Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mindenki ezt hangoztatja,de nem értem,hogy miért. robinho tökéletes volt spanyolországban. nem egyszer emelkedett ki az akkori csapatból,pedig nem volt könnyű.Boixos írta: nem értem, h miért nem tanult a madrid a robinho-projektjükből?
heinze igazabol nem nagy veszteség, taiwot meg mindktetten tudjuk, olyan mint ha alves ment volna el a barcabol... luchot a malaga akarta nagyon, de sztem marad a kapitány.. drogba meg jo lenne ha hazatérne... hozhatná nasrit meg riberyt isbence-barca írta:Csatár jöhetne még, mert Gignac idén nem sokat csinált, sajnos sok épnzért jött ami nem vmi jó. Luchot azt rebesgetik, h lehet távozik, reménykedünk, h nem, ha mégis helyére egy kell egy újabb kreatív kp.
Taiwot nagyon sajnálom, kedvenc játékosaim között van, remélem hamar lelép a Milanból, mert a csapatot nem szeretem.
Az meg szintén nem vmi jó, h Taiwo is meg Heinze is elment, két olyan bhv, akik középen is tudtak játszani...
Nem akarok nagyon reménykedni, mert elég távol vannak, de Adebayor és Drogba neve is felmerült, csak sajnos mind2nek a fizetése lenne sok...
jok leszunk bence nyugibence-barca írta:Alou Diarra -> Marseille
Na, ennek örülök nagyon! Többi OM igazolással nem tudok mit kezdeni, mert nem ismerem a játéksokat, bár Amalfitanonak viszonylag sok gólpassza vt az idényben...
De manapság nem szokás várni, főleg nem egy olyan játékos fog, akinek nagy arca van... Azt hiszik, hogy egyből betudnak futni egy nagy csapatba, de ez csak később derül ki...Boixos írta: hát... egy tizenhét kilós gyereket hiába nevel a pepe.
nem értem, h miért nem tanult a madrid a robinho-projektjükből? (persze, ha egyáltalán odamegy ez a legújabb fiatal titán.) az ilyen zsugásokat el kellene rakni egy időre vmi szolídabb bajnokságba, ahol megszokják a műhelyszagot és egy kicsit kicombosodnak, utána lehet őket nagyobb feladatok elé állítani. ronaldo vagy romario sem biztos, h akkora király lett volna, ha nem az eindhovenben kezdenek, vagy ronaldinho, ha nem párizsban nyit, bár ki tudja...
hát... egy tizenhét kilós gyereket hiába nevel a pepe.Firefox írta:Szerintem ha megveszi a Real, beválik nekik, majd Pepe megneveliBoixos írta:kiváncsi leszek arra, amikor ez a neymar gyerek másodszor találkozik itt európában egy olyan bulahrúz-típusú hátvéddel. már ha átjön egyáltalán európába a gyerek.
(vagy ha nem válik be, akkor megy a Citybe)
Szerintem ha megveszi a Real, beválik nekik, majd Pepe megneveliBoixos írta:kiváncsi leszek arra, amikor ez a neymar gyerek másodszor találkozik itt európában egy olyan bulahrúz-típusú hátvéddel. már ha átjön egyáltalán európába a gyerek.
Azért nem viccesebb, mint Ibráért 45 milliót adni, + Etoot. De voltak még ezt leszámítva is érdekes igazolások, szóval nem kell úgy oda lenni. Soknak tűnik az összeg, de ha beválik, akkor megéri.noname írta: 40 milliót adni egy ilyen gyerekért vicc.
Ez mindenkivel így vanLG írta:Amúgy én sosem voltam oda Neymarért, de sztem mióta közel áll a Madridhoz, azóta nagyon megváltozott róla a kép ezen a fórumon, állandóan le van húzva.![]()
Majd meglátjuk mi lesz, ha beválik senkit sem fog érdekelni, h mennyibe került, ha meg nem, akkor így járt a Madrid, nem kell túldramatizálni.
Hát azért elég ügyes gyerek, de 40et azért inkább Sanchezért adnék, mint érte. És ha figyelembe vesszük, hogy a spanyol kiscsapatok mennyit bakiznak, itt sem lesz góltalan.neobarca írta:Nah megnéztem a Marca által összeállított videót Neymar góljairól.
Hát ügyes gyerek de Spanyolországban ezek a cselek zöme nem fog bejönni. 70%-ban kapitális védő vagy kapusbaki...
A 11esei meg pfffffff... Szerintem full nem szabályosak... Vagy én tudom rosszul?
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=kjNBkQGI ... r_embedded
a 11es szerintem sem szabályos,bár nem tudom pontosan,hogy mit ír a "nagykönyv".neobarca írta:Nah megnéztem a Marca által összeállított videót Neymar góljairól.
Hát ügyes gyerek de Spanyolországban ezek a cselek zöme nem fog bejönni. 70%-ban kapitális védő vagy kapusbaki...
A 11esei meg pfffffff... Szerintem full nem szabályosak... Vagy én tudom rosszul?
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=kjNBkQGI ... r_embedded
Először nagyon sokat fognak várni tőle a MU drukkerek,nem is hiába.Bár még hosszú időbe fog telni mire eléri VDS tudását.Lehet,hogy meglesz személyében a következő kapuslegenda ki tudja.Messithebest írta:Rohadt jól jártak vele, VdSt nehéz pótolni, de szerintem ez volt a legjobb döntés.bowlinggolyo írta:
De Gea ATMAMU ("potom" 18,9 millió fontért
)
Így utólag tényleg, de akkoriban ez nem teljesen úgy tűnt. Sokan átkozták is érte a vezetőséget, és Guardiolát. De vhogy ebben és Pepnek lett igaza. Mint 1-2 kivétellel szinte mindenben. Olyan mint Midasz király, amihez hozzányúl, arannyá változik. De sztem ez sem lesz azért mindig így.noname írta:
Az a 6 milla amiért mi eladtuk alighanem nagy üzlet volt. A Tottenham nem lesz képes ennyiért továbbadni rajta.
Új Ronaldinho már nem lesz belőle, de tényleg nem késő még rátérnie a helyes útra, még mindig megvan az esélye, h nagy játékos legyen, de most már ezt a lehetőséget meg kell ragadnia. Sztem a Sevilla ideális hely lehetne a számára, minden adott lenne a felemelkedéshez, csak rajta múlna a dolog. Az látszik, h a képességeivel semmi baj, de vmiért eddig mégse tudott klubszinten semmit letenni az asztalra. De még mindig fiatal, nincs elkésve.bowlinggolyo írta:
4,5 millió euróért megéri szerintem(igaz a Tottenham 8 milliót kér érte,de ez az ár csökkenhet), simán bejöhet a Sevillanak és ha bukik is rajta akkor sem borzasztó sokat.Azért örülnék ha neki is sikerülne egy kicsit rendbe hozni a karrierjét,hiába votl annyira türelmetlen,csak Barca nevelés és ezáltal is öregbíthetné a La Masía hírnevét.Barcaforever írta:Vmi olyasmit olvastam a spanyol sporton, h G. dos Santos Sevillaban köthet ki.