosszabb távon csak a fiatalok képzésének teljes reformjától várhatunk felemelkedést. A legnagyobb lemaradásunk a futball offenzív mozgásainál található. Egyszerűen nem vagyunk felkészítve pl. arra, hogy egy közepesnél erősebb ellenfél térfelén hosszabb távon labdát tartsunk. Nincs meg hozzá a kondi. Mert lefuttatni a gyerekekkel 15 átlót, meg 20 kört erre nem kondicionál fel...a hosszútávú erőnlét gyökeresen más, mint ami pl. egy labdatartáshoz kell. És még lehetne sorolni. Ha majd az akadémiákon alap lesz ennek elsajátítása, gyökeresen jobbat remélhetünk nemzetközi szinten is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.04. 15:05:15

Fecooo írta:
davi10 írta:Sziasztok!
Mikor lesz a Magyar - Finn?
kösz
szívesen
Gugli bácsi a barátunk :lol:
Amúgy október 11.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
davi10
Llegenda del Barça

2011.09.04. 14:42:09

Sziasztok!
Mikor lesz a Magyar - Finn?
kösz
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.04. 10:07:26

Kicsit késve, de gratulálok a Válogatottnak! Végre sikerült győzni egy nagy téttel bíró meccsen. Ezt már sikerként könyvelhetjük el! De azért továbbra se számoljunk azzal hogy kint leszünk a 2012-es EB-n. Nem lehetetlen, de közelít felé.

A játékunk ezúttal sem volt túl meggyőző, de végre lehetett látni hogy küzd a csapat, és lám meg lett az eredménye. Rudolf, Varga, Korcsmár nagyot játszottak, Elek és Pintér is odatette magát. Szabics kevés volt egyedül, Hajnal és Koman is halványak voltak szerintem, Stieber ennél sokkal többre képes, nagyon ideges volt, de ez érthető.
Egy Juhász-Korcsmár kettős a jövőben nem lenne rossz!

Moldova ellen szvsz legalább ilyen nehéz meccset fogunk játszani, úgyhogy szükség lesz a küzdőszellemre és a jó játékra.
Kép

AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.09.03. 19:07:44

Először is megjegyzem, nagyon boldog vagyok, hogy végre sikerült nyerni a svédek ellen, nagyot küzdött a csapat. Le a kalappal a srácok előtt, akik nem is játszanak klubjukban, mégis szívüket lelküket beleadták és sikerült örömöt okozni az országnak. Köszönjük!

Nem szeretek ünneprontó lenni, de azért le kell írnom a következőket is. Saját észrevételek.

Hallottam a meccs után, meg közben is számomra rendkívül aggasztó dolgokat. Mégpedig a taktika, lapos passzos játék és a fejben ott lét bermuda-háromszögére gondolok. Megint azzal ámítják a népet, hogy jól játszottunk, végrehajtottuk az elképzeléseket és ráadásul az edző szájából hallani ezt... A baj az, hogy amint látom ezt ők is elhiszik, ami kész tragédia, mert ez a teljesítmény (nem az egyes játékosok lelkes munkájára gondolva) NAGGYON kevés. A szint ugyanis nem ez. Én majd lefordultam a kanapéról, mikor azt hallom, h jól kijátszottuk őket talajon. Az első 15 percet nem láttam, ezt leszögezem. Sokszor éreztem azt is, h nem ugyanazt a meccset nézem amit a kommentátor közvetít (sport tv).
Amit én láttam, azon ugyanúgy a "szabadulj a labdától" nevű játék ment, mint eddig, azaz rugdostuk fel a csába oszt elől majd leveszik, ha tudják. És igen a két gól pont hogy lapos passzból született (szépek is voltak), de ennyi.

Mikor azt látom, hogy nálunk még mindig az a menő, hogy felszabadítás címszóval kirúgjuk oldalra a labdát, akkor a sírógörcs kerülget. Tényleg itt tartunk még? Bevallom, elgondolkoztam rajta, hogy nem túl nagyok e az elvárásaim a csapattal szemben, de miután megnéztem egy angol 2. osztályú meccset rájöttem, hogy nem.
A védelmünk azért volt "sikeres", mert egy katyvasz volt az egész. Látszott azért a svédeken, hogy az alakzatokhoz (felállt védelem) vannak hozzászokva, nem ehhez a káoszhoz.
Meg sem tudom mondani, mi volt a felállásunk, mert a pályán össze vissza volt mindenki, teljesen fölöslegesen futkároztak néha, mikor megszereztük (vagy eladták) a labdát, akkor meg vagy egyből eladtuk, vagy két pontatlan passz után adtuk el, vagy pedig egyből rúgtuk el amilyen messze csak bírtuk. Ez azért így nem járja.

