Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól játszanak ezt nem lehet elvitatni, de ahogy írtad van egy Yamal-Nico Williams-Dani Olmo 3-asa, ami mondjuk Enriquenek nem volt. Azért akármekkorát alkot ez a csapat, hihetetlen, hogy minden meccs végén lekapja a legjobb játékosait 1 gólos előnynél. Németek simán helyrerakhatták volna őket a hosszabbításban, ezen a meccsen meg egy normális támadója nem maradt volna fent a csapatban egy hosszabbítás esetén.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.10. 08:39:20Le a kalappal De La Fuente előtt. Mikor kinevezték, csak pislogtam, hogy ki ez, és nem jósoltam hosszú időt a neki a padon. Rendesen összerekta ezt a válogatottat, pedig minőségben lehet gyengébb, mint az utóbbi évek válogatottjai. Igaz van egy Yamalja.![]()
Ez igaz. De la Fuente nagyon jó munkát végez a spanyolokkal, akik igazi csapatként működnek. Ezzel szemben a franciák egy teljesen szedett-vedett brigád benyomását keltették elképzelés nélkül, és most egyénileg sem voltak akkora formában a húzóembereik, hogy megmentsék a kókler Deschamps valagát.Bob_Marley írta: ↑2024.07.09. 22:55:11Csapatként jobban működő gárda bejutott. Titkos favoritok voltak nálam a spanyolok,innen már csak egy és felernek a csúcsra.
Én sem azt írtam, hogy te azt írtad.
Azért a "ha".
Nem olyan rossz az a spanyol kispad, hogy az első akciógólját csak ma meglövő francia válogatott ellen ne lehessen megtartani az előnyt.