Bár már mindent leírtatok itt előttem, én is böfizek egyet.
Az számomra is teljesen egyértelmű, hogy a Barca jelen esetben nem érdemelte volna meg a győzelmet, csak azt sajnálom, hogy ez a szánalmas és vállalhatatlan reál "nyerte" el a kupát.
A mérkőzés előtt, amikor felálltak a csapatok a főmuftik előtt, meg pacsizni egymással, na akkor érdemes megnézni pl. messi arcát egyébként, már akkor láttam ebből baj lehet, hiányzik a láng.
A kezdőről: az egyetlen hiba, az Mascerano játszatása volt. Mondhattok itt bármit, szerintem ő nem igazán ide való. Jó játékos, meg már most is köszönhetünk neki meccset, de letérni a Keita, Toure -féle középpályás vonalról nekem súlyos hibának tűnik. Keita nálam mindenféleképp kezdő lett volna, sőt még azt is megkockáztatom kijelenteni, hogy egy gól is lett volna benne, plusz motiváció és ez kihatással is lett volna a csapatra.
Az első félidő talán pont azokat lepte meg leginkább, akiket nem kellett volna, a Barcát. 1 az 1-ben Inter taktika, ezzel hogy nem számolt Pep? Rendben van, az undorító szabálytalanságok nehezítették a dolgokat, de ettől picit többre számítottam. Apropó! A játékvezető kritikán aluli volt az első félidőben, látszott hogy mégiscsak megtette hatását a murinnyó terror. A 2.-ban visszább vett a reál, de valószínűleg a spori is kapott némi helyreigazítást társaitól, vagy a visszanézte magát.
Bár írta egy előző (név szerint jelwaz, akinek írása egyébként nagyon is hűen tükrözi a valóságot), hogy ócska kifogás a fáradság és a rövid pad, viszont a realitáshoz ez is hozzátartozik rendesen. Ha abban reménykedtünk, hogy tarolhatunk össz. 15 játékossal, akkor itt a valóság, jó reggelt!
A második játékrészben még nyerhettünk is volna, de végül nem így lett.
Pep felelőssége nálam egyértelmű, hamarabb kellett volna váltani valamit (mint azt az eredményből le is szűrhetjük), több motivációt, erőt verni a csapatba. Nem így lett, kikaptak ennyi.
A jövőre tekintve, igazán kíváncsi vagyok mert, hogy visszatérjek a boxos hasonlatomhoz, ez most egy leseggelés volt, kérdés mennyire marad bennünk az ütés, milyen hamar tudunk felállni belőle, ha egyáltalán. Nekem az jött le, hogy Pep külön kezeli ezeket a találkozókat, ami szerintem NAGY hiba, mert a túloldalon egyként kezeli a tréner és így ő fog kikerülni győztesen, amit szívből NEM kívánok.
A madridot és mourinhot egyébként azért sem fogom mélatni és elismerni, mert attól, hogy nagy feladatot hajt végre még nem lesz hős, ha a megfelelő cél nincs előtte, az igazság legyőzése, önös érdekekből pedig nemhogy méltatásra nem érdemes, de elítélendő dolog is egyben. Ha valami, hát ennek helyreállítása igazán erőt adhatna a katalánoknak, hisz ők az őszinte focit képviselik, így ebben az aspektusban az igazság bajnokai akiknek így vagy úgy, de győzniük kell végül, mert szíve mélyén mindenki tudja, hogy ez a helyes.(

huhh ez egy kicsit durva megfogalmazás volt, bocsesz, de remélem érti mindenki amire gondolok)
Egyébként most további kihívás a Barca előtt, hogy már nem győztes csapatként lépnek pályára legközelebb, mentálisan egyenrangúak lesznek a fővárosiakkal, ez még nem fordult elő a Pep -érában kíváncsi leszek, hogy oldják meg.
HAJRÁ BARCA!!!