A játékosok mozgását, labdakezelését és passzolását elnézve elég szomorú vagyok. Persze nem az ő hibájuk, nincsenek játékban, meg alapból nem is ők a legjobbak, de azért kíváncsi lennék mi folyik egy magyar edzésen. Mert az eredmény (erős szóval) béna játékosok akik állóképességben sincsenek sose a topon. Azt pedig nem vagyok hajlandó lenyelni, hogy ennyire vagyunk képesek, ennek örüljünk. Nem. Látom az apró jeleket, néha ösztönös megmozdulásokat ami igenis arra enged következtetni, hogy akár ezek a játékosok is, többre lennének képesek. És nem látom bele ezeket a dolgokat, mert nagy részüket (szégyen vagy nem) nem ismerem, talán egyszer láttam, vagy csak hallottam róluk de ennyi. Csak ezért vagyok szomorú, hogy most az megy, hogy: Jó úton járunk... meg hasonlók. Nem. Ha úgy lenne akkor ott lenne a helyünk a nagy tornákon és nem szerencse kérdése volna.

Egy szó, mint száz: Ezt a győzelmet megérdemelte a csapat, a szurkolók és kompletten az egész ország, csak a szakvezetőség nem.

És legyen csak sok divatmagyar, mert azt tessék felfogni, hogy a normális embernek van EGY hazája, annak kell első sorban szorítani, mindig és mindenhol, csak azután jöhetnek a spanyolok, brazilok, németek, hollandok. Akik (mint én is) kicsit mindig keserű szájízzel ülnek neki a magyar meccseknek, valószínűleg a tapasztalatok miatt teszik, nem kell ezért bántani senkit, én is örülök, ha rám cáfol a csapat. Szerintem egy meznek szurkolunk, ne egymást s*rozzuk már le!

Bocs a hosszért!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! RIA-RIA...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.03. 13:25:18

ozsimiki írta:
lluisllach89 írta: Igen, ki is ment a fejemből, akkor meg végképp nincs miről beszélni. 3. hely is valami, kötelezőket hoztuk, Hollandiában kár hogy elszabtuk, de bravúrra voltunk képesek, ennyi elég már nekem.

Nem megy minden egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor sajnálja az ember a vb selejtező sorsolását ugyebár...
Miről beszélsz? :lol:

azzal,h nekik van még egy San Marino, ugyanaz a szitu amit írtál régebben. Másik két meccsen kell tőlük egy x, egy vereség, vagy két x, és ha hozzuk a mi meccseinket, ugyanott vagyunk, azaz 2.helyen.

Nem változtat az ég világon semmit sem,h van nekik még egy San Marino is, pont emiatt kell két pont vesztés tőlük, mert ha nem lenne San Marino +ban,csak a finn és holland meccs,akkor elég lenne egy sima x is,hogy beelőzzük őket.

belekeveredtél :)
Nem keveredtem bele, de örülök hogy viccesnek találtad. Tudom hogy így nyerhetnek egyet, sőt, plusz egy meccsel több pontot is lehet veszteni, de teljesen mindegy, mert nem számít bele, az a +1 meccsük.

Szerk.: Értem mit értettél félre, úgy fogalmaztam mintha az az elmaradt meccs az előnyükre válna. De nem. Én fogalmaztam rosszul.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.03. 13:17:57

Fecooo írta:engem már nem érdekel, kijutunk-e vagy sem...
Hosszú idő után megvertünk TÉTMECCSEN egy nálunk sokkal magasabban jegyzett válogatottat, szóval büszke vagyok a fiúkra! :)
nekem bőőőőven elég, ha most első körben stabilizáljuk helyünket a 3. kalapban, aztán szépen fejlődünk :)

ha nem követünk el hatalmas hibát, a 3. helyre mostmár odaérünk, és ennek is tudok örülni ;)
+1
Innentől próbáljunk magunkra figyelni, s behúzni a 2 meccset, de ezek is nagyon húzósak!Főleg már most a moldávok ellen!Grat még egyszer a csapatnak, s ilyen kis lépések kellenek, hogy legalább stabilizáljuk magunkat egy "tűz közeli" szinten, s nem hullámvasút legyen seljtezőről selejtezőre!Esélyek a pótselejtezőig így is "minimálisak", viszont a 3ik hely a csoportban már hatalmas előrelépés!

szerk: finnek segíthetnének ismét egy picit, s Helsinkiben egy hasonló mint Vili lőtt nekik anno, bekotorhatnának egyet a svédeknek!Egy olyan 10szer bepattanós öngóllal nyernek a finnek :lol:
Kép
Kép
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.09.03. 12:19:08

Túl sokat filozofálnak egyesek s keverik össze a dolgokat.

Ami a 2. helyhez kell :

1. győzelem a finnek és moldávok ellen
2. kétszeri svéd pontvesztés a következő mérkőzéseiken
més que un club
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.03. 12:17:26

mostmár remélem vilikét is elfelejtjük ÖRÖKRE! sanyibááá remélem nem akar idegesíteni azzal a balfékkel... :oops:
Válasz küldése